×
اجتماعی
شناسه خبر : 237306
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 18:00
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود

پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود

پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از روز هشتم مردادماه شروع می‌شود و ایرلاین‌های ایرانی حتی با وجود بدهی به فرودگاه‌های عراق، مشکلی برای انجام پروازهای اربعین نخواهند داشت. سازمان هواپیمایی کشوری در همکاری با طرف عراقی، شرایط ویژه‌ای برای رفاه زائران فراهم کرده است.

نورنیوز - گروه اجتماعی: معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین ۱۴۰۴ از فردا، هشتم مرداد ۱۴۰۴، با قیمت‌های مصوب آغاز خواهد شد. به گفته سید حمیدرضا صانعی، از فردا شرکت‌های هواپیمایی و سایت‌های مجاز فروش بلیت پروازهای اربعین را آغاز می‌کنند.

وی افزود که برای پیگیری موضوع هواپیماهای ام‌دی به عراق سفر داشته و با معاون سازمان هواپیمایی کشوری عراق جلسه‌ای برگزار کرده است. در این جلسه مستندات لازم ارائه شد و طرف عراقی اعلام کرد که همکاری کامل در این زمینه را خواهد داشت. صانعی پیش‌بینی کرد که مشکل هواپیماهای ام‌دی به زودی رفع خواهد شد، اما حتی در صورت ادامه مشکل، شرکت‌های هواپیمایی کمبود احتمالی را جبران خواهند کرد.

معاون سازمان هواپیمایی کشوری همچنین از رایزنی برای ارائه تخفیف در خدمات فرودگاهی مانند تعرفه‌ها، هندلینگ و خدمات ویلچر در فرودگاه نجف خبر داد. وی گفت مسئولان فرودگاه‌های عراق با وجود بدهی برخی ایرلاین‌های ایرانی، از مطرح کردن موضوع بدهی خودداری کرده و تأکید کردند که هیچ مانعی برای پرواز ایرلاین‌های ایرانی وجود ندارد.

صانعی تأکید کرد که فرودگاه‌های عراق که به صورت درآمد-هزینه اداره می‌شوند، از پروازهای ایرانی به عنوان منبع درآمد استقبال می‌کنند و زائران عتبات عالیات در این زمینه با مشکلی مواجه نخواهند شد. او یادآور شد که برخی ایرلاین‌ها در پرداخت هزینه‌ها خوش‌حساب بوده‌اند و تلاش‌هایی برای دریافت تخفیف سوخت هواپیما در عراق در حال انجام است.

همچنین، معاون سازمان هواپیمایی از رایزنی برای فراهم کردن خدمات اپراتورهای همراه اول و ایرانسل برای زائران اربعین خبر داد و گفت که محلی برای استراحت و پذیرایی زائران در فضایی خارج از ترمینال فرودگاه نجف آماده خواهد شد.


اخبار مرتبط
تعلیق یک شرکت هواپیمایی به دلیل گران‌فروشی بلیت اربعین
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 20:46
تعلیق یک شرکت هواپیمایی به دلیل گران‌فروشی بلیت اربعین
سازمان هواپیمایی کشوری، پروانه فعالیت شرکت «ره‌بال آسمان» را به دلیل گران‌فروشی بلیت هواپیما در اربعین، از 15 مرداد 1404 به مدت یک ماه تعلیق کرد.
تقاضای چند برابری برای بلیت پرواز اربعین
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 17:40
تقاضای چند برابری برای بلیت پرواز اربعین
پیش‌بینی فروش 200 هزار بلیت برای پروازهای رفت و برگشت به عتبات عالیات در حالی انجام شده که تقاضا چند ده برابر ظرفیت موجود است و سازمان هواپیمایی از برنامه‌ریزی‌های گسترده برای مدیریت این وضعیت خبر می‌دهد.
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 15:05
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
بطبق تصمیم جدید ستاد اربعین، به تمام افرادی که برای خرید ارز اربعین ثبت نام کنند، ارز تعلق می‌گیرد. این در حالی است که پیش از این بانک مرکزی اعلام کرده بود: کسانی که سال گذشته ارز اربعین دریافت کرده‌اند ولی به زیارت اربعین نرفته‌اند، در سال 1404 اجازه خرید ارز اربعین را نخواهند داشت.
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 12:05
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری از آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از صبح 8 مرداد خبر داد و اعلام کرد لیست کانال‌های عرضه و فروش مجاز این بلیت‌ها بر روی پورتال رسمی سازمان قرار گرفته است. مسافران فقط از این کانال‌ها خرید کنند.
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 13:20
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
رئیس ستاد بازسازی عتبات کرمانشاه از آغاز خدمات‌رسانی 300 موکب از کنگاور تا مرز خسروی از 10 مرداد خبر داد. وی با اشاره به آمادگی برای خدمت به دو میلیون زائر، گفت که زیرساخت‌های لازم فراهم شده و مواکب کرمانشاهی از منسجم‌ترین مجموعه‌های خدمت‌رسان هستند.
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 15:07
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
مرزهای شرقی کشور برای ورود اتباع خارجی به منظور سفر اربعین 1404 فعال شده است و به گفته دبیر ستاد مرکزی اربعین وزارت راه، معطلی زائران در مرزهای اربعین بین 5 تا 10 دقیقه خواهد بود. سال گذشته بیش از 6 میلیون نفر از مرزهای کشور عبور کردند و پیش‌بینی می‌شود امسال افزایش قابل توجهی در تعداد زائران مشاهده شود.
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 10:00
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
با نزدیک‌شدن به مراسم اربعین حسینی، سازمان حج و زیارت در همکاری با همراه اول، بسته‌های ویژه رومینگ اینترنت و تماس را برای زائران ثبت‌نام‌کرده در سامانه سماح با تخفیف‌های ویژه ارائه کرده است تا ارتباط آسان و مقرون‌به‌صرفه در عراق فراهم شود. این بسته‌ها با امکانات متنوع و قیمت مناسب، دغدغه‌های ارتباطی زائران را تا حد زیادی برطرف می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم