×
سیاسی
شناسه خبر : 237251
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 13:35
«رفع محاصره غزه»؛ شرط جدید مجلس برای مذاکره با غرب

«رفع محاصره غزه»؛ شرط جدید مجلس برای مذاکره با غرب

حمید رسایی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در تذکری علنی در مجلس خواستار رسیدگی به طرحی شد که هرگونه مذاکره با غرب و همکاری با آژانس را مشروط به پایان محاصره غزه می‌داند. وی تأکید کرد این طرح دو فوریتی تاکنون به صحن نیامده و باید در دستورکار قرار گیرد.

نورنیوز - گروه سیاسی: در جلسه علنی روز سه‌شنبه ۷ مردادماه مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام حمید رسایی، نماینده مردم تهران، در تذکری شفاهی به هیئت رئیسه مجلس خواستار بررسی فوری طرحی شد که مذاکره با کشورهای غربی را مشروط به پایان محاصره نوار غزه می‌کند.

رسایی گفت: «طبق آئین‌نامه داخلی مجلس، اگر ۱۰ نماینده درخواست رسیدگی به موضوعی بر اساس ماده ۲۳۴ را دهند، هیئت رئیسه باید بلافاصله آن را به کمیسیون ارجاع دهد و ظرف ۱۰ روز بررسی شود.»

وی افزود: «۲۷ اردیبهشت امسال یک موضوع را بر اساس ماده مذکور به کمیسیون امنیت ملی ارائه کردم، اما هنوز اقدامی انجام نشده است.»

رسایی درباره طرح خود توضیح داد: «با توجه به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه که با حمایت آمریکا و سه کشور اروپایی انجام می‌شود و حتی صدر اعظم آلمان می‌گوید رژیم صهیونیستی انجام کارهای کثیف آنها را بر عهده دارد، یک طرح تدوین کرده و درخواست بررسی آن را به صورت دو فوریتی داشتم. بر اساس این طرح، هرگونه مذاکره با آمریکا و سه کشور اروپایی و همکاری با آژانس باید مشروط به پایان محاصره غزه باشد. هرچه پیگیری می‌کنم، این طرح مطرح نمی‌شود. اجازه دهید به صحن بیاید تا نمایندگان درباره آن تصمیم بگیرند.»

او در ادامه از بی‌توجهی به درخواست تحقیق و تفحص خود درباره گردش مالی فروش فیلترشکن‌ها نیز انتقاد کرد و گفت: «ما به دنبال آن هستیم که پشت پرده گردش مالی بالا در حوزه فروش فیلترشکن‌ها را پیگیری کنیم. متأسفانه این موضوع هم تاکنون به کمیسیون مربوطه ارجاع نشده است.»

در واکنش به این سخنان، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: «قبول دارم که وقتی طرحی از سوی نمایندگان پیشنهاد می‌شود، حتماً باید در دستورکار قرار گرفته و مطرح شود، اما گاهی طرحی ارائه می‌شود که ممکن است مطرح شدن آن، همه سیستم کشور را درگیر کند.» او افزود: «در برخی جاها تحفظی وجود دارد که باید درباره آن بحث کرد، البته منظورم طرح شما نیست و حتماً بررسی می‌کنیم تا ببینیم در چه مرحله‌ای است.»


