×
اقتصادی
شناسه خبر : 237488
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 21:00
از سرگیری دوباره واردات بنزین سوپر

از سرگیری دوباره واردات بنزین سوپر

مجوز واردات بنزین سوپر برای شرکت‌های خصوصی صادر شد. وزارت نفت اعلام کرد تاکنون 5 مجوز قطعی صادر شده و واردات این سوخت، بدون تأثیر بر سهمیه و قیمت بنزین یارانه‌ای خواهد بود.

نورنیوز - گروه اقتصادی:‌ عباس یلان، مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد فرآیند صدور مجوز واردات بنزین سوپر در کشور آغاز شده است. به گفته او، این اقدام بر اساس مصوبه هیئت وزیران در تاریخ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ و همچنین قانون بودجه سال ۱۴۰۴ در دستور کار وزارت نفت قرار گرفته است.

او توضیح داد: «واردات بنزین مطابق با این مصوبه به شرکت‌های حقیقی و خصوصی در سراسر کشور واگذار می‌شود.»

راه‌اندازی سامانه صدور مجوزها در درگاه ملی

به گفته یلان، پس از ابلاغ تصویب‌نامه، کاربرگ‌های مربوط به واردات و توزیع بنزین طراحی، تدوین و نهایی شدند. این فرم‌ها حدود یک ماه پیش در درگاه ملی مجوزها بارگذاری شده‌اند.

وی افزود: «متقاضیان واردات و توزیع می‌توانند با مراجعه به درگاه ملی مجوزها و بر اساس شرایط مشخص‌شده در کاربرگ‌ها، درخواست خود را ثبت کنند. این درخواست‌ها توسط وزارت نفت بررسی شده و در صورت احراز شرایط، مجوز لازم صادر خواهد شد.»

۵ مجوز قطعی واردات صادر شد

عباس یلان همچنین خبر داد: «تاکنون شرایط ۵ شرکت برای واردات بنزین سوپر احراز و مجوز آن‌ها صادر شده است.» شرکت‌های حقوقی فعال در حوزه انرژی که در اساسنامه خود اشاره به فعالیت‌های مرتبط با سوخت دارند، امکان ثبت درخواست واردات بنزین سوپر را دارند.

در این فرآیند، شرکت‌ها باید حجم موردنیاز بازار هدف خود را اعلام کنند تا مجوز واردات بر اساس همان میزان صادر شود.

مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش تأکید کرد: واردات بنزین سوپر بر اساس میزان تقاضای موجود در کشور انجام می‌شود. او افزود: «تقاضای خوبی از سوی دارندگان خودروهای لوکس که نیازمند سوخت با اکتان بالا هستند، وجود دارد.»

وی درباره قیمت بنزین سوپر توضیح داد: «نرخ این نوع بنزین هنوز نهایی نشده و بر اساس مکانیزم رقابتی و عواملی مانند قیمت جهانی سوخت، هزینه‌های حمل‌ونقل، واردات از بنادر و سود متعارف واردکنندگان تعیین خواهد شد.»

یارانه بنزین و قیمت‌ سوخت یارانه‌ای تغییر نمی‌کند

یلان تصریح کرد: «با اجرای طرح واردات بنزین سوپر، هیچ تغییری در نرخ یا سهمیه بنزین یارانه‌ای خودروها ایجاد نخواهد شد.» همچنین قرار است مالیات بر ارزش افزوده بر واردات بنزین سوپر اعمال نشود تا قیمت تمام‌شده این سوخت برای مصرف‌کنندگان بهینه‌تر شود.


اخبار مرتبط
عرضه بنزین سوپر وارداتی به زودی آغاز می شود
جمعه 1404/05/24 ساعت 15:24
عرضه بنزین سوپر وارداتی به زودی آغاز می شود
طی ماه آینده، احتمال عرضه اولین محموله بنزین سوپر وارداتی توسط بخش خصوصی در تهران و چند شهر بزرگ کشور وجود دارد که این اتفاق می‌تواند کیفیت سوخت مصرفی را بهبود بخشد و مدل عرضه و قیمت‌گذاری جدیدی را به همراه داشته باشد.
سازمان توسعه تجارت: واردات سگ و گربه کذب است
یکشنبه 1404/05/12 ساعت 20:17
سازمان توسعه تجارت: واردات سگ و گربه کذب است
سازمان توسعه تجارت با رد خبر واردات حیوانات خانگی اعلام کرد: «موافقتنامه‌های تجاری ایران با هدف تسهیل واردات کالاهای اساسی تنظیم شده‌اند و هیچ مجوزی برای واردات اقلام غیرضروری از جمله سگ و گربه صادر نشده است.»
بنزین سوپر در بن‌بست مجوز!
چهارشنبه 1404/02/10 ساعت 09:23
بنزین سوپر در بن‌بست مجوز!
با گذشت بیش از یک هفته از ارسال کاربرگ شرایط واردات بنزین سوپر از سوی وزارت نفت، هنوز جمع‌بندی نهایی درباره صدور مجوز واردات این فرآورده انجام نشده است. به گفته رئیس مرکز بهبود فضای کسب‌وکار، نقص در کاربرگ ارائه‌شده، دلیل اصلی بازگشت آن به کمیته تخصصی بوده است.
واردات بنزین سوپر توسط بخش خصوصی
دوشنبه 1403/11/29 ساعت 11:40
واردات بنزین سوپر توسط بخش خصوصی
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی گفت: مجوز واردات بنزین سوپر توسط بخش خصوصی به زودی صادر خواهد شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 20 مهر + جدول
معافیت سربازی در ازای سرمایه گذاری در کشور
پیام تبریک پزشکیان به وزنه‌برداران قهرمان ایران در رقابت‌های جهانی
نظام فعلی جبران خدمات پاسخگوی زحمات پرستاران نیست
حافظ به ما آموخت چگونه در میانه‌ بی‌ثباتی دهر زندگی را باور کنیم
اعلام زمان و مکان بازی‌ ایران و تانزانیا
آغاز ارسال کمک های بشردوستانه به غزه از گذرگاه رفح
مداردیپلماسی | شرم‌الشیخ؛ توافقی با امضای تردید
آزادی قدیمی‌ترین زندانی زن تهران پس از 19 سال
حذف تحقیرآمیز اسرائیل از مسیر جام جهانی
تشکیل پرونده قضایی برای مجری سابق صداوسیما
شاخص کل بورس جایگاه 3 میلیون واحد را پس گرفت
طرح ترامپ و استراتژی جمهوری اسلامی
دخل و خرج ملت؛ وظیفه دولت
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(98) « بناب»
اصلاح بخشنامه حق مسکن مستمری‌بگیران
رامون دینو برزیلی قهرمان فیزیک کلاسیک المپیای 2025
قدرت نرم هنر، سلاح ماندگاری حقیقت غزه
محمد کاسبی درگذشت
آزادی تبعه چینی در اسلامشهر از چنگ گروگانگیران
جایزه به ماچادو یا به ترامپ؟!
هادی چوپان نایب قهرمان مسترالمپیا 2025+ چوپان قهرمان مردمی شد+ فیلم
عراقچی: برای استقلالی‌ها احترام قائلم؛ لذت فوتبال در کری‌خوانی است
کنکور حذف نمی شود
طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت
مرگ سه دیپلمات قطری در شرم الشیخ
آکسیوس: دعوت رسمی از ایران برای نشست صلح شرم‌الشیخ
انفجار در کارخانه تسلیحاتی آمریکا جان 16 نفر را گرفت
قتل هولناک دختر دانشجو توسط خواستگار کینه جو
معوقات فروردین ماه مستمری بگیران تامین اجتماعی پرداخت می شود+زمان واریز
تأکید ایران بر خویشتنداری و تنش میان کابل و اسلام‌آباد
نسخه نجات حافظانه در روزگار بلا و بلوا
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 20 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
جان بولتون دادگاهی می شود
مل گیبسون به دنبال بازیگر نقش عیسی مسیح
غرامت 11 میلیارد پوندی برای رسوایی وام خودروسازان در انگلیس
صعود طلا، نشانه‌ای شوم برای اقتصاد آمریکا
بروزرسانی بی‌سروصدا کروم برای 3 میلیارد کاربر اندروید
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
میانگین جهانی اختلاف سنی زوج‌ها 4.2 سال است
ترامپ: دموکرات‌ها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان می‌گیرند
سرطان بایدن بار دیگر خبرساز شد
اظهارنظر جدید و جنجالی ماسک درباره دولت ترامپ
رئیس سازمان بازرسی کل کشور: سازمان بازرسی نهادی برخاسته از قانون اساسی است
تامین57 میلیارد تومان مشوق های صادراتی
وضعیت جسمانی ترامپ فوق العاده اعلام شد!
آمریکا پایگاه هوایی خود را در قطر حفظ می کند
فوتبال نروژ و رژیم اسرائیل زیر سایه اعتراضات
حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست/ حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد
ولایتی: پذیرش آتش‌بس پیروزی مقاومت است
X
آگهی تبلیغاتی