×
بین الملل
شناسه خبر : 237181
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 06:00
رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»

رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»

شبکه هفت رژیم صهیونیستی مدعی شد آذربایجان در آستانه پیوستن به پیمان ابراهیم قرار دارد. این شبکه با اشاره به گسترش همکاری‌های باکو و تل‌آویو و حمایت واشنگتن، اعلام کرد احتمال الحاق آذربایجان به توافق‌نامه‌های موسوم به ابراهیم افزایش یافته است.

نورنیوز - گروه بین الملل: به نقل از شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، یک منبع نزدیک به جریان سیاسی در گفت‌وگو شبکه با این بعد از ترسیم نقشه روند نزدیکی میان ایالات متحده و آذربایجان، مدعی شد آذربایجان ظرفیت عضویت در پیمان ابراهیم را دارد.

در بحبوحه گفتمان دیپلماتیک برای گسترش پیمان ابراهیم، یک منبع سیاسی این هفته ادعا کرد که آذربایجان با توجه به همکاری گسترده با رژیم صهیونیستی، می‌تواند به این توافق‌نامه‌ها بپیوندد. او در اظهارات خود، نقشه نزدیکی بین ایالات متحده و آذربایجان را برای کانال هفت ترسیم کرد و ادعا کرد که این امر تأثیرگذار است.

1
 

این منبع نزدیک به ساختار سیاسی در رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: در جلسه استماع این هفته در کمیته روابط خارجی سنا، سناتور جمهوری‌خواه استیو دینز، دیدار خود با رئیس‌جمهور علی‌اف و روابط دیپلماتیک و انتقال انرژی بین آذربایجان و اسرائیل را شرح داد.

در طول جلسه استماع، دینز به قرارداد گاز بین شرکت سوکار آذربایجان و اسرائیل اشاره کرد و گفت که این قرارداد امنیت انرژی کشور را تقویت خواهد کرد. دینز افزود که او همچنین با جورج دیک، سفیر اسرائیل در باکو، ملاقات کرده و تحت تأثیر عمق تاریخی همکاری بین باکو و اورشلیم قرار گرفته است.

این منبع سیاسی در ادامه عنوان کرد، گاهی این سوال مطرح می‌شود چگونه می‌توان توافق‌نامه‌های ابراهیم را با آذربایجان گسترش دهیم؟ آذربایجان سال‌هاست که با اسرائیل روابط دیپلماتیک دارد و یکی از کشورهای مسلمان پیشرو است که مدت‌ها قبل از ظهور توافق‌نامه‌های ابراهیم این کار را انجام داده است، اهمیت استراتژیک آنها واقعاً غیرقابل انکار است.

وی افزود: «آنها همچنین این توانایی فرهنگی را دارند که پل‌هایی ایجاد کنند و روابط اسرائیل را با سایر کشورهای عرب و مسلمان، از جمله برخی کشورها در جنوب آسیا یا آسیای مرکزی، که از قبل روابطی با اسرائیل دارند تقویت کنند.»

وی در ادامه گفت: در پشت صحنه، روابط بین واشنگتن و باکو مدتی است که رو به گرم شدن است. در نیمه اول سال ۲۰۲۵، گردش مالی تجاری بین دو کشور تقریباً ۶۰۰ میلیون دلار بود که نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد افزایش یافته است. آذربایجان به یک نقطه اتصال حیاتی در کریدور گاز جنوبی تبدیل شده است که گاز را از دریای خزر به جنوب اروپا منتقل می‌کند و گام نمادین دیگری در تلاش اروپا برای کاهش وابستگی به روسیه است.

این منبع سیاسی در پایان عنوان کرد «در حالی که دولت ایالات متحده در حال بررسی مجدد نفوذ خود در اروپای شرقی و آسیای مرکزی است، رابطه آن با آذربایجان در حال پیشرفت است و نه تنها به عنوان شریکی برای اسرائیل، بلکه به عنوان یک بازیگر کلیدی در عرصه ژئوپلیتیک جدید، جایگاه خود را تثبیت می‌کند.»


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شاخص بورس با رشد 25 هزار واحدی به 3 میلیون و 340 هزار رسید
حال عمومی اقشار کم‌درآمد مردم خیلی خوب نیست
22 ایستگاه کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + افزایش سطح هوشیاری
آغاز توزیع «کارت امید مادر» به مادران از اول فروردین 1405
جزئیات جدید در پرونده پژمان جمشیدی از زبان وکیل شاکی / پای نفر سوم درمیان است
نسل اول آیفون اس‌ای (SE) منسوخ شد
مجری عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل به شهادت رسید
جمهوریت و اسلامیت نظام قابل بازنگری نیست
هیچ مادری نباید به دلیل جرائم غیرعمد در زندان بماند
نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی از 8 درصد گذشت
حمله به کشتی باری روسیه در دریای سیاه
صدور حکم محکومیت متهمان پرونده کلاهبرداری بشاگرد باگردش مالی 370 میلیاردی
آغاز واریز یارانه طرح یسنا به دهک های مشمول + جزئیات یارانه و دهکهای مشمول
کره‌جنوبی ماهواره جدید در مدار زمین قرار داد
محور کندوان مسدود شد
جزئیات و زمان واریز کالابرگ آذرماه برای 3 دهک یارانه بگیر
اعلام شرایط فروش جدید ایران خودرو + جدول مشخصات فنی محصولات عرضه شده
رمزگشایی از هشدار امنیتی اخیر نتانیاهو
حق با قالیباف است؛ کلید توسعه ایران را به زنان بسپاریم
هند نصب یک برنامه خاص را روی گوشی‌ها اجباری کرد
زخمی شدن 2 نظامی اسرائیلی در یک عملیات ضدصهیونیستی
وحدت جریان‌های انقلابی با فهرست واحد در انتخابات شورای شهر
مادورو: آماده دفاع از ونزوئلا هستیم
مدرس؛ سیاست‌مداری که از نو باید شناخت
عراقچی: ایران و ترکیه مصمم هستند در مسیر صلح پایدار گام بردارند
دولت سپاسگزار حمایت‌های رهبر انقلاب است/افزایش قیمت سوم بنزین برای معیشت مردم هزینه می شود
فردا اصفهان تعطیل است
فرانسه و احتمال بهبود مسیر دیپلماسی
حکمت حمایت از دولت
چشم انداز نامعلوم آتش بس
سیاست‌نامه | کارنامه مجلس در ترازوی قانون اساسی
افزایش 20 درصدی قیمت بسته‌های اینترنت موبایل از امروز
آخرین تحولات کرانه باختری پس از عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل
آغاز ثبت سفارش ثبت سفارش برنج، جو و ذرت از فردا
رمز ارزها، ابزار سفته بازی یا زیر ساخت نظام مالی بین المللی؟
ورود پرحاشیه ترامپ به مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026
سفر لاریجانی به پاکستان بسیار مهم بود
اجرای حکم قصاص قاتل همسر در سمنان
جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی لایحه دوفوریتی بودجه سالانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروزسه شنبه 11آذر 1404+ جدول
سومین اَبَرماه سال شامگاه پنجشنبه در آسمان ایران می درخشد
هوای تهران «قابل قبول» شد
دبیرکل سازمان ملل درباره ایران و قطعنامه 2231 گزارش می‌دهد
تعطیلی مدارس دور اول متوسطه در یزد
وزیر خارجه مجارستان: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
برنامه جدید فیفا برای اعلام زمان مسابقات جام‌جهانی
درخواست از تهرانی‌ها برای اهدای خون
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه 11 آذر
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
X
آگهی تبلیغاتی