اخبار مرتبط
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 15:32
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
در حالی که جنگ غزه وارد ماه بیست‌ودوم شده، وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد شمار شهدای این منطقه از 60 هزار نفر گذشته است. شرایط انسانی در غزه به مرحله بحران رسیده و بیش از نیمی از قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
شنبه 1404/05/04 ساعت 23:15
در مصاحبه‌ای با رسانه ترکیه‌ای هابرترک؛
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
معاون وزیر امور خارجه ایران، تأکید کرد که غنی‌سازی اورانیوم در داخل ایران و رفع تحریم‌ها باید بخش اساسی و جدایی‌ناپذیر هر توافق هسته‌ای باشد. او همچنین از حملات اسرائیل و آمریکا به خاک ایران و نقش ترکیه در برگزاری مذاکرات آینده سخن گفت.
آمریکا: برای مذاکره با ایران آماده‌ایم!
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 10:26
آمریکا: برای مذاکره با ایران آماده‌ایم!
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد آمریکا آماده گفت‌وگوهای مستقیم با ایران است و توپ را در زمین تهران دانست، در حالی که تهدیدها علیه تأسیسات هسته‌ای ایران ادامه دارد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گلبال ایران بر بام آسیا ایستاد
سخنگوی پنتاگون هم به مادر خبرنگار توهین کرد
زمان سفر بن‌سلمان به آمریکا مشخص شد
هشدار به بحران امنیت غذایی در افغانستان
اعلام تمهیدات ترافیکی برای فوتبال استقلال
ترامپ و معامله‌گرایی استراتژیک در قفقاز
پزشکیان: تسریع در اتصال شبکه ریلی ایران و عراق، پیوندهای اقتصادی منطقه را تحکیم می‌کند
کنسرت سیروان خسروی لغو شد
عارف: هدف دولت ارائه مسئولیت تصدی‌گری به بخش خصوصی است
آنچه باید از ماجرای امروز مترو تهران آموخت
حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد پرداخت شد
هاشمیان ماندنی شد؟
واگذاری زمین در تهران ممنوع شد
پزشکیان بیان کرد: کاهش تجارت ایران، هدف غربی‌ها از فعال‌سازی اسنپ‌بک
153 تُن بمب بر سر انسانیت
برنامه کوتاه‌مدت اقتصادی با تمرکز بر کالابرگ
جزئیات تازه از مرگ دانش‌آموز شیرازی/مدرسه هیچ اقدام تنبیهی انجام نداده است
مرگ دو عمانی ارتباطی با آب معدنی ایرانی ندارد
برد آسان پسران زیر 18 سال والیبال در بازی‌های آسیایی
دیدار پاپ با قربانیان سوءاستفاده جنسی کلیسای کاتولیک
چرا کشورها از اعزام نیروی حافظ صلح به غزه می‌ترسند؟
سپاهان(0) - الهلال (0)| نبردی جذاب در نقش جهان
آغاز صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
پیشنهادهای تازۀ ایران به یونسکو
معاون ترامپ وارد سرزمین‌های اشغالی شد
پاسخ منفی ژاپن به درخواست ترامپ برای قطع واردات نفت و گاز از روسیه
کرملین: هنوز تاریخ دیدار پوتین و ترامپ مشخص نشده است
قیمت گوشت های وارداتی اعلام شد+ جدول قیمت ها
دیدار نماینده ویژه پوتین با لاریجانی
دستگیری دو تبعه خارجی متهم به قتل در ایران
لهستان و بازی غیر شرافتمندانه ایران هراسی
قیمت سکه و طلا امروز 29 مهر 1404 +جدول قیمتها
ساپینتو: بازی فردا برای ما حکم فینال را دارد
تعارض در رفتار خودروسازان باید شفاف‌سازی شود
خبر مهم اژه ای در مورد وضعیت بانک آینده
جزئیات جدید سرقت بزرگ از موزه لوور+مالک تلگرام مشتری جدید طلاهای سرقتی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 مهر 1404
امیر قطر: نوار غزه بخش جدایی‌ناپذیر فلسطین است
سایپا باز هم قیمت محصولاتش را افزایش می‌دهد
آغاز فعالیت دادگاه‌های خانواده با تعیین قضات مشاور زن
مهلت ثبت معافیت تحصیلی برای مشمولان کنکور 1403 تا پایان مهرماه
رژیم صهیونیستی مانع ورود کمک‌های انسانی به غزه می شود
سارکوزی برای اجرای حکم 5 سال زندان وارد پاریس شد
مهدیه اسفندیاری در کانال تبادل قرار گرفت
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(106) « بندرسیراف»
سازمان ملل خواستار احیای مذاکرات هسته‌ای ایران شد
کاهش تنش با تبادل پیام
دیدار پوتین و ترامپ در بوداپست به تعویق افتاد
بازندگان خاموش و برندگان طلایی اقتصاد ایران
جزئیات تازه از پرونده تجاوز و آدم‌ربایی بازیگر و فوتبالیست مشهور + اطلاعیه پلیس
X
آگهی تبلیغاتی