×
حوادث
شناسه خبر : 237478
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/04 ساعت 09:28
اجرای حکم قصاص الهه حسین‌نژاد تا تعیین‌تکلیف «دیه» متوقف شد

اجرای حکم قصاص الهه حسین‌نژاد تا تعیین‌تکلیف «دیه» متوقف شد

پرونده قتل الهه حسین‌نژاد که از خردادماه جنجال‌ساز شد، در مرحله نهایی اجرای قصاص قرار دارد؛ اما اجرا به پرداخت یک دیه در پرونده‌ای دیگر از سوی متهم مشروط است و تا تعیین‌تکلیف آن، حکم معلق مانده است.در مردادماه امسال حکم اعدام در ملاعام در میدان قائم اسلامشهر صادر شده بود.

نورنیوز - گروه حوادث:‌ امیرحافظ سلیمانی وکیل پرونده قتل مرحومه الهه حسین نژاد، درباره این پرونده خبر داد: شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است.

او افزود: بر اساس قانون آئین دادرسی کیفری، محکوم‌علیه حق دارد ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ رأی، درخواست فرجام‌خواهی خود را به دیوان عالی کشور تقدیم کند. دیوان عالی کشور صرفاً از جهت رعایت موازین قانونی، انطباق حکم با ادله موجود در پرونده و صحت روند دادرسی، حکم را بررسی خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور حکم قصاص نفس برای قاتل مرحومه الهه حسین‌نژاد خبر داد و اعلام کرد: این پرونده برای رسیدگی به شعبه ویژه دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع و جلسه دادگاه برگزار شد.

رأی پرونده قتل الهه حسین‌نژاد صادر شد

علی القاصی‌مهر روز چهارشنبه با اشاره به اقدام فوری دستگاه قضا در بررسی این جنایت گفت: پرونده از ابتدای وقوع قتل، به‌صورت ویژه و خارج از نوبت رسیدگی شد.

وی افزود: فرآیند تحقیقات با رعایت اصول فنی و کارشناسی تکمیل شد و پرونده جهت برگزاری جلسه محاکمه به شعبه ویژه دادگاه کیفری ارجاع شد. این جلسه در روزهای اخیر برگزار و رأی دادگاه صادر گردید.

القاصی‌مهر تأکید کرد: در حال حاضر رأی قصاص نفس برای متهم صادر شده و این حکم تا ۲۰ روز قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است.


جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده قتل «الهه حسین‌نژاد» روز دوشنبه ششم مرداد، به صورت رسمی و علنی، در مجتمع قضایی شهید سلیمانی برگزار شد.

چهارم خرداد خبر ناپدید شدن دختری به نام الهه حسین‌نژاد، ساکن اسلامشهر، در حوالی میدان آزادی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. با تشکیل فوری پرونده قضایی، پلیس وارد عمل شد و اقدامات پیگیری آغاز شد.

در چهاردهم خرداد، با دستور دادستانی تهران و پس از انجام تحقیقات گسترده، پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران کشف شد. متهمان دستگیر و پرونده به شعبه ویژه بازپرسی ارسال شد.

با تأکید رئیس کل دادگستری استان تهران بر تسریع روند دادرسی، و پیگیری اتهامات واردشده از جمله مباشرت در قتل عمد، مخفی‌کردن جسد، تخریب عمدی اموال و ایراد صدمات غیرمسری، پس از تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست رسمی، پرونده به دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع یافت.

روزهای سخت خانواده

پدر الهه که ماه‌ها در دادسرا، دفتر معاونت قوه قضائیه و پلیس پیگیر پرونده بوده، فشار و انتظار طولانی را توصیف می‌کند. او گفت:

«دوازده روز تمام، بعد از ناپدید شدن الهه، ما شب و روز نداشتیم. هر صدایی که از بیرون می‌آمد، امید داشتیم خبری از او باشد. اما حالا نزدیک پنج ماه گذشته و هنوز اجرای حکم در ابهام است. ما فقط می‌خواهیم عدالت اجرا شود. قاتل آزاد نیست، اما نفس می‌کشد، در حالی‌که دختر من زیر خاک است.»

پدر تاکید می‌کند که رضایتی در کار نخواهد بود و می‌گوید:

«اگر اختیار با من بود، دلم می‌خواست قاتل را تکه‌تکه کنم.قاتل همه چیزم را از من گرفت. مردم محله، همکاران و آشنایان مدام از ما می‌پرسند پرونده به کجا رسیده، همه منتظرند حکم اجرا شود تا شاید عبرتی باشد برای دیگران.»

بر اساس اطلاعیه‌ای که خانواده از مراجع قضایی دریافت کرده‌اند، متهم پیش‌تر در پرونده‌ای دیگر به پرداخت دیه محکوم شده و تا زمانی که آن دیه تسویه نشود، اجرای حکم قصاص ممکن نیست. پدر الهه می‌گوید:

«چند روز پیش متوجه شدم قاتل در پرونده‌ای قدیمی به پرداخت دیه محکوم شده است. حالا اجرای حکم دخترم به همان پرونده گره خورده. گفته‌اند باید ابتدا آن دیه پرداخت شود. این موضوع برای ما مثل نمک روی زخم است. از هر طرف دنبال راه‌حل می‌گردیم. حتی گفته‌اند ممکن است تفاضل دیه از بیت‌المال پرداخت شود، اما هنوز هیچ چیز قطعی نیست.»

طبق قانون، پیش از اجرای قصاص باید هرگونه محکومیت یا حکم مالی متهم تعیین‌تکلیف شود تا حقی از دیگران ضایع نگردد؛ در این پرونده نیز موضوع دیه در دست بررسی است.

تنش‌های محلی و مزاحمت‌ها

در حالی که خانواده مقتول در انتظار اجرای حکم‌اند، پدر الهه از مزاحمت‌های خانواده متهم گلایه دارد و می‌گوید آن‌ها چند بار مقابل خانه خانواده مقتول آمده و با فریاد، خواهش یا حتی تهدید درخواست دیدار یا رضایت داشته‌اند. پس از شکایت، نیروی انتظامی مداخله و از تکرار این حضور جلوگیری کرد.


اخبار مرتبط
درخواست اجرای قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد به دادستانی اسلام‌شهر
پنج‌شنبه 1404/11/16 ساعت 12:57
درخواست اجرای قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد به دادستانی اسلام‌شهر
وکیل اولیای دم الهه حسین‌نژاد از ارسال درخواست اجرای حکم قصاص بهمن فرزانه، قاتل مرحومه حسین نژاد به دادستانی اسلامشهر خبر داد.
رهایی دو محکوم به قصاص در پویش ملی عفو و گذشت
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 10:18
رهایی دو محکوم به قصاص در پویش ملی عفو و گذشت
با گذشت بزرگوارانه اولیای دم و تلاش شورای حل اختلاف ویژه زندان مرکزی کرمان، دو محکوم به قصاص از چوبه دار رهایی یافتند و به زندگی بازگشتند. این اقدام در قالب پویش ملی ترویج عفو و گذشت انجام شد.
همدست قاتل 4 عضو یک خانواده در لارستان قصاص شد
سه‌شنبه 1404/05/28 ساعت 12:21
همدست قاتل 4 عضو یک خانواده در لارستان قصاص شد
رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: مرد جنایتکاری که امروز پس از طی شدن کامل فرایند قضایی، مطابق رأی قطعی دادگاه کیفری یک استان فارس به سزای عمل خود رسید در مهر ماه سال گذشته با همدستی همسرش؛ مادر و سه فرزند یک خانواده را به طرز فجیعی به قتل رساندند.
دستگیری قاتل فراری
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 22:18
دستگیری قاتل فراری
عامل اصلی قتل یکی از شرورهای معروف شرق تهران، پس از دو سال فرار، در روستایی اطراف سبزوار شناسایی و توسط کارآگاهان پلیس آگاهی در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.
قاتل الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم! +عکس و جزئیات جدید از پرونده
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 10:50
قاتل الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم! +عکس و جزئیات جدید از پرونده
وقتی قاضی پرونده قتل الهه حسین‌نژاد از قاتل پرسید چرا زیر پل قائمیه توقف کرده و علت درگیری چه بوده است، متهم پاسخ داد که قصد داشته مقتوله را به بیمارستان امام رضا منتقل کند و افزود: «من نمی‌خواستم او را بکشم.»
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 15:45
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
پرونده قتل الهه حسین‌نژاد همچنان در دست رسیدگی است. سرپرست دادگاه‌های کیفری یک استان تهران، از پیگیری سریع و دقیق این پرونده خبر داد و توضیحاتی درباره روند بررسی اتهامات متهمان ارائه کرد.
صدور حکم قصاص قاتل امیرحسین خالقی/ پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی
جمعه 1404/05/03 ساعت 11:30
رئیس کل دادگستری استان تهران خبر داد؛
صدور حکم قصاص قاتل امیرحسین خالقی/ پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی
القاصی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص اجرای عدالت در پرونده امیرحسین قتل دانشجوی دانشگاه تهران و الهه حسین‌نژاد تصریح کرد: بخشی از اقدامات لازم در خصوص پرونده‌های مورد اشاره انجام شده و بخش دیگر نیز در حال انجام است تا در نهایت احکام عادلانه و متقن در خصوص مجرمان صادر گردد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 6 تیر 1405
بورس هفته را سبز آغاز کرد
حمل‌ونقل عمومی تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید رایگان شد
شرط جنجالی نتانیاهو برای خروج از لبنان
جزئیات قتل عجیب در آمریکا؛ مرگ مرد لاغراندام زیر وزن سنگین همسرش
چرا واریزی برخی بازنشستگان کمتر از مبلغ خالص پرداختیِ فیش خرداد است؟
آخرین آمار زلزله ونزوئلا؛ تخریب 900 کشته و ده‌ها هزار مفقود
عاشورا؛ فریاد عدالت جاودان
آخرین وضعیت عمارت‌های آسیب‌دیده کردستان در جنگ
بازگشت نفت خلیج فارس به بازار جهانی
طعنه قلعه‌نویی در نشست خبری: مصر با برزیل بازی کرد، ما با تیم جوان تیخوانا بودیم
اعتراض طارمی به فیفا؛ «هیچ‌کس به ما کمک نکرد»
«نزدیک بود بمیریم»؛ روایتی از روح ایرانی
رکود سنگین در بازار مسکن
ستاره آرژانتین نیمکت‌نشین می‌شود
پیش‌بینی ورود نزدیک به 2 میلیون خودرو به تهران در روز مراسم تشییع رهبر شهید
بانک مرکزی: سود بانکی 40 درصدی صحت ندارد
نرخ تورم خرداد ماه اعلام شد
آمار فیفا از برترین‌های ایران در جام جهانی؛ رضاییان صدرنشین شد
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض آشکار تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا
تماشای آنلاین بازی ایران و مصر توسط بیش از 10 میلیون نفر
وعده پرداخت هفتگی مطالبات گندم‌کاران محقق نشد
جامعه‌ای که باید دوباره ساخته شود
جزئیات حمله مسلحانه در کردستان؛ شهادت نیروهای فراجا و زخمی شدن غیرنظامیان
نورنما | ستون های عظیم دود آسمان شهر هیوستون
چرا امارات هشدارحمله موشکی صادر کرد؟
آتش‌بس و سیاست منطقه‌ای امریکا
بازگشت گورخر ایرانی به کویر؛ جمعیت به 55 رأس رسید
منتظر تحقق شروط هستیم
نتانیاهو؛ بازنده بزرگ تفاهم ایران و آمریکا
رئیس کل دادگستری تهران: 14 میلیون پرونده رسیدگی شد
اعلام آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با فساد؛ پیام سرلشکر عبداللهی به قوه قضاییه
بلوار پروین لرزید؛ جزئیات انفجار کپسول گاز در پایتخت
فوتبال ونزوئلا عزادار شد؛ مرگ تلخ ملی‌پوش 18 ساله در زلزله
خط‌کشی بهتر، راهکاری ساده برای کاهش تصادفات جاده‌ای
شب دیوانه‌وار جام جهانی؛ بلژیک پنج‌تایی کرد، فرانسه رقصید، کیپ‌ورد تاریخ ساخت
شهباز شریف: امنیت دریایی برای اقتصاد جهان حیاتی است
معاریو: نتانیاهو بزرگ‌ترین ضربه را به اسرائیل زد
ایران1 - 1مصر ؛ بازهم رامین رضاییان ناجی ایران شد؛ کی روش جواز صعود ایران را امضا می کند؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 6 تیر 1405 + جدول
قیمت گوشت قرمز امروز 6 تیر 1405 + جدول
آغاز مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 6 تیر 1405 / دلار قوی، طلا را عقب راند
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 6 تیر 1405 + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 تیر 1405+ جدول پخش
متخصصان تغذیه: شکر به‌خودی‌خود سمی نیست
انفجار در سیریک پس از حمله آمریکا؛ سپاه مواضع نیروهای آمریکایی را هدف گرفت
هشدار پزشکان درباره سکته مغزی خفیف؛ انسداد موقت اما خطرناک
گرمازدگی را جدی بگیرید؛ تأخیر درمان به اندام‌های حیاتی آسیب بزند
پژوهش جدید راز بیماری نادر «MKD» را فاش کرد