×
بین الملل
شناسه خبر : 237812
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/11 ساعت 14:11
حذف نام ترامپ از اسناد پرونده جفری اپستین توسط اف‌بی‌آی

حذف نام ترامپ از اسناد پرونده جفری اپستین توسط اف‌بی‌آی

در میانه موج جدیدی از درخواست‌ها برای شفاف‌سازی درباره پرونده جنجالی جفری اپستین، گزارش‌ها حاکی از آن است که اف‌بی‌آی به‌طور هدفمند نام دونالد ترامپ و ده‌ها چهره سرشناس دیگر را از اسناد رسمی حذف کرده است.

نورنیوز - گروه بین المللی: گزارش‌های منتشرشده نشان می‌دهند که مأموران اف‌بی‌آی، نام برخی چهره‌های سرشناس از جمله «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده را از اسناد مربوط به پرونده جفری اپستین، مجرم جنسی مشهور، حذف کرده‌اند. این اقدام در حالی صورت گرفته که دولت آمریکا با فشار روزافزونی برای شفاف‌سازی و انتشار عمومی اسناد این پرونده مواجه است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تیمی از افسران اف‌بی‌آی که مسئول بررسی و آماده‌سازی اسناد برای انتشار عمومی احتمالی بودند، نام ترامپ و دیگر افراد سرشناس را از پرونده‌ها حذف کرده‌اند. به گفته منابع مطلع، این حذف‌ها به بهانه «حفاظت از حریم خصوصی» انجام شده؛ زیرا این افراد در زمان شروع تحقیقات فدرال در سال ۲۰۰۶، شهروند عادی محسوب می‌شدند. گزارش وال‌استریت ژورنال نیز تأیید می‌کند که در ماه می، پم بوندی، دادستان کل وقت، به رئیس‌جمهور ترامپ اطلاع داده بود که نام او در میان اسناد پرونده اپستین وجود دارد. با این حال، وزارت دادگستری و اف‌بی‌آی آمریکا در تیرماه از انتشار هرگونه سند اضافی خودداری کردند.

برخی منابع اعلام کرده‌اند که در اسفندماه گذشته، حدود هزار افسر از دفاتر میدانی مختلف برای بررسی شبانه‌روزی هزاران سند مرتبط با پرونده اپستین از جمله شهادت‌ها و یادداشت‌های محرمانه، فراخوانده شدند. این تیم مأموریت داشت تمامی اسناد حاوی نام ترامپ و چهره‌های معروف دیگر را شناسایی و علامت‌گذاری کند. در ادامه، با اعمال اصلاحات نهایی از سوی افسران اجرای قانون آزادی اطلاعات (FOIA)، اسامی مورد نظر از اسناد حذف شدند.

در عین حال، گزارش‌ها از افزایش انتقادات نسبت به مدیریت دولت آمریکا بر اسناد این پرونده و شفاف‌سازی درباره نقش چهره‌های سیاسی و مشهور در ارتباط با اپستین حکایت دارد. در بخش دیگری از ماجرا، واکنش‌ها نسبت به انتقال گیسلاین مکسول، همدست جفری اپستین، نیز خبرساز شده است.

اداره زندان‌های فدرال آمریکا اعلام کرد که مکسول از زندان با حداقل امنیت در تالاهاسی فلوریدا، به مرکز مشابهی در برایان تگزاس منتقل شده است. این انتقال ناگهانی، خشم قربانیان اپستین و خانواده‌های برخی شاکیان را برانگیخته است. دو زن قربانی و خانواده یکی از شاکیان که به‌تازگی خودکشی کرده بود، با صدور بیانیه‌ای این اقدام را نشانه‌ای از «تبعیض و لاپوشانی» دانستند. آن‌ها تأکید کردند که دولت، بدون اطلاع‌رسانی به قربانیان، مکسول را شبانه به زندانی راحت‌تر منتقل کرده است؛ در حالی که او یک مجرم جنسی محکوم‌شده است و نباید با او مدارا شود.

در همین راستا، گزارش‌ها حاکی از آن است که گیسلاین مکسول به دنبال دریافت مصونیت قضایی برای شهادت دادن در کنگره درباره شبکه ارتباطی اپستین و همچنین تلاش برای عفو از سوی رئیس‌جمهور وقت آمریکا بوده؛ شخصی که روزگاری از دوستان نزدیک اپستین محسوب می‌شد.


نظرات

آخرین اخبار
مدار دیپلماسی | جنگ جدید، جنگ مسیرهاست
چین برای ربات‌های انسان‌نما «کد ملی» صادر می‌کند
چرا ایران دست برتر را پیدا کرده است؟
هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر فروش داشت؟
دودی که نفس توسعه را بند می‌آورد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 10 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 10 خرداد 1405 + وضعیت استانها
آیا ویپ به ترک سیگار کمک می کند؟
کشف روشی که مغز بعد از انجماد بازهم فعال می شود
عینک‌های و آویز هوشمند در راهند
چگونه در شرایط بحران تغذیه سالم داشته باشیم؟
بن گویر : باید ضاحیه جنوبی بیروت را با خاک یکسان کنیم!
انفجار در بوستون آمریکا /علت یا خسارات احتمالی در هاله ای از ابهام
دستور پزشکیان به دولت و دانشگاه ها برای مدیریت و حل بحران آب
مشاور سابق اوباما: بی‌اعتمادی ایران ریشه در تجربه شکست‌خورده معامله با ترامپ است
دومین قهرمانی متوالی پاری‌سن‌ژرمن؛ آرسنال در حسرت اولین جام اروپا ماند
گزارش نیویورک تایمز از روابط پرتنش ترامپ و ونس
بیانیه سفارت ایران در پاسخ به اتهامات سازمان اطلاعات و امنیت دانمارک
زمان انتشار فهرست نهایی تیم ملی اعلام شد/قلعه نویی: انتخاب 26 نفر سخت است
اف-15 آمریکا دچار سانحه شد
نواف سلام: از طرف تمام لبنانی ها با اسرائیل مذاکره کردیم!
پزشکیان برای مدیریت انرژی کت از تن درآورد
طوفان گردوغبار در راه مشهد
خبر خوب از اصفهان؛ زاینده رود فردا جاری می شود
تاج: نگاه ما به تیم فوتبال امید برای جام جهانی 2030 است
نگاه ایران به محور مقاومت ناتوی ایران است
جهش قیمت گواهی اسقاط/ سقف ارزش چقدر شد؟
توقف یک کشتی تجاری به سمت بنادر ایران از سوی آمریکا
پکن تهدید به تلافی کرد/ تنش تجاری چین و اروپا بالا گرفت
مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع به‌زودی راه‌اندازی می‌شود
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح با اقتدار کامل اعمال می شود
«سرایا السلام» از ساختار سیاسی جریان صدر جدا می‌شود
جزئیات جدید از تلفات نیروهای آمریکایی در حمله انتقامی ایران
هگست چه پیامی را آشکارا گفت و چه چیزی را نگفت؟
حمله پهپادی اسرائیل به لبنان؛ 2 نظامی زخمی شدند
بازار طلا و ارز در رکود؛ عرضه از تقاضا پیشی گرفت
آغاز تخلیه نخستین محموله خودروهای ترانزیتی
معاون دفتر پزشکیان: رفتارهای کودکانه چند عنصر اشتباهی را نباید جدی گرفت
طلایی‌پوشان اصفهان بهترین تیم ایرانی قاره کهن شدند
نورنما | وضعیت خوب بخشی از دریاچه ارومیه
گزارش تصویری | اعتراضات در مقابل مرکز نگهداری مهاجران بازداشت شده در آمریکا
شکست جدید ترامپ در دادگاه/ حکم حذف نام او از مرکز کندی
رشد 47 درصدی مبادلات در میانه‌ تنش‌های نظامی
فرصت تازه برای مالکان خودروهای ورود موقت
هشدار نارنجی هواشناسی فعال شد؛ این 6 استان مراقب باشید
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک پزشکیان و قالیباف
نویسنده و کارگردان باسابقه تئاتر درگذشت
چند درصد از پول بلیت پروازهای لغو شده به مسافران بازگردانده شد؟
جزئیات سفر هیات امنیتی عراق و اقلیم کردستان به تهران
آخرین موضع آموزش‌وپرورش درباره تأثیر قطعی معدل در کنکور