×
سیاسی
شناسه خبر : 237183
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 22:27
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟

در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟

وزارت اطلاعات در بیانیه‌ی تبیینی به بررسی ابعاد «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه» پرداخت.

نورنیوز-گروه سیاسی: وزارت اطلاعات در بیانیه‌ی تبیینی تصریح کرد: صادقانه و بادقت تمام اذعان داریم که نقش اصلی در «دفاع مقدس امنیتی در برابر ائتلاف متجاوزین تبهکار» را ولی نعمتان ما ایفا کردند. در برابر این عظمت، سر تعظیم فرود می‌آوریم و استدعا داریم که همچنان توجهات قبلی نسبت به موارد مشکوک استمرار یابد چون طبق اطلاعات موثق، کینه و کید و شیطنت خصم آمریکایی- صهیونی همچنان ادامه دارد، کما اینکه عملیات تروریستی تأسّف بار اخیر در شهر زاهدان، یکی از مصادیق آن بود.

وزارت اطلاعات در بیانیه‌ی تبیینی به بررسی ابعاد «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» پرداخت.

در ادامه قسمتی از این بیانیه را می‌خوانید؛

سربازان گمنام امام زمان (عج) پیشانی شکر الهی بر زمین می‌سایند که علیرغم گستردگی و عمق توطئه و فتنه‌ی صهیونی - آمریکایی و گرد آوردن اتحادیه‌ی مزدوران بیگانه، جاسوس‌های رسمی، عناصر گروهکی و تروریستی اعم از انواع تکفیری، داعشی، منافق، سلطنت طلب، فرق ضالّه و تجزیه طلبان شرق و غرب کشور و… اما با اشراف اطلاعاتی تمام عیار و فداکاری و جانبازی مجاهدین بی ادعای اطلاعاتی- امنیتی، در طول جنگ ۱۲ روزه و تقدیم ۶ شهیدِ مجاهد و گمنام، حتی یک مورد عملیات علیه امنیت کشور را نتوانستند محقق سازند.

بی شک این توفیق، حاصل عنایات الهی به این ملک و ملت، هدایت‌های فرماندهی معظّم کل قوا، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای مدظله العالی و نقش سترگ و عظیم ملت بصیر و قهرمان ایران بود.

در پیرامون نقش شگفتی ساز مردم، تاکنون عمدتاً ابعاد ایستادگی مردم در برابر دشمن و تحمل سختی‌های جنگ و حفظ وفاق ملّی مطرح شده است. امّا ما شاهد نوعی نقش آفرینی بودیم که تاکنون به آن پرداخته نشده و آن همراهی جانانه، هوشمندانه، وفادارانه، متعهدانه و هدایت‌گرانه‌ی مردم، با فرزندان و خدمتگزاران مخلص خویش در سربازخانه‌ی گمنامان بود. واقعیت آن است که وقتی از مردم درخواست مساعدت و گزارشِ موارد مشکوک شد، شاهد چنان حماسه‌ای شدیم که هیچ زبان و قلمی یارای بازگویی آن‌را ندارد.

صادقانه و بادقت تمام اذعان داریم که نقش اصلی در «دفاع مقدس امنیتی در برابر ائتلاف متجاوزین تبهکار» را ولی نعمتان ما ایفا کردند. در برابر این عظمت، سر تعظیم فرود می‌آوریم و استدعا داریم که همچنان توجهات قبلی نسبت به موارد مشکوک استمرار یابد چون طبق اطلاعات موثق، کینه و کید و شیطنت خصم آمریکایی- صهیونی همچنان ادامه دارد، کما اینکه عملیات تروریستی تأسّف بار اخیر در شهر زاهدان، یکی از مصادیق آن بود. پیش و پس از آن نیز تلاش مزدوران و عوامل دشمن برای اقدامات تروریستی مشابه ادامه داشته است. به همین دلیل، دفاع مقدس و عملیات جهادیِ آفندی و پدافندی مجاهدین گمنام علیه دشمن قدّار و مزدورانش همچنان با اقتدار و هوشیاری ادامه خواهد داشت.


اخبار مرتبط
وزیر بهداشت: 5700 مجروح در جنگ 12 روزه داشتیم/ در مجامع بین‌المللی شکایت می‌کنیم
پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 15:40
وزیر بهداشت: 5700 مجروح در جنگ 12 روزه داشتیم/ در مجامع بین‌المللی شکایت می‌کنیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه حدود 5700 مجروح در جنگ 12 روزه داشتیم گفت: مدارک و اسناد باید جمع‌آوری شود تا بتوانیم شکایتمان را در مجامع بین‌المللی پیگیری کنیم.
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 19:05
نورنیوز بررسی می کند؛
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
عملیات مرصاد نه تنها پایان توطئه‌ای سنگین علیه ایران بود، بلکه به الگوی راهبردی در فهم تهدیدات، تقویت انسجام ملی، و تقابل با روایت‌سازی دشمن بدل شد؛ الگویی که در دفاع مقدس 12 روزه نیز تکرار شد و ضرورت بازخوانی آن همچنان پابرجاست.
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 15:55
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
معاون امور استان‌های صداوسیما از تولید مجموعه‌ای از سریال‌های استانی با محوریت سیستان و بلوچستان و اختصاص چند اپیزود به جنگ 12 روزه خبر داد. کیخا همچنین جزئیات تازه‌ای از سریال‌های محیط‌زیستی، طنز و ملودرام شبکه‌های استانی ارائه کرد.
مرکز فرماندهی راهبردی؛ موتور آینده حکمرانی پسا جنگ
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 11:57
نورنیوز بررسی می‌کند؛
مرکز فرماندهی راهبردی؛ موتور آینده حکمرانی پسا جنگ
دوره پساجنگ برای ایران، نه پایان بحران بلکه آغاز رقابت در سطحی پیچیده‌تر از امنیت، حکمرانی و راهبرد است. ساختار تصمیم‌سازی کشور باید ضمن قرار گرفتن در فرآیند بازمهندسی، طراحی آینده را در دستور کار قرار دهد تا فرصت‌های بالقوه در مسیر قدرت سازی و ارتقاء جایگاه راهبردی کشور به فعلیت برسد.
سرلشکر موسوی: به قول‌های آمریکا و اسرائیل اعتماد نداریم
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 11:20
سرلشکر موسوی: به قول‌های آمریکا و اسرائیل اعتماد نداریم
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در گفت‌وگو با وزیر دفاع جمهوری تاجیکستان گفت: ما به هیچ وجه به قول و تعهد آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اعتمادی نداریم و برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آن‌ها کاملاً آمادگی داریم.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیام رهبر معظم انقلاب به دختر نقره‌ای ایران در بازی‌های اسلامی
مصاف استقلال تهران با کشت و صنعت پادیاب خلخال در ورزشگاه تختی
روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران محکوم است
چرا طلای جهانی ارزان‌ شد؟
عملیات هوایی مهار آتش‌سوزی جنگل چالوس با هواپیمای ایلوشن/65 سورتی پرواز برای اطفای حریق
سویه جدید آنفلوآنزا در اروپا/توصیه واکسیناسیون فوری
پرواز مرگبار خودروها در دل شب /تصادف مرگبار پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه
قالیباف: به موشکی‌مان افتخار می کنیم ولی توان اصلی ما قلب مردم است
بنزین آذرماه بامداد شنبه به کارت‌های سوخت واریز می‌شود
گروسی بار دیگر اعتراف کرد: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
کاهش قیمت نفت ادامه دارد
عراقچی : برای مقابله با حمله احتمالی اسرائیل بیش از قبل آمادگی داریم
خشم ریاض از سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
ترامپ : کشورمان شما را دوست دارد
بقایی: قطعنامه شورای حکام استقلال آژانس را زیر سوال برد
پوتین: عقب‌نشینی از اهداف نظامی در اوکراین غیرممکن است
مدیرکل قوانین و پارلمانی وزارت امور خارجه ایران: اقدامات قهری غرب را نمی‌پذیریم
فیلسوف آشتی و گفت‌وگو
تشدید حملات در کرانه باختری/شهادت دو فلسطینی در شمال قدس
هوای تهران برای گروه های حساس ناسالم شد
زلزله 4 ریشتری خراسان را لرزاند
نتانیاهو: سفرم به نیویورک را لغو نمی‌کنم!
لایحه‌ای که باعث افزایش میل کارمندان به بازنشستگی می شود
چند نفر از فهرست یارانه نقدی در آبان ماه حذف شدند؟
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 1 آذر
تشدید فرونشست در 3 استان
وزارت خارجه ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و ناموجه است
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 30 آبان+ وضعیت استان ها
ماساژ کف پا، راهکاری ساده برای بهبود خواب زنان یائسه
مشارکت در توسعه فناوری درمان سرطان به کمک ریزتراشه
بازی، راهی ساده برای بهبود ناهنجاری‌های بدنی کودکان
حضور 142 رشته دانشگاه های ایران در رتبه بندی شانگهای 2025
ناسا نزدیکترین تصویر از دنباله‌دار مرموز را منتشر کرد
کاظمی‌قمی: مردم عراق در انتخابات شگفتی آفریدند
پویش برای آزادی مادران زندانی غیرعمد
پزشکیان: کشور نه وابسته به فرد یا مقام خاص بلکه بر مردم و ظرفیت‌های درونی استوار است
عراقچی: موافق مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن هستیم
امیریان به طلای 800 متر رسید
جزییات واریز یارانه آبان 1404 +دهک‌های مشمول
آفریقای جنوبی از زورگویی آمریکا انتقاد کرد
نماینده مجلس لبنان: پروژه آمریکا و اسرائیل علیه لبنان آشکار و خطرناک است
فردا مهلت استعفا برای داوطلبی در انتخابات شوراهای اسلامی روستا به پایان می‌رسد
وزیر اقتصاد: تفویض اختیارات بانکی، مالیاتی و گمرکی به استان‌ها به زودی ابلاغ می‌شود
نورنما | فوران پرفشار چشمه آب در معدن مس سرچشمه
زخمی شدن نظامی اسرائیلی توسط رزمندگان مقاومت در کرانه باختری
درخواست غیرقانونی نماینده آمریکا از ایران در شورای حکام
سخنگوی وزارت خارجه: قطعنامه جدید شورای حکام حتما با واکنش ایران مواجه می‌شود
درگذشت ناگهانی فعال رسانه‌ای تبریز در جریان نشست وزیر اقتصاد
راننده‌ها اینترنتی بیمه می شوند/جزییات +فیلم
مقام آمریکایی: شرکت‌های چینی و هندی در حال اعمال تحریم‌ها علیه روسیه هستند
X
آگهی تبلیغاتی