×
سیاسی
شناسه خبر : 237139
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 16:59
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک

در مراسم بدرقه ۵سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران؛

تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک

رئیس جمهور گسترش تعاملات و توسعه روابط با تمامی کشورها را از جمله اولویت‌های اساسی و ماموریت‌های مهم سفرای ایران در خارج از کشور دانست و با تأکید بر ضرورت تلاش مستمر برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های علمی، اقتصادی و سیاسی، اظهار داشت: سفیران کشورمان باید به تسهیل ارتباطات میان تجار و افزایش تبادل گردشگر میان کشورها نیز توجه ویژه‌ای داشته باشند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  رئیس جمهور استفاده از ظرفیت پیوندهای فرهنگی میان ملت‌ها در تقویت روابط در سایر حوزه‌ها و بخش‌های مختلف را مورد تأکید قرار داد و گفت: تنظیم و ارتقای تعاملات و همکاری‌ها با کشورهای دیگر بر مبنای منافع مشترک و اصول برد-برد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مسعود پزشکیان ظهر امروز دوشنبه در مراسم بدرقه سفیران جدید جمهوری اسلامی ایران به کشورهای زیمبابوه، نامیبیا، لهستان، صربستان و سازمان همکاری اسلامی، گسترش تعاملات و توسعه روابط با تمامی کشورها را از جمله اولویت‌های اساسی و ماموریت‌های مهم سفرای ایران در خارج از کشور دانست و با تأکید بر ضرورت تلاش مستمر برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های علمی، اقتصادی و سیاسی، اظهار داشت: سفیران کشورمان باید به تسهیل ارتباطات میان تجار و افزایش تبادل گردشگر میان کشورها نیز توجه ویژه‌ای داشته باشند.

رئیس جمهور همچنین به اهمیت استفاده از ظرفیت پیوندهای فرهنگی میان ملت‌ها اشاره کرد و افزود: این پیوندها به عنوان ابزاری مؤثر می‌توانند زمینه‌ساز تقویت روابط در سایر حوزه‌ها و بخش‌های مختلف شوند.

پزشکیان در ادامه بر لزوم رفع موانع موجود در راه ایجاد ارتباطات دوجانبه نیز تأکید کرده و بیان کرد: سفرای ایران باید همواره در تلاش باشند تا مشکلات موجود را از پیش‌رو بردارند و مسیر توسعه روابط را هموار سازند.

رئیس جمهور با اشاره به اهداف دولت جمهوری اسلامی ایران در تقویت کریدورهای ارتباطی و تجاری، افزود: دولت در تلاش است تا کریدورهای ارتباطی را به منظور تسهیل اتصال ایران به سایر کشورها تقویت کند و سفرای ما نیز باید از این فرصت برای جلب همکاری‌ها و بازاریابی کالاهای ایرانی بهره‌برداری کنند.

پزشکیان با تأکید بر جایگاه ویژه قاره آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، خواستار گسترش تعاملات و مراودات با کشورهای این قاره شد و خاطرنشان کرد: آفریقا در سیاست خارجی ایران جایگاه خاصی دارد و سفرای ما باید در تسهیل روابط با کشورهای آفریقایی توجه ویژه داشته باشند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت تنظیم و ارتقای تعاملات و همکاری‌ها با کشورهای دیگر بر مبنای منافع مشترک و اصول برد-برد تأکید کرد و گفت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه و تعامل‌گرایانه بوده است، و سفرای کشور باید این رویکرد را به‌درستی برای مردم دنیا تبیین کنند.

پزشکیان به مظلومیت ایران در مواجهه با اتهام‌های بی‌اساس برخی از کشورها در زمینه تروریسم نیز اشاره کرد و افزود: شاید هیچ کشوری به اندازه جمهوری اسلامی ایران در دنیا قربانی ترور نبوده باشد. سفرای ایران باید در مقابل دروغ‌پردازی‌های مدعیان حقوق بشر و اتهام‌زنی‌ها علیه کشورمان در این زمینه به‌درستی واکنش نشان دهند و حقیقت را برای جهان روشن کنند.

در این مراسم، پنج سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران نیز به ارائه توضیحاتی درباره ظرفیت‌ها و زمینه‌های موجود در کشورهای محل مأموریت خود برای توسعه و تقویت روابط پرداختند.

امیر حسین حسینی سفیر ایران در زیمبابوه، محمد باقر ابوالفتح بیگی سفیر ایران در نامیبیا، عیسی کاملی سفیر ایران در لهستان، محمد صادق فضلی سفیر ایران در صربستان، و محمد حسن شیخ‌الاسلامی سفیر ایران در سازمان همکاری اسلامی، هر یک به‌طور ویژه بر فرصت‌های موجود برای ارتقاء تعاملات دوجانبه در حوزه‌های مختلف تأکید کردند.


ایرنا
اخبار مرتبط
به کارنامه یک‌ساله دولت پزشکیان چه نمره‌ای باید داد؟
شنبه 1404/05/11 ساعت 08:30
نورنیوز عملکرد دولت چهاردهم در سال اول فعالیتش را بررسی می‌کند؛
به کارنامه یک‌ساله دولت پزشکیان چه نمره‌ای باید داد؟
یک سال از آغاز به کار دولت چهاردهم می‌گذرد؛ دولتی که هم از دل شرایطی خاص و بحرانی انتخاب شد هم با اتفاقی بحران‌زا کار خود را آغاز کرد هم در سال اول فعالیت با بزرگ‌ترین بحران نیم قرن اخیر ایران دست و پنجه نرم کرد. در چنین بستری ارزیابی عملکرد دولت نه برپایه وعده‌های انتخاباتی، بلکه باید براساس ظرفیت مقاومت و اقدام در میانه بحران‌ها سنجیده شود.
معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور از تدوین لایحه «مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع» خبر نداشت!
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 08:36
معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور از تدوین لایحه «مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع» خبر نداشت!
معاون ارتباطات رئیس جمهور در پی انتقادات گسترده نسبت به لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف‌واقع، گفت: پزشکیان ضمن ابراز تعجب از تدوین این لایحه بدون اطلاع خود، دستور بازبینی روند بررسی آن با نظر نخبگان را صادر کرد. او به فحوای چنین طرحی اعتقادی ندارد.
تسلیم رونوشت استوارنامه‌های سفرای جدید ویتنام و نیوزیلند به عراقچی
سه‌شنبه 1403/12/14 ساعت 18:00
تسلیم رونوشت استوارنامه‌های سفرای جدید ویتنام و نیوزیلند به عراقچی
سفرای جدید ویتنام و نیوزیلند در تهران، رونوشت استوارنامه‌های خود را به وزیر خارجه ایران تقدیم کردند.
تقدیم استوارنامه سفیران جدید سه کشور به عراقچی
چهارشنبه 1403/10/05 ساعت 21:52
تقدیم استوارنامه سفیران جدید سه کشور به عراقچی
سفیران جدید کشورهای کوبا، سیرالئون و کویت استوانامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران کردند.
نظرات

آخرین اخبار
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند