×
سیاسی
شناسه خبر : 237455
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 17:35
پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود

پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با تأکید بر ساماندهی زائران، اعلام کرد: تنها اتباع مجاز ساکن در ایران اجازه حضور در مراسم اربعین را دارند و به افراد غیرمجاز هیچ‌گونه خدماتی ارائه نخواهد شد. همچنین ارز اربعین برای همه ثبت‌نام‌کنندگان تخصیص می‌یابد.

نورنیوز - گروه سیاسی: علی اکبر  پورجمشیدیان در حاشیه جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی درباره این جلسه، اظهار کرد: امروز آخرین جلسه رسمی ستاد اربعین را با حضور کمیته های مختلف برگزار و گزارش های تکمیلی این کمیته ها را دریافت کردیم. براساس این گزارش ها آمادگی خیلی خوبی برای خدمات رسانی برای زوار ایرانی و سایر کشورها انجام شده است. 

وی ادامه داد: در یک هفته گذشته سفری به عراق داشتیم. آمادگی بسیار خوبی هم در عراق ایجاد شده است و هیچ نگرانی وجود ندارد. مهمترین مساله ما تامین امنیت زوار بود که با حضور فعال نیروهای امنیتی، مرزبانی، ارتش و سپاه امنیت قابل قبول و بسیار خوبی در مرزها و مسیرهای منتهی به مرزها ایجاد شده است. در عراق نیز امنیت بسیار خوبی در مسیرها و شهرها  و خصوصا در کربلا، نجف، کاظمین و سامرا ایجاد شده است. مشکل خاص امنیتی نداریم. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اهمیت تامین آب، یخ و برق در پایانه های مرزی ،افزود: کمیته آب و برق ستاد اربعین ذخایر خوبی از آب و یخ در مرزها ایجاد کرده اند. درخواست کرده ایم که وزارت نیرو برق پایدار در گذرگاه های مرزی ایجاد کنند تا  حداقل معطلی برای زوار در پایانه های مرزی بدست آید. 

پورجمشیدیان ادامه داد: با توجه به مصوبه امروز در ستاد مرکزی اربعین و همکاری مجلس شورای اسلامی، تمام کسانی که ثبت نام کرده اند، ارز کامل دریافت می کنند. اگر کسی ارز را دریافت کرد ولی به سفر نرفت، سازوکاری برای برگرداندن این  ارز در نظر گرفته می شود. 

وی خاطرنشان کرد: همه کمیته ها موظف هستند برای اقدامات خود پیوست فرهنگی داشته باشند و همه اقدامات فرهنگی باید با هماهنگی انجام شود. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه گفت: اتباع خارجی مجاز و ساکن در کشور ما می توانند به سفر اربعین بروند. به اتباع غیرمجاز خدماتی ارائه نمی شود اما اتباعی که دنبال گذر ترانزیتی هستند، باید به صورت کاروانی و گذر دسته جمعی  از کشورمان عبور کنند. ما هم به آنها  خدمات  ارائه خواهم داد. مسئول و مدیر کاروان آنها باید مشخص باشد. تصمیم رسمی دولت پاکستان این است که اتباع خود را زمینی منتقل نکنند و آنها یا هوایی مستقیم به عراق اعزام می شوند یا شاید پروازهای آنها به استان های مرزی در غرب کشور ما  انجام می شود. از جانب ما این زائران می توانند  با ناوگان اتوبوسی خود ولی با رعایت شرایط ایمن هم از ایران عبور کنند. 

وی در خصوص افزایش سفرهای هوایی گفت: درخواست ما از عراق این است که تعداد بیشتر هواپیما استفاه کنیم. آنها قول پیگیری داده اند و امیدوارم این همکاری محقق شود. در عراق برای حل مساله ناوگان حمل و نقل اقداماتی انجام شده و با استفاده از این ظرفیت می توانند زوار را جابجا کنند. در روزهای اوج حضور زوار، اگر عراق نیاز داشته باشند و نیاز خود را اعلام کند، ما آمادگی انتقال ناوگان اتوبوسی خود را به عراق داریم. 

پورجمشیدیان درباره مسئول تامین امنیت سفر اربعین گفت: مسئول امنیت مسیرها و مرزهای اربعین با فراجاست که قرارگاه های خوب و مشترک با عراق و پاکستان در مرزها ایجاد کرده اند. هزاران نیروی فراجا و مرزبانی در حال تامین امنیت هستند و نیروی زمینی ارتش و سپاه هم در مرزها آماده هستند و ان‌شاءالله مشکل خاصی پیش نمی آید. 

وی همچنین بیان کرد: بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ موکب ایرانی شناسنامه دار فعال هستند که بیشتر آنها در ایران ارائه خدمات می‌کنند و یک سوم این تعداد در عراق مستقر می شوند. مجوز انتقال اقلام غذایی مورد نیاز این مواکب صادر شده است. 


ایسنا
اخبار مرتبط
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 10:09
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
در آستانه ورود زائران اربعین، پارکینگ بزرگ مهران با مدیریت جدید شهرداری و امکانات کامل، فعالیت خود را آغاز کرد تا فضای مناسبی برای پارک خودروها و خدمات‌رسانی به زائران فراهم شود.
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 15:05
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
بطبق تصمیم جدید ستاد اربعین، به تمام افرادی که برای خرید ارز اربعین ثبت نام کنند، ارز تعلق می‌گیرد. این در حالی است که پیش از این بانک مرکزی اعلام کرده بود: کسانی که سال گذشته ارز اربعین دریافت کرده‌اند ولی به زیارت اربعین نرفته‌اند، در سال 1404 اجازه خرید ارز اربعین را نخواهند داشت.
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 12:05
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری از آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از صبح 8 مرداد خبر داد و اعلام کرد لیست کانال‌های عرضه و فروش مجاز این بلیت‌ها بر روی پورتال رسمی سازمان قرار گرفته است. مسافران فقط از این کانال‌ها خرید کنند.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
آخرین جزئیات از تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون و خروج ترامپ از محل حادثه+ فیلم
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند