×
بین الملل
شناسه خبر : 237209
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 10:05
خواهر رهبر کره شمالی: تلاش برای خلع سلاح هسته‌ای ما خنده‌دار است!

خواهر رهبر کره شمالی: تلاش برای خلع سلاح هسته‌ای ما خنده‌دار است!

خواهر رهبر کره شمالی با تأکید بر بازدارندگی هسته‌ای کشورش، خواستار پذیرش جایگاه پیونگ‌یانگ به عنوان یک قدرت هسته‌ای شد. کیم یو جونگ هشدار داد که گفت‌وگو با آمریکا هیچ‌گاه به خلع سلاح هسته‌ای منجر نخواهد شد.

نورنیوز - گروه بین الملل: کیم یو جونگ خواهر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، در بیانیه‌ای شدیداللحن که از سوی خبرگزاری رسمی این کشور منتشر شده، بار دیگر از ایالات متحده خواست جایگاه هسته‌ای کره شمالی را به رسمیت بشناسد و هشدار داد که هیچ‌گونه مذاکره‌ای به خلع سلاح هسته‌ای منجر نخواهد شد.

او در این بیانیه اعلام کرد: «هرگونه تلاش برای انکار جایگاه جمهوری دموکراتیک خلق کره به عنوان یک کشور دارای سلاح هسته‌ای، که همراه با وجود یک بازدارندگی هسته‌ای قدرتمند تأسیس شده و توسط قانون عالی که منعکس کننده اراده یکپارچه همه مردم جمهوری دموکراتیک خلق کره است، تثبیت شده است، کاملاً رد خواهد شد.»

کیم یو جونگ همچنین تأکید کرد که پیونگ‌یانگ تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از جایگاه خود در سطح بین‌المللی مدنظر دارد و گفت: «جمهوری دموکراتیک خلق کره برای دفاع از جایگاه ملی فعلی خود، تمامی گزینه‌ها را در نظر می‌گیرد.»

وی در ادامه افزود که آمریکا باید تغییرات بنیادی در موقعیت ژئوپلیتیکی کره شمالی را به رسمیت بشناسد: «پذیرش این موضوع که توانایی‌ها و محیط ژئوپلیتیکی پیونگ یانگ به طور اساسی تغییر کرده است باید پیش‌نیاز همه چیز در آینده باشد.»

او در بخش دیگری از بیانیه خود هشدار داد که ادامه مسیر کنونی واشنگتن نه تنها بی‌نتیجه خواهد بود، بلکه می‌تواند روابط را پیچیده‌تر کند: «رویارویی آمریکا و کره شمالی به هیچ وجه سودی در پی نخواهد داشت و واشنگتن باید بر اساس چنین تفکر جدیدی به دنبال راه دیگری برای ارتباط با پیونگ یانگ باشد.»

کیم یو جونگ همچنین به روابط گذشته میان برادرش و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اشاره کرد و گفت: «اگرچه رابطه بین برادرم و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بد نیست، اما هرگونه کوشش برای استفاده از روابط شخصی آن‌ها برای پیشبرد خلع سلاح هسته‌ای اسباب خنده خواهد بود.»

او صراحتاً هشدار داد که اگر واشنگتن همچنان بر سیاست‌های گذشته خود پافشاری کند، هیچ گفتگویی میان دو کشور صورت نخواهد گرفت: «اگر ایالات متحده واقعیتِ تغییریافته را نپذیرد و بر تجربیات شکست‌خورده پیشین پافشاری کند، دیدار کره شمالی و ایالات متحده برای طرف آمریکایی در حد آرزو باقی خواهد ماند.»

اظهارات تند و بی‌سابقه کیم یو جونگ پس از آن منتشر شد که خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از یک مقام کاخ سفید گزارش داد که ترامپ آمادگی دارد برای دستیابی به «یک کره شمالی کاملاً عاری از سلاح هسته‌ای» وارد تعامل شود.

همچنین این بیانیه یک روز پس از آن صادر شد که پیونگ یانگ تلاش‌های لی جائه میونگ، رئیس‌جمهور کره جنوبی برای بهبود روابط دو کره را رد کرد. از جمله این تلاش‌ها توقف پخش تبلیغات صوتی در مناطق مرزی بود.

در این میان، دونالد ترامپ که پیش از این در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ سه دیدار با کیم جونگ اون داشت، بار دیگر از تمایل خود برای آغاز گفتگوها سخن گفته است. کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، ماه گذشته تأیید کرد: «ترامپ مایل است بر پیشرفتی که در نشست سال ۲۰۱۸ خود با رهبر کره شمالی در سنگاپور حاصل شد، بیفزاید.»


