نورنیوز - گروه اقتصادی: بازار ارز کشور در نخستین روز کاری هفته، شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴، با رشد نسبی قیمتها آغاز به کار کرد. قیمت دلار با افزایشی ۲۰۰ تومانی نسبت به روز پنجشنبه، به رقم ۹۰ هزار و ۷۰۰ تومان رسید.
به گزارش منابع میدانی، این افزایش در شرایطی رخ داده که فضای کلی سیاسی و اقتصادی کشور با ابهاماتی مهم روبهروست. افزایش تنشهای سیاسی میان ایران و رژیم صهیونیستی، بلاتکلیفی در مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا، و نیز توقف در روند گفتوگوهای ایران با تروئیکای اروپایی از جمله عواملی است که انتظارات تورمی را افزایش داده و باعث تحریک تقاضا در بازار ارز شده است.
کارشناسان معتقدند کریدور ۹۰ هزار تومانی در حال حاضر تبدیل به محدودهای حساس برای نوسانات دلار شده و هرگونه تحرک سیاسی یا اقتصادی میتواند این مرز را بهطور کامل بشکند. برخی تحلیلگران نیز احتمال میدهند در صورت تداوم ابهامات موجود، قیمت دلار در روزهای آینده از مرز ۹۱ هزار تومان عبور کند.
قیمت دلار و سایر ارزها
دلار اسکناس: 71,848
دلار حوالهای: 69,755
یورو اسکناس: 83,026
یورو حوالهای: 85,067
یورو بازار: 105,270
درهم اسکناس: 19,563
درهم حوالهای: 18,994
درهم بازار: 24,710