×
سیاسی
شناسه خبر : 237455
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 17:35
پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود

پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با تأکید بر ساماندهی زائران، اعلام کرد: تنها اتباع مجاز ساکن در ایران اجازه حضور در مراسم اربعین را دارند و به افراد غیرمجاز هیچ‌گونه خدماتی ارائه نخواهد شد. همچنین ارز اربعین برای همه ثبت‌نام‌کنندگان تخصیص می‌یابد.

نورنیوز - گروه سیاسی: علی اکبر  پورجمشیدیان در حاشیه جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی درباره این جلسه، اظهار کرد: امروز آخرین جلسه رسمی ستاد اربعین را با حضور کمیته های مختلف برگزار و گزارش های تکمیلی این کمیته ها را دریافت کردیم. براساس این گزارش ها آمادگی خیلی خوبی برای خدمات رسانی برای زوار ایرانی و سایر کشورها انجام شده است. 

وی ادامه داد: در یک هفته گذشته سفری به عراق داشتیم. آمادگی بسیار خوبی هم در عراق ایجاد شده است و هیچ نگرانی وجود ندارد. مهمترین مساله ما تامین امنیت زوار بود که با حضور فعال نیروهای امنیتی، مرزبانی، ارتش و سپاه امنیت قابل قبول و بسیار خوبی در مرزها و مسیرهای منتهی به مرزها ایجاد شده است. در عراق نیز امنیت بسیار خوبی در مسیرها و شهرها  و خصوصا در کربلا، نجف، کاظمین و سامرا ایجاد شده است. مشکل خاص امنیتی نداریم. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اهمیت تامین آب، یخ و برق در پایانه های مرزی ،افزود: کمیته آب و برق ستاد اربعین ذخایر خوبی از آب و یخ در مرزها ایجاد کرده اند. درخواست کرده ایم که وزارت نیرو برق پایدار در گذرگاه های مرزی ایجاد کنند تا  حداقل معطلی برای زوار در پایانه های مرزی بدست آید. 

پورجمشیدیان ادامه داد: با توجه به مصوبه امروز در ستاد مرکزی اربعین و همکاری مجلس شورای اسلامی، تمام کسانی که ثبت نام کرده اند، ارز کامل دریافت می کنند. اگر کسی ارز را دریافت کرد ولی به سفر نرفت، سازوکاری برای برگرداندن این  ارز در نظر گرفته می شود. 

وی خاطرنشان کرد: همه کمیته ها موظف هستند برای اقدامات خود پیوست فرهنگی داشته باشند و همه اقدامات فرهنگی باید با هماهنگی انجام شود. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه گفت: اتباع خارجی مجاز و ساکن در کشور ما می توانند به سفر اربعین بروند. به اتباع غیرمجاز خدماتی ارائه نمی شود اما اتباعی که دنبال گذر ترانزیتی هستند، باید به صورت کاروانی و گذر دسته جمعی  از کشورمان عبور کنند. ما هم به آنها  خدمات  ارائه خواهم داد. مسئول و مدیر کاروان آنها باید مشخص باشد. تصمیم رسمی دولت پاکستان این است که اتباع خود را زمینی منتقل نکنند و آنها یا هوایی مستقیم به عراق اعزام می شوند یا شاید پروازهای آنها به استان های مرزی در غرب کشور ما  انجام می شود. از جانب ما این زائران می توانند  با ناوگان اتوبوسی خود ولی با رعایت شرایط ایمن هم از ایران عبور کنند. 

وی در خصوص افزایش سفرهای هوایی گفت: درخواست ما از عراق این است که تعداد بیشتر هواپیما استفاه کنیم. آنها قول پیگیری داده اند و امیدوارم این همکاری محقق شود. در عراق برای حل مساله ناوگان حمل و نقل اقداماتی انجام شده و با استفاده از این ظرفیت می توانند زوار را جابجا کنند. در روزهای اوج حضور زوار، اگر عراق نیاز داشته باشند و نیاز خود را اعلام کند، ما آمادگی انتقال ناوگان اتوبوسی خود را به عراق داریم. 

پورجمشیدیان درباره مسئول تامین امنیت سفر اربعین گفت: مسئول امنیت مسیرها و مرزهای اربعین با فراجاست که قرارگاه های خوب و مشترک با عراق و پاکستان در مرزها ایجاد کرده اند. هزاران نیروی فراجا و مرزبانی در حال تامین امنیت هستند و نیروی زمینی ارتش و سپاه هم در مرزها آماده هستند و ان‌شاءالله مشکل خاصی پیش نمی آید. 

وی همچنین بیان کرد: بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ موکب ایرانی شناسنامه دار فعال هستند که بیشتر آنها در ایران ارائه خدمات می‌کنند و یک سوم این تعداد در عراق مستقر می شوند. مجوز انتقال اقلام غذایی مورد نیاز این مواکب صادر شده است. 


ایسنا
اخبار مرتبط
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 10:09
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
در آستانه ورود زائران اربعین، پارکینگ بزرگ مهران با مدیریت جدید شهرداری و امکانات کامل، فعالیت خود را آغاز کرد تا فضای مناسبی برای پارک خودروها و خدمات‌رسانی به زائران فراهم شود.
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 15:05
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
بطبق تصمیم جدید ستاد اربعین، به تمام افرادی که برای خرید ارز اربعین ثبت نام کنند، ارز تعلق می‌گیرد. این در حالی است که پیش از این بانک مرکزی اعلام کرده بود: کسانی که سال گذشته ارز اربعین دریافت کرده‌اند ولی به زیارت اربعین نرفته‌اند، در سال 1404 اجازه خرید ارز اربعین را نخواهند داشت.
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 12:05
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری از آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از صبح 8 مرداد خبر داد و اعلام کرد لیست کانال‌های عرضه و فروش مجاز این بلیت‌ها بر روی پورتال رسمی سازمان قرار گرفته است. مسافران فقط از این کانال‌ها خرید کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بنزین آذرماه بامداد شنبه به کارت‌های سوخت واریز می‌شود
گروسی بار دیگر اعتراف کرد: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
کاهش قیمت نفت ادامه دارد
عراقچی : برای مقابله با حمله احتمالی اسرائیل بیش از قبل آمادگی داریم
خشم ریاض از سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
آغاز عملیات هوایی مهار آتش‌سوزی جنگل چالوس با هواپیمای ایلوشن + فیلم
ترامپ : کشورمان شما را دوست دارد
بقایی: قطعنامه شورای حکام استقلال آژانس را زیر سوال برد
پوتین: عقب‌نشینی از اهداف نظامی در اوکراین غیرممکن است
مدیرکل قوانین و پارلمانی وزارت امور خارجه ایران: اقدامات قهری غرب را نمی‌پذیریم
فیلسوف آشتی و گفت‌وگو
تشدید حملات در کرانه باختری/شهادت دو فلسطینی در شمال قدس
هوای تهران برای گروه های حساس ناسالم شد
زلزله 4 ریشتری خراسان را لرزاند
نتانیاهو: سفرم به نیویورک را لغو نمی‌کنم!
لایحه‌ای که باعث افزایش میل کارمندان به بازنشستگی می شود
چند نفر از فهرست یارانه نقدی در آبان ماه حذف شدند؟
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 1 آذر
تشدید فرونشست در 3 استان
وزارت خارجه ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و ناموجه است
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 30 آبان+ وضعیت استان ها
ماساژ کف پا، راهکاری ساده برای بهبود خواب زنان یائسه
مشارکت در توسعه فناوری درمان سرطان به کمک ریزتراشه
بازی، راهی ساده برای بهبود ناهنجاری‌های بدنی کودکان
حضور 142 رشته دانشگاه های ایران در رتبه بندی شانگهای 2025
ناسا نزدیکترین تصویر از دنباله‌دار مرموز را منتشر کرد
کاظمی‌قمی: مردم عراق در انتخابات شگفتی آفریدند
پویش برای آزادی مادران زندانی غیرعمد
پزشکیان: کشور نه وابسته به فرد یا مقام خاص بلکه بر مردم و ظرفیت‌های درونی استوار است
عراقچی: موافق مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن هستیم
امیریان به طلای 800 متر رسید
جزییات واریز یارانه آبان 1404 +دهک‌های مشمول
آفریقای جنوبی از زورگویی آمریکا انتقاد کرد
نماینده مجلس لبنان: پروژه آمریکا و اسرائیل علیه لبنان آشکار و خطرناک است
فردا مهلت استعفا برای داوطلبی در انتخابات شوراهای اسلامی روستا به پایان می‌رسد
وزیر اقتصاد: تفویض اختیارات بانکی، مالیاتی و گمرکی به استان‌ها به زودی ابلاغ می‌شود
نورنما | فوران پرفشار چشمه آب در معدن مس سرچشمه
زخمی شدن نظامی اسرائیلی توسط رزمندگان مقاومت در کرانه باختری
درخواست غیرقانونی نماینده آمریکا از ایران در شورای حکام
سخنگوی وزارت خارجه: قطعنامه جدید شورای حکام حتما با واکنش ایران مواجه می‌شود
درگذشت ناگهانی فعال رسانه‌ای تبریز در جریان نشست وزیر اقتصاد
راننده‌ها اینترنتی بیمه می شوند/جزییات +فیلم
مقام آمریکایی: شرکت‌های چینی و هندی در حال اعمال تحریم‌ها علیه روسیه هستند
ترامپ خواستار دستگیری برخی قانونگذاران دموکرات شد
نماینده اتحادیه اروپا در شورای حکام:دیپلماسی تنها راه‌حل پایدار در موضوع هسته‌ای ایران است
لاوروف و عراقچی گفتگو کردند
آماده‌باش پاکستان برای احتمال جنگ
درستکار: امیدوارم چهار طلای دیگر کسب کنیم
نجات یک قلاده پلنگ در کوه‌های بشاگرد
رحمان عموزاد طلا گرفت
X
آگهی تبلیغاتی