×
بین الملل
شناسه خبر : 237647
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/10 ساعت 09:00
افشاگری استاد برجسته آمریکایی از اهداف پنهان اسرائیل در منطقه

افشاگری استاد برجسته آمریکایی از اهداف پنهان اسرائیل در منطقه

جان مرشایمر، نظریه‌پرداز سرشناس روابط بین‌الملل، با بیان اینکه اسرائیل به‌دنبال تجزیه ایران و تبدیل آن به سوریه است، تأکید کرد: «اسرائیل خواستار همسایگانی در هم شکسته شده و ضعیف است»؛ هدف صهیونیسم نابودی ساختار کشورهای منطقه است.

نورنیوز - گروه بین الملل: «جان مرشایمر» متفکر برجسته روابط بین‌الملل، استاد دانشگاه شیکاگو و یکی از کارشناسان مطرح در حوزه واقع‌گرایی در روابط بین‌الملل در گفت‌وگوی اخیر خود با «تاکر کارلسون» مجری مشهور آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی، نفوذ گسترده این رژیم در ارکان سیاسی آمریکا، دشمنی دیرینه صهیونیسم با ایران و کشورهای منطقه پرداخت.

او در پاسخ به سوالی درباره چرایی تقلای رژیم صهیونیستی برای پیش‌برد اهداف خود با وجود «دشواری محقق شدن آن‌ها» تصریح کرد: «از ابتدای شکل‌گیری اسرائیل، صهیونیست‌ها خواستار ایجاد اسرائیل بزرگ‌تر بودند. دیوید بن گوریون، یکی از پدران تشکیل‌دهنده اسرائیل در سال ۱۹۱۸، در یادداشتی که فقط به زبان عبری منتشر شده است، اهداف خود از تشکیل اسرائیل بزرگ‌تر را تشریح کرد. اسرائیل بزرگ‌تر، بخشی از لبنان، غزه، کرانه باختری، بخش‌هایی از سوریه و شبه جزیره سینا را شامل می‌شود.»

مرشایمر تصریح کرد: «اسرائیل بزرگ‌تر، بینش اساسی بن گوریون، به‌عنوان یکی از پدران و تأسیس کنندگان اسرائیل است. همه سران صهیونیست این بینش را پذیرفته و آن را دنبال می‌کنند. بسیاری از اسرائیلی‌ها نیز خواستار تشکیل اسرائیل بزرگ‌تر هستند. آن‌ها مخالف اسرائیل کوچک هستند که در سال ۱۹۴۸ ایجاد شد. آن‌ها خواستار اراضی بیشتر هستند و به باور آن‌ها، این سرزمین‌ها متعلق به آن‌هاست. اما آن‌ها حتی این اراضی را، مرزهای خود اعلام نکرده و همواره خواستار توسعه مرزهای خود (اشغالگری بیشتر) هستند.»

او تأکید کرد: «اسرائیل هرگز مرز نهایی خود را اعلام نکرده است. صهیونیست‌ها هرگز چنین چیزی را اعلام نکرده‌ و موضعی رسمی اعلام نکرده‌اند.»

مرشایمر در پاسخ به سوالی افزود: «آمریکا بدون هیچ قید و شرطی از اسرائیل حمایت خواهد کرد. مهم نیست اسرائیل چه اقدامی انجام دهد، آمریکا همواره در کنار آن خواهد ایستاد. شما فکر می‌کنید با توجه به اقدامات اسرائیل علیه فلسطینیان، یا اقدامات آن در سوریه و لبنان، آمریکا برای متوقف کردن این اقدامات، فشارها علیه اسرائیل را افزایش می‌داد اما آمریکا هرگز چنین کاری نکرده است.»

او درباره اهداف رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «اسرائیل خواستار گسترش مرزهای خود است. هدف دیگر اسرائیل، تضعیف همسایگان خود و نابودی کشورهای منطقه است. اسرائیل به دنبال تجزیه کشورهای منطقه و حفظ این شرایط است. اسرائیل از تجزیه سوریه توسط آمریکا و ترکیه استقبال کرد و آن‌ها خواستار حفظ سوریه و لبنانی ضعیف شده هستند.»

مرشایمر با اشاره به هدف رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: «در موضوع ایران، هنگامی که شما درباره برنامه هسته‌ای و برنامه غنی سازی اورانیوم این کشور صحبت می‌کنید، برخی ادعا می‌کنند که تنها هدف در موضوع ایران، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است اما اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و تبدیل آن به سوریه است. اسرائیل خواستار همسایگانی در هم شکسته شده و ضعیف است. به اردن و مصر نگاه کنید، این ۲ کشور از لحاظ اقتصادی به آمریکا وابسته هستند و واشنگتن از اهرم فشار بسیاری علیه هر ۲ کشور برخوردار است.»

او افزود: «هدف آمریکا از کمک اقتصادی به این ۲ کشور، ایجاد یک اهرم فشار است تا هرگاه اردن و مصر علیه اسرائیل مقاومت کردند، آمریکا به آن‌ها اهرم فشار خود را یادآور شود.


ایسنا
اخبار مرتبط
دیپلمات‌های اسرائیل از قطر فرار کردند!
شنبه 1404/05/11 ساعت 11:45
دیپلمات‌های اسرائیل از قطر فرار کردند!
رژیم صهیونیستی که همواره در برابر تهدیدات امنیتی و اعتراضات جهانی در وضعیت شکننده‌ای قرار دارد، این بار در امارات تسلیم شد. به دلیل هشدارهای جدی درباره تهدیدات علیه اتباع اسرائیلی، سفارت این رژیم در ابوظبی تخلیه شد. این اقدام بار دیگر نشان‌دهنده ضعف و ترس رژیم در برابر مقاومت فلسطین است.
بقایی اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و متحدانش را قاطعانه رد کرد
جمعه 1404/05/10 ساعت 10:00
بقایی اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و متحدانش را قاطعانه رد کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا، فرانسه و چند کشور غربی، این اقدام را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین دانست و بر لزوم پاسخگویی این کشورها در قبال حمایت از تروریسم تأکید کرد.
صهیونیست‌ها برای یورش دسته‌جمعی به مسجدالاقصی برنامه‌ریزی می‌کنند
جمعه 1404/05/10 ساعت 09:20
صهیونیست‌ها برای یورش دسته‌جمعی به مسجدالاقصی برنامه‌ریزی می‌کنند
در آستانه سالروز آنچه صهیونیست‌ها «نابودی معبد» می‌نامند، گروه‌های افراطی یهودی در حال برنامه‌ریزی برای یورش دسته‌جمعی به مسجدالاقصی هستند. نهادهای فلسطینی با هشدار نسبت به این تهدید، خواستار حضور گسترده مردمی برای مقابله با اشغالگران شده‌اند.
ترامپ: فشار بر اسرائیل یعنی پاداش دادن به حماس + فیلم
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 15:35
ترامپ: فشار بر اسرائیل یعنی پاداش دادن به حماس + فیلم
دونالد ترامپ بار دیگر در حمایت از رژیم صهیونیستی موضع گرفت و با رد فشار بر اسرائیل برای حل بحران غزه، آن را «پاداش به حماس» توصیف کرد. او گفت: «اگر این کار را بکنید، اساساً به حماس پاداش داده‌اید و من هرگز این کار را نخواهم کرد.»
اسرائیل بزرگ‌ترین دولت-ملت فاشیستی دوران ماست
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 14:05
امین بزرگیان:
اسرائیل بزرگ‌ترین دولت-ملت فاشیستی دوران ماست
بزرگیان نوشت: «بر اساس نظرسنجی اخیر روزنامه اسرائیلی ها ارتص، هشتاد و دو درصد از یهودیان اسراییلی از پاکسازی غزه حمایت می‌کنند، و شصت و پنج درصد خواهان قتل عام همه مردان زنان و کودکان فلسطینی هستند.»
نظرات

آخرین اخبار
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است