×
اجتماعی
شناسه خبر : 237111
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 15:07
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد

مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد

مرزهای شرقی کشور برای ورود اتباع خارجی به منظور سفر اربعین 1404 فعال شده است و به گفته دبیر ستاد مرکزی اربعین وزارت راه، معطلی زائران در مرزهای اربعین بین 5 تا 10 دقیقه خواهد بود. سال گذشته بیش از 6 میلیون نفر از مرزهای کشور عبور کردند و پیش‌بینی می‌شود امسال افزایش قابل توجهی در تعداد زائران مشاهده شود.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ دبیر ستاد مرکزی اربعین وزارت راه و شهرسازی با اعلام فعال شدن مرزهای شرقی برای ورود اتباع خارجی جهت اربعین ۱۴۰۴، گفت: معطلی زائران در مرزهای اربعین به طور میانگین ۵ تا ۱۰ دقیقه خواهد بود. ناصر رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی، ضمن اشاره به آماده‌سازی زیرساخت‌های حمل‌ونقلی برای پشتیبانی از موج سفرهای زائران اربعین، اظهار کرد: اربعین ۱۴۰۴ مصادف با ۲۳ مرداد است و طبق روال سال‌های گذشته، عملیات اربعین در بازه زمانی از ۳ مرداد تا ۲۶ مرداد انجام خواهد شد. این بازه زمانی به مدت ۲۳ روز کاری در نظر گرفته شده است.

وی افزود: سال گذشته بیش از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مرزهای کشور برای سفر اربعین عبور کردند. این موج جمعیتی که از حدود دو هفته یا حتی ۲۰ روز قبل از اربعین آغاز می‌شود و بازگشت‌ها نیز از سه تا چهار روز قبل تا دو یا سه روز بعد از اربعین ادامه دارد، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق بود.

رضایی یادآور شد: بیش از ۵۶ تا ۵۸ درصد سفرهای اربعین از مرز مهران انجام می‌شود. سال ۱۴۰۳ بیش از سه و نیم میلیون رفت‌وبرگشت فقط از این مرز ثبت شد. پس از مهران، مرزهای شلمچه و خسروی در اولویت قرار دارند. مرزهای شرقی نیز برای ورود اتباع خارجی فعال هستند.

وی در رابطه با اقدامات اجرایی برای آماده‌سازی مرزها در اربعین ۱۴۰۴ اظهار کرد:‌ برای بررسی وضعیت بازدیدهای میدانی متعددی از مرزها به‌ویژه مهران داشته‌ایم، از جمله در معیت وزیر محترم راه و شهرسازی. ستاد اربعین نیز در وزارتخانه ما عملکرد دستگاه‌های مختلف را رصد و ارزیابی می‌کند. حتی حوزه‌هایی که به‌صورت مستقیم به ما مرتبط نیستند ولی بر عملکرد حمل‌ونقلی اثر دارند نیز پایش شده‌اند و مشکلات به دستگاه‌های مربوطه ارجاع شده است.

وی ادامه داد: مرز مهران به‌عنوان نقطه حیاتی در سفرهای اربعین در کانون توجه قرار گرفته است. تاکنون بیش از ۹۵ گیت ورود و خروج برای این مرز پیش‌بینی شده تا بیشترین توان عبور و مرور ایجاد شود و زمان معطلی زائران به حداقل برسد. هدف این است که توقف در گیت‌ها بیشتر از ۵ تا ۱۰ دقیقه نشود.


اخبار مرتبط
سفر دریایی زائران اربعین از صبح امروز شروع شد +جزئیات
جمعه 1404/05/10 ساعت 10:30
سفر دریایی زائران اربعین از صبح امروز شروع شد +جزئیات
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از آغاز سفرهایی دریایی اربعین از صبح امروز خبر داد و گفت: روزانه 2 سفر در مدت زمان بین 2 تا 2.5 ساعت انجام‌می شود و ظرفیت جابجایی ما 800 زائر در روز خواهد بود.
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 18:00
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از روز هشتم مردادماه شروع می‌شود و ایرلاین‌های ایرانی حتی با وجود بدهی به فرودگاه‌های عراق، مشکلی برای انجام پروازهای اربعین نخواهند داشت. سازمان هواپیمایی کشوری در همکاری با طرف عراقی، شرایط ویژه‌ای برای رفاه زائران فراهم کرده است.
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 16:10
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از تردد بیش از دو میلیون مسافر از مرزهای شلمچه و چذابه طی چهار ماه اخیر خبر داد. این آمار نسبت به سال گذشته برای ایام اربعین حسینی، رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد.
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 13:20
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
رئیس ستاد بازسازی عتبات کرمانشاه از آغاز خدمات‌رسانی 300 موکب از کنگاور تا مرز خسروی از 10 مرداد خبر داد. وی با اشاره به آمادگی برای خدمت به دو میلیون زائر، گفت که زیرساخت‌های لازم فراهم شده و مواکب کرمانشاهی از منسجم‌ترین مجموعه‌های خدمت‌رسان هستند.
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 10:00
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
با نزدیک‌شدن به مراسم اربعین حسینی، سازمان حج و زیارت در همکاری با همراه اول، بسته‌های ویژه رومینگ اینترنت و تماس را برای زائران ثبت‌نام‌کرده در سامانه سماح با تخفیف‌های ویژه ارائه کرده است تا ارتباط آسان و مقرون‌به‌صرفه در عراق فراهم شود. این بسته‌ها با امکانات متنوع و قیمت مناسب، دغدغه‌های ارتباطی زائران را تا حد زیادی برطرف می‌کند.
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
شنبه 1404/05/04 ساعت 16:00
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد که مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین حسینی را ندارند. این افراد در صورت مراجعه به مرزها با مشکل مواجه خواهند شد و لازم است قبل از سفر، وضعیت معافیت تحصیلی خود را بررسی کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چگونه فرزندمان را مقابل آنفلوآنزا ایمن کنیم؟
ریزربات‌های هوشمند؛ حرکت با گرمای بدن بدون نیاز به باتری
نوراینفو | فواید مصرف بادام
محققان صدای رعد و برق روی مریخ را ثبت کردند
مخدر گل و تهدیدات آن: پزشک متخصص اعتیاد از خطرات پنهان می‌گوید
سرمربی تیم ب استقلال کیست ؟
تسهیل ارسال 24 هزار کامیون کمک به غزه
آلمان حمایت خود را از پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا اعلام کرد
شهادت 335 لبنانی پس از آتش‌بس
واکنش سازمان ملل به تجاوز اسرائیل به سوریه
شایعه مرگ عمران خان پاکستان را ملتهب کرد
شبیخون مقاومت به نظامیان صهیونیستی در کرانه باختری
تفاهم‌نامه ریلی ایران، روسیه و آذربایجان در راستای توسعه ترانزیت بین المللی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تحولات منطقه
واکنش صریح سازمان ملل به سخنان ترامپ علیه مهاجران
هاآرتص افشا کرد؛ درخواست عربستان برای برکناری نتانیاهو
انصارالله یمن: سوریه حق دارد به تجاوزهای اسرائیل پاسخ دهد
غافلگیری تکنولوژیک در دربی
انفجار مهیب در پایگاه موشکی روسیه/جزئیات حادثه در حال بررسی است
چین به آمریکا هشدار داد؛ هرگونه اقدام علیه ونزوئلا غیرقابل قبول است
افزایش خطرناک آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت
مردم خشمگین سوریه پرچم صهیوئیستی را آتش زدند
سه کارگر چینی قربانی یک حمله پهپادی در مرز تاجیکستان شدند
فقط 43 هزار از یک میلیون اثر تاریخی ایران ثبت شده
محرومیت در پرسپولیس به‌دلیل مصاحبه‌های جنجالی
شیخ نعیم قاسم: حق پاسخگویی به ترور شهید الطبطبائی محفوظ است
زلزله سیاسی در اوکراین / استعفای رئیس دفتر زلنسکی
جدول لیگ برتر فوتبال ایران / پرسپولیس صدرنشین
شکست حریف آمریکایی با کامبک دیدنی فرجی
اوسمار: الان وقت کری‌خوانی برای دربی است
شرط روسیه برای پذیرفتن مذاکرات صلح
اولین واگن قطار چینی در راه ایران
اطلاعیه قوه قضائیه درباره نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری در شنبه
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
آمریکا در آستانه به رسمیت شناختن کنترل روسیه بر کریمه
مقام ارشد اوکراینی: اوکراین هرگز خاکش را به روسیه واگذار نخواهد کرد
توییت عبری جدید رسانه رهبر معظم انقلاب/منفورترین سازمان رژیم صهیونی است
شاگردان احمدی صدرنشین ماندند
صالحی خبر داد: اختصاص 40 میلیون دلار برای تأمین کاغذ مطبوعات و حوزه نشر
سیل و رانش هولناک در سوماترا اندونزی / 174 قربانی و مفقودی 79 نفر
استقبال پوتین از دیدار با ترامپ در بوداپست
کشورهای اروپایی خواستار توقف خشونت شهرک‌نشین‌ها در کرانه باختری شدند
نوراینفو / چه غذاهایی برای مقابله با آلودگی هوا بخوریم؟
واکنش الشیبانی به حمله اشغالگران به جنوب سوریه
لبنان از تل‌آویو به شورای امنیت شکایت کرد
کلاهبردارهای ارزی با شگردهای تازه
تنش شدید میان دو کره سر سرقت ارز دیجیتال
بورس در گرداب نیمه‌سال؛ قایق شاخص منتظر باد آرامش
شمس آذر 1 - پرسپولیس2 + فیلم گلها/صدرنشینی سرخ پوشان پیش از دربی
رئیس‌زاده برای دوره‌ای دیگر رئیس سازمان نظام پزشکی شد
X
آگهی تبلیغاتی