×
سیاسی
شناسه خبر : 237174
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 21:15
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد

وزیر امور خارجه به تهدیدات اخیر مقامات آمریکایی واکنش نشان داد

عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران دقیقاً می‌داند در جریان تجاوز اخیر آمریکایی-اسرائیلی چه بر سر ما و چه بر سر دشمنانمان آمده است — از جمله میزان ضرباتی که هنوز سانسور می‌شوند. اگر این تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد؛ واکنشی که دیگر امکان پنهان‌کردنش وجود نخواهد داشت.

نورنیوز-گروه سیاسی: وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس به تهدیدات اخیر مقامات آمریکایی واکنش نشان داد و نوشت: اگر تجاوز تکرار شود، واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد که دیگر امکان پنهان‌کردنش وجود نخواهد داشت.

 سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در شبکه اجتماعی ایکس به تهدیدات اخیر مقامات آمریکایی واکنش نشان داد و نوشت: «ایران، کشوری با فرهنگی غنی و ریشه‌دار در هفت هزار سال تمدن، هرگز به زبان تهدید و ارعاب پاسخ نخواهد داد. ایرانیان هرگز در برابر بیگانگان سر خم نکرده‌اند و تنها به احترام پاسخ می‌دهند.

ایران دقیقاً می‌داند در جریان تجاوز اخیر آمریکایی-اسرائیلی چه بر سر ما و چه بر سر دشمنانمان آمده است — از جمله میزان ضرباتی که هنوز سانسور می‌شوند. اگر این تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد؛ واکنشی که دیگر امکان پنهان‌کردنش وجود نخواهد داشت.

بیش از یک میلیون ایرانی به رادیوایزوتوپ‌های پزشکی نیاز دارند که توسط راکتور تحقیقاتی تهران تولید می‌شوند؛ راکتوری که آمریکا سازنده آن بود و با اورانیوم ۲۰ درصد غنی‌شده کار می‌کند. ایران همچنین برای تأمین سوخت راکتورهای نوپای هسته‌ای خود نیازمند غنی‌سازی است.

هیچ انسان عاقلی حاضر نیست ثمره سرمایه‌گذاری عظیم در فناوری بومی و صلح‌آمیز خود را که با نجات جان انسان‌ها سروکار دارد، تنها به‌خاطر خواسته زورگویان خارجی کنار بگذارد.

بمباران غیرقانونی اخیر تأسیسات هسته‌ای ایران، آنچه را که همیشه گفته‌ایم ثابت کرد: هیچ «راه‌حل نظامی» وجود ندارد. اگر نگرانی‌هایی درباره احتمال انحراف برنامه هسته‌ای ما به اهداف غیرصلح‌آمیز وجود داشته باشد، گزینه نظامی ناکارآمدی خود را نشان داد — اما شاید یک راه حل مذاکره شده کار کند.

همگان باید بدانند که ما ایرانیان برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را نخریده‌ایم؛ بلکه با عرق جبین و اشک و خون خود پدید آورده‌ایم. فناوری و دانش فنی که نیروی انسانی توانا و شگفت‌انگیز ما به آن دست یافته است، با بمباران قابل نابودی نیست. بله، تأسیسات غنی‌سازی ما به شدت آسیب دیده است، اما عزم و اراده ما نه.»


مهر
اخبار مرتبط
عراقچی: پیام‌هایی از طرف مقابل به ما رسیده است
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 22:39
در برنامه «تهران ایران جهان» شبکه تهران؛
عراقچی: پیام‌هایی از طرف مقابل به ما رسیده است
عراقچی درباره قانون مجلس شورای اسلامی برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سفر معاون مدیرکل آژانس به تهران گفت: مجلس قانون بسیار مهمی را تصویب کردند و همکاری با آژانس را به تصمیمات شورای عالی امنیت ملی موکول کردند. همکاری با آژانس از مسیر و با تصویب شورای عالی امنیت ملی صورت می‌گیرد.
آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم اما مذاکره می‌کنیم!
جمعه 1404/05/10 ساعت 14:50
آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم اما مذاکره می‌کنیم!
در واکنش به اظهارات وزیر خارجه ایران درباره جبران مالی و تضمین امنیتی برای ازسرگیری مذاکرات، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درخواست غرامت را «مضحک» خواند و ادعا کرد: «توپ در زمین ایران است.»
شرط ازسرگیری مذاکرات با آمریکا/ برای برنامه هسته‌ای ایران راه‌حل نظامی وجود ندارد
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 09:15
عراقچی عنوان کرد:
شرط ازسرگیری مذاکرات با آمریکا/ برای برنامه هسته‌ای ایران راه‌حل نظامی وجود ندارد
عباس عراقچی شرط اصلی ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با آمریکا را جبران خسارات جنگ، ارائه تضمین‌های مشخص و به رسمیت شناختن حق غنی‌سازی عنوان کرد. او تأکید کرد تهران تسلیم فشار و تهدید نخواهد شد.
عراقچی تاکید کرد: مذاکرات هسته‌ای تنها در چارچوب دیپلماسی دوطرفه ممکن است
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 23:40
عراقچی تاکید کرد: مذاکرات هسته‌ای تنها در چارچوب دیپلماسی دوطرفه ممکن است
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، در گفت‌وگو با نشریه فرانسوی لوموند، شروط تهران برای از سرگیری مذاکرات هسته‌ای با واشنگتن را تشریح کرد. وی بر لزوم تضمین امنیت، احترام متقابل و پذیرش اشتباهات توسط آمریکا تاکید کرد و اعلام داشت که ایران توان دفاعی و برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را با جدیت حفظ خواهد کرد.
واکنش ایران به تهدیدات ترامپ؛ پایگاه‌های آمریکا از جنگ فراگیر در امان نیست!
یکشنبه 1404/01/10 ساعت 21:29
نورنیوز از بازی رسانه‌ای ترامپ برای دستاوردسازی گزارش می دهد؛
واکنش ایران به تهدیدات ترامپ؛ پایگاه‌های آمریکا از جنگ فراگیر در امان نیست!
ونالد ترامپ با تهدید ایران به "شدیدترین بمباران‌ها"، بار دیگر سیاست فشار حداکثری را تکرار کرد. اما تهران که تسلیم تهدید نمی‌شود، پاسخ روشنی ارسال کرده است. در حالی که آمریکا بر مذاکره مستقیم اصرار دارد، ایران با حفظ استقلال خود، تنها حاضر به گفت‌وگوی غیرمستقیم شده و اعلام کرده که هرگونه اقدام نظامی بر علیه ایران موجب شکل گیری جنگ فراگیر خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
مسکن استیجاری پس از سه دهه به مرحله اجرا رسید
آغاز تربیت مدرس زبان اشاره ایرانی در کشور
فقر؛ ریشه اصلی ورود کودکان به چرخه کار
چرا ایران دیگر حاضر نیست هزینه بدعهدی آمریکا را بدهد؟
هفته دولت روی امواج رادیویی
فرصت حماس در بازآرایی ساختار سیاسی فلسطین
پیام تشکر ایران از الحشدالشعبی برای همراهی در مراسم تشییع رهبر شهید
فعالیت پت شاپ‌های کشور غیرقانونی است
پیش بینی بورس فردا دوشنبه 2 شهریور
پیش بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 2 شهریور
تورم، ابزار فشار دشمن برای ایجاد نارضایتی در جامعه است
امضای تفاهم‌نامه تاسیس «مرکز تحقیقات سلامت هسته‌ای ایران‌زمین»
رایزنی درباره تحولات منطقه و تلاش برای کاهش تنش‌ها
افزایش سقف بیمه حوادث برق به هزار میلیارد تومان
استقلال – سپاهان؛ اولین آزمون بزرگ سهراب بختیاری‌زاده و فرصت طلایی محرم نویدکیا
پیش‌بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 2 شهریور؛ دلار در آستانه عبور از 200 هزار تومان
مهریه بالای 14 سکه دیگر حبس ندارد؛ جزئیات مصوبه جدید مجلس
چین همچنان مقاوم در برابر فشارها؛ تاب‌آوری اقتصاد پکن ادامه دارد
جنگ ایران و کابوس انتخاباتی ترامپ؛ کاخ سفید در بن‌بست سیاست خارجی
ترامپ برای شکست ایران به‌دنبال راه‌اندازی جنگ جهانی است؟
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
جنایت هولناک در سیدخندان؛ دو مرد جوان با شلیک گلوله کشته شدند
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
قتل هولناک زن جوان در قلعه‌مرغی تهران؛ اصرار برای ازدواج به جنایت ختم شد
درخواست جنجالی نامزد جمهوری‌خواه از آیپک؛ حمایت علنی از من را متوقف کنید
برنامه جدید آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان؛ «هر دانش‌آموز یک مهارت»
درخواست شرکت ملی نفت برای امهال یک‌ساله بدهی به صندوق توسعه ملی
گسترش غیرقانونی 592 شهرک صهیونیستی در اراضی فلسطین
ادعای زلنسکی درباره برنامه روسیه برای تصرف کامل دونتسک در سال 2027
اعتراف روزنامه اسرائیلی به فرسایش ارتش صهیونیست
واکنش سردار ابن‌الرضا به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز: «ترامپ حرف زیادی می‌زند»
ایران روی صندلی؛ زنگ خطر زیر پوست شهر
تبدیل وضعیت نیروهای حق‌التدریس از مهر
محسن رضایی: هر کشوری در جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران شریک شود، دشمن تلقی خواهد شد
ساعت کاری ادارات بعد از 15 شهریور تغییر می‌کند؟
واکنش وزیر امور خارجه به تهدیدات و محاصره اقتصادی دشمن­
بورس امروز بازهم صعودی شد؛ شاخص کل از 6 میلیون واحد عبور کرد
خبر خوش وزیر نفت از کشف ذخایر جدید منابع هیدروکربوری
مکرون میزبان بن‌سلمان در پاریس؛ از قراردادهای انرژی تا رایزنی پیرامون تحولات منطقه
آخرین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 8 میلیونی سکه + جدول
آغاز رقابت‌های ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های کشور
زمان دقیق پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
کاهش صادرات نفت عربستان از دریای سرخ؛ فقط یک نفتکش بزرگ در ینبع فعال است
قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی دلار و صعود یورو
مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
جدیدترین اخبار تلویزیون و نمایش خانگی؛ از «امیدواران» تا اکران «ضابط» و «وحشی»
180 هزار واحد مسکن حمایتی زیر 20 درصد پیشرفت دارند
نورنما | صدای مهیب صاعقه ها در جریان یک طوفان تندری شدید
پیام پزشکیان به خانواده‌های 20 دولتمرد شهید