×
سیاسی
شناسه خبر : 237244
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 11:20
سرلشکر موسوی: به قول‌های آمریکا و اسرائیل اعتماد نداریم

سرلشکر موسوی: به قول‌های آمریکا و اسرائیل اعتماد نداریم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در گفت‌وگو با وزیر دفاع جمهوری تاجیکستان گفت: ما به هیچ وجه به قول و تعهد آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اعتمادی نداریم و برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آن‌ها کاملاً آمادگی داریم.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سرلشکر امام‌علی صابرزاده وزیر دفاع جمهوری تاجیکستان به صورت تلفنی با امیر سرلشکر موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت‌وگو کرد. سرلشکر صابرزاده در ابتدا ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای سرلشکر موسوی به عنوان رئیس جدید ستاد کل نیروهای مسلح، گفت: شهادت سردار شهید سپهبد باقری و دیگر فرماندهان نیروهای مسلح و همچنین مردم بی‌گناه ایران برای دولت، مردم و نیروهای مسلح جمهوری تاجیکستان غم بزرگی به شمار می‌آید و مراتب همدردی ما را در غم از دست دادن این عزیزان پذیرا باشید.

وزیر دفاع تاجیکستان در این گفت‌وگو با تاکید بر اشتراکات عمیق فرهنگی، زبانی و تاریخی دو کشور، روابط تاجیکستان و ایران را بر مبنای برادری عنوان کرد و افزود: دولت و مردم جمهوری تاجیکستان، مردم کشور ایران را دوست خود می‌دانند و آنها را به عنوان یک برادر واقعی قبول دارند.

سرلشکر موسوی نیز در ادامه از حمایت‌های جمهوری تاجیکستان از ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تشکر کرد و افزود: سردار شهید سپهبد باقری همواره اهتمام و عنایت ویژه‌ای به جمهوری تاجیکستان داشته است و بر توسعه و روابط دوجانبه بین نیروهای مسلح ایران و ‌تاجیکستان تاکید داشتند و در این مسیر قدم‌های مثبت و تاثیرگذاری برداشته شده است و بنده هم این مسیر را ادامه خواهم داد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه ضمن گزارش از روند جنگ تحمیلی۱۲ روزه امریکا و رژیم صهیونیستی با ایران، خاطر نشان کرد: با این جنایت بی‌شرمانه دشمن به دنیا ثابت شد با وجود اینکه آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونیستی به هیچ اصل و هنجار بین‌المللی پایبند نبوده و با تمام توان خود ۱۲ روز با نیروهای مسلح ایران جنگیدند، لکن به اهداف خود نرسیده و ضربات سنگینی هم دریافت کردند و به همین دلیل درخواست آتش‌بس نموده تا رژیم صهیونیستی را نجات دهند.

سرلشکر موسوی در پایان گفت: ما به هیچ وجه به قول و تعهد آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اعتمادی نداریم و برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آن‌ها کاملاً آمادگی داریم.


فارس
اخبار مرتبط
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
شنبه 1404/05/18 ساعت 15:05
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بسیج محور کشف فرصت های راهبردی در عرصه های گوناگون کشور است. بسیج همواره از بدو پیروزی انقلاب تاکنون در عرصه‌های مختلف بالندگی و اقتدار کشور حضوری سرافرازانه و مخلصانه داشته و پرچمدار و میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است.
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 22:27
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وزارت اطلاعات در بیانیه‌ی تبیینی به بررسی ابعاد «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه» پرداخت.
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 18:15
نورنیوز بررسی می‌کند،
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
توافق تجاری جدید میان آمریکا و اتحادیه اروپا که با تبلیغات رسانه‌ای به‌عنوان یک «دستاورد تاریخی» معرفی شده، در واقع بازتولیدی از استعمار نوین واشنگتن است که با تحمیل وابستگی اقتصادی، نظامی و سیاسی، استقلال اروپا را به گروگان خواسته‌های آمریکا درمی‌آورد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معمای نیکلاس
قتل هولناک کودک 13 ساله در چابهار؛ جسد پشت زندان پیدا شد
حذف ارز ترجیحی بدون برنامه، تورم شدید به‌دنبال دارد
نایب‌قهرمانی جوانان ایران با رکورد تاریخی 262 مدال
منتظر دریافت اطلاعات از مسوولان و منابع ذیربط هستیم
تابستان 1404؛ تورم بالا رفت، نفت ارزان شد
واکنش بقایی به تمرکز رژیم صهیونیستی بر کشتار کودکان با فناوری آمریکایی
تراکم جمعیت دانش‌آموزی کلاس‌های تهران 31.2 نفر
تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی لار زاهدان + واکنش امام جمعه اهل سنت دادکان
نابغه ایرانی پدیده سال کشتی فرنگی جهان شد
مرگ تلخ دختر بچه اهوازی با گلوله سرگردان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه23 آذر 1404+ جدول
تعداد تولدها در کشور به زیر یک میلیون نفر رسید
آیین رونمایی و بررسی کتاب «مسئله‌شناسی فرهنگی به روایت جریان مجدّد»
شکایت وزیر میراث فرهنگی از نمانیده مجلس
نتایج آزمون وکالت سال 1404 کانون وکلای دادگستری اعلام شد
علت فوت ستاره والیبال ایران مشخص شد + آخرین پیگیری‌های حقوقی از قطر تا تهران
اقتصاد ما و ورشکستگی اقتصاد کلان
هزینه سبد معیشت کارگران 33میلیون تومان شد
حمله پهپادی به تأسیسات سازمان ملل در سودان
سوریه؛ شکست پروژه‌ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای 5 استان
استادِ خواندن
نزاع و درگیری خونین بر سر معامله ملک
گفتاورد سند امنیتی ملی آمریکا
2 کشته در جریان تیراندازی در یک دانشگاه آمریکا
اعتراضات سراسری در ونزوئلا علیه اقدامات آمریکا در منطقه کارائیب
امشب آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد
مداردیپلماسی | دیپلماسی همسایگی؛از سفر تا معنا
زمان واریز کالابرگ دهک‌های بعدی اعلام شد
قدیمی ترین سینمای تهران در آتش سوخت
امتناع رئیس جمهور مصر از دیدار با نتانیاهو
هوای تهران در وضعیت مطلوب
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه23 آذر 1404+ وضعیت استانها
چین سیستم هوش مصنوعی گسترده ملی را فعال کرد
دزفول عضو مجمع شهرداران آسیایی شد
نشستن اشتباه، علت کمر درد
وقتی چت بات ها جای مشاور برای نوجوانان را می گیرد
آیا مصرف داروهای ضدافسردگی برای رشد مغز نوزاد مضر است؟
در هوای آلوده، تنگی نفس را جدی بگیرید
مجروح شدن 2 سرباز صهیونیست در جنوب غزه
حماس: رژیم اشغالگر عامدانه به‌دنبال شکست آتش‌بس در غزه است
اعتصاب سراسری در ایتالیا؛ ، حمل‌ونقل عمومی متوقف شد
پایان مأموریت یونامی آغازگر فصل جدیدی در روابط با سازمان ملل
تأکید وزیر علوم بر اختصاص سهم قانونی پژوهش از تولید ناخالص ملی
محکومیت شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری از سوی آلمان
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است
افزایش جذب سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد
سردرگمی در دبیرخانه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
X
آگهی تبلیغاتی