×
بین الملل
شناسه خبر : 237721
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/10 ساعت 20:15
ادعای ویتکاف درباه  تلاش 5 ساعته اش برای تسهیل کمک رسانی به غزه!

ادعای ویتکاف درباه تلاش 5 ساعته اش برای تسهیل کمک رسانی به غزه!

رسانه‌های صهیونیستی پیشتر گزارش دادند که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا و «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وارد شهر رفح در جنوب نوار غزه شده‌اند و قرار است ویتکاف از مرکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در شهر رفح بازدید کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا در جریان سفر به نوار غزه ادعا کرد بیش از پنج ساعت را در این باریکه صرف تلاش برای تدوین طرحی جهت تسهیل کمک‌رسانی به غزه و درک بهتر از وضعیت آنجا کرده است.

 رسانه‌های صهیونیستی پیشتر گزارش دادند که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا و «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وارد شهر رفح در جنوب نوار غزه شده‌اند و قرار است ویتکاف از مرکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در شهر رفح بازدید کند.

طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا عصر جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز، ما به همراه هاکبی بیش از پنج ساعت را در غزه گذراندیم.»

ویتکاف در ادامه این پست افزود: «ما در جریان این بازدید، حقایق میدانی را بررسی، شرایط را ارزیابی و از بنیاد بشردوستانه غزه و سایر آژانس‌ها دیدار کردیم.»

او همچنین مدعی شد: «هدف از این بازدید، ارائه درک روشنی از وضعیت بشردوستانه به رئیس‌جمهور ایالات متحده و کمک به تدوین برنامه‌ای برای رساندن کمک‌های غذایی و پزشکی به مردم غزه بوده است.»

پیش از این، «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید روز پنج‌شنبه در نشست خبری گفت: «فرستاده ویژه ویتکاف و سفیر هاکبی به غزه سفر می‌کنند تا از مراکز توزیع غذا بازدید کرده، برای رساندن کمک‌های بیشتر برنامه‌ریزی کنند و به‌ صورت مستقیم با مردم محلی گفت‌وگو کنند تا وضعیت وخیم در محل را از نزدیک درک کنند.»

سفر ویتکاف در حالی صورت گرفته که دونالد ترامپ اندکی پس از ورود نماینده‌اش به غزه در شبکه‌ اجتماعی تروث سوشال نوشت: «سریع‌ترین راه برای پایان دادن به بحران‌های انسانی در غزه، تسلیم شدن حماس و آزاد کردن اسرا است.»

سازمان ملل متحد هم اعلام کرده است که از اواخر ماه مه تاکنون بیش از ۱۳۰۰ فلسطینی در تلاش برای دریافت کمک غذایی در غزه کشته شده‌اند.


