×
اقتصادی
شناسه خبر : 237985
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/12 ساعت 18:01
وزیر جهادکشاورزی: تعاونی‌ها بازار برنج را به دست می‌گیرند

وزیر جهادکشاورزی: تعاونی‌ها بازار برنج را به دست می‌گیرند

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر بهبود پرداخت مطالبات گندمکاران، از ورود تعاونی‌ها و تشکل‌ها برای تنظیم‌گری قیمت برنج در بازار خبر داد؛ اقدامی برای مقابله با افزایش غیرمتعارف قیمت‌ها و جلوگیری از انحصار در زنجیره توزیع این محصول استراتژیک.

نورنیوز - گروه اقتصادی: غلامرضا نوری قزلجه امروز یکشنبه(۱۲ مردادماه) در نشست پیگیری پرداخت مطالبات گندمکاران که با حضور مسوولان دستگاه‌های مختلف در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: طبق قانون پس از تحویل گندم طی ۴۸ ساعت، مطالبات گندمکاران باید پرداخت شود و مراکز خرید زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی به محض تحویل محصول بر اساس آیین نامه، اطلاعات لازم در زمینه محل کشت، محل برداشت، کدملی و شماره حساب کشاورز را باید به سازمان هدفمندی یارانه‌ها ارائه کنند و سازمان هدفمندی یارانه‌ها مبالغ را به حساب کشاورزان واریز می‌کند.

وزیرجهادکشاورزی با بیان اینکه تاکنون حدود ۴۳ درصد از مطالبات گندمکاران پرداخت شده و ۵۰ هزار میلیارد تومان دیگر طی ۱۰ روز آینده، پرداخت خواهد شد، تصریح کرد: میزان پرداخت پول گندمکاران در مقایسه با سال گذشته وضعیت بهتری دارد و حدودا ۲ درصد جلوتر هستیم هرچند از تعهد قانونی برای پرداخت پول گندمکاران عقب ماندگی داریم.

وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی وظیفه تولید و تحویل گندم را دارد، تصریح کرد: باید به عنوان دولت در اسرع وقت پول خرید گندم را به کشاورزان پرداخت کنیم. چرا که با پرداخت به موقع مطالبات، کشاورزان با انگیزه بیشتری برای کشت دوباره گندم آماده می‌شوند و به امنیت غذایی کمک می‌کند.

نوری قزلجه درباره افزایش قیمت برنج در بازار نیز یادآور شد: ۵۰ درصد برنج مصرفی کشور با ارز ترجیحی وارد می‌شود که مشمول قیمت گذاری است و باید بر اساس قانون قیمت گذاری و در سامانه‌های مشخص توزیع شود.۵۰ درصد دیگر در داخل کشور تولید می‌شود که به دلیل عدم اختصاص ارز ترجیحی به آن نمی‌توانیم به قیمت گذاری ورود کنیم و قیمت آن در بازار تعیین می‌شود.

وزیرجهادکشاورزی با بیان اینکه قیمت برخی ارقام پرمحصول برنج ایرانی افزایش قیمت نامتعارف نداشته است، عنوان کرد: دو رقم برنج ایرانی افزایش غیرمتعارف داشته که باتوجه به عرضه محصول جدید برنج به بازار، روند قیمتی آن روبه کاهش است.

نوری قزلجه با بیان اینکه افزایش قیمت برنج دلایل متعددی می‌تواند داشته باشد که یکی از آن اصلاح الگوی کشت و ممنوعیت کاشت برنج در استان‌های غیرشمالی و کاهش ۳۰۰ هزار تنی در تولید ارقام خاص است، خاطرنشان کرد: برای سال جاری تلاش کرده‌ایم تعاونی ها و تشکل ها را وارد بازار کنیم تا انحصار را از افراد خاص بگیریم و این تعاونی‌ها بتوانند نقش تنظیم گری را در عرضه و تقاضا داشته باشند.

 


ایرنا
اخبار مرتبط
وزیر جهاد پاداش 150 میلیون تومانی مدیریت جنگ را تکذیب کرد
یکشنبه 1404/05/19 ساعت 10:35
وزیر جهاد پاداش 150 میلیون تومانی مدیریت جنگ را تکذیب کرد
وزیر جهاد کشاورزی شایعات درباره فساد میلیاردی را تکذیب کرد و از کاهش چشمگیر فساد در این وزارتخانه خبر داد. وی همچنین از رشد مثبت 3.2 درصدی بخش کشاورزی و بهبود تراز تجاری در یک سال گذشته خبر داد.
قیمت برنج  210 تا 220 هزار تومان کاهش یافت
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 21:03
قیمت برنج 210 تا 220 هزار تومان کاهش یافت
رئیس انجمن تولیدکنندگان برنج از افت قیمت برنج ایرانی خبر داد و تاکید کرد که ادعای احتکار این کالا بی‌اساس است؛ نرخ هر کیلوگرم برنج هم‌اکنون به 210 تا 220 هزار تومان رسیده و به زودی بازار به تعادل می‌رسد.
دولت قول داد که 50 همت از مطالبات گندمکاران تا 22 مرداد پرداخت می‌شود
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 09:15
دولت قول داد که 50 همت از مطالبات گندمکاران تا 22 مرداد پرداخت می‌شود
در پی افزایش نگرانی‌ها درباره تأخیر در پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌کار، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که دولت متعهد شده است طی 7 روز آینده مبلغ 50 هزار میلیارد تومان دیگر به کشاورزان پرداخت نماید.
اژه‌ای: یک شرکت تمام برنج بازار را احتکار و باعث گرانی برنج شده بود
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 15:30
اژه‌ای: یک شرکت تمام برنج بازار را احتکار و باعث گرانی برنج شده بود
رئیس قوه قضائیه در قضیه گران شدن غیرمتعارف برنج از صحبت با وزیر جهاد کشاورزی گفت و موضوعِ برخی گزارش‌های واصله ناظر بر احتکار حجم قابل توجه برنج توسط یک شرکت را مطرح کرد. وی تأکید کرد که اقدامات قضائی و اقتصادی در راستای کاهش مشکلات موجود در تأمین برنج کشور در حال پیگیری است.
سازمان بازرسی به احتکارکنندگان برنج هشدار داد
شنبه 1404/05/11 ساعت 18:00
سازمان بازرسی به احتکارکنندگان برنج هشدار داد
سازمان بازرسی کل کشور در نامه‌ای رسمی به رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، ضمن هشدار نسبت به احتکار برنج توسط برخی شرکت‌ها و عرضه قطره‌چکانی آن، خواستار تشدید نظارت‌ها و برخورد قاطع با عوامل افزایش قیمت این محصول اساسی شد.
افزایش 75 درصدی واردات برنج
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 11:24
افزایش 75 درصدی واردات برنج
مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: مصرف ماهانه برنج در کشور 250 هزار تن است و دو سوم آن داخلی است. با وجود خشکسالی و تأخیر در کاهش قیمت، واردات برنج 75 درصد افزایش یافته و ممنوعیت واردات در فصل برداشت لغو شده تا تعادل بازار حفظ شود.
پرداخت نیمی از مطالبات گندم‌کاران آغاز شد +فیلم
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 16:10
پرداخت نیمی از مطالبات گندم‌کاران آغاز شد +فیلم
وزیر جهاد کشاورزی از پرداخت کامل مطالبات گندم‌کاران مناطق گرمسیر کشور خبر داد و اعلام کرد که بخش قابل‌توجهی از مطالبات کشاورزان مناطق سردسیر نیز در حال پرداخت است. به گفته وی، روند تسویه با گندم‌کاران با اولویت‌بندی منطقه‌ای و در راستای حمایت از تولید داخلی انجام می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
جنوب لبنان زیر آتش؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل
برنامه قطعی برق کرمان امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد
پل B1 کرج در مسیر بازسازی
طرح حمله به کنگره نیویورک خنثی شد
دلالان به دنبال بازیکنان جوان استقلال
بازگشت رئیس‌جمهور 93 ساله کامرون پس از 10 هفته غیبت
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز جمعه 30 مرداد
نقشه خروج اضطراری از محاصره‌ی تمام‌عیار
ظهور شگفتانه‌های قدرت ملی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 مرداد 1405 +جدول پخش
توهم محدودیت
برد تاریخی والیبال زنان ایران در قهرمانی آسیا؛ ایران وارد جمع 100 امتیازی‌های جهان شد
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز جمعه 30 مرداد
جدول قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 30 مرداد
بروزترین قیمت محصولات سایپا امروز جمعه 30 مرداد + جدول
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون30 مرداد 1405+جدول پخش
برنامه قطعی برق ایلام امروز جمعه 30 مرداد+لینک
رقابت کنکور انسانی و ریاضی کلید خورد
قیمت دلار امروز جمعه 30 مرداد + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
قیمت طلا امروز جمعه 30 مرداد + قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق تهران امروز جمعه 30 مرداد+ لینک
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 30 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه 30 مرداد + جدول
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز جمعه 30 مرداد + جدول
واکسن شخصی‌سازی‌شده سرطان منطبق بر تومورها و جهش‌ها
جمینای در نقش دستیار دانش‌آموزان و دانشجویان
افشاگری علیه متا؛ ایمنی کودکان فدای افزایش تعامل کاربران
رونمایی از قرص ورزش با بازسازی اثرات فعالیت بدنی!
تزریق وریدی آهن، نیاز به انتقال خون را کاهش می‌دهد
ضربان‌سازی که با حرکت قلب شارژ می‌شود
روشی جدید برای تشخیص خطر دیابت بدون آزمایش خون
گام بزرگ محققان ایرانی در هوشمندسازی گیاهان
تصادف در صفاشهر خرم بید با 3 جان باخته
به بازگشت جدی به مذاکرات نیاز داریم
ناو آبراهام لینکلن منطقه غرب آسیا را ترک کرد
شکست تیم فوتبال لوسیل قطر
بزرگداشت اربعین تدفین امام شهید در قم برگزار می‌شود
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»
انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
ونس از «مرحله جدید» فشار علیه ایران گفت؛ تمرکز آمریکا بر فشار اقتصادی
تقویت بیمه‌ها برای تقبل هزینه‌های درمان ضروری است
طراحی پلاک جدید برای خودروهای عمرانی مناطق آزاد
قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 30 مرداد+ جدول
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا جمعه 30 مرداد
پیشروی تانک‌های اسرائیل در سوریه
برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در شیراز
حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
تحریم 10 فرد از سوی خزانه‌داری آمریکا
زلزله 6.5 ریشتری پرو را لرزاند