×
اجتماعی
شناسه خبر : 237715
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/10 ساعت 17:44
اعزام 8000 نیروی داوطلب هلال احمر برای عملیات اربعین

اعزام 8000 نیروی داوطلب هلال احمر برای عملیات اربعین

رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان با اشاره به اعزام حدود 8 هزار نیروی داوطلب عملیاتی امدادی و درمانی به کشور عراق، اضافه کرد: حدود 1800 داوطلب پزشکی و درمانی هلال‌احمر ایران همراه با کوله پشتی درمانی در طرح طبیب دوار در طریق الحسین (مسیر پیاده‌روی زائران از نجف به کربلا) مشغول خدمت‌رسانی سیار و به صورت پیاده به زائران اربعینی خواهند بود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس جمعیت هلال‌احمر ایران از به‌کارگیری و اعزام ۸ هزار نیروی داوطلب امدادی و درمانی ایران برای خدمت به زائران در ایام اربعین حسینی خبر داد و گفت: هلال‌احمر ایران در این ایام با نیرو و تجهیزات و داروی کافی در کنار ارگان‌های دولتی و جهادی عراقی برای خدمت به زائران اربعین حسینی خواهد بود.

دکتر پیرحسین کولیوند در سومین کنفرانس بین المللی جمعیت علمی‌پزشکی که در دانشگاه سبطین شهر کربلا برگزار شد، ضمن قدردانی از مسئولان برگزاری مراسم تاکید کرد: از طرف مردم و مسئولان جمهوری اسلامی ایران برای مدیریت اربعین حسینی و میزبانی زائران ایرانی در این ایام تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با اشاره به مسئولیت خدمات‌رسانی به انبوه زائران در ایام اربعین حسینی تاکید کرد:‌ مدیریت خدمت به زائران در راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی باید در ۵ بخش شامل؛ ایمنی و امنیت، سلامت و خدمات پزشکی، زیرساخت‌ها و لجستیک، اطلاع رسانی و ارتباطات و مدیریت بحران در تجمعات انبوه انجام شود.

کولیوند با بیان اینکه در اربعین، میلیون‌ها شیعه از سراسر دنیا به زیارت امام حسین (ع) می‌آیند و مدیریت خدمات‌رسانی به این زائران در دنیا بی‌نظیر است، ادامه داد: جمعیت هلال‌احمر ایران هم در این ایام با ورود نیروهای داوطلب امدادی و درمانی و دارو و تجهیزات کافی به کشور عراق به عزیزان وزارت بهداشت، حشدالشعبی و هلال‌احمر عراق و سایر گروه‌های جهادی، برای خدمت به زائران حسینی کمک می‌کند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان با اشاره به اعزام حدود ۸ هزار نیروی داوطلب عملیاتی امدادی و درمانی به کشور عراق، اضافه کرد: حدود ۱۸۰۰ داوطلب پزشکی و درمانی هلال‌احمر ایران همراه با کوله پشتی درمانی در طرح طبیب دوار در طریق الحسین (مسیر پیاده‌روی زائران از نجف به کربلا) مشغول خدمت‌رسانی سیار و به صورت پیاده به زائران اربعینی خواهند بود.

کولیوند گفت: سامانه تلفنی ۴۰۳۰ جمعیت هلال‌احمر در ایام اربعین حسینی به صورت مجازی، خدمات مشاوره تلفنی در خصوص پزشکی، تغذیه، اسکان، خدمات روانشناسی و روانپزشکی ارائه می‌دهد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان در ادامه با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی در حمله به ایران و تجربیات حاصل از مدیریت تیم‌های امدادی در این جنگ، خاطرنشان کرد: در ایام اقتدار و مقاومت در جمهوری اسلامی ایران که روزهای تهاجم رژیم صهیونی به سرپرستی آمریکا به کشورمان ایران بود، براساس همین خدمات اربعینی و مکتب عاشورایی، برنامه‌های عملیاتی خوبی آماده داشتیم و طبق آن عمل کردیم. ما در ایام جنگ به صورت قرارگاهی عمل کردیم، کاری که در شرایط دشوار و بحران، مدیریت عملیات را ارتقا می‌دهد.

وی تاکید کرد: در ایام تهاجم دشمن صهیونی، علی‌رغم اینکه حملات شدیدی بود، هیچ بیماری‌ در ایران، پشت در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها نماند. بسیاری از پرستاران، پزشکان و امدادگران ایرانی داوطلبانه پای کار آمدند، هیچ دارویی کم نیاوردیم اما اقتدار، عزت، همدلی و هم افزایی با توکل و امید به خدا به وجود آمد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در ادامه به وضعیت انسانی غزه اشاره و تاکید کرد: داغی که در دل همه ما مومنین و مسلمانان وجود دارد، بحث غزه است. بیش از ۹۰ هزار مادر باردار از کمترین خدمات پزشکی برخوردارند، نوزادانی که به دنیا می آیند هیچگونه حمایت پزشکی و تغذیه ندارند، ۲۰ هزار نفر مجروح و مصدوم جنگی، هیچگونه خدمات امداد و دارو و درمانی ندارند و مردمی‌که در صف‌های غذا هستند مورد هدف مستقیم قرار می‌گیرند.

وی گفت: ما به تمام روسای جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر نامه نوشتیم، تا نسبت به ظلم جاری در غزه واکنش نشان دهند. امروز اینجا هستیم و خواهش و تاکید می‌کنیم که به یاد مردم غزه باشیم و تمام توان‌مان را برای کمک به این مردم مظلوم به کار بگیریم.

کولیوند در پایان به برگزاری همایش بین‌المللی دختران و بانوان پزشک و پرستار در عمود ۱۰۸۰ در روز ۱۴ صفر اشاره کرد و افزود: کنگره سلامت در اربعین حسینی نیز ۳ ماه دیگر در ایران برگزار می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز آمریکا و پاسخ بی‌سابقه ایران؛ نبرد چندساعته تا طلوع آفتاب
تضعیف سد دفاعی روده با کاهش یک پروتئین
روسیه: نیروهای غربی در صورت ورود به خاک اوکراین اهداف مشروع نظامی محسوب می‌شوند
صندلی داغ؛ قیمت نجومی بلیت فینال جام جهانی
رابط مغز و رایانه یادگیری حرکتی را تقویت می‌کند
نیویورک تایمز: محاصره دریایی دوباره ایران به قیمت نفت آسیب بیشتری وارد می‌کند
چاقی عامل اصلی سندرم قلبی، کلیوی و متابولیک
موافقت آمریکا با فروش 2 میلیارد دلار تسلیحات موشکی به عربستان
پیش‌دیابت؛ زنگ خطر خاموشی که می‌تواند به دیابت نوع 2 ختم شود
انگلیس به‌دنبال محدودیت شبانه شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان
کامبک رؤیایی آرژانتین برابر انگلیس؛ مسی و یارانش فینالیست جام جهانی 2026 شدند
هوش مصنوعی زیر ذره‌بین؛ متا با شکایت جدید کارکنان روبه‌رو شد
شهادت 35 نفر در پی حملات تیرماه به کشورمان/ بیشترین آسیب‌ها برای 3 استان
ادعای ترامپ درباره سوریه؛ الشرع با حزب‌الله دقیق‌تر از اسرائیل برخورد می‌کند
دستور فوری وزیر ورزش برای رسیدگی به وضعیت قهرمان جوان ژیمناستیک
پارکینگ بزرگ اربعین شلمچه آماده میزبانی از زائران شد
تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر تقویت همکاری‌های راهبردی با چین
ادامه تعطیلی سه فرودگاه عربستان پس از هشدارهای ارتش یمن
مدیرعامل چادرملو: AFC درخواست فدراسیون را رد کرده؛ تاج باید پاسخگو باشد
ادعای ونس: نیروی زمینی برای تغییر حکومت ایران اعزام نخواهیم کرد
نورویدئو | مرگ در گرمای اروپا ؛ حقیقتی فراتر از تغییرات اقلیمی
ترامپ ادعا کرد: دوست ندارم درباره ایران ضرب الاجل تعیین کنم
تصمیم نهایی AFC؛ سهمیه آسیایی به گل‌گهر رسید
طوفان در قلب پایگاه‌های آمریکا؛ پاسخ موشکی ایران به آمریکا در منطقه؛ از اردن تا کویت
احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه
روسیه خواستار بازگشت فوری ایران و آمریکا به میز مذاکره شد
تشییع باشکوه شهدای گتوند؛ سه رزمنده شهید در گلزار شهدا آرام گرفتند
یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران به حبس محکوم شد
برگ برنده جدید چین در تجارت دریایی رونمایی می شود
هشدار آمریکا به شهروندان خود برای سفر به 23 کشور
پروازهای دبی–شیراز پس از 5 ماه از سر گرفته شد
نگرانی ها از تأمین کالا در آمریکا در پی جنگ علیه ایران
ادعای پنتاگون درباره پایان مأموریت ائتلاف در عراق
عکس های منتخب جهان؛ 26 جولای 2026
فرودگاه بین‌المللی صنعاء فعالیت عادی خود را از سر گرفت
چرخش سریع ترامپ درباره تنگه هرمز، سردرگمی واشنگتن را آشکار کرد
عضو مجمع تشخیص: انتقام و مذاکره منافاتی با یکدیگر ندارند
شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در اربیل
قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و برای حفظ امنیت و منافع ملی خود تا پای جان بایستیم
غریب‌آبادی: هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا پاسخ قاطع را به دنبال دارد
معاون دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: مجازات متجاوزان ضامن صیانت از امنیت ملی است
شکست ایران مقابل اوکراین در دیداری پراشتباه
احسان حاج‌صفی در سپاهان ماندنی شد
محکومیت اقدام لندن علیه سپاه؛ وزارت خارجه یمن موضع گرفت
تاج: مدیریت رقابت‌های گسترده بر عهده فدراسیون است
تنش سیاسی در آستانه بازی آرژانتین و انگلیس/فالکلند دوباره خبرساز شد
زمان فینال جام جهانی تغییر می کند
سفیر سابق آمریکا: حمله به زیرساخت‌های ایران راه‌حل بحران نیست
حماس نماینده ویژه صلح در غزه را به جانبداری از اسرائیل متهم کرد
سنتکام ادعا کرد: دو کشتی مجبور به تغییر مسیر در تنگه هرمز شد