×
بین الملل
شناسه خبر : 237988
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/12 ساعت 17:45
حماس و جهاد اسلامی خواستار واکنش فوری امت اسلامی شدند

در پی یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی؛

حماس و جهاد اسلامی خواستار واکنش فوری امت اسلامی شدند

به گزارش شبکه الاقصی، صبح امروز هم‌زمان با آنچه صهیونیست‌ها «سالروز ویرانی معبد» می‌خوانند، بیش از 2 هزار شهرک‌نشین با همراهی «ایتامار بن‌گویر» وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و با حمایت گسترده نیروهای نظامی، به صحن‌های مسجدالاقصی یورش بردند و مناسک تلمودی برگزار کردند؛ اقدامی که با واکنش تند جنبش‌های مقاومت فلسطین همراه شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به یورش هزاران شهرک‌نشین صهیونیست به صحن‌های مسجدالاقصی به رهبری وزیر تندرو رژیم اشغالگر، با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، این اقدام را توهینی آشکار به مقدسات اسلامی و تلاشی برای یهودی‌سازی قدس توصیف کرده و خواستار واکنش فوری امت اسلامی و جامعه بین‌المللی شدند.

به گزارش شبکه الاقصی، صبح امروز هم‌زمان با آنچه صهیونیست‌ها «سالروز ویرانی معبد» می‌خوانند، بیش از ۲ هزار شهرک‌نشین با همراهی «ایتامار بن‌گویر» وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و با حمایت گسترده نیروهای نظامی، به صحن‌های مسجدالاقصی یورش بردند و مناسک تلمودی برگزار کردند؛ اقدامی که با واکنش تند جنبش‌های مقاومت فلسطین همراه شد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای رسمی، یورش مذکور را «جنایتی فزاینده علیه مسجدالاقصی و تعدی مستمر به ملت فلسطین، سرزمین و مقدسات آن» خواند و اعلام کرد: «رفتار کابینه افراطی صهیونیستی در ارتکاب کشتار، نسل‌کشی و گرسنگی‌دادن به مردم غزه و اقدامات تروریستی و جنایتکارانه در کرانه باختری و همچنین تعرضات پی‌درپی به قدس و مسجدالاقصی، شعله آتش را در سراسر منطقه شعله‌ورتر می‌کند.

در ادامه بیانیه حماس آمده است: این اقدامات تجاوزکارانه تهدیدی جدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است و جامعه جهانی و سازمان ملل متحد باید با جدیت در برابر آن ایستادگی کرده و کابینه افراط‌گرای اسرائیل را پاسخگو کنند.

حماس همچنین از امت عربی و اسلامی خواست تا در تمامی سطوح برای توقف این تجاوزات سازمان‌یافته علیه مسجدالاقصی وارد عمل شوند و با اقدامات فوری، رژیم اشغالگر را وادار به توقف روند یهودی‌سازی قدس کنند.

این جنبش از ملت فلسطین، نیروهای مقاومت و جوانان انقلابی خواست اجازه ندهند توطئه‌های اشغالگران علیه قدس و مسجدالاقصی محقق شود.

حماس همچنین تأکید کرد: راه مقاومت و ایستادگی در برابر اشغال و جنایت، تا آزادی کامل سرزمین و مقدسات و تأسیس کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس ادامه خواهد یافت.

از سوی دیگر، جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز با صدور بیانیه‌ای جداگانه، اقدام ایتمار بن‌گویر و شهرک‌نشینان را «توهین به احساسات مسلمانان جهان» و «تلاشی برنامه‌ریزی‌شده برای سیطره کامل رژیم صهیونیستی بر قدس و مقدسات آن» توصیف کرد.

جهاد اسلامی در بیانیه خود ضمن محکومیت حمایت آمریکا از رفتارهای رژیم صهیونیستی، اعلام کرد: ما کابینه رژیم اشغالگر و حامیان آمریکایی‌اش را مسئول تمام پیامدهای این اقدامات می‌دانیم و سکوت دولت‌ها و ملت‌های عربی و اسلامی را در قبال این جنایات محکوم می‌کنیم.

این جنبش از ملت‌های عربی و اسلامی خواست تا با وحدت و ایستادگی در برابر «قلدرمآبی صهیونیستی»، مانع تحقق اهداف توسعه‌طلبانه این رژیم شوند؛ زیرا «خطرات این رژیم صرفاً محدود به فلسطین نخواهد ماند، بلکه تمامی منطقه و مقدسات آن را تهدید می‌کند».

پیش از این نیز جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین، جنبش مجاهدین فلسطین و کشورهای اردن، مصر و عربستان، یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرده بودند.


نظرات

آخرین اخبار
کشف 300 هزار ماینر غیرمجاز؛ مصرف برق آنها از نیروگاه اتمی بوشهر بیشتر است
موضع صریح اسلواکی درباره غزه؛ اظهارات بن‌گویر صلح خاورمیانه را تهدید می‌کند
جدول قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 4 شهریور
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ رئال مادرید و نیوکسل روی آنتن
برادران نجفی اعدام شدند؛ پایان کار باند «مافیای سرقت مسلحانه»
شوک ایران چگونه به قلب اقتصاد سیاسی آمریکا رسید؟
قطعی برق ایلام امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 4 شهریور+ وضعیت استانها
قیمت دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
قیمت طلا امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق کرمان امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
برنامه قطعی برق خوزستان امروز چهارشنبه 4 شهریور+ لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
برنامه قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد+ لینک
تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال
هشدار یک متخصص ایمپلنت درباره تاثیر سیگار بر شکست درمان
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد