×
سیاسی
شناسه خبر : 237049
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 23:31

سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، از بررسی پیشنهاد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت خبر داد و گفت این موضوع به‌منظور ایجاد رفاه اجتماعی پس از «جنگ 12 روزه» مطرح شده است. وی همچنین اعلام کرد تصمیم‌گیری درباره قیمت گندم در جلسه‌ای با حضور رئیس‌جمهور نهایی می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه عصر امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره جلسه امروز هیئت وزیران گفت: با توجه به وضعیت آب و انرژی، استاندار تهران در جلسه امروز حاضر شد و گزارشات متعددی از وضعیت فعلی و هم‌چنین راهکارهای موجود را ارائه کرد.

وی افزود: در دولت پیشنهادی مطرح است که به‌علت اینکه جنگ 12 روزه را پشت سر گذاشتیم و جامعه نیاز به رفاه دارد، پیشنهاد شده یک هفته را تعطیل تابستانه اعلام کنیم تا مردم به سفر بروند اما این مسئله نیازمند درنظرگیری ابعاد مختلف است و در کمیسیون دولت مورد بررسی است. اگر این مسئله به نتیجه برسد، در جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت به جمع‌بندی خواهیم رسید و نتیجه اعلام می‌شود.

سخنگوی دولت با بیان اینکه در امر صرفه‌جویی در آب و انرژی نیازمند آموزش به جامعه هستیم، اظهار داشت: موضوع آب امروز یک موضوع ملی است و نباید به‌عنوان یک موضوع سیاسی دیده شود و همگان باید در آن مشارکت داشته باشند.

مهاجرانی درباره قیمت‌گذاری گندم نیز عنوان کرد: قرار شد جلسه‌ای فردا صبح با حضور رئیس‌جمهور برگزار و در آن این مسئله مهم نتیجه‌گیری و تصمیم‌گیری شود و پس از آن اطلاع‌رسانی خواهد شد. 

وی در ادامه گفت: با توجه به وضعیت آب در کشور، طبق اعلام وزیر جهاد کشاورزی قرار شد استان‌های تحت کشت برنج که 17 استان بوده به 5 استان کاهش یابد و از طرف دیگر نیز الگوی کشت مورد اصلاح واقع شود.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره لایحه اخیر دولت درباره برخورد با اخبار غیرواقع که در مجلس نیز با فوریت آن موافقت شد، گفت: توصیح داریم کسانی که نسبت به این لایحه نقد دارند حتماً لایحه را کامل بخوانند؛ یک نمونه بگویم که درباره سکوها و کانال‌هایی که بیش از 90 هزار نفر دنبال‌کننده دارند قابل اجرا خواهد بود. باید بگویم باب نقد باز است و پیشنهادات بررسی می‌شود.

مهاجرانی در پاسخ به سوالی دیگری درباره زمان اصلاح وضعیت مکان‌یاب‌ها گفت: وزارت ارتبطات در این‌زمینه فعال است و می‌کوشد تا اختلال‌ها کاهش یایبد و به حداقل برسد تا مردم دچار مشکل نشوند اما بنده وجود این مشکل را تکذیب نمی‌کنم.


تسنیم
اخبار مرتبط
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 19:14
نورنیوز طرح دولت برای تعطیلات یک هفته‌ای تابستانه را بررسی می‌کند؛
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
طرح دولت برای اختصاص تعطیلات تابستانی سراسری، در ذات خود پیشنهاد مثبتی است و می‌تواند، در صورت طراحی درست، گامی به سوی بازسازی سرمایه اجتماعی، احیای نشاط ملی و ترمیم روحیه مردم پس از جنگ اخیر باشد. اما هر گامی در این مسیر باید مبتنی بر ارزیابی‌های دقیق، تجربه‌های پیشین، و آمادگی‌های نهادی باشد.
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 18:23
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
سخنگوی دولت گفت: تعطیل شدن یک هفته‌ای، امروز در جلسه‌ای جمع‌بندی شد و فردا در دولت تصمیم نهایی اخذ خواهد شد.
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 23:15
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم اعلام کرد: به‌دلیل گرمای شدید و به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی، ادارات استان چهارشنبه تعطیل و ساعات کاری روز سه‌شنبه کاهش یافت. در همین راستا استان خوزستان نیز چهارشنبه تعطیل است.
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 18:45
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
با مطرح‌شدن طرح «تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه» در هیئت دولت، نگاه‌ها به تصمیمی معطوف شده که می‌تواند ترکیبی از نشاط اجتماعی و رونق گردشگری داخلی را رقم بزند. هنوز چیزی قطعی نیست، اما فقط یک امضا تا تعطیلات مانده است.
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 18:11
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، اعلام کرد: «چهارشنبه تعطیل نیست» و درباره لایحه مقابله با محتوای خلاف واقع در فضای مجازی هم گفت: هدف این لایحه حفظ آرامش روانی جامعه است و هیچ مانعی برای آزادی بیان ایجاد نمی‌کند. بررسی کارشناسی همچنان ادامه دارد.
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 16:05
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
عراقچی از سو تفاهم پیش آمده برای ساعت آتش‌بس گفت: «یک سوءتفاهم بین من و نیروهای مسلح پیش آمد؛ دوستان فکر کرده بودند که تا ساعت 4 به وقت گرینویچ است که تا ساعت 7.30 به وقت تهران حملات علیه رژیم را ادامه دادند. یک سوءتفاهم بعدازظهر همان روز پیش آمد که با یک تماس کنترل شد.»
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 12:15
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
پس از تعطیلی چهارشنبه هفته گذشته که با هدف کاهش مصرف انرژی انجام شد، اکنون بحث ادامه‌دار شدن این طرح در هفته‌های آتی مطرح شده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
رشد 37 درصدی بهای جهانی طلا در کمتر از یک سال
ترامپ در حال بررسی گزینه‌های نظامی علیه ونزوئلا است
X
آگهی تبلیغاتی