×
اجتماعی
شناسه خبر : 237177
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 23:15
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه

تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم اعلام کرد: به‌دلیل گرمای شدید و به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی، ادارات استان چهارشنبه تعطیل و ساعات کاری روز سه‌شنبه کاهش یافت. در همین راستا استان خوزستان نیز چهارشنبه تعطیل است.

نورنیوز - گروه اجتماعی: مرتضی رحمان‌نیای معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری امروز طی گفت‌وگویی بیان کرد: در پی ورود موجی از گرمای شدید به استان و در راستای همراهی با سیاست‌های ملی صرفه‌جویی انرژی، ساعات کاری ادارات، بانک‌ها و نهاد‌های عمومی غیردولتی در روز سه‌شنبه ۷ مرداد از ساعت ۶ تا ۱۱ تعیین شده است. همچنین، تمام دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های عمومی غیردولتی استان در روز چهارشنبه تعطیل خواهند بود.

وی افزود: این اقدام با هدف کاهش بار مصرف برق و حفظ پایداری شبکه انجام می‌شود و همکاری مردم، نقش مهمی در عبور ایمن و بدون اختلال از روز‌های گرم تابستان دارد.

رحمان‌نیای با تأکید بر ادامه فعالیت مراکز حیاتی همچون درمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها، اورژانس، آتش‌نشانی و سایر دستگاه‌های امدادی، خاطرنشان کرد: خدمت‌رسانی در این حوزه‌ها بدون وقفه ادامه خواهد داشت.

معاون استاندار با اشاره به ضرورت مراقبت ویژه از گروه‌های حساس مانند سالمندان و کودکان، توصیه کرد شهروندان در ساعات گرم روز از خروج غیرضروری از منزل پرهیز کرده و در فضا‌های خنک و ایمن حضور داشته باشند.

استان خوزستان چهارشنبه تعطیل شد

با توجه به افزایش بی‌سابقه دما در استان خوزستان و به منظور مدیریت مصرف انرژی، استانداری خوزستان اعلام کرد فعالیت کلیه ادارات این استان در روز چهارشنبه دهم مردادماه ۱۴۰۴ به صورت دورکاری انجام خواهد شد.

بر اساس اطلاعیه رسمی استانداری، این تصمیم در چارچوب هماهنگی با برنامه‌های ملی صرفه‌جویی، به منظور کاهش بار شبکه برق، حفظ پایداری انرژی و صیانت از سلامت عمومی اتخاذ شده است.
سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، با تأکید بر ضرورت کنترل ناترازی انرژی و کاهش بار مصرف، دستور اجرای این طرح را صادر کرده است.

در این اطلاعیه تصریح شده است که ثبت‌نام حضوری دانش‌آموزان در مدارس طبق روال قبلی، از ساعت ۷ تا ۱۱ صبح ادامه خواهد یافت. همچنین فعالیت شعب کشیک بانک‌ها و شرکت‌های بیمه نیز مطابق تصمیم شورای هماهنگی بانک‌ها و بیمه‌ها خواهد بود.

مراکز امدادی، درمانی، بیمارستان‌ها، اورژانس، آتش‌نشانی، خدمات شهری و واحدهای شیفتی از این طرح مستثنی هستند و به‌صورت عادی به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

استانداری خوزستان از شهروندان درخواست کرده است ضمن صرفه‌جویی در مصرف برق، نکات ایمنی را در شرایط گرمای شدید رعایت کرده و مراقب سلامت خود و خانواده‌هایشان باشند.

یزد روز چهارشنبه تعطیل است

 معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار یزد اعلام کرد: با تصویب کارگروه اضطرار موج گرما ، روز چهارشنبه استان یزد تعطیل است.

 محمد علی شاه حسینی گفت: با تصویب کارگروه اضطرار موج گرما، روز چهارشنبه هشتم مردادماه، تمامی دستگاه‌ها، نهادهای دولتی و غیردولتی، مؤسسات آموزشی و بانک‌های این استان با هدف حفظ سلامت تعطیل هستند.

محمد علی شاه حسینی افزود: دستگاه‌های امدادی، خدمات‌رسان، مراکز درمانی و شعب منتخب بانک‌ها از این تعطیلی مستثنی بوده و در حالت آماده‌باش کامل به سر می‌برند.


