×
اجتماعی
شناسه خبر : 237933
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/12 ساعت 12:30
دبیری: تخلفات فروشگاه‌ها باعث مسدود شدن کد کالابرگ آن‌ها می‌شود

دبیری: تخلفات فروشگاه‌ها باعث مسدود شدن کد کالابرگ آن‌ها می‌شود

سخنگوی طرح کالابرگ، اعلام کرد که تخلفاتی مانند کم‌فروشی و دریافت بیش از 5 هزار تومان در هر تراکنش، منجر به مسدود شدن کد ترمینال فروشگاه‌ها می‌شود. در مرحله سوم، بیش از 14 میلیون خانوار خرید خود را انجام داده‌اند.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ، درباره کاهش تعداد فروشگاه‌های متصل به درگاه این طرح اعلام کرد که کم‌فروشی یا زیادفروشی و همچنین دریافت مبلغ بیش از ۵ هزار تومان برای هر تراکنش، باعث مسدود شدن کد ترمینال فروشگاه‌ها می‌شود.

او همچنین گفت: مرحله سوم شارژ کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های اول تا هفتم انجام شده است. در این طرح، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعدادی از سوپرمارکت‌ها به درگاه کالابرگ متصل بوده و در فروش ۱۱ قلم کالای اساسی به متقاضیان خدمات ارائه می‌کنند.

دبیری عنوان کرد: شاید هنگام مراجعه به برخی سوپرمارکت‌ها اعلام شود که همکاری با طرح کالابرگ را متوقف کرده‌اند؛ دلیل این موضوع عدم تسویه کامل مبلغ مرحله قبل است.

سخنگوی طرح کالابرگ، در این رابطه گفت: «طبق گزارشی که ما دریافت کرده‌ایم، مبلغ مربوط به تمام فروشگاه‌ها در دو مرحله قبلی به طور کامل پرداخت و تسویه شده است.»

او افزود: «ممکن است برخی فروشگاه‌ها تخلفاتی داشته باشند؛ مواردی مانند کم‌فروشی، زیادفروشی یا دریافت مبلغ بالاتر از ۵ هزار تومان به ازای هر تراکنش ثبت شده است. در این موارد، کد ترمینال فروشگاه به صورت موقت مسدود می‌شود.»

دبیری در توضیح بیشتر افزود: «بر اساس دستورالعمل رسمی بانک مرکزی، این مبلغ بابت هر تراکنش تعیین شده و از مرحله نخست طرح اعمال شده است.»

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک همچنین تاکید کرد: «بر اساس مصوبه هیئت دولت، هدف طرح کالابرگ حمایت از اقشار کم‌درآمد و بهبود سبد غذایی آنها است. به همین دلیل، اگر بازرسان ما در رصدهای میدانی، گزارشی از تخلف فروشگاهی دریافت کنند، بدون اغماض کد ترمینال فروشگاه‌های متخلف را مسدود خواهند کرد.»

جمعیت تحت پوشش طرح کالابرگ

این مقام مسئول اعلام کرد که در مرحله سوم تا پایان هفته گذشته، ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر سرپرست خانوار خرید خود را انجام داده‌اند و مابقی شارژشان به صفر رسیده است.

دبیری در خصوص آمار جمعیتی طرح کالابرگ گفت: «این طرح بیش از ۲۱ میلیون نفر سرپرست خانوار دهک‌های اول تا هفتم را پوشش می‌دهد.»

او ادامه داد: «جمعیت آماری شامل دهک‌های اول تا سوم به همراه خانوارهای حمایتی حدود ۱۱ میلیون نفر سرپرست خانوار، دهک‌های چهارم و پنجم ۵ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۱۹۷ نفر، و دهک‌های ششم و هفتم نیز ۴ میلیون و ۸۳۰ هزار و ۶۰۲ نفر سرپرست خانوار را در بر می‌گیرد.»

آمار جمعیتی مشمولان یارانه نقدی

بخشی از یارانه‌های پرداختی توسط دولت به صورت نقدی ارائه می‌شود. یارانه نقدی که در سال ۱۳۸۹ توسط دولت دهم به منظور کمک به معیشت مردم اجرایی شد، مبلغ ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر عضو خانواده به حساب سرپرستان یارانه واریز می‌گردید.

این مبلغ در دولت سیزدهم و اردیبهشت ۱۴۰۱ با توجه به رشد بیش از ۴۰ درصدی نرخ تورم، چهار برابر شد. در حال حاضر، برای هر عضو خانواده در دهک‌های اول تا سوم مبلغ ۴۰۰ هزار تومان و برای سایر دهک‌ها ۳۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

یارانه‌ها هر ماه در تاریخ بیست و پنجم برای سرپرستان دهک‌های اول تا سوم و در تاریخ سی‌ام برای سرپرستان سایر دهک‌ها واریز می‌گردد.

طبق آمار اسفند ۱۴۰۳، تعداد سرپرست خانوار مشمول یارانه نقدی ۱۰ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۱۲ نفر بوده که جمعیتی بالغ بر ۲۷ میلیون و ۸۷۲ هزار و ۳۶۵ نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد.


اخبار مرتبط
مرحله چهارم طرح کالابرگ الکترونیکی در آینده‌ای نزدیک آغاز می‌شود
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 09:50
یارانه کالاهای اساسی در مسیر تثبیت؛
مرحله چهارم طرح کالابرگ الکترونیکی در آینده‌ای نزدیک آغاز می‌شود
با گذشت چند هفته از آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی، دهک‌های اول تا هفتم مشمول استفاده از این طرح شده‌اند و وزارت رفاه از آغاز قریب‌الوقوع مرحله چهارم خبر داده است؛ در همین حال وزیر تعاون بر دائمی شدن این طرح برای حمایت معیشتی از دهک‌های پایین درآمدی تأکید کرده است.
میدری: حذف یارانه دهک‌های 8 تا 10 کمکی به تأمین منابع کالابرگ نمی‌کند
جمعه 1404/05/10 ساعت 20:50
میدری: حذف یارانه دهک‌های 8 تا 10 کمکی به تأمین منابع کالابرگ نمی‌کند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با حذف سه دهک بالا تنها 5 همت منبع مالی به دست می‌آید که برای کالابرگ هفت دهک دیگر به 25 همت نیاز داریم.
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 08:45
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
از امروز، مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک با شارژ اعتبار 350 هزار تومانی برای خانوارهای دهک‌های ششم و هفتم آغاز شد. این اعتبار به کارت‌های سرپرستان خانوار واریز شده و امکان خرید کالاهای اساسی از فروشگاه‌های منتخب فراهم شده است.
اعتبار کالابرگ دهک‌های 6 و 7 از دوشنبه آینده واریز می‌شود
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 10:15
اعتبار کالابرگ دهک‌های 6 و 7 از دوشنبه آینده واریز می‌شود
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک اعلام کرد: گام سوم مرحله سوم این طرح از دوشنبه هفته آینده برای دهک‌های 6 و 7 آغاز می‌شود و اعتبار کالابرگ به حساب حدود 4 میلیون و 830 هزار نفر واریز خواهد شد تا حمایت مالی از اقشار متوسط جامعه ادامه یابد.
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد