×
اخبار بین الملل
شناسه خبر : 237534
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 08:54
کانادا قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد

کانادا قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد

نخست وزیر کانادا اعلام کرده است که قصد دارد در ماه سپتامبر کشور فلسطین را در سازمان ملل متحد به رسمیت بشناسد؛ اقدامی که به گفته وی این کشور برای حفظ امید به راه‌حل دو دولتی در برابر شرایط بحرانی کنونی اتخاذ شده است.

نورنیوز - گروه بین الملل: در تحولی مهم، «مارک کارنی»، نخست‌وزیر کانادا، روز چهارشنبه اعلام کرد که کشورش قصد دارد در ماه سپتامبر، فلسطین را به عنوان کشوری مستقل در سازمان ملل متحد به رسمیت بشناسد و هدف خود را حفظ احتمال راه‌حل دو دولتی اعلام کرد.

به گفته کارنی، این تصمیم بر اساس تعهد تشکیلات خودگردان فلسطین به اصلاحات مانند تعهدات برای اصلاح اساسی حکومت خود و برگزاری انتخابات آزاد در سال ۲۰۲۶ اتخاذ شده است. وی تصریح کرد که: «حماس نمی‌تواند در آن نقشی داشته باشد.»

کانادا پیش‌تر اعلام کرده بود که تنها پس از نهایی شدن مذاکرات صلح میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت. با این حال، نخست‌وزیر کانادا با اشاره به تحولات میدانی گفت: «چشم‌انداز یک کشور فلسطینی به معنای واقعی کلمه در مقابل چشمان ما در حال محو شدن است.»

او همچنین با اشاره به شرایط بحرانی در غزه، افزود که گرسنگی دادن به مردم فلسطین، تسریع شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری و تصویب قانون الحاق این مناطق توسط پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست)، از جمله دلایل تسریع در این تصمیم کانادا بوده‌اند.

با وجود اشاره به «تهدید جنبش حماس»، کارنی تصریح کرد: «کانادا این واقعیت را که کابینه اسرائیل اجازه داده است فاجعه‌ای در غزه رخ دهد، محکوم می‌کند.»

بر اساس گزارش‌ها، قرار است کشورهای متعددی در نشست سازمان ملل در ماه سپتامبر، فلسطین را به رسمیت بشناسند؛ تصمیمی که با مخالفت شدید رژیم صهیونیستی روبه‌رو شده است.

از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگی بی‌سابقه علیه مردم فلسطین، به‌ویژه در نوار غزه، به راه انداخته است. در نتیجه این حملات، بیش از ۶۰ هزار فلسطینی، از جمله زنان، کودکان و سالخوردگان به شهادت رسیده‌اند. این رژیم با محاصره کامل غزه، مردم را از دسترسی به غذا، دارو، آب و برق محروم کرده و زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله بیمارستان‌ها و مدارس را هدف قرار داده است.

کشتار سیستماتیک، محاصره غذایی و بمباران مناطق مسکونی از سوی رژیم اشغالگر، جنایات جنگی آشکار و نقض فاحش حقوق بشر محسوب می‌شود.


اخبار مرتبط
هشدار فوری کانادا درباره سفر به آلمان
پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 14:40
هشدار فوری کانادا درباره سفر به آلمان
دولت کانادا با صدور هشدار فوری از شهروندان خود خواست که از سفر به آلمان خودداری کنند.
دولت استرالیا فلسطین را به رسمیت شناخت
دوشنبه 1404/05/20 ساعت 13:45
دولت استرالیا فلسطین را به رسمیت شناخت
در ادامه موج جهانی شناسایی فلسطین به عنوان یک کشور مستقل، دولت استرالیا اعلام کرد که در پاسخ به خواست عمومی مردم این کشور، فلسطین را تا پایان ماه جاری به رسمیت خواهد شناخت. این تصمیم گامی مهم در حمایت از حقوق مردم فلسطین و نشان از تعهد استرالیا به عدالت و صلح جهانی است.
واکنش «ترامپ» به اقدام کانادا در به رسمیت شناختن کشور فلسطین
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 09:30
واکنش «ترامپ» به اقدام کانادا در به رسمیت شناختن کشور فلسطین
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، حمایت اخیر کانادا از تشکیل کشور مستقل فلسطین را تهدیدی برای روابط تجاری با اوتاوا دانست و در اظهاراتی صریح اعلام کرد این امر، دستیابی به توافق تجاری با آنها را برای ما بسیار دشوار خواهد کرد.
فاکس نیوز: از غزه تا گرینلند، مکرون برای بحران‌های جهانی راهی متفاوت از ترامپ پیش گرفت
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 05:01
فاکس نیوز: از غزه تا گرینلند، مکرون برای بحران‌های جهانی راهی متفاوت از ترامپ پیش گرفت
رئیس‌جمهور فرانسه، اخیراً با اتخاذ مواضع دیپلماتیک جسورانه‌تر در مقابل سیاست‌های خارجی دونالد ترامپ، توجهات را به خود جلب کرده است.
واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 05:04
واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در جدیدترین اظهارات خود درباره تصمیم انگلیس برای به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین و وضعیت انسانی غزه، موضع رسمی آمریکا را اعلام کرد و تاکید کرد که واشنگتن همسو با این تصمیم نیست .
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 11:00
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
رئیس‌جمهور فرانسه با تاکید بر غیرقابل پذیرش بودن وضعیت انسانی در غزه، از به رسمیت شناختن دولت فلسطین در مجمع عمومی سازمان ملل در سپتامبر آینده خبر داد و شرط آن را به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی فلسطینی‌ها دانست.
نظرات

آخرین اخبار
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد