×
اقتصادی
شناسه خبر : 237187
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 15:05
محدودیت ارز اربعین برطرف شد

محدودیت ارز اربعین برطرف شد

بطبق تصمیم جدید ستاد اربعین، به تمام افرادی که برای خرید ارز اربعین ثبت نام کنند، ارز تعلق می‌گیرد. این در حالی است که پیش از این بانک مرکزی اعلام کرده بود: کسانی که سال گذشته ارز اربعین دریافت کرده‌اند ولی به زیارت اربعین نرفته‌اند، در سال 1404 اجازه خرید ارز اربعین را نخواهند داشت.

نورنیوز - گروه اقتصادی: طبق تصمیم جدید ستاد اربعین، به تمام افرادی که برای خرید ارز اربعین ثبت نام کنند، ارز تعلق می‌گیرد.

این در حالی است که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با هماهنگی ستاد مرکزی اربعین وزارت کشور، پیش از این شرط جدیدی برای تخصیص ارز ویژه ایام اربعین اعلام کرد.

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در این‌باره اظهار داشت: «حسب تکلیف کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی و به منظور پیشگیری از سو‌استفاده از منابع و امکاناتی که دولت برای زوار محترم اربعین حسینی در نظر گرفته است، با هماهنگی ستاد مرکزی اربعین وزارت کشور، متقاضیانی که سال گذشته ارز اربعین خریداری کرده‌اند اما از کشور خارج نشده‌اند، سال جاری مجاز به خرید ارز اربعین نیستند.»

بر اساس این تصمیم، تنها افرادی که در سال گذشته پس از دریافت ارز اربعین از کشور خارج شده‌اند، امسال نیز امکان بهره‌مندی از این تسهیلات را خواهند داشت. این اقدام در راستای ایجاد شفافیت، مدیریت هدفمند منابع ارزی و جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی صورت گرفته است.

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی همچنین تأکید کرده است که «این رویه در سال‌های بعد نیز برقرار خواهد بود.»


اخبار مرتبط
تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه سماح از 2 میلیون و 850 هزار نفر گذشت! +جزئیات ثبت‌نام
پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 23:30
تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه سماح از 2 میلیون و 850 هزار نفر گذشت! +جزئیات ثبت‌نام
رئیس ستاد مرکزی اربعین خبر داد: تقریباً تا بعد از ظهر امروز 2 میلیون و 850 هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند. این آمار به سرعت در حال افزایش است و همچنان مردم می‌توانند ثبت نام کنند.
شرایط کامل دریافت ارز اربعین اعلام شد
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 11:20
شرایط کامل دریافت ارز اربعین اعلام شد
بانک مرکزی نرخ رسمی ارز اربعین را اعلام کرد؛ زائران برای دریافت سهمیه 200 هزار دیناری باید بیش از 11 میلیون تومان پرداخت کنند. همچنین تا پایان مرداد فرصت دارند ارزهای بلااستفاده را به بانک بازگردانند، در غیر این صورت مشمول اقدامات نظارتی می‌شوند.
زائران اربعین تا چه زمانی باید ارز مازاد خود را بازگردانند؟
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 20:00
زائران اربعین تا چه زمانی باید ارز مازاد خود را بازگردانند؟
بانک مرکزی اعلام کرد بازخرید مازاد ارز اربعین تا پایان وقت اداری 30 مرداد 1404 امکان‌پذیر است. زائرانی که موفق به سفر نشوند، موظف به بازگرداندن ارز دریافت‌شده به بانک هستند.
پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 17:35
پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با تأکید بر ساماندهی زائران، اعلام کرد: تنها اتباع مجاز ساکن در ایران اجازه حضور در مراسم اربعین را دارند و به افراد غیرمجاز هیچ‌گونه خدماتی ارائه نخواهد شد. همچنین ارز اربعین برای همه ثبت‌نام‌کنندگان تخصیص می‌یابد.
خطای سیستمی در سامانه ارز اربعین ؛ زائران با پیام خطا مواجه شدند
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 06:00
خطای سیستمی در سامانه ارز اربعین ؛ زائران با پیام خطا مواجه شدند
با نزدیک‌شدن به ایام پیاده‌روی اربعین امسال، اختلال در سامانه ثبت‌نام ارز اربعین، باعث سردرگمی زائرانی شده که سال گذشته ارز دریافت و سفر قانونی انجام داده‌اند. خطایی عجیب در سیستم، آنها را مشمول دریافت ارز نمی‌داند.
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 18:00
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از روز هشتم مردادماه شروع می‌شود و ایرلاین‌های ایرانی حتی با وجود بدهی به فرودگاه‌های عراق، مشکلی برای انجام پروازهای اربعین نخواهند داشت. سازمان هواپیمایی کشوری در همکاری با طرف عراقی، شرایط ویژه‌ای برای رفاه زائران فراهم کرده است.
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 13:20
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
رئیس ستاد بازسازی عتبات کرمانشاه از آغاز خدمات‌رسانی 300 موکب از کنگاور تا مرز خسروی از 10 مرداد خبر داد. وی با اشاره به آمادگی برای خدمت به دو میلیون زائر، گفت که زیرساخت‌های لازم فراهم شده و مواکب کرمانشاهی از منسجم‌ترین مجموعه‌های خدمت‌رسان هستند.
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 18:30
پلیس آگاهی هشدار داد؛
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
پلیس آگاهی در آستانه اعزام زائران اربعین، هشدار داد که خرید ارز و سیم‌کارت صرفاً از مراکز مجاز انجام شود. زائران از ارائه مدارک به افراد ناشناس، خرید از دلالان مرزی و ثبت‌نام از طریق موسسات غیرمجاز جداً خودداری کنند تا در دام سودجویان نیفتند.
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
شنبه 1404/05/04 ساعت 11:30
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
فروش ارز ویژه ایام اربعین 1404 از امروز شنبه 4 مرداد در چهار بانک آغاز شد و تا 22 مرداد ادامه دارد. زائران می‌توانند با ارائه مدارک هویتی، معادل 200 هزار دینار عراق به نرخ مرکز مبادله (ETS) و به قیمت حدود 10 میلیون و 955 هزار تومان ارز دریافت کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بهترین زمان برای دریافت هر ویتامین چه زمانی است؟
کاکائو ناجی مبتلایان به فشار خون بالا شد
ترکی الفیصل: برای پایان دادن به جنگ غزه هنوز باید صبر کنیم
معاون دبیرکل سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد
سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند
هشدار کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌ های روسیه
خلیل الحیه: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم
نوراینفو| پاسخ به 3 شبهه دربارۀ طوفان‌الاقصی
الحوثی: حمله اسرائیل به عربستان ناممکن نیست
پوتین: اوکراین به دنبال حمله به اهداف غیرنظامی در عمق خاک روسیه است
صالح حردانی : قول جبران می‌دهیم!
یونیسف: هر 17 دقیقه، یک کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شود
پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است
حماس ادعای «اسکای نیوز» را تکذیب کرد
پرداخت ماهانه 2 میلیون تومان به مادران
امسال 650 هزار قطعه سکه در مرکز مبادله ایران تخصیص داده شد
نورنما | پرنده شکاری بر ستون کاخ آپادانا
پیگیری تمرینات پرسپولیس در غیاب ملی پوشان
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان مسابقات هفته هفتم
سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود
گذرگاه | جنگ 12 روزه، دو جنبه سازنده و مخرب آن
مسکو: اروپا و ناتو خواستار حمله اوکراین به تاسیسات هسته‌ای روسیه هستند
قیمت سکه پیش فروشی از بازار آزاد چقدر پایین تر است ؟
نامه عوام فریبانه ترامپ به خانواده‌های اسیران صهیونیست
واکنش عراقچی به اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا
پول‌پاشی گانتس برای سرکوب حامیان فلسطین در غرب فاش شد
نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد1404 دانشگاه آزاد اعلام شد
ترامپ: هیچ کشوری مخالف طرح پایان جنگ غزه نیست
حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی
آخرین تمرین تیم ملی فوتبال برگزار شد
مجلس با تفحص از بانک آینده موافقت کرد
نظرسنجی از فرانسوی‌ها: ماکرون مسئول بحران سیاسی است
شیخ نعیم قاسم: قوی هستیم و از حمایت های ایران سپاسگزاریم
طلا در آستانه رکوردشکنی تاریخی
مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ پایان یافت
نتانیاهو در تنگنا طرح ترامپ درباره غزه را پذیرفته است
ایران در هفته دوم مهرماه 142 بار لرزید
صاردات یک میلیون پوند مهمات بریتانیا به اسرائیل
سریال «الگوریتم» زودتر موعد پخش می شود
اعضای جدید هیأت منصفه دادگاه مطبوعات تهران معرفی شدند
حملات پهپادی یمن به ایلات اشغالی
هلال احمر ایران جزو 5 کشور برتر در ‌صلیب سرخ جهانی
عارف: مهم‌ترین دغدغه دولت ارتقای وضعیت نوجوانان است
بیانیه حزب‌الله لبنان در دومین سالروز عملیات طوفان الاقصی
سندی از طرح تونی بلر برای مدیریت غزه منتشر شد
وقتی «هاآرتص» ادعای دروغین موساد را افشا می‌کند
برای پایان دادن به بحران؛ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد
فعال شدن آژیر هشدار در اسرائیل + فیلم
اینستاگرام قابلیت جدید را با همراهی «تیلور سوئیفت» معرفی کرد
طرح استیضاح وزیر کار به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع شد
X
آگهی تبلیغاتی