×
بین الملل
شناسه خبر : 237077
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 15:52
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!

جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!

کمیته عالی انتخابات سوریه تاریخ انتخابات پارلمانی را از 15 تا 20 سپتامبر 2023 (24 تا 29 شهریور) اعلام کرد. محمد طه الاحمد، رئیس کمیته، از افزایش کرسی‌های مجلس به 210 و مشارکت بیست درصدی زنان خبر داد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل:‌ به گزارش العربی الجدید، کمیته عالی انتخابات مجلس خلق سوریه جزئیات برگزاری اولین انتخابات پارلمانی پس از سقوط نظام بشار اسد را اعلام کرد. این انتخابات قرار است در ماه سپتامبر (شهریور ماه) سال جاری برگزار شود.

محمد طه الاحمد، رئیس کمیته عالی انتخابات مجلس خلق سوریه، تاریخ برگزاری انتخابات را از ۱۵ تا ۲۰ سپتامبر (۲۴ تا ۲۹ شهریور) اعلام کرد.

الاحمد افزود که پس از امضای فرمان نظام انتخاباتی موقت، کمیته یک هفته زمان نیاز خواهد داشت تا کمیته‌های فرعی در استان‌ها را تعیین کند، این کمیته‌ها مسئول انتخاب نامزدهای مجلس خواهند بود. همچنین، به کمیته‌های فرعی ۱۵ روز فرصت داده می‌شود تا نهادهای انتخاباتی خود را تشکیل دهند و سپس زمان معرفی نامزدها مشخص خواهد شد. به نامزدها یک هفته فرصت داده می‌شود تا برنامه‌های انتخاباتی خود را آماده کنند و پس از آن، مناظراتی میان نامزدها، اعضای کمیته‌ها و نهادهای انتخاباتی برگزار خواهد شد.

رئیس کمیته عالی انتخابات مجلس خلق سوریه پیش‌بینی کرد که میزان مشارکت زنان در هیات‌های انتخاباتی به بیست درصد برسد. وی همچنین از نظارت جامعه مدنی و سازمان‌های بین‌المللی با هماهنگی کمیته عالی انتخابات برای برگزاری انتخابات شفاف سخن گفت.

الاحمد همچنین اشاره کرد که تعداد کرسی‌های مجلس از ۱۵۰ به ۲۱۰ کرسی افزایش خواهد یافت و این تعداد بر اساس سرشماری نفوس سال ۲۰۱۱ تعیین شده است. رئیس کمیته عالی انتخابات در ادامه گفت که در دیدار روز شنبه خود با احمد الشرع، رئیس دولت موقت سوریه، وی از مهمترین اصلاحات در نظام انتخاباتی موقت پارلمان مطلع شده است.

این اعلامیه در حالی صورت می‌گیرد که کشور سوریه پس از وقوع خشونت‌های فرقه‌ای در استان السویدا در جنوب کشور، در اوایل ماه جاری میلادی، شاهد افزایش اختلاف نظر در مورد سیاست‌های جدید دمشق بوده است. این درگیری‌ها که صدها کشته به جا گذاشته، تهدیدی جدی برای روند شکننده گذار پس از جنگ چندین ساله در سوریه به شمار می‌رود.

از ۲۱۰ کرسیِ مجلس، ۷۰ نماینده به‌طور مستقیم توسط الجولانی معرفی می‌شوند و ۱۴۰ نفر هم از سوی کمیته‌های محلی انتخاب خواهند شد.


اخبار مرتبط
آمار تلخ سوریه:حدود 10 هزار کشته از زمان سقوط حکومت بشار اسد
جمعه 1404/05/17 ساعت 08:40
آمار تلخ سوریه:حدود 10 هزار کشته از زمان سقوط حکومت بشار اسد
دیدبان حقوق بشر سوریه در جدیدترین گزارش خود اعلام کرده است که پس از سرنگونی دولت بشار اسد و روی کار آمدن ابومحمد الجولانی رئیس گروه تروریستی هیات تحریرالشام، حدود 10 هزار نفر در سوریه کشته شده‌اند.
فرستاده ترامپ: اهداف جولانی با منافع ما یکی است!
جمعه 1404/05/10 ساعت 15:10
فرستاده ترامپ: اهداف جولانی با منافع ما یکی است!
فرستاده ترامپ در سخنانی بحث‌برانگیز، از مواضع محمد جولانی ملقب به احمد الشرع حمایت کرده و اهداف او را همسو با منافع آمریکا و متحدانش دانست. تام باراک همچنین ایران را چالش مشترک و جولانی را آماده عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی معرفی کرد.
اسرائیل از جان سوریه چه می خواهد؟
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 13:10
جمیله کدیور:
اسرائیل از جان سوریه چه می خواهد؟
کدیور نوشت: «با توجه به مواضع پیش‌گفته جولانی در قبال اسرائیل، چرا رژیم صهیونیستی در حالی‌که هیچ تهدیدی از سوی رژیم جدید حاکم بر سوریه علیه اسرائیل وجود نداشت و سوریهٔ جولانی نسبت به اسرائیل در موضع تسلیم و تمکین کامل بود، به نهادهای حاکمیتی در دمشق حمله ‌کرد و با بمباران کاخ ریاست‌جمهوری، وزارت دفاع و ستاد کل ارتش، در عمل دولتی را هدف گرفت؟»
بمباران سوریه، روابط تل‌آویو و کاخ سفید را تحت تاثیر قرار داد
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 22:00
بمباران سوریه، روابط تل‌آویو و کاخ سفید را تحت تاثیر قرار داد
واشنگتن پس از بمباران سوریه توسط رژیم صهیونیستی، نسبت به تبعات امنیتی آن هشدار داده و نشانه‌های واگرایی در روابط آمریکا و اسرائیل شدت گرفته است. برخی می‌گویند نتانیاهو از کنترل خارج شده و اقدامات او نگران‌کننده است.
سوریه؛ صحنه رقابت و درگیری بین ترکیه و رژیم صهیونیستی
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 10:45
محمد علی مهتدی:
سوریه؛ صحنه رقابت و درگیری بین ترکیه و رژیم صهیونیستی
مهتدی نوشت: «آنچه در روزهای اخیر در استان دروزی نشین سویداء در جنوب سوریه رخ داد، پیچیدگی ها و نیز حقایقی را از بازی های منطقه ای آشکار کرد. برای درک این حقایق بناچار باید به جزئیاتی اشاره کنیم.»
نظرات

آخرین اخبار
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد