×
بین الملل
شناسه خبر : 237812
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/11 ساعت 14:11
حذف نام ترامپ از اسناد پرونده جفری اپستین توسط اف‌بی‌آی

حذف نام ترامپ از اسناد پرونده جفری اپستین توسط اف‌بی‌آی

در میانه موج جدیدی از درخواست‌ها برای شفاف‌سازی درباره پرونده جنجالی جفری اپستین، گزارش‌ها حاکی از آن است که اف‌بی‌آی به‌طور هدفمند نام دونالد ترامپ و ده‌ها چهره سرشناس دیگر را از اسناد رسمی حذف کرده است.

نورنیوز - گروه بین المللی: گزارش‌های منتشرشده نشان می‌دهند که مأموران اف‌بی‌آی، نام برخی چهره‌های سرشناس از جمله «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده را از اسناد مربوط به پرونده جفری اپستین، مجرم جنسی مشهور، حذف کرده‌اند. این اقدام در حالی صورت گرفته که دولت آمریکا با فشار روزافزونی برای شفاف‌سازی و انتشار عمومی اسناد این پرونده مواجه است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تیمی از افسران اف‌بی‌آی که مسئول بررسی و آماده‌سازی اسناد برای انتشار عمومی احتمالی بودند، نام ترامپ و دیگر افراد سرشناس را از پرونده‌ها حذف کرده‌اند. به گفته منابع مطلع، این حذف‌ها به بهانه «حفاظت از حریم خصوصی» انجام شده؛ زیرا این افراد در زمان شروع تحقیقات فدرال در سال ۲۰۰۶، شهروند عادی محسوب می‌شدند. گزارش وال‌استریت ژورنال نیز تأیید می‌کند که در ماه می، پم بوندی، دادستان کل وقت، به رئیس‌جمهور ترامپ اطلاع داده بود که نام او در میان اسناد پرونده اپستین وجود دارد. با این حال، وزارت دادگستری و اف‌بی‌آی آمریکا در تیرماه از انتشار هرگونه سند اضافی خودداری کردند.

برخی منابع اعلام کرده‌اند که در اسفندماه گذشته، حدود هزار افسر از دفاتر میدانی مختلف برای بررسی شبانه‌روزی هزاران سند مرتبط با پرونده اپستین از جمله شهادت‌ها و یادداشت‌های محرمانه، فراخوانده شدند. این تیم مأموریت داشت تمامی اسناد حاوی نام ترامپ و چهره‌های معروف دیگر را شناسایی و علامت‌گذاری کند. در ادامه، با اعمال اصلاحات نهایی از سوی افسران اجرای قانون آزادی اطلاعات (FOIA)، اسامی مورد نظر از اسناد حذف شدند.

در عین حال، گزارش‌ها از افزایش انتقادات نسبت به مدیریت دولت آمریکا بر اسناد این پرونده و شفاف‌سازی درباره نقش چهره‌های سیاسی و مشهور در ارتباط با اپستین حکایت دارد. در بخش دیگری از ماجرا، واکنش‌ها نسبت به انتقال گیسلاین مکسول، همدست جفری اپستین، نیز خبرساز شده است.

اداره زندان‌های فدرال آمریکا اعلام کرد که مکسول از زندان با حداقل امنیت در تالاهاسی فلوریدا، به مرکز مشابهی در برایان تگزاس منتقل شده است. این انتقال ناگهانی، خشم قربانیان اپستین و خانواده‌های برخی شاکیان را برانگیخته است. دو زن قربانی و خانواده یکی از شاکیان که به‌تازگی خودکشی کرده بود، با صدور بیانیه‌ای این اقدام را نشانه‌ای از «تبعیض و لاپوشانی» دانستند. آن‌ها تأکید کردند که دولت، بدون اطلاع‌رسانی به قربانیان، مکسول را شبانه به زندانی راحت‌تر منتقل کرده است؛ در حالی که او یک مجرم جنسی محکوم‌شده است و نباید با او مدارا شود.

در همین راستا، گزارش‌ها حاکی از آن است که گیسلاین مکسول به دنبال دریافت مصونیت قضایی برای شهادت دادن در کنگره درباره شبکه ارتباطی اپستین و همچنین تلاش برای عفو از سوی رئیس‌جمهور وقت آمریکا بوده؛ شخصی که روزگاری از دوستان نزدیک اپستین محسوب می‌شد.


نظرات

آخرین اخبار
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان به جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