×
اقتصادی
شناسه خبر : 237488
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 21:00
از سرگیری دوباره واردات بنزین سوپر

از سرگیری دوباره واردات بنزین سوپر

مجوز واردات بنزین سوپر برای شرکت‌های خصوصی صادر شد. وزارت نفت اعلام کرد تاکنون 5 مجوز قطعی صادر شده و واردات این سوخت، بدون تأثیر بر سهمیه و قیمت بنزین یارانه‌ای خواهد بود.

نورنیوز - گروه اقتصادی:‌ عباس یلان، مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد فرآیند صدور مجوز واردات بنزین سوپر در کشور آغاز شده است. به گفته او، این اقدام بر اساس مصوبه هیئت وزیران در تاریخ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ و همچنین قانون بودجه سال ۱۴۰۴ در دستور کار وزارت نفت قرار گرفته است.

او توضیح داد: «واردات بنزین مطابق با این مصوبه به شرکت‌های حقیقی و خصوصی در سراسر کشور واگذار می‌شود.»

راه‌اندازی سامانه صدور مجوزها در درگاه ملی

به گفته یلان، پس از ابلاغ تصویب‌نامه، کاربرگ‌های مربوط به واردات و توزیع بنزین طراحی، تدوین و نهایی شدند. این فرم‌ها حدود یک ماه پیش در درگاه ملی مجوزها بارگذاری شده‌اند.

وی افزود: «متقاضیان واردات و توزیع می‌توانند با مراجعه به درگاه ملی مجوزها و بر اساس شرایط مشخص‌شده در کاربرگ‌ها، درخواست خود را ثبت کنند. این درخواست‌ها توسط وزارت نفت بررسی شده و در صورت احراز شرایط، مجوز لازم صادر خواهد شد.»

۵ مجوز قطعی واردات صادر شد

عباس یلان همچنین خبر داد: «تاکنون شرایط ۵ شرکت برای واردات بنزین سوپر احراز و مجوز آن‌ها صادر شده است.» شرکت‌های حقوقی فعال در حوزه انرژی که در اساسنامه خود اشاره به فعالیت‌های مرتبط با سوخت دارند، امکان ثبت درخواست واردات بنزین سوپر را دارند.

در این فرآیند، شرکت‌ها باید حجم موردنیاز بازار هدف خود را اعلام کنند تا مجوز واردات بر اساس همان میزان صادر شود.

مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش تأکید کرد: واردات بنزین سوپر بر اساس میزان تقاضای موجود در کشور انجام می‌شود. او افزود: «تقاضای خوبی از سوی دارندگان خودروهای لوکس که نیازمند سوخت با اکتان بالا هستند، وجود دارد.»

وی درباره قیمت بنزین سوپر توضیح داد: «نرخ این نوع بنزین هنوز نهایی نشده و بر اساس مکانیزم رقابتی و عواملی مانند قیمت جهانی سوخت، هزینه‌های حمل‌ونقل، واردات از بنادر و سود متعارف واردکنندگان تعیین خواهد شد.»

یارانه بنزین و قیمت‌ سوخت یارانه‌ای تغییر نمی‌کند

یلان تصریح کرد: «با اجرای طرح واردات بنزین سوپر، هیچ تغییری در نرخ یا سهمیه بنزین یارانه‌ای خودروها ایجاد نخواهد شد.» همچنین قرار است مالیات بر ارزش افزوده بر واردات بنزین سوپر اعمال نشود تا قیمت تمام‌شده این سوخت برای مصرف‌کنندگان بهینه‌تر شود.


اخبار مرتبط
عرضه بنزین سوپر وارداتی به زودی آغاز می شود
جمعه 1404/05/24 ساعت 15:24
عرضه بنزین سوپر وارداتی به زودی آغاز می شود
طی ماه آینده، احتمال عرضه اولین محموله بنزین سوپر وارداتی توسط بخش خصوصی در تهران و چند شهر بزرگ کشور وجود دارد که این اتفاق می‌تواند کیفیت سوخت مصرفی را بهبود بخشد و مدل عرضه و قیمت‌گذاری جدیدی را به همراه داشته باشد.
سازمان توسعه تجارت: واردات سگ و گربه کذب است
یکشنبه 1404/05/12 ساعت 20:17
سازمان توسعه تجارت: واردات سگ و گربه کذب است
سازمان توسعه تجارت با رد خبر واردات حیوانات خانگی اعلام کرد: «موافقتنامه‌های تجاری ایران با هدف تسهیل واردات کالاهای اساسی تنظیم شده‌اند و هیچ مجوزی برای واردات اقلام غیرضروری از جمله سگ و گربه صادر نشده است.»
بنزین سوپر در بن‌بست مجوز!
چهارشنبه 1404/02/10 ساعت 09:23
بنزین سوپر در بن‌بست مجوز!
با گذشت بیش از یک هفته از ارسال کاربرگ شرایط واردات بنزین سوپر از سوی وزارت نفت، هنوز جمع‌بندی نهایی درباره صدور مجوز واردات این فرآورده انجام نشده است. به گفته رئیس مرکز بهبود فضای کسب‌وکار، نقص در کاربرگ ارائه‌شده، دلیل اصلی بازگشت آن به کمیته تخصصی بوده است.
واردات بنزین سوپر توسط بخش خصوصی
دوشنبه 1403/11/29 ساعت 11:40
واردات بنزین سوپر توسط بخش خصوصی
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی گفت: مجوز واردات بنزین سوپر توسط بخش خصوصی به زودی صادر خواهد شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
X
آگهی تبلیغاتی