خبرگزاری دانشجو
نظرات

آخرین اخبار
نقش آلمان در تجهیز ماشین جنگی صهیونیست‌ها
نورنما | جست و جو برای یافتن هزاران مفقود در سیل نپال
نورنما | 12 شهریور ؛سالروز شهادت سردار مبارزه با استعمار انگلیس، رئیسعلی دلواری ،گرامی باد
عراقچی بر تقویت همکاری‌های ایران و روسیه تأکید کرد
تاج پرونده هزینه اردوهای ترکیه را به حراست فدراسیون سپرد
پوتین: چین شریک اصلی روسیه در زمینه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای است
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره باقی ماندن نیروهای آمریکایی در خلیج فارس
سخنگوی شورای نگهبان: مطالبه اجرای قانون بدون شناخت قانون ممکن نیست
عضو الفتح: در جدیت آمریکا برای خروج از عراق تردید داریم
ترس صهیونیست‌ها از طرح غافلگیری ایران
نتانیاهو در غزه: اینجا می‌مانیم و خط زرد را حفظ می‌کنیم
هشدار بارش و سیلاب در 15 استان؛ هلال‌احمر به حالت آماده‌باش درآمد
هواپیمای جاسوسی ناتو بار دیگر به مرز روسیه نزدیک شد
شبخ لینکلن در تایلند پهلو گرفت
ولعِ «شورون» برای بلعیدن منابع نفتی ونزوئلا
«اسکورت» حاتمی‌کیا؛روایت مردمانی که با جان خود قمار می‌کنند
گزارش تصویری | آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
رتبه نخست ایران در کشف گاز جهان از 2025 تاکنون
اصفهان؛صحنه هماوردی سرخ‌ها و آبی‌ها+ترکیب استقلال و پرسپولیس
عراقچی بر حمایت قاطع ایران از فلسطین تاکید کرد
واکنش «تریتا پارسی» به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
فرش دستباف قسطی می‌شود؛ برنامه جدید برای رونق بازار فرش ایرانی
فایننشال تایمز: ترامپ آخرین میخ را بر تابوت نظم آمریکایی می‌کوبد
تمدید فراخوان حمایت از تولید مودم نوری با تراشه بومی
لیگ برتر والیبال با شیوه‌ای تازه برگزار می‌شود
انتقاد وزیر خارجه فرانسه از اتحادیه اروپا درباره شهرک‌نشینان سرزمین‌های اشغالی
نورنما | صحنه ای مسحور کننده از ماه خونین و یک نهنگ در پاتاگونیای آرژانتین
برنامه خاموشی فارس و شیراز فردا پنجشنبه 12 شهریور+لینک برنامه خاموشی فارس
تهدید تازه آمریکا علیه ایران
آینده جنوب لبنان در هاله‌ای از ابهام
شهادت راننده بیل مکانیکی در حمله آمریکا به جهرم
چرخش نفتی برنهام؛ «توقف نفت» دوباره به خیابان‌های لندن بازگشت
حمایت روسیه از کوبا جدی‌تر شد؛ هشدار به آمریکایی‌ها
آبفا: 5353 روستا از آب پایدار بهره‌مند شدند
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 12 شهریور+ لینک خاموشی کرمان
سفر رئیس سومالی‌لند به آمریکا برای جلب حمایت واشنگتن
نشست تخصصی ارتش برای بررسی تحولات و ارتقای آمادگی و توان دفاعی ایران
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ سکه 4 میلیون تومان گران شد
بورس قرمز شد؛ ریزش 80 هزار واحدی شاخص و خروج 5.6 همت پول حقیقی
چرایی بالا زدن رگ قیمتِ سیب‌زمینی
برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405 + جدول خاموشی مناطق تهران
بیانیه وزارت خارجه درباره دفاع مشروع ایران برابر پایگاه‌های آمریکایی
اردوغان: عضویت ترکیه در شانگهای به معنای پشت کردن به غرب نیست
پاسخ دانمارک به فشار ترامپ؛ نیروهای نظامی در گرینلند مستقر شدند
قالیباف: ایران و جبهه مقاومت در یک مسیر مشترک علیه استکبار قرار دارند
چرا قیمت میوه در بازار نوسان دارد؟
افزایش قیمت محصولات ایران خودرو از فردا 12 شهریور + جدول قیمت های جدید
ایران محور رایزنی گروسی با نماینده جدید آمریکا در آژانس
گوترش رژیم صهیونیستی را تهدید کرد؛ ارجاع پرونده به لاهه
تشکیل 832 پرونده در دادسرای جرایم اقتصادی؛ هشدار دادستان به اجاره‌ دهندگان کارت بازرگانی