×
بین الملل
شناسه خبر : 237812
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/11 ساعت 14:11
حذف نام ترامپ از اسناد پرونده جفری اپستین توسط اف‌بی‌آی

حذف نام ترامپ از اسناد پرونده جفری اپستین توسط اف‌بی‌آی

در میانه موج جدیدی از درخواست‌ها برای شفاف‌سازی درباره پرونده جنجالی جفری اپستین، گزارش‌ها حاکی از آن است که اف‌بی‌آی به‌طور هدفمند نام دونالد ترامپ و ده‌ها چهره سرشناس دیگر را از اسناد رسمی حذف کرده است.

نورنیوز - گروه بین المللی: گزارش‌های منتشرشده نشان می‌دهند که مأموران اف‌بی‌آی، نام برخی چهره‌های سرشناس از جمله «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده را از اسناد مربوط به پرونده جفری اپستین، مجرم جنسی مشهور، حذف کرده‌اند. این اقدام در حالی صورت گرفته که دولت آمریکا با فشار روزافزونی برای شفاف‌سازی و انتشار عمومی اسناد این پرونده مواجه است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تیمی از افسران اف‌بی‌آی که مسئول بررسی و آماده‌سازی اسناد برای انتشار عمومی احتمالی بودند، نام ترامپ و دیگر افراد سرشناس را از پرونده‌ها حذف کرده‌اند. به گفته منابع مطلع، این حذف‌ها به بهانه «حفاظت از حریم خصوصی» انجام شده؛ زیرا این افراد در زمان شروع تحقیقات فدرال در سال ۲۰۰۶، شهروند عادی محسوب می‌شدند. گزارش وال‌استریت ژورنال نیز تأیید می‌کند که در ماه می، پم بوندی، دادستان کل وقت، به رئیس‌جمهور ترامپ اطلاع داده بود که نام او در میان اسناد پرونده اپستین وجود دارد. با این حال، وزارت دادگستری و اف‌بی‌آی آمریکا در تیرماه از انتشار هرگونه سند اضافی خودداری کردند.

برخی منابع اعلام کرده‌اند که در اسفندماه گذشته، حدود هزار افسر از دفاتر میدانی مختلف برای بررسی شبانه‌روزی هزاران سند مرتبط با پرونده اپستین از جمله شهادت‌ها و یادداشت‌های محرمانه، فراخوانده شدند. این تیم مأموریت داشت تمامی اسناد حاوی نام ترامپ و چهره‌های معروف دیگر را شناسایی و علامت‌گذاری کند. در ادامه، با اعمال اصلاحات نهایی از سوی افسران اجرای قانون آزادی اطلاعات (FOIA)، اسامی مورد نظر از اسناد حذف شدند.

در عین حال، گزارش‌ها از افزایش انتقادات نسبت به مدیریت دولت آمریکا بر اسناد این پرونده و شفاف‌سازی درباره نقش چهره‌های سیاسی و مشهور در ارتباط با اپستین حکایت دارد. در بخش دیگری از ماجرا، واکنش‌ها نسبت به انتقال گیسلاین مکسول، همدست جفری اپستین، نیز خبرساز شده است.

اداره زندان‌های فدرال آمریکا اعلام کرد که مکسول از زندان با حداقل امنیت در تالاهاسی فلوریدا، به مرکز مشابهی در برایان تگزاس منتقل شده است. این انتقال ناگهانی، خشم قربانیان اپستین و خانواده‌های برخی شاکیان را برانگیخته است. دو زن قربانی و خانواده یکی از شاکیان که به‌تازگی خودکشی کرده بود، با صدور بیانیه‌ای این اقدام را نشانه‌ای از «تبعیض و لاپوشانی» دانستند. آن‌ها تأکید کردند که دولت، بدون اطلاع‌رسانی به قربانیان، مکسول را شبانه به زندانی راحت‌تر منتقل کرده است؛ در حالی که او یک مجرم جنسی محکوم‌شده است و نباید با او مدارا شود.

در همین راستا، گزارش‌ها حاکی از آن است که گیسلاین مکسول به دنبال دریافت مصونیت قضایی برای شهادت دادن در کنگره درباره شبکه ارتباطی اپستین و همچنین تلاش برای عفو از سوی رئیس‌جمهور وقت آمریکا بوده؛ شخصی که روزگاری از دوستان نزدیک اپستین محسوب می‌شد.


نظرات

آخرین اخبار
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر