×
اجتماعی
شناسه خبر : 237933
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/12 ساعت 12:30
دبیری: تخلفات فروشگاه‌ها باعث مسدود شدن کد کالابرگ آن‌ها می‌شود

دبیری: تخلفات فروشگاه‌ها باعث مسدود شدن کد کالابرگ آن‌ها می‌شود

سخنگوی طرح کالابرگ، اعلام کرد که تخلفاتی مانند کم‌فروشی و دریافت بیش از 5 هزار تومان در هر تراکنش، منجر به مسدود شدن کد ترمینال فروشگاه‌ها می‌شود. در مرحله سوم، بیش از 14 میلیون خانوار خرید خود را انجام داده‌اند.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ، درباره کاهش تعداد فروشگاه‌های متصل به درگاه این طرح اعلام کرد که کم‌فروشی یا زیادفروشی و همچنین دریافت مبلغ بیش از ۵ هزار تومان برای هر تراکنش، باعث مسدود شدن کد ترمینال فروشگاه‌ها می‌شود.

او همچنین گفت: مرحله سوم شارژ کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های اول تا هفتم انجام شده است. در این طرح، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعدادی از سوپرمارکت‌ها به درگاه کالابرگ متصل بوده و در فروش ۱۱ قلم کالای اساسی به متقاضیان خدمات ارائه می‌کنند.

دبیری عنوان کرد: شاید هنگام مراجعه به برخی سوپرمارکت‌ها اعلام شود که همکاری با طرح کالابرگ را متوقف کرده‌اند؛ دلیل این موضوع عدم تسویه کامل مبلغ مرحله قبل است.

سخنگوی طرح کالابرگ، در این رابطه گفت: «طبق گزارشی که ما دریافت کرده‌ایم، مبلغ مربوط به تمام فروشگاه‌ها در دو مرحله قبلی به طور کامل پرداخت و تسویه شده است.»

او افزود: «ممکن است برخی فروشگاه‌ها تخلفاتی داشته باشند؛ مواردی مانند کم‌فروشی، زیادفروشی یا دریافت مبلغ بالاتر از ۵ هزار تومان به ازای هر تراکنش ثبت شده است. در این موارد، کد ترمینال فروشگاه به صورت موقت مسدود می‌شود.»

دبیری در توضیح بیشتر افزود: «بر اساس دستورالعمل رسمی بانک مرکزی، این مبلغ بابت هر تراکنش تعیین شده و از مرحله نخست طرح اعمال شده است.»

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک همچنین تاکید کرد: «بر اساس مصوبه هیئت دولت، هدف طرح کالابرگ حمایت از اقشار کم‌درآمد و بهبود سبد غذایی آنها است. به همین دلیل، اگر بازرسان ما در رصدهای میدانی، گزارشی از تخلف فروشگاهی دریافت کنند، بدون اغماض کد ترمینال فروشگاه‌های متخلف را مسدود خواهند کرد.»

جمعیت تحت پوشش طرح کالابرگ

این مقام مسئول اعلام کرد که در مرحله سوم تا پایان هفته گذشته، ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر سرپرست خانوار خرید خود را انجام داده‌اند و مابقی شارژشان به صفر رسیده است.

دبیری در خصوص آمار جمعیتی طرح کالابرگ گفت: «این طرح بیش از ۲۱ میلیون نفر سرپرست خانوار دهک‌های اول تا هفتم را پوشش می‌دهد.»

او ادامه داد: «جمعیت آماری شامل دهک‌های اول تا سوم به همراه خانوارهای حمایتی حدود ۱۱ میلیون نفر سرپرست خانوار، دهک‌های چهارم و پنجم ۵ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۱۹۷ نفر، و دهک‌های ششم و هفتم نیز ۴ میلیون و ۸۳۰ هزار و ۶۰۲ نفر سرپرست خانوار را در بر می‌گیرد.»

آمار جمعیتی مشمولان یارانه نقدی

بخشی از یارانه‌های پرداختی توسط دولت به صورت نقدی ارائه می‌شود. یارانه نقدی که در سال ۱۳۸۹ توسط دولت دهم به منظور کمک به معیشت مردم اجرایی شد، مبلغ ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر عضو خانواده به حساب سرپرستان یارانه واریز می‌گردید.

این مبلغ در دولت سیزدهم و اردیبهشت ۱۴۰۱ با توجه به رشد بیش از ۴۰ درصدی نرخ تورم، چهار برابر شد. در حال حاضر، برای هر عضو خانواده در دهک‌های اول تا سوم مبلغ ۴۰۰ هزار تومان و برای سایر دهک‌ها ۳۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

یارانه‌ها هر ماه در تاریخ بیست و پنجم برای سرپرستان دهک‌های اول تا سوم و در تاریخ سی‌ام برای سرپرستان سایر دهک‌ها واریز می‌گردد.

طبق آمار اسفند ۱۴۰۳، تعداد سرپرست خانوار مشمول یارانه نقدی ۱۰ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۱۲ نفر بوده که جمعیتی بالغ بر ۲۷ میلیون و ۸۷۲ هزار و ۳۶۵ نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد.


اخبار مرتبط
مرحله چهارم طرح کالابرگ الکترونیکی در آینده‌ای نزدیک آغاز می‌شود
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 09:50
یارانه کالاهای اساسی در مسیر تثبیت؛
مرحله چهارم طرح کالابرگ الکترونیکی در آینده‌ای نزدیک آغاز می‌شود
با گذشت چند هفته از آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی، دهک‌های اول تا هفتم مشمول استفاده از این طرح شده‌اند و وزارت رفاه از آغاز قریب‌الوقوع مرحله چهارم خبر داده است؛ در همین حال وزیر تعاون بر دائمی شدن این طرح برای حمایت معیشتی از دهک‌های پایین درآمدی تأکید کرده است.
میدری: حذف یارانه دهک‌های 8 تا 10 کمکی به تأمین منابع کالابرگ نمی‌کند
جمعه 1404/05/10 ساعت 20:50
میدری: حذف یارانه دهک‌های 8 تا 10 کمکی به تأمین منابع کالابرگ نمی‌کند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با حذف سه دهک بالا تنها 5 همت منبع مالی به دست می‌آید که برای کالابرگ هفت دهک دیگر به 25 همت نیاز داریم.
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 08:45
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
از امروز، مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک با شارژ اعتبار 350 هزار تومانی برای خانوارهای دهک‌های ششم و هفتم آغاز شد. این اعتبار به کارت‌های سرپرستان خانوار واریز شده و امکان خرید کالاهای اساسی از فروشگاه‌های منتخب فراهم شده است.
اعتبار کالابرگ دهک‌های 6 و 7 از دوشنبه آینده واریز می‌شود
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 10:15
اعتبار کالابرگ دهک‌های 6 و 7 از دوشنبه آینده واریز می‌شود
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک اعلام کرد: گام سوم مرحله سوم این طرح از دوشنبه هفته آینده برای دهک‌های 6 و 7 آغاز می‌شود و اعتبار کالابرگ به حساب حدود 4 میلیون و 830 هزار نفر واریز خواهد شد تا حمایت مالی از اقشار متوسط جامعه ادامه یابد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
رژیم صهیونیستی برای 2 روستا در جنوب لبنان هشدار حمله صادر کرد
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
نرخ دلار و سایر ارزهای خارجی در 15 آبان 1404
تحول در سیاست ملی روسیه / تأکید پوتین بر میهن‌پرستی
نبرد راهبردی اژدها و عقاب در جغرافیای پول
قتل خونین زن کرمانشاهی در سوند
پزشکیان درگذشت چهار پاکبان شهرداری را تسلیت گفت
اعلام وضعیت فوق العاده در فیلیپین پس از طوفان کالماگی+ تصاویر
هدیه هنری سردار ایاز صادق به قالیباف
حشد الشعبی عراق:در هر شرایطی در کنار مردم هستیم
تحول در نظام مالیاتی با تسهیل پرداخت‌ها
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
تعیین تعرفه خودروهای وارداتی به صورت پلکانی و متناسب با حجم موتور + جدول تعرفه ها
وزیر ورزش و جوانان وارد ریاض شد
هدایای نفیس قالیباف به مقام پاکستانی + تصاویر
جنگ 12 روزه درس های بزرگی برای ما داشت/پرچم مذاکره و دیپلماسی را هیچ وقت زمین نگذاشته ایم
برادر کشی در ملایر/ قاتل دستگیر شد
تخلیه ساکنان می‌سی‌سی‌پی به دنبال انفجار و نشت آمونیاک
تلاش فیفا برای روسفید کردن ترامپ
ابلاغ مصوبه کاهش تعرفه واردات خودرو به دولت
کنسرت رایگان 5 خواننده پاپ در میدان انقلاب تهران
پزشکیان: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم
صابر کاظمی در خانه ابدی آرام گرفت/ واکنش مربیان تیم ملی به درگذشت ستاره والیبال ایران
“بن‌بست کنگره: بحران تعطیلی دولت و تأثیرات اقتصادی آن”
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 + جدول
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد علوم پزشکی اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی