×
اقتصادی
شناسه خبر : 238288
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 17:40
تقاضای چند برابری برای بلیت پرواز اربعین

تقاضای چند برابری برای بلیت پرواز اربعین

پیش‌بینی فروش 200 هزار بلیت برای پروازهای رفت و برگشت به عتبات عالیات در حالی انجام شده که تقاضا چند ده برابر ظرفیت موجود است و سازمان هواپیمایی از برنامه‌ریزی‌های گسترده برای مدیریت این وضعیت خبر می‌دهد.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌ حمیدرضا صانعی ، معاون سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با توجه به محدودیت‌های موجود، در مجموع ۲۰۰ هزار بلیت در این مسیر عتبات عالیات پیش بینی می شود.

وی در خصوص نرخ پروازهای اربعین گفت: «طبق بخشنامه هایی که از قبل به اطلاع مردم رسید و در سایت سازمان هواپیمایی کشوری هم موجود است نرخ مصوبی که در بازه۱۷تا ۲۶ مردادماه برای پروازهای به کشور عراق تصویب شده از مرکز کشور یعنی شهرهای که مسافت کمتری دارد هر مسیر شش و نیم میلیون تومان یعنی رفت و برگشت ۱۳ میلیون تومان و از شهرهای شرقی کشور هفت و نیم میلیون تومان یعنی رفت و برگشت ۱۵ میلیون تومان است.»

صانعی افزود: «انتخاب یک طرفه یا دو طرفه بلیت نیز با خود مسافر است. البته توصیه می‌کنیم که با توجه به ناترازی که در عرضه و تقاضا وجود دارد حتماً مردم به صورت دو طرفه بلیت تهیه کنند.»

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: «در خصوص پروازهای عتبات برنامه ریزی‌های لازم انجام شده است.هنوز هم در حال برنامه ریزی هستیم که از مسیرهایی که کم ترافیک تر است هواپیما و ناوگان به سمت عراق هدایت کنیم با وجود محدودیت‌ها در ناوگان و همچنین ظرفیتی که کشور عراق دارد.»

صانعی در ادامه گفت: «فرودگاه نجف به دلیل افزایش ظرفیت سفر هوایی ایران و عراق تاسیس شد و فرودگاه کربلا هم در حال ساخت است. امیدواریم سال‌آینده بتوانیم در فرودگاه کربلا نشست و برخاست هواپیما داشته باشیم.»

وی عنوان کرد: «محدودیت‌های دمای هوا  و محدودیت های ساعت پروازی به خاطر دمای هوا باعث می‌شود که ظرفیت مشخصی وجود داشته باشد و آن چیزی که تا کنون محقق شده حدود ۱۰۰ هزار نفر رفت  و ۱۰۰ هزار نفر برگشت بوده یعنی در مجموع ۲۰۰ هزار نفر بلیت در این مسیر پیش بینی می شود.»

صانعی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، اضافه کرد: «براساس رصدی که انجام داده‌ایم در این مسیر تقاضای چند ۱۰ برابری وجود دارد و سیل مشتاقان به سفر اربعین سال به سال افزایش پیدا می‌کند. امسال دمای هوا  و شرایط به گونه‌ای است که سفر هوایی با نرخ مصوب تقاضای بیشتری دارد. همچنین ممکن است برای برخی افراد سفر زمینی مقدور نباشد.»

 به گفته وی، براساس پیش‌بینی‌ها، مجموع سفرها در این ایام حدود چهار میلیون نفر خواهد بود که نشان می دهد تقاضای زیادی برای سفر هوایی وجود دارد.

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی در پاسخ به اینکه چه تعداد متقاضی برای سفر هوایی به عتبات عالیات وجود دارد، گفت:« بر اساس آمارهای سایت‌های فروش بلیت برای این ۱۰۰ هزار بلیت حدود دو میلیون نفر جست‌وجو می کنند که این نشان می دهد ظرفیت و تقاضا فاصله زیادی باهم دارد.»

وی در ادامه گفت:«در سازمان هواپیمایی کشوری چند دغدغه داریم که ایمنی پرواز، امنیت پرواز و اقتصاد پایدار از جمله آنها است. همچنین در این مقطع بحث نظارت را نیز داریم تا سوداگری اتفاق نیوفتد. بنابراین باید با همکاری سازمان تعزیرات نظارت بیشتری را انجام دهیم.»

صانعی بیان کرد: «باید بتوانیم خرید بلیت را برای مردم تسهیل کنیم و نظارت‌ها را افزایش دهیم تا دغدغه مردم رفع شود.»

وی در ادامه گفت: «۱۹ شرکت هواپیمایی در این برنامه اربعین شرکت می‌کنند و ۴۹ سایت و درگاه وجود دارد که مردم می‌توانند از آن بلیت خریداری کنند. این سایت‌ها بر روی سایت سازمان هواپیمایی کشوری وجود دارد.»

وی همچنین در خصوص عرضه بلیت در سایت‌ها نیز گفت: «عرضه را پلکانی نکردیم زیرا ممکن بود برخی  از آن سو استفاده کنند. بنابراین هر ظرفیتی که اضافه می شود را عرضه می‌کنیم. همچنین در یک هفته مانده به ایام اربعین نیز مجوزهای فوق العاده خواهیم گذاشت.»

این مقام مسئول در سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: «در حال رایزنی با شرکت‌های هواپیمایی هستیم که از مسیرهایی که ترافیک کمتری  دارد یا می‌توانند جابجایی سفر انجام دهند هواپیماهایشان را منتقل کنند یا بین دو سفر داخلی یک سفر خارجی مجوز فوق العاده قرار می‌دهیم. با شرکت‌های خارجی نیز در این خصوص در حال رایزنی هستیم.»

 وی همچنین افزود: «نگرانی‌ها و دغدغه‌هایی در بین مردم وجود دارد که نباید باشد. مثلا چرا مردم باید نگران باشند که عراق به ناوگانی مجوز می‌دهد یا خیر. ما به عنوان سازمان هواپیمایی کشوری آنجا هستیم که ایمنی این پروازها و نگرانی های مردم را برطرف کنیم. ممکن است عراق به به دلیل دمای هوا و محدودیت های فرودگاه نجف نوعی از هواپیما را نپذیرد که آنهم وظیفه ماست  به عنوان مسئول دولتی آن را جایگزین و کاهش ظرفیت ۳۰ تا ۴۰ درصدی ناوگان را نسبت به سال گذشته با روش‌های دیگر جبران کنیم.»


