×
سیاسی
شناسه خبر : 237466
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 18:00
آمادگی 3200 موکب ایرانی برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین + فیلم

آمادگی 3200 موکب ایرانی برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین + فیلم

3200 موکب ایرانی برای میزبانی از زائران اربعین آماده شده‌اند. رئیس ستاد مرکزی اربعین از هماهنگی کامل با عراق، تأمین آب، برق و امنیت در مرزها و همچنین تخصیص ارز به تمامی زائران ثبت‌نام‌شده خبر داد.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌به گفته علی‌اکبر پورجمشیدیان، رئیس ستاد مرکزی اربعین، ۳۲۰۰ موکب رسمی و شناسنامه‌دار از ایران در مراسم پیاده‌روی اربعین به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خدمات‌رسانی خواهند کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علی اکبر پورجمشیدیان پس از آخرین جلسه رسمی ستاد مرکزی اربعین افزود: بخش اعظم این مواکب در داخل کشور و حدود یک سوم در کشور عراق برای میزبانی از زوار عزیر مستقر شده است.

وی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت رقیه (س) و ادای احترام به ساحت مقدس شهدای جبهه مقاومت به خصوص شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: آخرین گزارش‌های تکمیلی کمیته‌های مختلف دریافت شد و بحمدالله آمادگی بسیار خوبی در همه زمینه‌ها وجود دارد تا راهپیمایی اربعین هرچه باشکوه‌تر برگزار شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به سفر اخیر هیئتی از ستاد مرکزی اربعین و وزارت کشور ایران به عراق گفت: مردم و کشور عراق آمادگی بسیار خوبی برای میزبانی زوار عزیز دارند.

پورجمشیدیان مهم‌ترین موضوع راهپیمایی اربعین را امنیت سفر زائران امام حسین(ع) دانست و افزود: با حضور فعال نیروهای امنیتی، مرزبانان عزیز ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امنیت بسیار خوبی در مرزها و مسیرهای منتهی به آنها و مسیر راهپیمایی اربعین به وجود آمده است؛ همچنین در بازدیدهایی که از مرزهای کشور عراق داشتیم از نزدیک شرایط مورد بررسی قرار گرفت و خوشبختانه امنیت خوبی بر آن‌ها حاکم بود.

وی تامین آب، یخ و برق در مسیرهای منتهی به پایانه‌های مرزی را یکی از موضوعات مهم دانست و افزود: با توجه به گرمای هوا کمیته آب و برق ستاد مرکزی اربعین همت بلندی داشت و ذخایر خوبی از آب و یخ را در مرزها ایجاد کرد؛ وزارت نیرو نیز قول برق پایدار را در گذرگاه‌های شش گانه مرزی داده است که خدای نکرده معطلی در امور زوار ایجاد نشود.

رئیس ستاد اربعین اظهار کرد: با تلاش کمیته‌ها خصوصاً مجموعه فراجا در موضوع گذرنامه به دنبال این بودیم معطلی زائران را به حداقل برسانیم.

پورجمشیدیان با اشاره به ماهیت فرهنگی راهپیمایی اربعین گفت: کمیته فرهنگی اربعین امام حسین موظف است با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های مسئول در کشور عراق در عرصه مسائل فرهنگی برای راهپیمایی اربعین امام حسین حضور فعال داشته باشد.

وی در موضوع تامین ارز زائران گفت: با توجه به مصوبه‌ای که امروز در ستاد مرکزی اربعین داشتیم و همکاری مجلس شورای اسلامی خصوصاً کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مقرر شد تمام کسانی که ثبت نام کرده اند ارز کامل دریافت کنند؛ اگر در آینده در روند پیگیری‌ها مشخص شود که کسی ثبت نام کرده اما موفق نشده به سفر برود؛ بانک مرکزی سازوکاری را فراهم خواهد کرد تا بتوانند ارز را برگردانند یا در سفرهای بعدی مورد استفاده قرار گیرد.

پورجمشیدیان درخصوص اتباع خارجی و حضور آن‌ها در راهپیمایی اربعین گفت: اتباع خارجی مجاز با دریافت گذر خادم به راحتی می‌توانند بیمه شوند و از خدمات راهپیمایی اربعین بهره مند شوند؛ اما به اتباع غیر مجاز در راهپیمایی اربعین هیچ خدماتی ارائه نخواهد شد.

وی با اشاره به جلسه اخیر خود با وزیر کشور عراق گفت: ما درخواست داده‌ایم که با تعداد بیشتری هواپیما زوار را اعزام کنیم و امیدواریم با این درخواست موافقت شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین ضمن تقدیر از همکاری‌های کشور عراق در موضوع راهپیمایی اربعین افزود: کشور عراق ظرف چند سال گذشته همت بلندی در بحث حل مشکل ناوگان حمل و نقل این کشور داشته است و به نظر می‌رسد با ظرفیت ایجاد شده همه زوار در این کشور بتوانند بدون مشکل جابجا شوند.


اخبار مرتبط
انجام روزانه 130 تا 150 پرواز از فرودگاه امام در آستانه اربعین / آمادگی انجام 2500 پرواز
جمعه 1404/05/10 ساعت 19:30
انجام روزانه 130 تا 150 پرواز از فرودگاه امام در آستانه اربعین / آمادگی انجام 2500 پرواز
سعید چلندری رییس هیات مدیره و مدیر عامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در خصوص بخش فرودگاهی و آخرین وضعیت پروازها اعلام داشت: پروازهای شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در حال افزایش است و با توجه به در پیش داشتن عملیات اربعین 1404، ما علاوه بر پروازهای برنامه‌ای، آمادگی انجام 2500 پرواز فوق‌العاده را نیز برای خدمت‌رسانی به زائرین امام حسین(ع) داریم.
همکاری نزدیک موکب‌های ایرانی و عراقی در مراسم اربعین سامرا
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 14:08
همکاری نزدیک موکب‌های ایرانی و عراقی در مراسم اربعین سامرا
فرمانده قرارگاه اربعین سامرا از برنامه‌ریزی گسترده و همکاری ویژه مواکب ایرانی و عراقی برای ارائه خدمات بهتر و ارتقای کیفیت مراسم اربعین امسال خبر داد.
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 10:09
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
در آستانه ورود زائران اربعین، پارکینگ بزرگ مهران با مدیریت جدید شهرداری و امکانات کامل، فعالیت خود را آغاز کرد تا فضای مناسبی برای پارک خودروها و خدمات‌رسانی به زائران فراهم شود.
پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از مهمان‌نوازی موکب‌داران، ملت و دولت عراق در اربعین حسینی
چهارشنبه 1403/06/21 ساعت 13:44
رئیس‌جمهور به نخست وزیر عراق اهدا کرد؛
پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از مهمان‌نوازی موکب‌داران، ملت و دولت عراق در اربعین حسینی
پیام تشکر رهبر معظم انقلاب اسلامی از موکب‌داران و ملت عراق، در جریان سفر رئیس‌جمهور کشورمان، به نخست وزیر این کشور اهداء شد.
دعوت ستاد مرکزی اربعین از موکب‌داران و زائران برای شرکت در اجتماع بزرگ امت رسول‌الله
شنبه 1401/07/02 ساعت 15:08
دعوت ستاد مرکزی اربعین از موکب‌داران و زائران برای شرکت در اجتماع بزرگ امت رسول‌الله
ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) در اطلاعیه شماره 10 خود از موکب‌داران و زائران اربعین خواست فردا در اجتماع بزرگ امت رسول‌الله در تهران شرکت کنند.
نظرات

آخرین اخبار
ایران و آمریکا؛ توافق یا جنگ؟
مارکوس رشفورد، شاگرد آقای خاص می‌شود؟
ادامه مذاکرات، مانع جنگ
آیا ترامپ ماشه جنگ با کوبا را می‌چکاند؟
آغاز واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز +احکام جدید تا پانزدهم خرداد صادر می شود
جاده قدیم چالوس مسدود شد؛ از مسیر جایگزین بروید
قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1405/ ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد؟ + جدول
«قدرت معنایی»؛ مهم‌ترین سنگر برای عبور از بحران
بیشترین گروهی که از اختلال و قطعی اینترنت آسیب می‌بینند زنان هستند
بازآرایی نیروها برای خنثی‌سازی تهدید در مبدأ، معادلات را تغییر داد
چرا آمریکا نمی‌تواند ایران را شکست دهد؟
لیست نهایی برزیل برای جام جهانی 2026 اعلام شد؛ بازگشت نیمار به جمع طلایی پوشان
اولین روز معاملاتی بورس 1405؛ تقابل صف فروش سنگین با رشد نمادهای بانکی و خودرویی
70 درصد توان موشکی ایران کاملاً دست‌نخورده است
تاب‌آوری به مثابه یک سازه ملی
زنگ خطر خشکسالی در تهران دوباره به صدا درآمد
تجویزهای غیرمنطقی دارو تحت پوشش بیمه نخواهد بود
وزن گرفتن چین در راهبردهای جدید ایران
سیاست نامه | پزشکیان و رئیسی کجا به هم رسیدند؟
چگونه با تکنیک‌های روانشناسی استرس را مدیریت کنیم؟
«پادشاه» کشتی ایران کنار اسطوره‌های جهان
جنایت هولناک در سونای ویلای لواسان؛ فرجام کینه داماد از مادرزن بر سر ارثیه
محکومیت جهانی حمله اسرائیل به ناوگان صمود؛ اتحاد 10 کشور علیه رژیم صهیونیستی
قطر حمله رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کرد
ترافیک سنگین در آزادراه‌های قزوین – کرج و ساوه – تهران
آیا هوش مصنوعی جای معلمان را می‌گیرد؟
ترامپ گزینه نظامی ندارد، باید توافق کند
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
6 دلیل علمی برای اینکه همین امروز باغبانی را شروع کنید
پایان وابستگی پیل‌های سوختی به آب
دنیای VR چگونه درک مغز از «بدن» را دگرگون می‌کند؟
زنگ خطر برای جوانان/چرا ایست قلبی در بازه 25 تا 44 سال افزایش یافت؟
فریاد و تنبیه بدنی چه بلایی سر بچه‌ها می‌آورد؟
انتخاب پارچه مناسب برای بهار + معرفی بهترین الیاف و اشتباهات رایج
کشف 1785 «پروتئین تاریک» در ژنوم انسان/آیا آنها در سرطان نقش دارند؟
گزارش تصویری| جشن پیوند آسمانی زوج‌های جان‌فدای ایران
عنوان «بهترین خط‌زن آسیا» به ایران رسید
معاون سخنگوی سازمان ملل متحد: از مذاکرات ایران آمریکا حمایت می کنیم
ترفند جدید ترامپ برای جنجال‌آفرینی در «تروث سوشال» با تصاویر جعلی
شراکت نظامی جدید امارات و اسرائیل برای توسعه تسلیحاتی!
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
درگیری پدافند با ریز پرنده‌های آمریکایی- صهیونی در قشم
برد نفت آبادان مقابل نفت زاگرس در انتخابی بسکتبال غرب آسیا
بمب خبری یاسر آسانی: از لالیگا پیشنهاد دارم اما عاشق استقلالم
گراهام: ایران پس از جنگ جسورتر شده است
پزشکیان: گفت‌ وگو به معنای تسلیم نیست
گلایه پزشکیان از رواج «پیام غلط»
ترامپ بار دیگر عقب‌نشینی از ادعاهای خود را گردن دیگران انداخت!
رابرت مالی: تنها راه خروج از جنگ علیه ایران، توافقی بااحترام به منافع دو طرف است