×
اقتصادی
شناسه خبر : 237499
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/11 ساعت 10:45
ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد + جزئیات

ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد + جزئیات

ثبت‌نام عرضه جدید خودروهای وارداتی از امروز شنبه 11 مرداد آغاز شد. متقاضیان تا چهارشنبه 15 مرداد فرصت دارند با وکالتی کردن حساب بانکی خود، از میان 35 مدل خودرو اقدام به ثبت‌نام کنند.

نورنیوز - گروه اقتصادی: طبق اعلام رسمی مدیر طرح واردات خودرو، فرآیند عرضه جدید خودروهای وارداتی از امروز شنبه، یازدهم مردادماه، آغاز خواهد شد.

مهدی ضیغمی مدیر طرح واردات خودرو‌ واردات صمت پیش از این در نشست خبری اعلام کرده بود: «سامانه جدید عرضه خودروهای وارداتی از روز شنبه یازدهم مرداد ماه شروع به کار خواهد کرد.»

وی افزود: اطلاعیه مربوط به این مرحله از عرضه خودروها طی ساعات آینده در سامانه فروش خودروهای وارداتی به نشانی https://salecars.ir منتشر می‌شود. در این دوره، ۳۵ مدل خودرو وارداتی در دسترس متقاضیان قرار خواهد گرفت.

به گفته ضیغمی، امکان وکالتی کردن حساب‌های بانکی برای متقاضیان فعال شده و افراد فرصت دارند تا روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد نسبت به وکالتی‌سازی حساب‌های خود اقدام کنند.

وی همچنین گفت: «ثبت‌نام برای این مرحله از عرضه از روز شنبه ۱۱ مرداد آغاز شده و تا روز چهارشنبه ۱۵ مرداد ادامه خواهد داشت.»

اسامی ۳۵ مدل خودروی وارداتی آماده فروش منتشر شد  

متقاضیان باید از تاریخ ۱۴۰۴/۰۵/۰۸ تا ساعت ۱۲:۰۰ روز سه شنبه ۱۴۰۴/۰۵/۱۴ یکی از حسابهای خود را فقط نزد شعب بانکهای واجد شرایط اعلامی در سامانه به نام خودرو وارداتی وکالتی و مبلغ پنج میلیارد ریال بلوکه کنند.

براساس اطلاعیه سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی" کلیه افراد واجد شرایط در ماده 4 دستورالعمل تنظیم بازار خودروسواری مصوبه جلسه 543 شورای رقابت) میرساند، از روز شنبه مورخ 1404/05/11 تا روز چهارشنبه مورخ 1404/05/15 میتوانند در سایت Salecars.ir ثبت نام انجام داده و سه اولویت از سبد محصولات اعلامی انتخاب نمایند. 

متقاضیان باید از تاریخ 1404/05/08 تا ساعت 12:00 روز سه شنبه 1404/05/14 یکی از حسابهای خود را فقط نزد شعب بانکهای واجد شرایط اعلامی در سامانه به نام خودرو وارداتی وکالتی و مبلغ پنج میلیارد ریال بلوکه کنند.

1- قیمت‌های مندرج در جداول قیمت در مبادی ورودی کشور بوده و هزینهها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل بیمه شخص ثالث مالیات بر ارزش افزوده هزینههای شماره گذاری اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و .... قابل اضافه شدن به قیمتهای مذکور است.

2- قیمت های مندرج در جدول شماره 1 مربوط به آخرین قیمت های محاسباتی خودروهای مربوط به شرکت های مورد نظر می باشد.

3- قیمت‌های مندرج در جدول شماره 2 بر اساس مبلغ پایه خرید ارزی و مطابق با نرخ تعرفه گمرکی و نرخ ارز محاسباتی حقوق و عوارض گمرکی مطابق قانون بودجه سال 1404 برآورد گردیده است.

4- قیمت قطعی خودروها پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان محاسبه و متعاقباً اعلام خواهد شد. 

5- شرکتهای عرضه کننده خودرو پس از اعلام قیمت قطعی خودروها نسبت به فراخوان خریداران جهت تکمیل وجه اقدام خواهد نمود.

6- شرکت های عرضه کننده موظف میباشند در کلیه فروش،ها ضوابط و روشهای مختلف فروش ذیل ماده 4 آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو را بر اساس برنامه ریزیها و اقدامات انجام شده است

جهت ترخیص خودروها مد نظر قرار داده و نسبت به انعقاد قرارداد با خریداران اقدام نمایند.

 7- در صورت انعقاد قرارداد به روش پیش ،فروش حداکثر مبلغ قابل دریافت معادل پنجاه درصد قیمت فروش مندرج در جداول فوق بوده و قیمت فروش قطعی پس از ارائه اسناد و مدارک مثبته خودروهای وارداتی توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اعلام خواهد شد.

8- مفاد قراردادهای منعقده با مشتریان باید منطبق بر مشخصات دقیق هر یک از روشهای مندرج در آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو بوده و اخذ هرگونه وجه مازاد تعهد تحویل بیش از مهلتهای مقرر در آیین نامه مذکور و درج بندهایی خارج از چارچوب قانونی موجب ایجاد مسئولیت های حقوقی و قانونی برای شرکت های عرضه کننده  است.

9 -کلیه متقاضیان و خریداران میبایست پیش از هر گونه اقدام نسبت به پرداخت وجه، تکمیل فرآیند خرید و انعقاد قرارداد نسبت به مطالعه دقیق و کامل مفاد اطلاعیههای صادره شرایط عمومی و اختصاصی قراردادها و سایر اسناد مرتبط اقدام نمایند بدیهی است اقدام به پرداخت وجه یا امضای قرارداد به منزله قبول و پذیرش مفاد و شرایط مندرج در اطلاعیه ها و قراردادها تلقی گردیده و هر گونه ادعا در خصوص عدم اطلاع یا عدم آگاهی از مفاد مذکور قابل قبول نخواهد بود ضمناً مسئولیت تبعات ناشی از عدم مطالعه یا برداشت نادرست از مفاد اطلاعیه ها و قراردادها صرفاً بر عهده متقاضی خواهد بود.

10- اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده 19 آیین نامه اجرایی ماده 14 الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذیربط قرار میگیرد.

111
 

222
333
 


اخبار مرتبط
مجوز سازمان استاندارد برای خودروهای سواری وراداتی حذف شد
یکشنبه 1404/06/23 ساعت 19:28
مجوز سازمان استاندارد برای خودروهای سواری وراداتی حذف شد
در راستای تسهیل واردات خودرو، سازمان توسعه تجارت اعلام کرد که از 15 شهریور، دریافت مجوز از سازمان ملی استاندارد برای ثبت‌سفارش خودروهای سواری الزامی نخواهد بود.
نتایج قرعه‌کشی خودروهای وارداتی اعلام شد +لینک سایت
دوشنبه 1404/05/20 ساعت 11:26
نتایج قرعه‌کشی خودروهای وارداتی اعلام شد +لینک سایت
مدیر طرح خودروهای وارداتی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه نتایج قرعه کشی اعلام شد گفت: ثبت نام کنندگان برای مشاهده نتایج به سایت جدید سامانه خودروهای وارداتی مراجعه کنند.
ایران‌خودرو 3 خودروی جدید را به لیست فروش با تحویل 30 روزه خود اضافه کرد
یکشنبه 1404/05/12 ساعت 10:15
ایران‌خودرو 3 خودروی جدید را به لیست فروش با تحویل 30 روزه خود اضافه کرد
ایران‌خودرو در تازه‌ترین مرحله فروش محصولات خود، سه خودروی جدید شامل سورن گازسوز با مخزن 75 لیتری، پژو 207 دستی با فرمان هیدرولیک و پژو 207 دستی با سقف شیشه‌ای و رینگ فولادی را به لیست فروش فوری با تحویل 30 روزه اضافه کرد.
قیمت خودرو امروز شنبه 11 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
شنبه 1404/05/11 ساعت 16:31
قیمت خودرو امروز شنبه 11 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
بازار خودرو در هفته دوم مرداد 1404 با کاهش قابل توجه قیمت‌ها روبه‌رو شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد دنا پلاس 13 میلیون تومان ارزان شده و هایما 8S نیز با افت 20 میلیون تومانی، به مرز دو میلیارد و 223 میلیون تومان رسیده است.
نظرات

