×
سیاسی
شناسه خبر : 237709
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/10 ساعت 17:00

مهاجرانی:برای تسهیل سفر اربعین تقسیم‌کار شده است

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت از برنامه‌ها و اقدامات دولت برای برگزاری هرچه بهتر مراسم اربعین 1404 خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سخنگوی دولت گفت: جلسات ستاد مرکزی اربعین تشکیل شده و تقسیم‌کاری بین دستگاه‌های اجرایی انجام گرفته است.

وی ضمن گرامیداشت یاد شهدای اقتدار و اشاره به برگزاری مراسم با حضور مقام معظم رهبری، به اهمیت دو مؤلفه «دین» و «دانش» به‌عنوان پایه‌های سرمایه اجتماعی در میان شیعیان اشاره کرد و راهپیمایی اربعین را جلوه‌ای از تحقق این ارزش‌ها دانست.

مهاجرانی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی و هماهنگی برای تسهیل سفرهای زائران، اظهار کرد: جلسات ستاد مرکزی اربعین تشکیل شده و تقسیم‌کاری بین دستگاه‌های اجرایی انجام گرفته است. بر این اساس، وزارت راه و شهرسازی مسئول ایجاد و توسعه ناوگان حمل‌ونقل هوایی، زمینی و دریایی شده و وزارت بهداشت نیز وظیفه ارائه خدمات درمانی به زائران را بر عهده دارد. همچنین، وزارت ارتباطات مأمور تأمین اینترنت پرسرعت و پایدار در نقاط مرزی و مسیرهای منتهی به عراق شده است.

وی افزود: وزارت امور خارجه اقدامات هماهنگ‌کننده‌ای را با دولت عراق انجام داده و در این راستا، فعالیت پایانه‌های دریایی از بندر خرمشهر به بندر بصره از دهم مرداد آغاز خواهد شد. عملیات پروازی نیز از 17 تا 26 مرداد ماه ادامه خواهد داشت و در این مدت، 172 راهدارخانه در مسیرهای منتهی به مرزهای اربعین فعال خواهند بود.

وی در پاسخ به سوالی درباره سازوکار نظارت بر اجرای مصوبات، گفت: با وجود تعهد قلبی مردم و مسئولان نسبت به اربعین، سازوکاری مشخص برای نظارت طراحی شده است که ذیل معاون اول ریاست‌جمهوری پیگیری می‌شود. این نظارت‌ها ناظر بر اجرای تعهدات دستگاه‌های مختلف و هماهنگی بین‌بخشی است.

مهاجرانی درباره وضعیت تأمین ارز برای زائران نیز اظهار کرد: موضوع در ستاد اربعین مطرح و به‌صورت بخشی از تقسیم کار ملی دنبال شده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره تعطیلی‌های احتمالی افزود: پیشنهاد تعطیلی سراسری در مردادماه با هدف صرفه‌جویی در مصرف آب و برق مطرح شد، اما پس از بررسی گزارش وزارت نیرو، مشخص شد که این صرفه‌جویی در حدی نیست که تعطیلی عمومی را توجیه کند، بنابراین، برنامه‌ای برای تعطیلی کشور وجود ندارد و فعالیت ادارات به‌صورت عادی ادامه خواهد یافت.

وی همچنین تاکید کرد: معنویت سفر اربعین به حدی والاست که ارزش‌های مادی و وعده‌های جانبی در برابر آن رنگ می‌بازند.

مهاجرانی در پایان ابراز امیدواری کرد که با استفاده از ظرفیت‌های زمینی، هوایی، دریایی و ریلی، امکان حضور امن و راحت زائران در مراسم اربعین امسال فراهم شود.


اخبار مرتبط
ممنوعیت خروج مشمولان غایب از کشور حتی با گذرنامه
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 15:00
ممنوعیت خروج مشمولان غایب از کشور حتی با گذرنامه
سردار علیدوست اعلام کرد: مجوز خروج از کشور برای مشمولان غیر غایب برای شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی صادر می‌شود، اما مشمولان غایب حتی با گذرنامه اجازه خروج ندارند.
آمادگی شبانه‌روزی کنسولگری‌های ایران برای خدمت به زائران اربعین از زبان عراقچی
جمعه 1404/05/10 ساعت 10:50
آمادگی شبانه‌روزی کنسولگری‌های ایران برای خدمت به زائران اربعین از زبان عراقچی
عراقچی با اشاره به آمادگی کامل کنسولگری‌های ایران در عراق، از فراهم بودن همه امکانات برای خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران اربعین خبر داد. او اربعین را رزمایشی جهانی برای شیعیان دانست و از ملت ایران خواست تا نماینده‌ای شایسته در این راهپیمایی باشند.
سفر دریایی زائران اربعین از صبح امروز شروع شد +جزئیات
جمعه 1404/05/10 ساعت 10:30
سفر دریایی زائران اربعین از صبح امروز شروع شد +جزئیات
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از آغاز سفرهایی دریایی اربعین از صبح امروز خبر داد و گفت: روزانه 2 سفر در مدت زمان بین 2 تا 2.5 ساعت انجام‌می شود و ظرفیت جابجایی ما 800 زائر در روز خواهد بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گزارش تصویری | آوارگی ساکنان شهر غزه در پی تشدید بمباران ها توسط رژیم صهیونیستی
نورنما | لحظه برخورد صاعقه با یک ماشین
فرونشست زمین در تهران با آماری نگران‌کننده + فیلم
آثار برگزیده مسابقه عکاسی حیات وحش در سال 2025
افزایش قیمت کتاب‌های درسی تکذیب شد
ستارگان گلزنی رئال مادرید در 7 دیدار پایانی لالیگا
کمالوندی: عملیات تعویض سوخت بوشهر زیر نظر بازرسان آژانس است
وقوع زمین‌لرزه 6 ریشتری در جزیره تایوان
جنایت علیه خبرنگاران؛ فروپاشی مشروعیت اسرائیل
پاپ خواستار پایان خشونت‌ها و آتش‌بس فوری در خاورمیانه شد
زمان رسیدن آب طالقان به تهران مشخص شد
لحظه وقوع رانش شدید زمین در پاکستان + فیلم
تاکید وزیر آموزش و پرورش بر تقویت مشارکت دانش‌آموزان
تسریع صدور مجوزها؛ اولویت مهم دولت چهاردهم
ترامپ خواهان اعزام نیروهای اروپایی به اوکراین شد
نخستین تصویر از تئاتر موزیکال الیور توئیست منتشر شد
قهرمانی تیم قایقرانی نیروی دریایی ارتش کشور در سریلانکا
اخراج مدیر اوساسونا به‌دلیل حمایت از اسرائیل
ایران به جمع سازندگان دامپتراک 150 تنی جهان پیوست
نورنما | گرانترین فراری تاریخ با قیمت امروز 7 هزار میلیارد تومان
معترضان به همکاری مایکروسافت با اسرائیل بازداشت شدند
اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
اپل تاریخ رونمایی آیفون 17 را اعلام کرد
عراقچی: ورود بازرسان آژانس به ایران با تصمیم شعام انجام شده است
قدردانی دکتر پزشکیان از تلاش‌های وزیر امور خارجه در زمینه مذاکرات
توقف فروش محصولات ایران‌خودرو پس از حکم تعزیرات
قیمت انواع خودرو امروز سه‌شنبه 5 شهریورماه 1404 + جدول
تعلیق ارسال بسته‌های پستی به آمریکا از سوی 25 کشور
طرح جدید آمریکا علیه حزب‌الله فاش شد؛ محاصره امنیتی - اقتصادی «ضاحیه»
آغاز پرواز مستقیم قشم به مشهد
اعلام نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش‌وپرورش + لینک
ارائه خدمات به اتباع ایرانی و خارجی در استرالیا با قوت ادامه دارد
هشدار سردار فدوی: دوران جنگ است، حرف اختلاف‌برانگیز خلاف مصالح کشور است
دستگیری زن سارق طلاهای کودکان در امام‌زاده صالح (ع)+فیلم
فیلم «لبه سایه» با بازی جکی در میان سه فیلم پرفروش سینمای جهان
عراقچی: مردم ایران مذاکره با آمریکا را بی فایده می دانند
عارف: حفاظت از میراث فرهنگی سنگین‌ترین و شریف‌ترین وظیفه فرهنگی کشور است
مرحله سوم وام قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز شد
وزیر علوم: همه دانشجویان محروم به دانشگاه برگشتند
سارق حرفه‌ای باتری چراغ‌های راهنمایی به دام پلیس افتاد
الزام ثبت نشانی در سامانه املاک برای دریافت خدمات بانکی
بقائی: گفت‌وگو با سه کشور اروپایی ادامه دارد
یخ‌های قطب جنوب؛ شمارش معکوس فروپاشی
علی‌اف: آمریکا گذرگاه زنگزور را می‌سازد/ مرز ایران و ارمنستان قطع نمی‌شود
رسانه‌های بین المللی درباره مذاکرات ژنو چه روایت کردند؟
نژادپرستی تا 2025؛ آیا غرب همچنان مهد ارزش‌های انسانی و حقوق‌بشر است؟
واکنش مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان
جنبش حماس ترور الحیه را تکذیب کرد
سرلشکر حاتمی: راهی جز قوی شدن نداریم
سفارت ایران در لندن گزارش ادعایی «دیلی‌تلگراف» درباره غنی‌سازی اورانیوم را رد کرد
X
آگهی تبلیغاتی