×
اجتماعی
شناسه خبر : 237933
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/12 ساعت 12:30
دبیری: تخلفات فروشگاه‌ها باعث مسدود شدن کد کالابرگ آن‌ها می‌شود

دبیری: تخلفات فروشگاه‌ها باعث مسدود شدن کد کالابرگ آن‌ها می‌شود

سخنگوی طرح کالابرگ، اعلام کرد که تخلفاتی مانند کم‌فروشی و دریافت بیش از 5 هزار تومان در هر تراکنش، منجر به مسدود شدن کد ترمینال فروشگاه‌ها می‌شود. در مرحله سوم، بیش از 14 میلیون خانوار خرید خود را انجام داده‌اند.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ، درباره کاهش تعداد فروشگاه‌های متصل به درگاه این طرح اعلام کرد که کم‌فروشی یا زیادفروشی و همچنین دریافت مبلغ بیش از ۵ هزار تومان برای هر تراکنش، باعث مسدود شدن کد ترمینال فروشگاه‌ها می‌شود.

او همچنین گفت: مرحله سوم شارژ کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های اول تا هفتم انجام شده است. در این طرح، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعدادی از سوپرمارکت‌ها به درگاه کالابرگ متصل بوده و در فروش ۱۱ قلم کالای اساسی به متقاضیان خدمات ارائه می‌کنند.

دبیری عنوان کرد: شاید هنگام مراجعه به برخی سوپرمارکت‌ها اعلام شود که همکاری با طرح کالابرگ را متوقف کرده‌اند؛ دلیل این موضوع عدم تسویه کامل مبلغ مرحله قبل است.

سخنگوی طرح کالابرگ، در این رابطه گفت: «طبق گزارشی که ما دریافت کرده‌ایم، مبلغ مربوط به تمام فروشگاه‌ها در دو مرحله قبلی به طور کامل پرداخت و تسویه شده است.»

او افزود: «ممکن است برخی فروشگاه‌ها تخلفاتی داشته باشند؛ مواردی مانند کم‌فروشی، زیادفروشی یا دریافت مبلغ بالاتر از ۵ هزار تومان به ازای هر تراکنش ثبت شده است. در این موارد، کد ترمینال فروشگاه به صورت موقت مسدود می‌شود.»

دبیری در توضیح بیشتر افزود: «بر اساس دستورالعمل رسمی بانک مرکزی، این مبلغ بابت هر تراکنش تعیین شده و از مرحله نخست طرح اعمال شده است.»

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک همچنین تاکید کرد: «بر اساس مصوبه هیئت دولت، هدف طرح کالابرگ حمایت از اقشار کم‌درآمد و بهبود سبد غذایی آنها است. به همین دلیل، اگر بازرسان ما در رصدهای میدانی، گزارشی از تخلف فروشگاهی دریافت کنند، بدون اغماض کد ترمینال فروشگاه‌های متخلف را مسدود خواهند کرد.»

جمعیت تحت پوشش طرح کالابرگ

این مقام مسئول اعلام کرد که در مرحله سوم تا پایان هفته گذشته، ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر سرپرست خانوار خرید خود را انجام داده‌اند و مابقی شارژشان به صفر رسیده است.

دبیری در خصوص آمار جمعیتی طرح کالابرگ گفت: «این طرح بیش از ۲۱ میلیون نفر سرپرست خانوار دهک‌های اول تا هفتم را پوشش می‌دهد.»

او ادامه داد: «جمعیت آماری شامل دهک‌های اول تا سوم به همراه خانوارهای حمایتی حدود ۱۱ میلیون نفر سرپرست خانوار، دهک‌های چهارم و پنجم ۵ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۱۹۷ نفر، و دهک‌های ششم و هفتم نیز ۴ میلیون و ۸۳۰ هزار و ۶۰۲ نفر سرپرست خانوار را در بر می‌گیرد.»

آمار جمعیتی مشمولان یارانه نقدی

بخشی از یارانه‌های پرداختی توسط دولت به صورت نقدی ارائه می‌شود. یارانه نقدی که در سال ۱۳۸۹ توسط دولت دهم به منظور کمک به معیشت مردم اجرایی شد، مبلغ ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر عضو خانواده به حساب سرپرستان یارانه واریز می‌گردید.

این مبلغ در دولت سیزدهم و اردیبهشت ۱۴۰۱ با توجه به رشد بیش از ۴۰ درصدی نرخ تورم، چهار برابر شد. در حال حاضر، برای هر عضو خانواده در دهک‌های اول تا سوم مبلغ ۴۰۰ هزار تومان و برای سایر دهک‌ها ۳۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

یارانه‌ها هر ماه در تاریخ بیست و پنجم برای سرپرستان دهک‌های اول تا سوم و در تاریخ سی‌ام برای سرپرستان سایر دهک‌ها واریز می‌گردد.

طبق آمار اسفند ۱۴۰۳، تعداد سرپرست خانوار مشمول یارانه نقدی ۱۰ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۱۲ نفر بوده که جمعیتی بالغ بر ۲۷ میلیون و ۸۷۲ هزار و ۳۶۵ نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد.


اخبار مرتبط
مرحله چهارم طرح کالابرگ الکترونیکی در آینده‌ای نزدیک آغاز می‌شود
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 09:50
یارانه کالاهای اساسی در مسیر تثبیت؛
مرحله چهارم طرح کالابرگ الکترونیکی در آینده‌ای نزدیک آغاز می‌شود
با گذشت چند هفته از آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی، دهک‌های اول تا هفتم مشمول استفاده از این طرح شده‌اند و وزارت رفاه از آغاز قریب‌الوقوع مرحله چهارم خبر داده است؛ در همین حال وزیر تعاون بر دائمی شدن این طرح برای حمایت معیشتی از دهک‌های پایین درآمدی تأکید کرده است.
میدری: حذف یارانه دهک‌های 8 تا 10 کمکی به تأمین منابع کالابرگ نمی‌کند
جمعه 1404/05/10 ساعت 20:50
میدری: حذف یارانه دهک‌های 8 تا 10 کمکی به تأمین منابع کالابرگ نمی‌کند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با حذف سه دهک بالا تنها 5 همت منبع مالی به دست می‌آید که برای کالابرگ هفت دهک دیگر به 25 همت نیاز داریم.
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 08:45
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
از امروز، مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک با شارژ اعتبار 350 هزار تومانی برای خانوارهای دهک‌های ششم و هفتم آغاز شد. این اعتبار به کارت‌های سرپرستان خانوار واریز شده و امکان خرید کالاهای اساسی از فروشگاه‌های منتخب فراهم شده است.
اعتبار کالابرگ دهک‌های 6 و 7 از دوشنبه آینده واریز می‌شود
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 10:15
اعتبار کالابرگ دهک‌های 6 و 7 از دوشنبه آینده واریز می‌شود
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک اعلام کرد: گام سوم مرحله سوم این طرح از دوشنبه هفته آینده برای دهک‌های 6 و 7 آغاز می‌شود و اعتبار کالابرگ به حساب حدود 4 میلیون و 830 هزار نفر واریز خواهد شد تا حمایت مالی از اقشار متوسط جامعه ادامه یابد.
نظرات

آخرین اخبار
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند