×
ورزشی
شناسه خبر : 237079
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 11:00
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی

انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی

آتیلا حجازی، پیشکسوت استقلال، از مشکلات مدیریتی این باشگاه و از بی‌توجهی به تخصص‌های لازم در مدیریت باشگاه انتقاد کرده است.

نورنیوز - گروه ورزشی:‌ آتیلا حجازی، پیشکسوت استقلال، در گفت‌وگویی به مشکلات مدیریتی این باشگاه پرداخته و تاکید کرد که این مشکلات به سال‌ها قبل برمی‌گردد. وی از بی‌توجهی به تخصص‌های لازم در مدیریت باشگاه انتقاد کرده و با اشاره به هدر رفت منابع مالی، خواستار برخورد با مسببان فساد در فوتبال ایران شد و گفت: «این داستان چند سال است که ادامه دارد و فقط مربوط به حال حاضر نیست. استقلال در سال‌های اخیر با مشکلات مدیریتی مواجه بوده و وقتی افراد متخصص و کاربلد مشغول به کار نیستند، طبیعی است که باشگاه با مشکلات مختلف مواجه شود.»

وی ادامه داد: چرا باید با تیمی ناقص به ترکیه بروند و این همه هزینه شود که سودی هم نداشته باشد؟ در حال حاضر پول زیادی در حساب باشگاه استقلال است، ولی مدیریت درست وجود ندارد. وقتی اصولی و حرفه‌ای کار نکنید هیچ پیشرفتی نخواهید داشت.

حجازی عنوان کرد: در کل فوتبال ایران فساد دیده می‌شود. کار ایجنت‌ها مشخص است ولی تاکنون ندیده بودم که مسئولان اجرایی باشگاه‌ها در آوردن بازیکن دلالی کنند. شما می‌دانید داستان بازیکن بوسنایی و میلیاردها تومان پول بیت‌المال که رفت به کجا رسید؟ مسببان این اتفاق نباید معرفی می‌شدند، نباید با آنها برخوردی صورت می‌گرفت؟ الان اگر بخواهید از بانک یک وام درخواست کنید، چقدر اذیت می‌شوید ولی به راحتی آب خوردن پول بیت‌المال را هدر می‌دهند.

بازیکن پیشین استقلال در مورد انتقادهای صورت گرفته از مدیرعامل استقلال خاطرنشان کرد: من از ایشان بدی ندیدم و همیشه هم به آقای جویباری احترام گذاشتم ولی او قبلا در کدام باشگاه مدیرعامل بوده است؟ باید از افراد متخصص استفاده کنیم، وقتی این اتفاق رخ نمی‌دهد طبیعتا مشکلات هم زیاد می‌شود. پدر من شاید تند صحبت می‌کرد ولی حرف‌هایش درست بود، الان سوال خیلی‌ها این است که پرونده فساد در باشگاه مس رفسنجان به کجا رسید؟ اسم خیلی‌ها رسانه‌ای شد که در فساد نقش داشتند ولی چه برخوردی با آنها شد؟

حجازی در ادامه با انتقاد از حضور کلارنس سیدورف در استقلال گفت: واقعا او چه ربطی به استقلال داشت؟ سیدورف هیچ شناختی از فوتبال ایران ندارد و فقط می‌توانست در زمینه استخدام سرمربی و بازیکن خارجی به استقلال کمک کند که این کار را هم انجام نداد. او در زمان بازیگری جزو بهترین‌‌ها بود اما نمی دانم با چه استدلالی سیدورف را به ایران آوردند.

ماجرای+جدایی+حسینی
وی با اشاره به جدایی سید حسین حسینی از استقلال یادآور شد: هر دروازه‌بانی اشتباه هم دارد اما اگر حسینی در فصل گذشته نبود، استقلال نتایج بدتری می‌گرفت. از دست دادن این بازیکن بزرگترین اشتباه باشگاه استقلال بود، آن هم در حالی که او در فصل گذشته عملکرد قابل دفاعی داشت.


اخبار مرتبط
زلزله مدیریتی در استقلال؛ یک عضو دیگر از هیئت مدیره رفتنی شد
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 12:20
زلزله مدیریتی در استقلال؛ یک عضو دیگر از هیئت مدیره رفتنی شد
با کناره‌گیری احتمالی علی نظری جویباری از مدیرعاملی باشگاه استقلال، علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره، به‌صورت موقت سرپرستی باشگاه را بر عهده گرفت. در همین حال، محمودرضا بابایی نیز از هیئت مدیره رفتنی است تا تغییرات مدیریتی در استقلال وارد فاز تازه‌ای شود.
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 18:35
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
مدیرعامل باشگاه استقلال که نتوانسته است در فصل نقل و انتقالات رضایت سرمربی و هواداران این تیم برای جذب بازیکنان با کیفیت را جلب کند و در آستانه برکناری از این مسئولیت بود سرانجام خود استعفا داد.
حسینی پس از سال‌ها ماندن در استقلال به سپاهان رفت
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 10:00
حسینی پس از سال‌ها ماندن در استقلال به سپاهان رفت
سید حسین حسینی دروازه‌بان ملی‌پوش و کاپیتان سابق استقلال، پس از چندین فصل حضور در جمع آبی‌پوشان، با تصمیمی مهم قراردادش را با سپاهان اصفهان امضا کرد تا فصل جدید فوتبالش را در یکی از مدعیان جدی لیگ برتر ادامه دهد. این انتقال نشان‌دهنده تمایل حسینی به تجربه چالشی تازه و حضور در تیمی است که برای موفقیت‌های بزرگ برنامه‌ریزی کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟
کنکور ارشد وزارت بهداشت به تعویق افتاد + تاریخ جدید