آخرین اخبار
اقتصاد نگار | صنعتی که با فرمان جنگ ، چپ شد
حمایت ملی از قالیباف در مسیر اجرای یک نقش تاریخی
ترافیک سنگین در آزادراه تهران–کرج–قزوین
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 26 فروردین 1405 + وضعیت استان‌ها
ترافیک در محورهای شمالی روان است/ ترافیک سنگین در برخی ورودی‌های تهران
لاوروف:غنی‌سازی اورانیوم حق مسلم ایران است
خیزش دانشجویان آمریکایی برای پاکسازی افراد منتسب به پرونده اپستین
مقام سازمان ملل متحد: 14 میلیون سودانی آواره شده‌اند
شهادت 4 عضو یک خانواده در جنوب لبنان
ادعای ترامپ: پایان جنگ نزدیک است
بحران جهانی سوخت و تراکتورهایی که تردد را مختل کردند
زلزله سیاسی در اروپا؛ متحدان ترامپ یکی‌یکی می‌ریزند
مقام سابق پنتاگون: فشار جنگ ایران به خود ترامپ بازگشته است
پیامدهای تجاوز آمریکا به ایران بر مزارع انگلیس در یک تحقیق دانشگاهی
نفت ایران گران ترین برند اوپک پس از نفت کویت شد
بیانیه 10 کشور برای پایان جنگ در لبنان
624 نقطه در تهران طی جنگ اخیر مورد هدف دشمن قرار گرفت
آمریکا بالاخره سقوط پهپاد پیشرفته در خلیج فارس را تایید کرد
استقبال حماس از اقدام ایتالیا برای تعلیق توافق همکاری با رژیم صهیونیستی
مهدیه اسفندیاری:شهادت رهبر و مردم عزیزمان را تسلیت می‌گویم
تشکیل کمیسیون بررسی صلاحیت ترامپ در کنگره
وزیر دارایی انگلیس: جنگ ترامپ علیه ایران حماقت بود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: آتش‌بس برقرار است و ما در حال مذاکره با ایران هستیم
فایننشال تایمز: زمان به نفع ایران است
علت انفجار در منطقه 10 تهران اعلام شد
توییتی که سه میلیون بازدید خورد
نیویورک‌تایمز: تنها پاسخ اسرائیل برای مشکلاتش، به راه انداختن جنگ است
سه نهاد جهانی در مورد بحران انرژی هشدار دادند
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
آخرین وضعیت «بنت جبیل»، زمین‌گیر شدن ارتش اشغالگر در پی مقاومت شدید حزب‌الله
ایروانی: تسلیحات بکار رفته در تجاوز به ایران از زرادخانه برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس بود
پایان بازی لیورپول 0 (0) _( 2) 2 پاری‌سن‌ ژرمن
پایان بازی اتلتیکومادرید 2 (1) _( 2) 0 بارسلونا
عملیات خشم حماسی به عملیات شکست حماسی تبدیل شد
روزنامه‌نگار آمریکایی در کویت دستگیر شد
آمریکا تحریم‌های بانکی ونزوئلا را کاهش داد
آمریکا معافیت موقت تحریم‌های نفتی ایران را تمدید نمی‌کند
در طول جنگ به چند مرکز درمانی و بهداشتی حمله شد؟
سلام نظامی سلطانیان پس از کسب طلا
ارسال نخستین محموله امدادی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به جمعیت هلال احمر ایران
گروسی: برنامه هسته‌ای ایران با اقدام نظامی متوقف نمی شود
مخالفت جنبش امل با مذاکره مستقیم لبنان با اسرائیل
دو برابر شدن قیمت لحظه‌ای نفت
آغاز مذاکرات مستقیم لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن/شروط اسرائیل/بیانیه مشترک + فیلم
سانچز: چین، تنها کشوری که می‌تواند جنگ ایران را حل‌ کند
اسکات ریتر: محاصره دریایی ایران قابل اجرا نیست
تعدیل 15 تا 20 درصدی مهندسان شرکت رنو
استاد دانشگاه جان هاپکینز: ارزش ریال ایران در جنگ ارتقا یافته
متحدان ترامپ همچنان از همکاری با او دوری می‌کنند
تعمیر 18 هزار واحد آسیب دیده از جنگ به‌پایان رسید