×
بین الملل
شناسه خبر : 238163
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/13 ساعت 21:10
یونیسف اعلام کرد: هر روز 28 کودک در غزه جان می‌دهند

یونیسف اعلام کرد: هر روز 28 کودک در غزه جان می‌دهند

به گزارش شبکه الجزیره، یونیسف با اشاره به درد و رنج کودکان نوار غزه تأکید کرد: هر روز 28 کودک در غزه در نتیجه بمباران، سوء تغذیه، گرسنگی و کمبود خدمات حیانی جان خود را از دست می‌دهد که این تعداد معادل تعداد نفرات یک کلاس درس است.

نورنیوز-گروه بین الملل: صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که هر روز ۲۸ کودک در غزه در نتیجه بمباران، سوء تغذیه و گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش  شبکه الجزیره، یونیسف با اشاره به درد و رنج کودکان نوار غزه تأکید کرد: هر روز ۲۸ کودک در غزه در نتیجه بمباران، سوء تغذیه، گرسنگی و کمبود خدمات حیانی جان خود را از دست می‌دهد که این تعداد معادل تعداد نفرات یک کلاس درس است.

در همین ارتباط وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که شهروندان نوار غزه در محیطی غیربهداشتی به دلیل وجود حشرات، موش و فاضلاب زندگی می‌کنند و بیماری‌های گوارشی و تنفسی در این منطقه شیوع پیدا کرده است.

وزارت بهداشت غزه همچنین با اشاره به اینکه بیشتر مراکز درمانی نوار غزه از چرخه خدمت خارج شده است، افزود: اولین کسانی که تحت تأثیر سوء تغذیه و بیماری قرار می‌گیرند، افراد آسیب‌پذیر به ویژه کودکان هستند.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز همچنین اعلام کرد ۶ فلسطینی از جمله یک کودک شیرخوار بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه در نوار غزه به شهادت رسیدند.

در بیانیه وزارت بهداشت فلسطین آمده است شمار قربانیان گرسنگی در نوار غزه به ۱۸۰ شهید افزایش یافت که ۹۳ تن از آنها را کودکان تشکیل می‌دهند.

این وزارتخانه با اشاره به اینکه بحران انسانی در نوار غزه در سایه محاصره و کمبود تأمین مواد غذایی و دارویی همچنان رو به وخامت است بار دیگر از جامعه بین‌المللی و نهادهای امدادی درخواست مداخله فوری و اضطراری کرده است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش مقاومت اسلامی (حماس) برای تبادل اسیران، روی آورَد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.


اخبار مرتبط
رئیس‌جمهور مصر: نوار غزه ابزار چانه‌زنی سیاسی نیست
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 19:33
رئیس‌جمهور مصر: نوار غزه ابزار چانه‌زنی سیاسی نیست
رئیس‌جمهور مصر جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه را نسل‌کشی خوانده و بر لزوم پایان جنگ و ارسال کمک‌های انسانی به نوار غزه تأکید کرد.
بازداشت معترضان یهودی علیه جنگ غزه در مقابل هتل ترامپ نیویورک + فیلم
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 13:52
بازداشت معترضان یهودی علیه جنگ غزه در مقابل هتل ترامپ نیویورک + فیلم
صدها یهودی آمریکایی شامگاه دوشنبه مقابل هتل ترامپ در نیویورک تجمع کردند و خواستار پایان جنگ و تغییر سیاست‌های آمریکا درباره اسرائیل شدند. این تجمع اعتراضی که به ابتکار گروه IfNotNow برگزار شد، با بازداشت تعدادی از معترضان همراه بود.
کمک با شرط تسلیم؛ معامله آمریکا با گرسنگی
جمعه 1404/05/10 ساعت 20:49
نورنیوز بررسی می کند،
کمک با شرط تسلیم؛ معامله آمریکا با گرسنگی
سفر استیو ویتکاف به غزه نه اقدامی انسان‌دوستانه بلکه تلاشی آشکار برای پوشاندن چهره جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی فلسطینی‌هاست. تحرکی تبلیغاتی برای مهار خشم جهانی که با پاسخ میدانی و دیپلماتیک مقاومت، بی‌اثر مانده است.
حماس پایان گرسنگی در غزه را شرط آغاز فوری مذاکرات دانست
جمعه 1404/05/10 ساعت 15:00
حماس پایان گرسنگی در غزه را شرط آغاز فوری مذاکرات دانست
جنبش حماس اعلام کرد در صورت پایان قحطی و ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه، آماده ورود فوری به مذاکرات است. این جنبش هشدار داد ادامه گفت‌وگوها در سایه گرسنگی بی‌معناست و از جامعه جهانی خواست برای توقف کشتار جمعی اقدامی فوری انجام دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جنجال در فینال لیگ برتر کشتی آزاد/ شکست استقلال جویبار و اتهام سنگین
شرط نبیه بری برای مذاکره با اسرائیل چیست؟
رقص سایه‌ها؛ بازی بودجه و جنگ در واشنگتن
والیبالیست‌های ایرانی نوجوان قهرمان جهان شدند
بدشانسی بزرگ پرسپولیس برای بازی با آلومینیوم
نتایج آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش منتشر شد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + توضیح یکی از دوستانش درباره روند طولانی درمان
ریزش هولناک معبدی در آفریقا
ادامه نسل‌کشی زیر چادرهای پر از آب
دلیل انصراف ستارگان پاس ساری از لیگ آزاد چه بود؟
تعطیلی برخی مدارس فیروزکوه در روزهای شنبه و یکشنبه
در اولین جلسه محاکمه قاتل چارلی کرک چه گذشت؟
بانک شهر؛ قهرمان جنجالی لیگ برتر کشتی آزاد
احتمال حمله گسترده اسرائیل علیه لبنان
امدادرسانی هلال احمر به 5130 نفر در بارش‌های رگباری
مریم عبدالله پور طلایی شد
واشنگتن درصدد تعامل با مسکو و پکن
تدارک بمب کثیف برای غافلگیری روسیه
درگیری‌های مرزی تایلند و کامبوج؛ 20 کشته و 260 زخمی
پزشکیان: پروژه ریلی بصره-شلمچه از اولویت‌های روابط ایران و عراق است
مدارس و دانشگاه های زنجان دو روز تعطیل شدند
جوان یاسوجی بدشانس را صاعقه گرفت
تاکید سران ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های مشترک
دستور عارف برای هوشمندسازی نظام سلامت و جبران عقب‌ماندگی‌ها
چرا قیمت نقره به بالاترین حد خود رسیده است؟
قرارداد سرمربی ایتالیایی تا 2030 تمدید شد
علت سفر مرموز نتانیاهو به مصر پس از 15 سال چیست؟
فیفا چگونه بزرگترین خیانت جام جهانی را رقم زد ؟
مدال طلای پاراتکواند در بازی های پاراآسیایی جوانان
یونیسف هشدار داد: 800 هزار نفر در غزه در خطر بارش‌های سیل‌آسا
یک سیاستمدار بلغاری جایگزین بلر می شود
درخشش پارادوومیدانی‌کاران جوان ایران در روز سوم بازی‌های پاراآسیایی
اجرای 120 پروژه برای چهره نو پایتخت تا نوروز 1405
واکنش آلوارز به پیشنهاد بارسلونا
جزئیاتی از دیدار عراقچی با همتای عمانی خود در اجلاس «صلح و اعتماد»
گفتگوی پاکستان و چین درباره امنیت افغانستان پشت درهای بسته
لیورپول با محمد صلاح مذاکره می کند
اروپا، تماشاگر بی‌اهمیت در نظم جهانی مدنظر ترامپ
اونس طلا رکورد زد
واکنش مبهم آمریکا به صدور ویزای ملی‌پوشان ایران برای جام جهانی
گربه پالاس در شیرکوه؛ بازگشت این گونه نادر به زیستگاهش
بیت‌کوین دوباره زیر مرز حساس 90 هزار دلار سقوط کرد
آخرین خبر از وضعیت جسمی مسعود کیمیایی در بیمارستان
شیوع سرخک در کارولینای جنوبی؛ صدها نفر در قرنطینه
تهران در انتظار برف/ افزایش آلودگی هوا در مناطق پرتردد شهری
رئیس‌جمهوری سابق عراق کمیسر سازمان ملل شد
فوتسال ایران در رنکینگ فیفا؛ بانوان نزول کردند، مردان ثابت ماندند
اجرای مصوبه جدید بنزینی دولت از شنبه 22 آذر
طرح «خانه ریز» در تهران اجرا شد
سیکلوترون بیمارستان شریعتی پس از یک دهه راه‌اندازی شد
X
آگهی تبلیغاتی