×
بین الملل
شناسه خبر : 237143
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 17:29
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم

ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم

ترامپ در اظهاراتی علیه ایران ادعا کرد: «ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است. این غیرقابل تصور است. با وجود ضرباتی که به ایران وارد شد، این کشور از مذاکرات خارج شده است. اگر ایران دوباره به سراغ برنامه هسته‌ای خود برود، سریع‌تر آن را به کل نابود خواهیم کرد.»

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور آمریکا که بارها گفته ایران حق غنی‌سازی اورانیوم را ندارد، مدعی شد که «ایران پیام‌های بد و زننده‌ای ارسال می‌کند».

 «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عصر دوشنبه با «کر استارمر» نخست وزیر انگلیس دیدار کرد.

او در اظهاراتی علیه ایران ادعا کرد: «ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است. این غیرقابل تصور است. با وجود ضرباتی که به ایران وارد شد، این کشور از مذاکرات خارج شده است. اگر ایران دوباره به سراغ برنامه هسته‌ای خود برود، سریع‌تر آن را به کل نابود خواهیم کرد.»

ادعای ترامپ درباره «خروج ایران از مذاکرات» درحالی است که آمریکا در میانه مذاکرات به دیپلماسی خیابنت کرد و به اذعان شخص او، نه تنها از تصمیم رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران آگاهی داشت، بلکه با کمک هرچه بیشتر به آن، از این تجاوزگری حمایت کرد.

ترامپ در ادامه اظهارات گزاف خود علیه ایران، با اشاره به اظهارات اخیر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران مبنی بر غیرقابل مذاکره بودن حق ایران برای داشتن برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز و کامل که برنامه غنی‌سازی اورانیوم را نیز شامل می‌شود، مدعی شد: «وزیر خارجه ایران اظهاراتی را بیان کرد که نباید می‌گفت.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با تهدید دوباره ملت ایران گفت: «اگر ایران دوباره به سراغ برنامه هسته‌ای برود، با رضایت تمام به آن حمله خواهیم کرد و دوباره برنامه هسته‌ای آن را نابود خواهیم کرد.»

ترامپ همچنین در اظهاراتی مضحک، ایران را به دخالت در مذاکرات آتش‌بس غزه متهم کرد و مدعی شد: «فکر می‌کنم آن‌ها در این مذاکرات دخالت داشتند و به حماس دستوراتی دادند و سیگنال‌هایی فرستادند. این خوب نیست».

اروپایی‌ها باید خودشان را جمع و جور کنند

ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی گفت: «می‌دانید که اروپا قرار است به مکانی بسیار متفاوت از پنج سال پیش، ۱۰ سال پیش تبدیل شود. آن‌ها باید خودشان را جمع و جور کنند. اگر این کار را نکنند، دیگر اروپایی که می‌شناسید، نخواهید داشت و نمی‌توانید این کار را انجام دهید. اینجا بخش باشکوهی از جهان است و نمی‌توانید آن را خراب کنید. شما نمی‌توانید اجازه دهید مردم به طور غیرقانونی به اینجا بیایند.»

او در ادامه اظهارات خود افزود: «اتفاقی که می‌افتد، این است که قاتلانی وجود خواهند داشت، فروشندگان مواد مخدر وجود خواهند داشت، انواع چیزهایی وجود خواهد داشت که کشورهای دیگر نمی‌خواهند، و آنها را برای شما می‌فرستند، و آنها را برای ما می‌فرستند، و شما باید جلوی آنها را بگیرید و من شنیده‌ام که شما موضع بسیار محکمی در مورد مهاجرت گرفته‌اید.»

با وجود اذعان حامیان ترامپ به شکست او در سیاست داخلی خود، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «کشور ما مرده بود. اما اکنون جذاب‌ترین کشور دنیا را داریم.»

او که در گذشته ادعا می‌کرد در طول سفر خود به خاورمیانه سران کشورهای عربی به او می‌گفتند که آمریکا «سال گذشته یک کشور مرده بود، اما اکنون جذاب‌ترین کشور دنیا است»، با نسبت دادن این سخنان به سران کشورهای ناتو مدعی شد: «سران کشورهای ناتو به من می‌گفتند که سال گذشته آمریکا مرده بود. یک عده مریض درحال حکمرانی بر آمریکا بودند.»

ترامپ در دیدار با استارمر من علیه پوتین بسیار سرسخت هستم

ترامپ در پاسخ به سوال دیگری ادعا کرد: «من علیه پوتین بسیار سرسخت هستم. اما با او روابط خوبی دارم. فکر می‌کردم بتوانیم با او به توافق برسیم. برخی ناامید شده‌ام. اقتصاد روسیه با چالش‌های بزرگی روبرو شده و بسیار کوچک شده است. کشور او از لحاظ اقتصادی درحال زجر کشیدن است. با وجود وسعت روسیه، اقتصاد آن بسیار کوچک است. روسیه می‌تواند ثروتمند باشد و موفق‌ترین کشور در دنیا باشد، پوتین خواستار توافق تجاری با آمریکاست و من نیز به دنبال تجارت با آن‌ها هستم، اما آن‌ها همه سرمایه خود را خرج جنگ می‌کنند. فکر می‌کردم که او به‌دنبال پایان دادن به جنگ اوکراین است.»

او در پاسخ به سوالی درباره احتمال دیدار خود با پوتین گفت: «من دیگر علاقه‌ای به گفت‌وگو با او ندارم. او سخنان قشنگی بیان می‌کند، اما لحظاتی بعد او مردم بسیاری را به قتل می‌رساند.»

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات خود با چین افزود: «همین لحظه درحال مذاکره با چین هستیم. روابط بسیار خوبی با چین داریم. چین سرسخت است. به تازگی توافق خود با ژاپن را نهایی کردیم. درحال انجام توافقات بسیار هستیم. اکنون درحال مذاکره با چین هستیم.»

ترامپ در دیدار با استارمر من هرگز به جزیره اپستین نرفتم

او در پاسخ به سوال دیگری درباره پرونده اپستین مدعی شد: «این پرونده یک دروغ بزرگ است. دموکرات‌ها پشت سر این پرونده هستند.»

این ادعا درحالی است که گزارش‌های بسیاری درباره حضور نام او در پرونده اپستین وجود دارد. ترامپ درطول کارزار انتخاباتی خود وعده داده بود که این پرونده را کامل منتشر خواهد شد. درنهایت مقامات دولت او ادعا کردند که چنین پرونده‌ای وجود ندارد. این مسئله خشم بسیاری از حامیان ترامپ را برانگیخته است. زیرا پیش از این، مقامات دولت او و شخص ترامپ مدعی آمادگی خود برای انتشار پرونده اپستین شده بودند.

با وجود انتشار تصاویری از حضور ترامپ در جزیره اپستین، او ادعا کرد: «من هرگز به جزیره اپستین نرفتم. افراد بسیاری رفتند.»

 


نظرات

آخرین اخبار
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات
وزیر دفاع مالی در حمله‌ای مسلحانه کشته شد
جلالی زمان سفر عراقچی به مسکو را اعلام کرد/دیدار با پوتین در دستور کار
خبرخوش برای جاماندگان کالابرگ؛ ثبت‌نام تمدید شد/ اعتبار از کی افزایش می‌یابد؟
ارائه اختیارات ویژه به گمرکات در شرایط جنگی/ ترخیص 3.2 میلیون تن کالای وارداتی از 13 بندر
ابلاغ بسته حمایتی دولت از واحدهای فناور جنگ‌زده/ آغاز طرح «کارت امید مادر»