×
بین الملل
شناسه خبر : 237077
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/06 ساعت 15:52
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!

جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!

کمیته عالی انتخابات سوریه تاریخ انتخابات پارلمانی را از 15 تا 20 سپتامبر 2023 (24 تا 29 شهریور) اعلام کرد. محمد طه الاحمد، رئیس کمیته، از افزایش کرسی‌های مجلس به 210 و مشارکت بیست درصدی زنان خبر داد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل:‌ به گزارش العربی الجدید، کمیته عالی انتخابات مجلس خلق سوریه جزئیات برگزاری اولین انتخابات پارلمانی پس از سقوط نظام بشار اسد را اعلام کرد. این انتخابات قرار است در ماه سپتامبر (شهریور ماه) سال جاری برگزار شود.

محمد طه الاحمد، رئیس کمیته عالی انتخابات مجلس خلق سوریه، تاریخ برگزاری انتخابات را از ۱۵ تا ۲۰ سپتامبر (۲۴ تا ۲۹ شهریور) اعلام کرد.

الاحمد افزود که پس از امضای فرمان نظام انتخاباتی موقت، کمیته یک هفته زمان نیاز خواهد داشت تا کمیته‌های فرعی در استان‌ها را تعیین کند، این کمیته‌ها مسئول انتخاب نامزدهای مجلس خواهند بود. همچنین، به کمیته‌های فرعی ۱۵ روز فرصت داده می‌شود تا نهادهای انتخاباتی خود را تشکیل دهند و سپس زمان معرفی نامزدها مشخص خواهد شد. به نامزدها یک هفته فرصت داده می‌شود تا برنامه‌های انتخاباتی خود را آماده کنند و پس از آن، مناظراتی میان نامزدها، اعضای کمیته‌ها و نهادهای انتخاباتی برگزار خواهد شد.

رئیس کمیته عالی انتخابات مجلس خلق سوریه پیش‌بینی کرد که میزان مشارکت زنان در هیات‌های انتخاباتی به بیست درصد برسد. وی همچنین از نظارت جامعه مدنی و سازمان‌های بین‌المللی با هماهنگی کمیته عالی انتخابات برای برگزاری انتخابات شفاف سخن گفت.

الاحمد همچنین اشاره کرد که تعداد کرسی‌های مجلس از ۱۵۰ به ۲۱۰ کرسی افزایش خواهد یافت و این تعداد بر اساس سرشماری نفوس سال ۲۰۱۱ تعیین شده است. رئیس کمیته عالی انتخابات در ادامه گفت که در دیدار روز شنبه خود با احمد الشرع، رئیس دولت موقت سوریه، وی از مهمترین اصلاحات در نظام انتخاباتی موقت پارلمان مطلع شده است.

این اعلامیه در حالی صورت می‌گیرد که کشور سوریه پس از وقوع خشونت‌های فرقه‌ای در استان السویدا در جنوب کشور، در اوایل ماه جاری میلادی، شاهد افزایش اختلاف نظر در مورد سیاست‌های جدید دمشق بوده است. این درگیری‌ها که صدها کشته به جا گذاشته، تهدیدی جدی برای روند شکننده گذار پس از جنگ چندین ساله در سوریه به شمار می‌رود.

از ۲۱۰ کرسیِ مجلس، ۷۰ نماینده به‌طور مستقیم توسط الجولانی معرفی می‌شوند و ۱۴۰ نفر هم از سوی کمیته‌های محلی انتخاب خواهند شد.


اخبار مرتبط
آمار تلخ سوریه:حدود 10 هزار کشته از زمان سقوط حکومت بشار اسد
جمعه 1404/05/17 ساعت 08:40
آمار تلخ سوریه:حدود 10 هزار کشته از زمان سقوط حکومت بشار اسد
دیدبان حقوق بشر سوریه در جدیدترین گزارش خود اعلام کرده است که پس از سرنگونی دولت بشار اسد و روی کار آمدن ابومحمد الجولانی رئیس گروه تروریستی هیات تحریرالشام، حدود 10 هزار نفر در سوریه کشته شده‌اند.
فرستاده ترامپ: اهداف جولانی با منافع ما یکی است!
جمعه 1404/05/10 ساعت 15:10
فرستاده ترامپ: اهداف جولانی با منافع ما یکی است!
فرستاده ترامپ در سخنانی بحث‌برانگیز، از مواضع محمد جولانی ملقب به احمد الشرع حمایت کرده و اهداف او را همسو با منافع آمریکا و متحدانش دانست. تام باراک همچنین ایران را چالش مشترک و جولانی را آماده عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی معرفی کرد.
اسرائیل از جان سوریه چه می خواهد؟
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 13:10
جمیله کدیور:
اسرائیل از جان سوریه چه می خواهد؟
کدیور نوشت: «با توجه به مواضع پیش‌گفته جولانی در قبال اسرائیل، چرا رژیم صهیونیستی در حالی‌که هیچ تهدیدی از سوی رژیم جدید حاکم بر سوریه علیه اسرائیل وجود نداشت و سوریهٔ جولانی نسبت به اسرائیل در موضع تسلیم و تمکین کامل بود، به نهادهای حاکمیتی در دمشق حمله ‌کرد و با بمباران کاخ ریاست‌جمهوری، وزارت دفاع و ستاد کل ارتش، در عمل دولتی را هدف گرفت؟»
بمباران سوریه، روابط تل‌آویو و کاخ سفید را تحت تاثیر قرار داد
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 22:00
بمباران سوریه، روابط تل‌آویو و کاخ سفید را تحت تاثیر قرار داد
واشنگتن پس از بمباران سوریه توسط رژیم صهیونیستی، نسبت به تبعات امنیتی آن هشدار داده و نشانه‌های واگرایی در روابط آمریکا و اسرائیل شدت گرفته است. برخی می‌گویند نتانیاهو از کنترل خارج شده و اقدامات او نگران‌کننده است.
سوریه؛ صحنه رقابت و درگیری بین ترکیه و رژیم صهیونیستی
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 10:45
محمد علی مهتدی:
سوریه؛ صحنه رقابت و درگیری بین ترکیه و رژیم صهیونیستی
مهتدی نوشت: «آنچه در روزهای اخیر در استان دروزی نشین سویداء در جنوب سوریه رخ داد، پیچیدگی ها و نیز حقایقی را از بازی های منطقه ای آشکار کرد. برای درک این حقایق بناچار باید به جزئیاتی اشاره کنیم.»
نظرات

آخرین اخبار
عراقچی: مقامات آمریکا با انتشار اخبار جعلی در حال دستکاری بازارها هستند
آغاز سی و پنجم موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های راهبردی فتاح، عماد، خیبر و قدر
سرنگونی شمار قابل توجه پهپادهای ارزشمند ام کیو9 آمریکا توسط ایران
اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا به انجام جنایت جنگی «برای سرگرمی»
تماس تلفنی وزرای خارجه چین و قطر پیرامون ایران و آمریکا
آخرین آمار مجروحان جنگ تا امروز
آغاز واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری و فولاد
کرملین مدعی است اطلاعاتی با ایران به اشتراک نگذاشته‌ است
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
تکذیب عبور کشتی نفتی با اسکورت آمریکا
نورنما | ادای احترام مردم برلین مقابل سفارت ایران
رهبر اقلیت سنا: ترامپ یک دروغگوست
تاج: پلیس استرالیا مقابل گیت گفته باید پناهنده شوید!
چطور فعالیت همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی را گزارش دهیم؟+ تصویر
پایگاه آمریکایی در عراق زیر آتش نیروهای مقاومت
آغاز برخورد با ایرانیان خارج‌نشین «همکار دشمن» از سوی قوه قضائیه
اجرای طرح‌های حمایتی در 12 استان برای مسافران
مقر فرماندهی ستاد ارتش اسرائیل، هدف حمله پهپادی حزب‌الله
اعلام تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای مراسم تشییع پیکر فرماندهان شهید
مرتس: هیچ منفعتی از یک جنگ بی‌پایان نداریم
تاکید وزیر ارتباطات بر تقویت شبکه ارتباطی در استان‌های مهمان‌پذیر
تاکید قطر بر برقراری کانال‌های ارتباطی با ایران
سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن فروش دستگیر شدند
برلین: آمریکا برای یک راه‌حل دیپلماتیک آماده است؛ اما ایران نه
واکنش کابینه عربستان به حملات ایران به منافع آمریکایی‌ها
نامه ایران به سازمان ملل درباره شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
دومین تماس تلفنی پوتین و پزشکیان در طول جنگ
دریادار تنگسیری: شناورهای مرتبط با متجاوزان حق عبور از ‎تنگه هرمز را ندارند
فعال شدن ستاد مردمی حمایت و پشتیبانی از دفاع مقدس
صادق خرازی: رژیم صهیونسیتی بعد از ایران سراغ عربستان، امارات و ترکیه خواهد رفت
آخرین اخبار از کیفیت هوای تهران
بقائی: اکنون که لبنان مقاومت می‌کند، ناگهان به یاد «حقوق بین‌الملل» افتاده‌اند!
عارف در گفت‌وگو با الجزیره: به دفاع از کشور ادامه می‌دهیم
گزارش تصویری | حمله آمریکایی - صهیونیستی به بزرگراه شهید باقری تهران
اعلام تمهیدات ترافیکی تشییع پیکر مطهر شهدای جنگ رمضان
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
9 راهکار کاهش ترس و نگرانی در شرایط جنگ
متوسط قیمت بنزین در آمریکا به 3.54 دلار رسید
قالیباف: چشم در برابر چشم را حکم می کنیم
دیدار معاون وزارت خارجه روسیه و سفیر ایران در مسکو پیرامون جنگ علیه ایران
برطرف شدن بخشی از اختلال خدمات بانک سپه
وزیر کشور: امنیت مرزهای کشور تامین است
واریز مستمری اسفندماه مددجویان کمیته امداد
مقاومت یک تانک مرکاوا را منهدم کرد
سناتور آمریکایی: جنگ با ایران هدر دادن روزانه یک میلیارد دلار است
واشنگتن به دنبال طرح صلح سه‌جانبه میان لبنان، سوریه و اسرائیل
درگیری ایران جهانی می‌شود
تا زمان شکست ترامپ، ایران به مبارزه ادامه می‌دهد
هزینه مراکز روزانه، نگهداری فرزندان بهزیستی واریز شد