×
بین الملل
شناسه خبر : 237165
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 21:30
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد

دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، در کنفرانسی درباره راهکار دو دولتی تأکید کرد: «هیچ دلیل و بهانه‌ای، نسل‌کشی در غزه که در برابر دیدگان جهان در جریان است را توجیه نمی‌کند». وی خواستار توقف فوری اشغالگری و اجرای راه‌حل صلح‌آمیز شد.

نورنیوز - گروه بین الملل: «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد، روز دوشنبه در کنفرانس بین‌المللی برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز بحران فلسطین و اجرای راهکار دو دولتی، از شدت گرفتن خشونت‌ها در غزه و به‌شدت انتقاد کرد.

گوترش با لحنی بی‌سابقه اعلام کرد: «هیچ دلیل و بهانه‌ای، نسل‌کشی در غزه که در برابر دیدگان جهان در جریان است را توجیه نمی‌کند و ویرانی غزه به هیچ وجه قابل قبول نیست و می‌بایست متوقف شود.»

وی با بیان اینکه ادامه بحران فلسطین صلح و ثبات منطقه و جهان را به‌شدت متزلزل کرده، افزود: «پایان دادن به این بحران نیازمند اراده سیاسی واقعی است.»

دبیرکل سازمان ملل با هشدار درباره پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی گفت: «عملیات الحاق کرانه باختری از سوی مقامات اسرائیلی باید متوقف شود. علاوه بر آنکه گرسنگی دادن به فلسطینیان، کشتار ده‌ها هزار غیرنظامی، افزایش خشونت شهرک‌نشینان و اخراج اجباری آنها مسائلی است که باید پایان یابد.»

وی تأکید کرد: «این نشست بین‌المللی باید نقطه عطفی برای پایان اشغالگری و تحقق راهکار دو دولتی باشد. الحاق تدریجی کرانه باختری غیرقانونی است و ادامه آن صلح را از بین خواهد برد.»

گوترش با انتقاد از اقدامات یک‌جانبه رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «اقداماتی که راهکار دو دولتی را برای همیشه غیرقابل دستیابی می‌کنند، باید متوقف شود.»

او بار دیگر بر راهکار مورد حمایت مجامع بین‌المللی تأکید کرد و گفت: «تحقق صلح عادلانه برای فلسطینیان و اسرائیلی‌ها باید از طریق دو کشور مستقل دارای حاکمیت قابل دستیابی باشد.»

دبیرکل سازمان ملل همچنین هشدار داد: «ما باید تضمین کنیم که این کنفرانس تنها یک تمرین دیگر برای سخنرانی در بیان مقاصد و اهداف پسندیده نیست.»

وی در پایان تصریح کرد: «راهکار دو دولتی تنها راه‌حلی است که در قوانین بین‌المللی مورد تصویب مجمع عمومی ریشه داشته و از حمایت گسترده جهانی برخوردار است.»


اخبار مرتبط
رئیس دوره‌ای شورای امنیت: مکانیزم ماشه علیه ایران هنوز فعال نشده است
یکشنبه 1404/05/12 ساعت 00:00
رئیس دوره‌ای شورای امنیت: مکانیزم ماشه علیه ایران هنوز فعال نشده است
رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل با اشاره به ادامه نظارت بر همکاری ایران با آژانس اتمی گفت: «هنوز هیچ نشانه رسمی از فعال شدن مکانیزم ماشه علیه ایران دیده نمی‌شود»، اما احتمال آن را رد نکرد.
ایروانی: نوار غزه به ویرانه تبدیل شده و جنایت علیه مردم ادامه دارد
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 22:00
ایروانی: نوار غزه به ویرانه تبدیل شده و جنایت علیه مردم ادامه دارد
امیرسعید ایروانی، نماینده ایران در سازمان ملل، خواستار آتش‌بس فوری و حمایت از حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین شد و بر لزوم عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تاکید کرد.
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 19:00
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
رسانه‌های عبری از ارائه طرح‌های جدید جنگی توسط رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی به کابینه این رژیم خبر داده‌اند. این طرح‌ها شامل محاصره مناطق مختلف در نوار غزه و پیشروی‌های جدید نظامی است.
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 16:30
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
پادشاه اردن با هشدار نسبت به تشدید بحران انسانی در نوار غزه، خواستار توقف فوری جنگ رژیم صهیونیستی شد و از جامعه جهانی خواست تا برای کمک‌رسانی به این منطقه تحرک فوری داشته باشد.
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 15:32
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
در حالی که جنگ غزه وارد ماه بیست‌ودوم شده، وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد شمار شهدای این منطقه از 60 هزار نفر گذشته است. شرایط انسانی در غزه به مرحله بحران رسیده و بیش از نیمی از قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 05:00
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
نامه حضرت آیت‌الله العظمی نوری همدانی مرجع عالیقدر به پاپ لئون چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان توسط سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان تقدیم شد.
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 20:00
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد در 24 ساعت گذشته، 100 فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند. همزمان، مرگ 14 نفر دیگر بر اثر گرسنگی، آمار شهدای سوءتغذیه را به 147 نفر رسانده که 88 نفر از آن‌ها کودک هستند.
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 16:30
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
ترامپ گفت: او در پاسخ به خبرنگاران ادعا کرد که ایالات متحده ده‌ها میلیون دلار برای کمک به کودکان گرسنه در غزه کمک کرده است اما غذاها، پول ها سلاح ها در غزه دزیده می شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 16:17
گاردین:
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
گاردین نوشت: «کلیشه‌های سیاسی» و کامیون‌های محدود کمک‌رسانی، جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد ولی نشان می‌دهد که رهبران جهان نمی‌توانند برای همیشه افکار عمومی را نادیده بگیرند.
نظرات

آخرین اخبار
فهرست نهایی جایزه اورول 2026 اعلام شد
کشف 26 تن گوشت کوسه ماهی در تبریز
ترافیک صبحگاهی چند بزرگراه تهران در اولین‌ روز هفته
بازار نفت به دیدار واشنگتن و پکن واکنش داد
واکنش‌ها به انتشار ویدئوی روز نکبت توسط شهردار نیویورک
عملیات خنثی‌سازی مهمات در شیراز طی سه روز
آغاز به کار هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران
النصر- گامبا اوزاکا | رونالدو در آستانه اولین قهرمانی آسیایی با النصر
شکست انتخاباتی کارگرها و آغاز سناریوی کنار رفتن استارمر
تقدیر رئیس‌جمهور از مواضع پاپ درباره ایران
اعلام آمادگی کوبا برای مقابله با تهدیدهای آمریکا
رئیس جمهور فنلاند: آمریکا از ناتو خارج نمی شود
هوای تهران امروز در وضعیت قابل قبول قرار گرفت
پاکستان: روز نکبت یادآور درد تاریخی فلسطینیان است
آسیب دیدگی بیش از 10 هزار موتورسیکلت و 144 تاکسی‌ در جنگ
حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به تجمع نظامیان صهیونیستی
بیش از 100 سفارت آمریکا بدون سفیر ماند
اظهارات جنجالی ترامپ درباره ونزوئلا، چین و تایوان
آیا هنوز رگ حیات اقتصادهای بزرگ به نفت وابسته است؟
واکنش سناتورهای دموکرات به هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران
ایران در راهبرد چین و امریکا
پایان باز ملاقات تاریخی
تعمیرات نیروگاه‌های کشور در مراحل پایانی قرار دارد
سفر ترامپ به چین و نمایش ضعف آمریکا
مخالفت پکن با قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه ایران
از اسرائیل اصرار و از امارات انکار
نوراینفو | روند اشغال فلسطین
برنامه مسابقات ورزشی امروز 26 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
راز جنایت باغ گردو با کشف جسد سوخته فاش شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
توصیه‌های پزشکی در مورد رژیم غذایی سلامت قلب
آموزش ربات‌ها با تقلید از حرکات دست انسان
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 26 اردیبهشت 1405
خطرات پنهان نمایش مصرف مواد مخدر در شبکه‌ نمایش خانگی
تشابه نوزاد انسان و فنچ راه‌راه در یادگیری صداها
مننژیت مهمان ناخوانده در برخی مناطق انگلیس
آغاز ثبت نام طرح جوانی جمعیت ایران خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
اظهارنظر پیمان حدادی درباره اخراج افشین پیروانی از پرسپولیس
تمدید آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی
هدف قرار دادن مقدسات؛ نقشه جدید صهیونیسم برای جبران شکست‌های میدانی
برنامه بازی‌های دوستانه تیم ملی پیش از جام‌جهانی اعلام شد
مایک جانسون: عملیات نظامی علیه ایران تمام شد/ اولویت بعدی بازگشایی تنگه هرمز است
6 کشته درپی آتش‌سوزی گسترده در تأسیسات گازی در ونزوئلا
دیلی‌بیست: مأموریت غیرممکن ترامپ در چین به بن‌بست رسید
وقوع انفجار در کارخانه‌ای در سیرزمونت آمریکا
نفوذ پهپادها به مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی و وحشت‌ اسرائیلی‌ها
سقوط 11 درصدی ترافیک فرودگاه فرانکفورت زیر سایه اعتصاب‌های لوفت‌هانزا
رژیم صهیونیستی مدعی ترور فرمانده گردان‌های القسام شد
هشدار ایروانی به ساکتان بی‌عدالتی/تاریخ درباره سکوت‌کنندگان قضاوت خواهد کرد
بکام، پادشاه جدید ثروت در بریتانیا