اخبار مرتبط
دومین حمله رژیم اسرائیل به کاروان صمود
چهارشنبه 1404/06/19 ساعت 10:05
دومین حمله رژیم اسرائیل به کاروان صمود
کمیته ناوگان پایداری اعلام کرد که بامداد چهارشنبه، یک فروند پهپاد متعلق به رژیم صهیونیستی به یکی از کشتی‌های این کاروان در یکی از بنادر تونس حمله کرده است؛ اقدامی که می‌تواند تنش‌های منطقه‌ای را افزایش دهد.
روبیو: از خواسته‌های روسیه برای پایان جنگ اوکراین مطلع شدیم
پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 09:00
روبیو: از خواسته‌های روسیه برای پایان جنگ اوکراین مطلع شدیم
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، ملاقات اخیر نماینده ویژه کاخ سفید با ولادیمیر پوتین را مثبت ارزیابی کرد و گفت واشنگتن اکنون از خواسته‌های روسیه برای پایان جنگ اوکراین مطلع است.
اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 23:15
اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه
طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ما تصمیم گرفتیم پس از آخرین واکنش حماس، که به وضوح عدم تمایل به دستیابی به آتش‌بس در غزه را نشان می‌دهد، تیم خود را برای مشورت از دوحه به خانه برگردانیم.»
طرح توافق ویتکاف توسط حماس پذیرفته نشده است
دوشنبه 1404/03/05 ساعت 19:43
طرح توافق ویتکاف توسط حماس پذیرفته نشده است
با وجود ادعای برخی رسانه‌ها درباره موافقت حماس با طرح آتش‌بس پیشنهادی ویتکاف، منابع اسرائیلی تأکید دارند که جنبش حماس این طرح را نپذیرفته و مذاکرات همچنان در فضای اختلاف و عدم توافق ادامه دارد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مل گیبسون به دنبال بازیگر نقش عیسی مسیح
غرامت 11 میلیارد پوندی برای رسوایی وام خودروسازان در انگلیس
صعود طلا، نشانه‌ای شوم برای اقتصاد آمریکا
بروزرسانی بی‌سروصدا کروم برای 3 میلیارد کاربر اندروید
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
میانگین جهانی اختلاف سنی زوج‌ها 4.2 سال است
ترامپ: دموکرات‌ها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان می‌گیرند
سرطان بایدن بار دیگر خبرساز شد
اظهارنظر جدید و جنجالی ماسک درباره دولت ترامپ
رئیس سازمان بازرسی کل کشور: سازمان بازرسی نهادی برخاسته از قانون اساسی است
تامین57 میلیارد تومان مشوق های صادراتی
وضعیت جسمانی ترامپ فوق العاده اعلام شد!
آمریکا پایگاه هوایی خود را در قطر حفظ می کند
فوتبال نروژ و رژیم اسرائیل زیر سایه اعتراضات
حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست/ حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد
ولایتی: پذیرش آتش‌بس پیروزی مقاومت است
لکورنو خطاب به ماکرون: شرایط مهیا نباشد، نخست‌وزیر نخواهم شد
صالحی: ایران و ترکیه مواضع مشترکی درباره مسائل مختلف دارند
سقوط 400 میلیارد دلاری بازار رمزارزها در یک روز
خودداری اسرائیل از آزادی 2 پزشک فلسطینی
افزایش قیمت بنزین تکذیب شد
افتتاح هفته‌ای 100 مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور
معترضان پاریسی: مکرون برو !
عکس های منتخب حیات وحش هفته
بازگشت دوباره اصلاح قانون مهریه به جلسه علنی مجلس
عراقچی: هیچ اعتمادی به رژیم صهیونیستی وجود ندارد/ایران از هر طرح صلح واقعی حمایت می‌کند
تلفات سنگین ارتش پاکستان در درگیری با نیروهای طالبان در مرز افغانستان
تاس: رهبر انصارالله یمن دستور توقف حملات به اسرائیل را صادر کرد
ایران‌خودرو درباره ضرورت اصلاح قیمت‌ محصولات توضیح داد
گشت هوایی انگلیس، آمریکا و ناتو در نزدیکی مرز روسیه
تصویب تحقیق و تفحص از گمرک در مجلس
تاکید عراقچی بر تقویت مناسبات ایران با کشورهای آفریقایی
تیراندازی در آمریکا با 16 کشته و زخمی
اسیران اسرائیلی صبح دوشنبه آزاد می‌شوند
پیام تبریک عارف و عراقچی در پی قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری ایران
آغاز پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از فردا
اجرای طرح اعتبار ملی در قالب انواع تسهیلات ارزان قیمت
پولادمردان ایران بر سکوی اول جهان ایستادند
نایب قهرمانی آسیا به ملی‌پوشان واترپلو رسید
تغییر نقشه زاد‌و‌ولد در ایران؛ صعود سن مادران، سقوط تولدها
پرشدگی سدهای کشور به 34درصد رسید
قیمت جدید 8 محصول ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت
برنز یک‌ضرب برای علی داوودی/ شریفی به روی تخته نرفت
ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران
تیم ملی فوتبال ایران وارد امارات شد
رایزنی وزیر امور خارجه پاکستان با عراقچی درباره تحولات منطقه
یک فوتبالیست 7 زندانی را آزاد کرد
بیانیه حزب‌الله درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
برنامه مرحله سوم جام حذفی فوتبال مشخص شد
زمان انتخابات خانه موسیقی اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی