×
سیاسی
شناسه خبر : 237455
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 17:35
پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود

پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با تأکید بر ساماندهی زائران، اعلام کرد: تنها اتباع مجاز ساکن در ایران اجازه حضور در مراسم اربعین را دارند و به افراد غیرمجاز هیچ‌گونه خدماتی ارائه نخواهد شد. همچنین ارز اربعین برای همه ثبت‌نام‌کنندگان تخصیص می‌یابد.

نورنیوز - گروه سیاسی: علی اکبر  پورجمشیدیان در حاشیه جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی درباره این جلسه، اظهار کرد: امروز آخرین جلسه رسمی ستاد اربعین را با حضور کمیته های مختلف برگزار و گزارش های تکمیلی این کمیته ها را دریافت کردیم. براساس این گزارش ها آمادگی خیلی خوبی برای خدمات رسانی برای زوار ایرانی و سایر کشورها انجام شده است. 

وی ادامه داد: در یک هفته گذشته سفری به عراق داشتیم. آمادگی بسیار خوبی هم در عراق ایجاد شده است و هیچ نگرانی وجود ندارد. مهمترین مساله ما تامین امنیت زوار بود که با حضور فعال نیروهای امنیتی، مرزبانی، ارتش و سپاه امنیت قابل قبول و بسیار خوبی در مرزها و مسیرهای منتهی به مرزها ایجاد شده است. در عراق نیز امنیت بسیار خوبی در مسیرها و شهرها  و خصوصا در کربلا، نجف، کاظمین و سامرا ایجاد شده است. مشکل خاص امنیتی نداریم. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اهمیت تامین آب، یخ و برق در پایانه های مرزی ،افزود: کمیته آب و برق ستاد اربعین ذخایر خوبی از آب و یخ در مرزها ایجاد کرده اند. درخواست کرده ایم که وزارت نیرو برق پایدار در گذرگاه های مرزی ایجاد کنند تا  حداقل معطلی برای زوار در پایانه های مرزی بدست آید. 

پورجمشیدیان ادامه داد: با توجه به مصوبه امروز در ستاد مرکزی اربعین و همکاری مجلس شورای اسلامی، تمام کسانی که ثبت نام کرده اند، ارز کامل دریافت می کنند. اگر کسی ارز را دریافت کرد ولی به سفر نرفت، سازوکاری برای برگرداندن این  ارز در نظر گرفته می شود. 

وی خاطرنشان کرد: همه کمیته ها موظف هستند برای اقدامات خود پیوست فرهنگی داشته باشند و همه اقدامات فرهنگی باید با هماهنگی انجام شود. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه گفت: اتباع خارجی مجاز و ساکن در کشور ما می توانند به سفر اربعین بروند. به اتباع غیرمجاز خدماتی ارائه نمی شود اما اتباعی که دنبال گذر ترانزیتی هستند، باید به صورت کاروانی و گذر دسته جمعی  از کشورمان عبور کنند. ما هم به آنها  خدمات  ارائه خواهم داد. مسئول و مدیر کاروان آنها باید مشخص باشد. تصمیم رسمی دولت پاکستان این است که اتباع خود را زمینی منتقل نکنند و آنها یا هوایی مستقیم به عراق اعزام می شوند یا شاید پروازهای آنها به استان های مرزی در غرب کشور ما  انجام می شود. از جانب ما این زائران می توانند  با ناوگان اتوبوسی خود ولی با رعایت شرایط ایمن هم از ایران عبور کنند. 

وی در خصوص افزایش سفرهای هوایی گفت: درخواست ما از عراق این است که تعداد بیشتر هواپیما استفاه کنیم. آنها قول پیگیری داده اند و امیدوارم این همکاری محقق شود. در عراق برای حل مساله ناوگان حمل و نقل اقداماتی انجام شده و با استفاده از این ظرفیت می توانند زوار را جابجا کنند. در روزهای اوج حضور زوار، اگر عراق نیاز داشته باشند و نیاز خود را اعلام کند، ما آمادگی انتقال ناوگان اتوبوسی خود را به عراق داریم. 

پورجمشیدیان درباره مسئول تامین امنیت سفر اربعین گفت: مسئول امنیت مسیرها و مرزهای اربعین با فراجاست که قرارگاه های خوب و مشترک با عراق و پاکستان در مرزها ایجاد کرده اند. هزاران نیروی فراجا و مرزبانی در حال تامین امنیت هستند و نیروی زمینی ارتش و سپاه هم در مرزها آماده هستند و ان‌شاءالله مشکل خاصی پیش نمی آید. 

وی همچنین بیان کرد: بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ موکب ایرانی شناسنامه دار فعال هستند که بیشتر آنها در ایران ارائه خدمات می‌کنند و یک سوم این تعداد در عراق مستقر می شوند. مجوز انتقال اقلام غذایی مورد نیاز این مواکب صادر شده است. 


ایسنا
اخبار مرتبط
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 10:09
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
در آستانه ورود زائران اربعین، پارکینگ بزرگ مهران با مدیریت جدید شهرداری و امکانات کامل، فعالیت خود را آغاز کرد تا فضای مناسبی برای پارک خودروها و خدمات‌رسانی به زائران فراهم شود.
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 15:05
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
بطبق تصمیم جدید ستاد اربعین، به تمام افرادی که برای خرید ارز اربعین ثبت نام کنند، ارز تعلق می‌گیرد. این در حالی است که پیش از این بانک مرکزی اعلام کرده بود: کسانی که سال گذشته ارز اربعین دریافت کرده‌اند ولی به زیارت اربعین نرفته‌اند، در سال 1404 اجازه خرید ارز اربعین را نخواهند داشت.
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 12:05
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری از آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از صبح 8 مرداد خبر داد و اعلام کرد لیست کانال‌های عرضه و فروش مجاز این بلیت‌ها بر روی پورتال رسمی سازمان قرار گرفته است. مسافران فقط از این کانال‌ها خرید کنند.
نظرات

آخرین اخبار
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
حمله موشکی به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
واکنش عارف به لزوم حفظ پروتکل‌های حفاظتی در شرایط جنگی
برقراری امنیت در مرزهای غربی در بهترین وضعیت
اگر لاف نمی‌زنید ناو آبراهام لینکن را به تنگه هرمز بفرستید