اخبار مرتبط
تعلیق یک شرکت هواپیمایی به دلیل گران‌فروشی بلیت اربعین
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 20:46
تعلیق یک شرکت هواپیمایی به دلیل گران‌فروشی بلیت اربعین
سازمان هواپیمایی کشوری، پروانه فعالیت شرکت «ره‌بال آسمان» را به دلیل گران‌فروشی بلیت هواپیما در اربعین، از 15 مرداد 1404 به مدت یک ماه تعلیق کرد.
انجام روزانه 130 تا 150 پرواز از فرودگاه امام در آستانه اربعین / آمادگی انجام 2500 پرواز
جمعه 1404/05/10 ساعت 19:30
انجام روزانه 130 تا 150 پرواز از فرودگاه امام در آستانه اربعین / آمادگی انجام 2500 پرواز
سعید چلندری رییس هیات مدیره و مدیر عامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در خصوص بخش فرودگاهی و آخرین وضعیت پروازها اعلام داشت: پروازهای شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در حال افزایش است و با توجه به در پیش داشتن عملیات اربعین 1404، ما علاوه بر پروازهای برنامه‌ای، آمادگی انجام 2500 پرواز فوق‌العاده را نیز برای خدمت‌رسانی به زائرین امام حسین(ع) داریم.
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 18:00
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از روز هشتم مردادماه شروع می‌شود و ایرلاین‌های ایرانی حتی با وجود بدهی به فرودگاه‌های عراق، مشکلی برای انجام پروازهای اربعین نخواهند داشت. سازمان هواپیمایی کشوری در همکاری با طرف عراقی، شرایط ویژه‌ای برای رفاه زائران فراهم کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
ارتش: پهپاد «لوکاس» دشمن در جزیره قشم ساقط شد
مخالفت پکن با حمله به تاسیسات اتمی ایران
تداوم خدمات‌رسانی ستاد سفر به مسافران نوروزی در پایتخت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
اعلام نرخ حق بیمه سلامت 1405 بر اساس دهک‌های درآمدی
ولایتی: هرگونه تجاوز زمینی، دفاع مقدس رمضان را تاریخی می‌کند
دستور عارف برای تأمین کالاهای اساسی و تسهیل ترخیص در شرایط جنگی
محکومیت جهانی اعمال محدودیت بر مسجدالاقصی و کلیسای «قیامت»
پیکر مطهر شهید دریابان تنگسیری در آبادان تدفین می‌شود
اعتراف ارتش اسرائیل به کشته شدن 4 نظامی در نبرد جنوب لبنان
آریا یوسفی: تیم ملی در جام جهانی افتخارآفرینی می‌کند
عاملان حمله لانچری به یک نهاد در تهران اعدام شدند
تعیین زمان جلسه انتخاب رئیس‌جمهور عراق در پارلمان
قدردانی رئیس‌جمهور از ایستادگی مردم عراق در کنار ایران
همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی مجازات اعدام دارد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ترخیص بیش از 2.2 میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 11 فروردین 1405+جدول
موج 88 وعده صادق اجرا شد/ضربات مهلک سپاه به اهداف تروریست‌های آمریکایی- صهیونی
دولت در تأمین نیازهای اساسی کشور بدون اختلال تلاش می‌کند
نزدیکتر بیایید؛ کلاه سبزها مشتاقانه در انتظارتان هستند!
نزدیک تر بیایید.... منتظرتان هستیم
پیام تسلیت رئیس سازمان محیط‌زیست در پی شهادت نیروهای منابع طبیعی
جنایات دشمنان بر رسوایی آن‌ها می‌افزاید
اعلام انجام پنج عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
دشمنان آرزوی تسلط بر تنگه هرمز را به گور می‌برند/پای هر متجاوزی را قطع می‌کنیم
دفاع مقدس سه ‌هزار ساله
چرخه فضیلت‌مند امنیت ملی و پیشرفت اقتصادی
توضیح شرکت توزیع برق تهران درباره اختلال صبحگاهی
ارائه 25 هزار خدمت فوری و شناسایی بیش از هزار پرونده سایبری در یک ماه
حمله پهپادی به نفتکش کویتی در نزدیکی دوبی
جهاد کشاورزی تهران: مرغ در بازار به اندازه کافی موجود است
سیاست نامه | وقتی دشمن سیاست عقلانی را ترور کرد
اخراج یک دیپلمات بریتانیایی به اتهام جاسوسی در روسیه
افزایش 40درصدی آمار اهدای خون در 10 روز اول جنگ
سازمان هواشناسی اعلام کرد: باران و برف در اکثر مناطق کشور
محبوبیت ترامپ به کمتر از 40 درصد رسید
سناتور روس: ایران بارها قربانی تجاوز آمریکا یا اسرائیل شد،‌ اما کسی جرأت حمله به کره شمالی
امتحانات هماهنگ کشوری دوره متوسطه اول لغو شد/اعلام زمان جدید برگزاری امتحانات
روسیه: آژانس اتمی به‌دلیل تهدیدات آمریکا حملات ژوئن 2025 به ایران را محکوم نکرد
مِرتس و الشرع: بمباران ایران تغییری در حاکمیت ایجاد نمی‌کند و راهگشا نیست
پیام فرمانده اسبق نیروی دریایی سپاه در پی شهادت سردار تنگسیری
سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه در دولت آمریکا: واشنگتن همچنان به دنبال گفت وگو با ایران است
جزئیات قطعی موقت برق در برخی مناطق تهران اعلام شد/برق مناطق شرق تهران وصل شد
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تلفات این رژیم در جنگ رمضان را اعلام کرد
فایننشال تایمز: ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
رضا نصری: اگر ترامپ تهدیدش در «جنگ زیرساخت‌ها» را عملی کند...
پیام مجلس خبرگان رهبری در پی شهادت دریابان تنگسیری
سناتور آمریکایی: پیش از اینکه هزینه‌ها گران‌تر از این شود باید جنگ با ایران را تمام کنیم
ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ حاضر به پایان جنگ است