×
بین الملل
شناسه خبر : 237209
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 10:05
خواهر رهبر کره شمالی: تلاش برای خلع سلاح هسته‌ای ما خنده‌دار است!

خواهر رهبر کره شمالی: تلاش برای خلع سلاح هسته‌ای ما خنده‌دار است!

خواهر رهبر کره شمالی با تأکید بر بازدارندگی هسته‌ای کشورش، خواستار پذیرش جایگاه پیونگ‌یانگ به عنوان یک قدرت هسته‌ای شد. کیم یو جونگ هشدار داد که گفت‌وگو با آمریکا هیچ‌گاه به خلع سلاح هسته‌ای منجر نخواهد شد.

نورنیوز - گروه بین الملل: کیم یو جونگ خواهر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، در بیانیه‌ای شدیداللحن که از سوی خبرگزاری رسمی این کشور منتشر شده، بار دیگر از ایالات متحده خواست جایگاه هسته‌ای کره شمالی را به رسمیت بشناسد و هشدار داد که هیچ‌گونه مذاکره‌ای به خلع سلاح هسته‌ای منجر نخواهد شد.

او در این بیانیه اعلام کرد: «هرگونه تلاش برای انکار جایگاه جمهوری دموکراتیک خلق کره به عنوان یک کشور دارای سلاح هسته‌ای، که همراه با وجود یک بازدارندگی هسته‌ای قدرتمند تأسیس شده و توسط قانون عالی که منعکس کننده اراده یکپارچه همه مردم جمهوری دموکراتیک خلق کره است، تثبیت شده است، کاملاً رد خواهد شد.»

کیم یو جونگ همچنین تأکید کرد که پیونگ‌یانگ تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از جایگاه خود در سطح بین‌المللی مدنظر دارد و گفت: «جمهوری دموکراتیک خلق کره برای دفاع از جایگاه ملی فعلی خود، تمامی گزینه‌ها را در نظر می‌گیرد.»

وی در ادامه افزود که آمریکا باید تغییرات بنیادی در موقعیت ژئوپلیتیکی کره شمالی را به رسمیت بشناسد: «پذیرش این موضوع که توانایی‌ها و محیط ژئوپلیتیکی پیونگ یانگ به طور اساسی تغییر کرده است باید پیش‌نیاز همه چیز در آینده باشد.»

او در بخش دیگری از بیانیه خود هشدار داد که ادامه مسیر کنونی واشنگتن نه تنها بی‌نتیجه خواهد بود، بلکه می‌تواند روابط را پیچیده‌تر کند: «رویارویی آمریکا و کره شمالی به هیچ وجه سودی در پی نخواهد داشت و واشنگتن باید بر اساس چنین تفکر جدیدی به دنبال راه دیگری برای ارتباط با پیونگ یانگ باشد.»

کیم یو جونگ همچنین به روابط گذشته میان برادرش و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اشاره کرد و گفت: «اگرچه رابطه بین برادرم و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بد نیست، اما هرگونه کوشش برای استفاده از روابط شخصی آن‌ها برای پیشبرد خلع سلاح هسته‌ای اسباب خنده خواهد بود.»

او صراحتاً هشدار داد که اگر واشنگتن همچنان بر سیاست‌های گذشته خود پافشاری کند، هیچ گفتگویی میان دو کشور صورت نخواهد گرفت: «اگر ایالات متحده واقعیتِ تغییریافته را نپذیرد و بر تجربیات شکست‌خورده پیشین پافشاری کند، دیدار کره شمالی و ایالات متحده برای طرف آمریکایی در حد آرزو باقی خواهد ماند.»

اظهارات تند و بی‌سابقه کیم یو جونگ پس از آن منتشر شد که خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از یک مقام کاخ سفید گزارش داد که ترامپ آمادگی دارد برای دستیابی به «یک کره شمالی کاملاً عاری از سلاح هسته‌ای» وارد تعامل شود.

همچنین این بیانیه یک روز پس از آن صادر شد که پیونگ یانگ تلاش‌های لی جائه میونگ، رئیس‌جمهور کره جنوبی برای بهبود روابط دو کره را رد کرد. از جمله این تلاش‌ها توقف پخش تبلیغات صوتی در مناطق مرزی بود.

در این میان، دونالد ترامپ که پیش از این در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ سه دیدار با کیم جونگ اون داشت، بار دیگر از تمایل خود برای آغاز گفتگوها سخن گفته است. کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، ماه گذشته تأیید کرد: «ترامپ مایل است بر پیشرفتی که در نشست سال ۲۰۱۸ خود با رهبر کره شمالی در سنگاپور حاصل شد، بیفزاید.»


اخبار مرتبط
تکرار دوباره ادعای دروغین ترامپ: ایران ظرف دو ماه به بمب هسته‌ای دست پیدا می‌کرد! + فیلم
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 09:30
تکرار دوباره ادعای دروغین ترامپ: ایران ظرف دو ماه به بمب هسته‌ای دست پیدا می‌کرد! + فیلم
رئیس جمهور آمریکا در سخنانی اظهار کرد که اگر به ایران حمله نمی‌کردیم ظرف دو ماه به بمب هسته‌ای دست پیدا می‌کرد.
کره‌شمالی خطاب به آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی: آماده پاسخ نظامی هستیم!
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 18:59
کره‌شمالی خطاب به آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی: آماده پاسخ نظامی هستیم!
در پی برگزاری رزمایش هوایی مشترک آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی با حضور بمب‌افکن‌های استراتژیک، کره‌شمالی از احتمال اقدام نظامی سخن گفت. پیونگ‌یانگ هشدار داده است که این اقدامات تهدیدی مستقیم برای امنیت ملی آن کشور محسوب می‌شوند.
حضور نظامیان کره‌شمالی در کورسک؛ نشانه تعهد عملی به اتحاد استراتژیک
شنبه 1404/04/21 ساعت 16:17
حضور نظامیان کره‌شمالی در کورسک؛ نشانه تعهد عملی به اتحاد استراتژیک
در دیدار وزرای خارجه روسیه و کره‌شمالی در وونسان، دو کشور بر تعمیق اتحاد استراتژیک خود تأکید کردند. لاوروف مشارکت نظامیان کره‌شمالی در آزادسازی کورسک را نماد «برادری شکست‌ناپذیر» دانست و همتای کره‌ای او وعده حمایت همیشگی از روسیه را داد.
نظرات

آخرین اخبار
روایت فیلم خصوصی که زمینه ساز جنایت خونین شد
آغاز پیش‌فروش بلیت قطار خرداد 1405 از فردا
سارقان مسلح عاملان شهادت افسر نیروی انتظامی در اغتشاشات بودند
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 27 اردیبهشت ؛ حرکت ناموزون قیمت‌ها +جدول
اشک ارادت شهید شمخانی در کاظمین؛ پناه آخر یک روح بی‌قرار به امام جواد(ع)
وصول 21 هزار میلیارد ریال مالیات معوق از یک شبکه مجرمانه
پشت پرده روابط ابوظبی و تل‌آویو چه می‌گذرد؟
هشدار سخنگوی ارشد نیروهای مسلح به تهدیدهای آمریکا
تأکید هلال احمر بر آموزش همگانی کمک‌های اولیه
200 دیپلمات سابق کانادایی خواستار تحریم اسرائیل شدند
هشدار درباره گسترش ابولا به کشورهای همسایه کنگو
قالیباف نماینده ویژه ایران در امور چین شد
پناهِ آخرِ یک روحِ بی‌قرار…
جزئیات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری در سال 1405 اعلام شد
قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 / دلار درجا زد
ژنرال اسرائیلی: توافق احتمالی با ایران برای تل‌آویو نامطلوب است
تشکیل جلسه دادگاه جنجالی مالک کافه های ساعدی نیا ؛ متهم در دادگاه چه گفت؟
شکایت مهاجم خارجی استقلال به فیفا رسید
8 کشته در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور عسلویه – کرمانشاه؛ علت حادثه اعلام شد
درخشش وزنه‌بردار ایرانی در آسیا ؛ نصیری بالاتر از قهرمان المپیک ایستاد
پاسخ تند پاکستان به تهدید هسته ای هند
پیام دکتر قالیباف به مناسبت شهادت فرمانده گردان قسام
شرایط جدید فروش ایران‌خودرو اعلام شد + نحوه ثبت نام و نوع خودروها
عربستان: شعارهای سیاسی در موسم حج ممنوع است
اعتراف تل‌آویو به ناتوانی در مقابله با پهپادهای حزب‌الله
پیش بینی قیمت طلای جهانی / مثلث فشار نفت، جنگ و نرخ بهره بر بازار طلا
احتمال گشایش مسیر گفت‌وگو میان ایران و کشورهای خلیج فارس
موافقت مجلس با افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی
افزایش تلفات در لبنان؛ 18 شهید و 124 زخمی در یک روز
کارشناس اقتصادی: جنگ تنها عامل افزایش قیمت دلار نیست
فردا گاز برخی مناطق اصفهان قطع می شود
ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
توقیف املاک مهدی نصیری و وابستگانش در قم
قهرمانی بایرن در بوندسلیگا با طعم رکورد؛ هری کین هت‌تریک کرد
چرا آخرین ارجاع رسانه‌ای شمخانی به یک کتاب بود؟
شرط سنی ثبت‌نام پیش‌دبستانی و کلاس اول اعلام شد
قتل نوزاد 40 روزه در مشهد؛ پدر تحت تأثیر مصرف مواد مخدر بازداشت شد
انتقاد نماینده مجلس از تعطیلی بورس در شرایط فعلی
پایان تلخ النصر در فینال لیگ آسیا ؛ رونالدو در حسرت جام ماند
چین؛ متحد یا واسطه استراتژیک؟
بازخوانی هویت تاریخ فرهنگ و میل به ماندن
اخراج گسترده دیپلمات‌های آمریکایی در میانه بحران‌ها
توافق وزارت بهداشت و بانک مرکزی برای تسهیل تأمین ارز و نقدینگی دارو
افق جنگ
تاج: فیفا برای 10 شرط حضور ایران در جام جهانی راه حل ارایه کرد
قیمت گوشت قرمز امروز 27 اردیبهشت 1405 + جدول
جنگ‌ها چگونه طولانی می‌شوند؟
ونزوئلا متحد نزدیک مادورو را تحویل آمریکا داد
ورود حدود 30 هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی
چگونه در لحظه‌های پراسترس سریع آرام شویم؟