اخبار مرتبط
تکرار دوباره ادعای دروغین ترامپ: ایران ظرف دو ماه به بمب هسته‌ای دست پیدا می‌کرد! + فیلم
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 09:30
تکرار دوباره ادعای دروغین ترامپ: ایران ظرف دو ماه به بمب هسته‌ای دست پیدا می‌کرد! + فیلم
رئیس جمهور آمریکا در سخنانی اظهار کرد که اگر به ایران حمله نمی‌کردیم ظرف دو ماه به بمب هسته‌ای دست پیدا می‌کرد.
کره‌شمالی خطاب به آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی: آماده پاسخ نظامی هستیم!
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 18:59
کره‌شمالی خطاب به آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی: آماده پاسخ نظامی هستیم!
در پی برگزاری رزمایش هوایی مشترک آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی با حضور بمب‌افکن‌های استراتژیک، کره‌شمالی از احتمال اقدام نظامی سخن گفت. پیونگ‌یانگ هشدار داده است که این اقدامات تهدیدی مستقیم برای امنیت ملی آن کشور محسوب می‌شوند.
حضور نظامیان کره‌شمالی در کورسک؛ نشانه تعهد عملی به اتحاد استراتژیک
شنبه 1404/04/21 ساعت 16:17
حضور نظامیان کره‌شمالی در کورسک؛ نشانه تعهد عملی به اتحاد استراتژیک
در دیدار وزرای خارجه روسیه و کره‌شمالی در وونسان، دو کشور بر تعمیق اتحاد استراتژیک خود تأکید کردند. لاوروف مشارکت نظامیان کره‌شمالی در آزادسازی کورسک را نماد «برادری شکست‌ناپذیر» دانست و همتای کره‌ای او وعده حمایت همیشگی از روسیه را داد.
نظرات

آخرین اخبار
چاک شومر: دیگر بس است؛ به جنگ با ایران پایان دهید!
اذعان پنتاگون به جراحت حدود 100 سرباز آمریکایی
نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین
وال استریت ژورنال: حمله موشکی اخیر ایران آسیب‌پذیری پدافند هوایی آمریکا را آشکار کرد
ادعای فاکس نیوز: ترامپ در روزهای آینده درباره جنگ علیه ایران تصمیم‌گیری می‌کند
وزیر آمریکایی: به حملات علیه ایران ادامه می‌دهیم
نامه‌های ادعایی قطر علیه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت
افت شدید تردد دریایی در تنگه هرمز/ عبور تنها 9 فروند کشتی در 24 ساعت
جزئیات حملات دشمن جنایتکار آمریکایی به کشور/صدای پاسخ نیروهای مسلح،در اردن و کویت شنیده شد
رایزنی تلفنی ترامپ با نخست وزیر جدید انگلیس
تشییع پیکر شهدای شناسایی‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
هشدار یمن به سعودی‌ها درباره عواقب محاصره این کشور
پیش‌بینی 15 سال زودتر بیماری قلبی با یک آزمایش خون جدید
هوش مصنوعی به کمک تشخیص سریع‌تر سرطان آمد
رئیس‌جمهور نیکاراگوئه اعلام کرد که این کشور دیگر انتخابات برگزار نخواهد کرد
ترامپ تعرفه 50 درصدی جدید بر کالاهای صادراتی کانادا اعمال می‌کند
حمایت کتائب حزب‌الله عراق از اقدام دریایی یمن
حزب‌الله: رهبری جدید حماس مسیر مقاومت را ادامه می‌دهد
پیام تبریک سردار قاآنی به خلیل الحیه
رئیس‌جمهور کوبا: فشار حداکثری آمریکا برابر با نسل‌کشی است
ناکامی اروپا در تحریم‌های جدید روسیه
برنهام تشکیل دولت جدید انگلیس را آغاز کرد
تحولات منطقه و اقتصاد؛ محور سفر هیئت ایرانی به پاکستان
تنها بازیکن آرژانتین که جوانمردانه رفتار کرد
سازمان ملل خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد
اطلاعیه درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم
المشاط: محاصره دریایی عربستان پاسخ به ادامه محاصره یمن است
ادعای جنجالی نماینده اردنی درباره نظامیان آمریکایی
برد پرگل هاکی ایران مقابل عراق در آسیا
درخواست قانونگذاران دموکرات آمریکا برای توقف جنگ علیه ایران
تحلیلگر سابق سیا: آمریکا توان حمله زمینی به جزایر ایران را ندارد
ادامه ناامنی و خشونت در آمریکا؛ 9 کشته و زخمی در حادثه تیراندازی
تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
منابع مالی بازسازی خوزستان تأمین شد
گزافه گویی جدید ترامپ علیه ایران
روسیه، اوکراین را مسئول حمله پهپادی به خط لوله خزر دانست
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 29 تیر 1405
انتقام یا اعتراف؛ کدام آمریکا را رسواتر کرد؟
روسیه: آماده فراهم کردن بستر گفت‌وگوی ایران و کشورهای عربی هستیم
باب‌المندب؛ اهرم فشار جدید صنعا علیه ریاض
ایجاد مسیرهای جدید پرواز اربعین
نماینده پارلمان عراق: خروج آمریکا شرط ثبات منطقه است
مشکل آتش‌بس دقیقاً اینجاست
الزیدی درباره سفرش به تهران با سفیر ایران گفت‌وگو کرد
وزش باد کیفیت هوای تهران را ناسالم کرد
زاخارووا: اوکراین به‌دنبال بی‌ثبات کردن بازارهای جهانی نفت است
روسیه ورود بدون ویزای شهروندان چینی را تا 2027 تمدید کرد
پزشکیان: حل مشکلات کشور بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
نخست‌وزیر جدید انگلیس: حمایت از اوکراین تغییر نمی‌کند
شهادت ستوان دوم مهداد پاشایی در حمله آمریکای جنایتکار به تبریز