×
بین الملل
شناسه خبر : 237885
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/11 ساعت 21:15
آمریکا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه مشارکت دارد

«گاردین»؛

آمریکا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه مشارکت دارد

گاردین در گزارشی نوشت: وقایع غزه، نسل‌کشی است و ایالات متحده، نه‌تنها در برابر آن سکوت کرده، بلکه به‌طور فعال در آن مشارکت داشته است.

 نورنیوز-گروه بین الملل: یک رسانه انگلیسی، ایالات متحده را شریک جرم رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی مردم غزه ارزیابی‌کرد و نوشت: بدون کمک واشنگتن، تل‌آویو نمی توانست مردم غزه را گرسنه نگه‌دارد.

روزنامه انگلیسی گاردین در یادداشتی به قلم مهدی حسن، ستون نویس این روزنامه نوشت: آمریکا در نسل‌کشی غزه شریک است. نباید اجازه دهیم خود را بی‌گناه جلوه دهد.

براساس این گزارش، وقایع غزه، نسل‌کشی است و ایالات متحده، نه‌تنها در برابر آن سکوت کرده، بلکه به‌طور فعال در آن مشارکت داشته است.

گروه‌های حقوق بشری مانند عفو بین‌الملل، دیده‌بان حقوق بشر و پزشکان بدون مرز و حتی سازمان حقوق بشری اسرائیلی «بتسلیم»، تأیید کرده‌اند که (رژیم) اسرائیل به‌صورت هماهنگ برای نابودی جامعه فلسطینی در غزه اقدام می‌کند.

به گفته ییتزاک بریک ژنرال بازنشسته ارتش اسرائیل، بدون سلاح‌ها و مهمات آمریکایی، تل‌آویو نمی‌تواند جنگ علیه غزه را ادامه دهد. کمک‌های نظامی و سیاسی واشنگتن در تداوم جنگ، نقش حیاتی داشته‌اند.

گاردین نوشت: دولت دونالد ترامپ نقش فعالی در حمایت از جنگ تل‌آویو علیه غزه ایفا کرده است. ترامپ و متحدان جمهوری‌خواه وی، بارها به اسرائیل، چراغ سبز نشان داده‌اند تا هر کاری که می‌خواهد در غزه انجام دهد. حتی برخی از اعضای جمهوری خواه کنگره، خواهان بمباران اتمی یا گرسنه نگه داشتن تمام مردم غزه شده‌اند.

براساس این گزارش، در دوران دموکرات ها نیز وضعیت بهتر از اکنون نبود و دولت جو بایدن، بمب‌های ۲ هزار پوندی به رژیم اسرائیل تحویل داد؛ قطعنامه‌های سازمان ملل برای آتش‌بس وتو شد و گزارش‌ها درباره قحطی و جنایات جنگی در غزه نادیده گرفته شد. بسیاری از دموکرات‌های کنگره نیز به ادامه ارسال تسلیحات رأی دادند.

گاردین، رسانه های آمریکا را نیز در نسل کشی مردم غزه، مقصر دانست و نوشت: رسانه‌های محافظه‌کار و حتی لیبرال با استفاده از زبان جانبدارانه، قربانی شدن فلسطینی‌ها را کوچک جلوه دادند تا روایت اسرائیل، روایت مسلط شود. واژه‌هایی مانند «کشتار» و «جنایت» معمولاً فقط درباره کشته‌های اسرائیلی به کار رفت.

براساس این گزارش، دانشگاه‌ها، شرکت‌های حقوقی و شرکت‌های فناوری آمریکا نیز در نسل کشی غزه نقش داشتند و اقدامات تنبیهی علیه دانشجویان و کارمندانی که با نسل‌کشی مخالفت کردند، را به اجرا گذاشتند.

مهدی حسن ستون نویس گاردین در پایان نوشت: آمریکا نه‌تنها شریک اسرائیل در نسل‌کشی مردم غزه است، بلکه باید در برابر تاریخ پاسخگو باشد. نسل آینده، این دوران را نه به‌عنوان مبارزه با تروریسم، بلکه به‌عنوان «شراکت در جنایت علیه بشریت» به یاد خواهد آورد.


اخبار مرتبط
در اسرائیل، اختلاف بر سر جنگ در غزه بالا گرفت
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 12:45
در اسرائیل، اختلاف بر سر جنگ در غزه بالا گرفت
رسانه‌های صهیونیستی از اوج‌گیری اختلافات در سطوح عالی رژیم اسرائیل درباره ادامه جنگ در غزه خبر دادند؛ ارتش خواستار طرح‌ریزی مجدد شده اما نتانیاهو مانع شده است. هم‌زمان، بن‌بست در مذاکرات با حماس و ناتوانی کابینه جنگ، بحران را تشدید کرده است.
رشوه گرفتن اعضای ارتش رژیم صهیونیستی در قبال وارد کردن کالا
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 11:45
رشوه گرفتن اعضای ارتش رژیم صهیونیستی در قبال وارد کردن کالا
در حالی که نوار غزه با محاصره‌ای همه‌جانبه و کمبود کالاهای اساسی مواجه است، گزارش‌ها از شکل‌گیری شبکه‌ای از فساد در میان افسران ارتش رژیم صهیونیستی حکایت دارد که با دریافت رشوه، عبور مخفیانه کالاها را به برخی تاجران مجاز می‌کنند.
تنش بی‌سابقه میان نتانیاهو و فرماندهان ارتش اسرائیل
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 15:20
تنش بی‌سابقه میان نتانیاهو و فرماندهان ارتش اسرائیل
شکاف میان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و فرماندهان ارتش درباره جنگ غزه به مرحله‌ای بی‌سابقه از تنش و درگیری رسیده است. یائیر نتانیاهو، فرزند نخست‌وزیر، رئیس ستاد ارتش را به درز اطلاعات درباره اشغال غزه متهم کرد.
پسر نخست‌وزیر اسرائیل: قطر عامل یهودستیزی بی‌سابقه است!
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 14:05
پسر نخست‌وزیر اسرائیل: قطر عامل یهودستیزی بی‌سابقه است!
پسر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با انتشار پستی در فضای مجازی، قطر را متهم به یهودستیزی بی‌سابقه و مقایسه آن با آلمان نازی کرد. وی هشدار داد که اقدامات قطر، یهودیان جهان را در خطر قرار داده است.
بازداشت معترضان یهودی علیه جنگ غزه در مقابل هتل ترامپ نیویورک + فیلم
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 13:52
بازداشت معترضان یهودی علیه جنگ غزه در مقابل هتل ترامپ نیویورک + فیلم
صدها یهودی آمریکایی شامگاه دوشنبه مقابل هتل ترامپ در نیویورک تجمع کردند و خواستار پایان جنگ و تغییر سیاست‌های آمریکا درباره اسرائیل شدند. این تجمع اعتراضی که به ابتکار گروه IfNotNow برگزار شد، با بازداشت تعدادی از معترضان همراه بود.
آمارهای وحشتناک از غزه؛ 94 شهید و 439 زخمی در یک روز
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 16:35
آمارهای وحشتناک از غزه؛ 94 شهید و 439 زخمی در یک روز
آمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه به 60933 نفر رسید. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد طی 24 ساعت گذشته، 94 نفر شهید و 439 نفر مجروح شده‌اند. همزمان، بحران "شهدای لقمه نان" و مرگ‌های ناشی از گرسنگی نیز ابعاد فاجعه‌بارتری یافته است.
ترامپ: فکر نکنم نسل‌کشی در غزه اتفاق افتاده باشد!
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 13:30
ترامپ: فکر نکنم نسل‌کشی در غزه اتفاق افتاده باشد!
دونالد ترامپ، در اظهارنظری تازه در مورد جنگ غزه گفت که «تصور نمی‌کنم نسل‌کشی باشد» و همچنین از اسرائیل خواست که به ساکنان غزه کمک کند.
آمریکا: همچنان شانه‌به‌شانه در کنار اوکراین خواهیم بود
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 06:04
آمریکا: همچنان شانه‌به‌شانه در کنار اوکراین خواهیم بود
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تأکید بر تداوم حمایت واشنگتن از اوکراین اعلام کرد: «ما خواهان صلحی پایدار هستیم و همچنان شانه‌به‌شانه در کنار کی‌یف خواهیم ایستاد.» وی همچنین بر لزوم ادامه مذاکرات مستقیم و آتش‌بس بدون قید و شرط تأکید کرد.
ادعای آمریکا: فشار حداکثری ادامه دارد، ولی باب دیپلماسی با ایران باز است
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 01:03
ادعای آمریکا: فشار حداکثری ادامه دارد، ولی باب دیپلماسی با ایران باز است
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگویی تلویزیونی ضمن تأکید بر ادامه کارزار فشار حداکثری علیه ایران، ادعا کرد در عین حال «باب دیپلماسی با ایران باز است» و ترامپ آماده مذاکره برای دستیابی به آینده‌ای بهتر برای مردم ایران و منطقه است.
پاپ با جوانان غزه ابراز همدردی کرد
یکشنبه 1404/05/12 ساعت 21:05
پاپ با جوانان غزه ابراز همدردی کرد
پاپ لئو، رهبر کاتولیک‌های جهان در اختتامیه مراسم «یوبیل جوانان» در رم، با ابراز همدردی با جوانان در غزه و مناطق جنگ‌زده گفت: «شما نشانه‌ این هستید که جهانی متفاوت ممکن است؛ جهانی مبتنی بر برادری و دوستی.»
گزارش تصویری | تشدید بحران گرسنگی در  نوار غزه
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 22:45
گزارش تصویری | تشدید بحران گرسنگی در نوار غزه
کمبود مواد غذایی و بدست آوردن روزانه غذا برای ساکنان غزه به یک وظیفه مرگبار تبدیل شده است. آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد (UNRWA) تخمین می‌زند که از ماه مه تاکنون بیش از 1000 نفر در حین تلاش برای دریافت کمک‌های غذایی جان خود را از دست داده‌اند.
کودکانی که زنده می‌میرند؛ فاجعه گرسنگی در سایه سکوت جهانی
دوشنبه 1404/04/30 ساعت 09:30
نورنیوز گزارش می‌دهد؛
کودکانی که زنده می‌میرند؛ فاجعه گرسنگی در سایه سکوت جهانی
نوار غزه به آزمایشگاه بی‌رحمانه‌ای برای آزمودن مرگ تدریجی تبدیل شده است؛ جایی که کودکان نه با گلوله، بلکه با مهندسی گرسنگی جان می‌سپارند و همزمان، وجدان جهانی میان انفعال، مصلحت‌سنجی و سکوتی مرگبار، نظاره‌گر این فاجعه است.
نظرات

آخرین اخبار
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد
ابعاد دیپلماتیک تجاوزات آمریکا و اسرائیل
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند
بارش برف زمستانی هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است
وضعیت کشورهای عرب خلیج فارس پس از جنگ چگونه خواهند بود؟
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد
سناتور آمریکایی: ترامپ و وزیر جنگش مسئول کشته شدن 175 نفر در میناب هستند
اجرای 37 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد
سامانه‌های تاد آمریکا در خاورمیانه آسیب دیدند
مقام سابق پنتاگون: رهبر جدید ایران فرقی با رهبر قبلی ندارد
اسرائیل آدرس‌های داده شده توسط اینترنشنال در ایران را هدف قرار می‌دهد
انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت هر گالن بنزین طی 10 روز 16.4٪ افزایش یافته است
علی مطهری: انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای تصمیم درستی بود
درخواست مشاوران ترامپ برای تدوین طرح خروج از جنگ
فرار آمازون و مایکروسافت از مراکز داده خلیج فارس
بازدید شبانه عارف از ایستگاه‌های بازرسی فراجا در تهران
پایانی برای جنگ وجود ندارد
در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 1٬255 نفر شهید شدند