×
ورزشی
شناسه خبر : 238078
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/13 ساعت 11:45
محرومیت بیرانوند در سوپرجام اعمال می‌شود؟

محرومیت بیرانوند در سوپرجام اعمال می‌شود؟

رای پرونده علیرضا بیرانوند پس از 408 روز صادر شد، اما هنوز زمان دقیق شروع و پایان محرومیت این دروازه‌بان مشخص نشده است. کمیته استیناف طبق آیین‌نامه وظیفه شفاف‌سازی این موضوع را بر عهده داشت، اما در این زمینه سکوت کرده است.

نورنیوز - گروه ورزشی:‌ رای پرونده علیرضا بیرانوند پس از بیش از یک سال اعلام شد، اما ابهاماتی در آن وجود دارد. کمیته استیناف، علی‌رغم وظیفه‌اش طبق آیین‌نامه انضباطی، زمان دقیق شروع و پایان محرومیت بیرانوند را اعلام نکرده است. در نهایت، پس از ۴۰۸ روز، رای فسخ قرارداد بیرانوند با پرسپولیس صادر شد و این بازیکن چهار ماه محروم شد. اما زمان آغاز و پایان محرومیت همچنان مبهم باقی مانده است.

اظهارات رئیس کمیته استیناف درباره حضور بیرانوند در سوپرجام؟

علیرضا صالحی، رئیس کمیته استیناف، در پاسخ به این سوال که آیا محرومیت بیرانوند در دیدار سوپرجام اعمال می‌شود، گفت: «اجرای حکم با کمیته بدوی یعنی کمیته وضعیت است. من نمی‌توانم درباره بازی‌کردن وی در سوپرجام نظر مشخصی بدهم و باید این موضوع را به مرجع مجری حکم یعنی کمیته وضعیت بازیکنان واگذار کنیم.»

همچنین صالحی درباره لغو رای کمیته وضعیت اظهار کرد: «کمیته وضعیت در رای محرومیتی که برای بیرانوند صادر کرده بود، چهار ماه محرومیت او را به مدت یک سال تعلیق کرده بود. این قسمت تعلیق اجرای حکم، در رای کمیته استیناف نقض و لغو شد.»

این موضع‌گیری در شرایطی صورت گرفته که بر اساس بند ۱۶ آیین‌نامه انضباطی، اجرای احکام وظیفه شفاف‌سازی درباره زمان آغاز و پایان محرومیت بیرانوند بر عهده کمیته استیناف است. در بند ۱۶ آمده است: «تفسیر رای برعهده مرجع صادرکننده رای است. در صورتی که رای در مرحله استیناف، نقض و رای جدید صادر شود، تفسیر رای در قسمتی که نقض شده برعهده کمیته استیناف است.»

ابهام درباره زمان پایان محرومیت بیرانوند

در رای صادره آمده است که «محرومیت چهار ماهه مذکور از تاریخ ابلاغ رأی قطعی، قابل‌اجراست»، که به این معناست که محرومیت بیرانوند از اولین بازی رسمی تراکتور اعمال خواهد شد. به این ترتیب، بازی سوپرجام به عنوان اولین روز محرومیت او از بازی‌های باشگاهی و ملی در نظر گرفته خواهد شد.

اما طبق بند ۱۵ آیین‌نامه انضباطی، «تعطیلات قبل از آغاز مسابقات و تعطیلات نیم فصل جزو ایام محرومیت محاسبه نخواهد شد.» این موضوع باعث ایجاد ابهام در زمان محاسبه ایام محرومیت بیرانوند می‌شود. اگر ایام محرومیت براساس این بند محاسبه شود، روز اول محرومیت در دیدار سوپرجام و روز دوم از اولین بازی لیگ برتر تراکتور محاسبه خواهد شد. در این صورت، محرومیت بیرانوند به جای ۲۰ آذرماه، در تاریخ ۲۷ آذر پایان خواهد یافت.

کمیته استیناف باید با توجه به وظایف آیین‌نامه، زمان دقیق شروع و پایان محرومیت بیرانوند را اعلام کند و این موضوع را به دیگر کمیته‌ها واگذار نکند. این شفاف‌سازی می‌تواند از بروز حواشی جدید در لیگ برتر جلوگیری کند، به‌ویژه اگر بیرانوند در آینده درخواست بخشش باقی‌مانده محرومیت خود را داشته باشد.


اخبار مرتبط
بیرانوند با وجود محرومیت کنار تراکتوری‌ها ماند
پنج‌شنبه 1404/05/23 ساعت 23:13
بیرانوند با وجود محرومیت کنار تراکتوری‌ها ماند
علیرضا بیرانوند، سنگربان ملی‌پوش تراکتور، پس از اعلام رأی محرومیت 4 ماهه‌اش، به تمرینات این تیم بازگشت. این تصمیم در حالی است که او دوران محرومیت خود را طی می‌کند، اما برای حفظ آمادگی بدنی همچنان با سایر بازیکنان تمرین می‌کند و مورد حمایت باشگاه قرار دارد.
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
شنبه 1404/05/18 ساعت 19:45
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
دیدار سوپرجام فوتبال ایران بین تیم‌های استقلال و تراکتور، دوشنبه 20 مرداد در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود. بلیت‌ فروشی این بازی از امروز شنبه 18 مرداد آغاز شده است.
برگزاری سوپرجام با حضور 31 هزار تماشاگر
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 15:30
برگزاری سوپرجام با حضور 31 هزار تماشاگر
مراسم قرعه‌کشی سوپرجام فوتبال ایران برگزار شد و تیم تراکتور به عنوان میزبان معرفی شد. مسابقه با حضور 31 هزار و 500 تماشاگر برگزار می‌شود که 50 درصد ظرفیت بلیت‌فروشی به هر تیم اختصاص دارد و 1500 بلیت نیز ویژه بانوان در نظر گرفته شده است.
شوک جدید به استقلالی ها!
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 20:15
شوک جدید به استقلالی ها!
جلال‌الدین ماشاریپوف، هافبک ازبکستانی استقلال، به دلیل مصدومیت بازی سوپرجام را از دست خواهد داد و نگرانی‌ها درباره وضعیت او افزایش یافته است.
پرسپولیس آماده شکایت رسمی از تراکتور در دادگاه CAS
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 17:59
پرسپولیس آماده شکایت رسمی از تراکتور در دادگاه CAS
در جلسه امروز هیأت‌مدیره باشگاه پرسپولیس، ضمن بررسی گزارش‌های مدیریتی، به‌ویژه پرونده شکایت از تراکتور و بیرانوند، دستور تهیه مدارک برای شکایت به دادگاه CAS صادر شد. همچنین با ابلاغ سازمان لیگ درباره تأمین امنیت ورزشگاه‌ها توسط باشگاه‌ها مخالفت شد.
بیرانوند چهار ماه از میادین محروم شد
شنبه 1404/05/11 ساعت 12:52
بیرانوند چهار ماه از میادین محروم شد
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال با بررسی پرونده فسخ قرارداد علیرضا بیرانوند، در نهایت فسخ قرارداد او با باشگاه پرسپولیس را غیرموجه تشخیص داد و بازیکن ملی‌پوش را به مدت چهار ماه از حضور در مسابقات رسمی محروم کرد. همچنین بیرانوند و باشگاه تراکتور به پرداخت بیش از 274 میلیارد ریال غرامت محکوم شدند.
بیرانوند می‌ماند؛ تراکتور قربانی شایعه‌سازی نشد
دوشنبه 1404/04/30 ساعت 09:56
بیرانوند می‌ماند؛ تراکتور قربانی شایعه‌سازی نشد
در شرایطی که شایعه جدایی علیرضا بیرانوند از تراکتور فضای مجازی را داغ کرده، مدیرعامل این باشگاه در گفت‌وگویی صریح، این خبر را قویاً تکذیب کرد و تأکید کرد که تمام بازیکنان با تعهد کامل در کنار تیم حضور دارند.
نظرات

آخرین اخبار
اعلام تعرفه گمرکی واردات تلفن همراه
ترامپ با تکرار ادعاها درباره ایران و تنگه هرمز: مذاکرات ادامه دارد
رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای راجع به جزئیات مذاکرات مرتبط با خاتمه جنگ
عبور 31 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت نیروی دریایی سپاه
هند اعزام کشتی‌های سوخت را به بازگشت کشتی‌های گرفتار در هرمز مشروط کرد
گفت‌وگوی پوتین و شی درباره اورانیوم ایران در پکن
هشدار چین به اروپا: اعمال محدودیت تازه، پاسخ تلافی‌جویانه به‌همراه دارد
تأکید مقام‌های پاکستان بر تداوم شراکت راهبردی با چین
آیت‌الله نوری همدانی: در اجتماعات خیابانی نباید ذره‌ای بوی اختلاف وجود داشته باشد
تلاش آلمان برای کاهش تنش در خاورمیانه با فعال‌سازی دیپلماسی منطقه‌ای
روبیو: نشانه‌های مثبتی در مذاکرات با ایران دیده می‌شود
اعزام آخرین گروه زائران ایرانی به عربستان
روسیه از پرتاب آزمایشی موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز در رزمایش هسته‌ای خبر داد
افزایش مخالفت دموکرات‌ها با کمک نظامی به اسرائیل
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
پذیره‌نویسی نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی در بورس انرژی
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان
تخلیه و بارگیری 23 میلیون تن کالا در بنادر کشور
چه خبر از جیره‌بندی آب در تهران؟
شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به دنبال سرمایه خارجی
آغاز طرح بازگشت به اشتغال کارگران بیکار شده
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
طرح شهروندی افتخاری برای فلسطینیان در دستور کار شورای شهر پاریس
چراغ سبز بانک مرکزی به خرید جهیزیه ایرانی
«ذرات آشوب» با حضور بازماندگان «دنا» روی صحنه می‌رود
لندن زیر فشار تبعات جنگ علیه ایران
فهرست آلمان برای جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
موادغذایی که کلسیم بدن را از بین می‌برند
نور اینفو | بدن ما به چند ساعت خواب نیاز دارد؟
رکورد اهدای خون در ایران بعد از 10 سال شکسته شد
مصدومیت جدید نیمار؛ نگرانی برزیل در آستانه جام جهانی 2026
حمله حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
پیشنهاد آلمان برای «عضویت وابسته» اوکراین در اتحادیه اروپا
سفر نخست‌وزیر پاکستان به چین با محوریت تحولات منطقه
زمان برگزاری کنکور 1405 اعلام شد ؛ ثبت‌نام بیش از 313 هزار داوطلب
پزشکیان : آمادگی عملیاتی ارتش اقتدار دفاعی ایران را به نمایش گذاشت
شهردار تهران: مترو و اتوبوس‌های پایتخت تا اطلاع ثانوی رایگان می‌مانند
رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه تهران
زمین‌لرزه 3.6 ریشتری حوالی بندرعباس را لرزاند
جزئیات جدید حکم متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی
اورونوف درآستانه جام جهانی بازهم مصدوم شد
بلومبرگ: سقوط روپیه هند؛ دهلی‌نو به دنبال افزایش نرخ بهره و جذب دلار