×
سیاسی
شناسه خبر : 237032
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 21:19

در نشستی با مسئولان وزارت صمت:

پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم

رئیس جمهور گفت: 47 سال است که در مسائل و مشکلات به دنبال مقصر هستیم. وقتی کسی کار می‌کند، طبیعتاً ممکن است اشتباهاتی داشته باشد، لذا برای او پرونده ساخته می‌شود و او را محکوم می‌کنند. در ابتدای انقلاب مدیرانی داشتیم که افرادی صادق بودند و البته طبیعی است که اشتباهاتی هم داشتند، اما آنها را به خاطر اشتباهاتشان حذف و برایشان پرونده‌سازی کردیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور پیش از ظهر امروز یکشنبه 5 مرداد، پس از نشستی با مدیران وزارت راه و شهرسازی، به وزارت صنعت، معدن و تجارت رفت و با وزیر و مدیران این وزارتخانه نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر مسعود پزشکیان در ابتدای سخنان خود گفت: اول برای این به اینجا آمده‌ام که به شما خداقوت و دست‌ مریزاد بگویم و اگر مشکلی هست، در پی حل آن باشیم. در جنگ اخیر امور کشور به خوبی پیش رفت و مشکلی برای مردم ایجاد نشد و این موفقیت به دست نمی‌آمد مگر در سایه همکاری و همراهی نهادها و مردم. در این جنگ صحنه‌هایی از دفاع و همدلی را شاهد بودیم که دشمنان را ناامید کرد و لازم است به خاطر این موفقیت، از همه دست‌اندرکاران اداره کشور، از مدیران و کارکنان، تا صنوف و بازاریان تشکر کنم که اجازه ندادند در کشور نارضایتی ایجاد شود و این قابل قدردانی است.

رئیس جمهور افزود: این وفاق و همدلی که در جامعه ایجاد شده، وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند که با مردم بیشتر همراه شویم و آنها را بیشتر در امور مشارکت دهیم. اگر با هم باشیم و به یکدیگر کمک کنیم، بیگانگان به خود اجازه نمی‌دهند که به خاک کشورمان طمع کنند. اختلاف‌ها و مشکلات ماست که باعث می‌شود، آنها بیشتر به فکر سوءاستفاده باشند.

دکتر پزشکیان با بیان اینکه در این جنگ آموختیم که اگر حاکمیت و مدیریت به افرادی وابسته باشد و برای آنها اتفاقی بیفتد، دشمنان می‌توانند حاکمیت را زمین‌گیر کنند، اظهار داشت: آن روز که می‌خواستند سران قوا را ترور کنند و فرماندهان ما را هم به شهادت رساندند، همین هدف را دنبال می‌کردند، اما تدبیر و تصمیم قاطع رهبری در جایگزین کردن فوری افرادی به جای فرماندهان، نقشه آنها را ناکام گذاشت.

دکتر پزشکیان با اشاره به برخی مشکلات و مسائل در کشور اظهار داشت: 47 سال است که در مسائل و مشکلات به دنبال مقصر هستیم. وقتی کسی کار می‌کند، طبیعتاً ممکن است اشتباهاتی داشته باشد، لذا برای او پرونده ساخته می‌شود و او را محکوم می‌کنند. در ابتدای انقلاب مدیرانی داشتیم که افرادی صادق بودند و البته طبیعی است که اشتباهاتی هم داشتند، اما آنها را به خاطر اشتباهاتشان حذف و برایشان پرونده‌سازی کردیم. این در حالی است که رویه صحیح این است که چشمان ناظری که به عملکرد مدیران نگاه می‌کند، در پی رفع اشتباهات باشد، نه اینکه در گام اول مدیران را کنار بگذارد.

رئیس جمهور با تأکید بر اراده دولت برای واگذاری اختیارات به مدیران محلی و استانداران، گفت: اطلاعات و آمار منابع و ظرفیت‌های رشد هر استانی قابل محاسبه است و می‌توان با اعطای اختیار، به استانداران برای فعال کردن این ظرفیت‌ها انگیزه بخشید. طبیعی است که اگر اشتباهی هم از آنها سر بزند، می‌توان آن اشتباه را برطرف کرد.

دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ناترازی در حوزه آب در تهران و شهرهای بزرگ دیگر، اظهار داشت: تهران به شکل نامناسبی بزرگ شده است و برای تأمین آب این شهر با گرفتاری روبرو هستیم. آب پشت سدها خیلی کم شده و چاه‌ها برای رسیدن به آب عمیق‌تر شده‌اند و اگر مردم با ما برای حل مشکل آب همکاری نکنند، با بحران وحشتناکی روبرو خواهیم شد. دیگر نمی‌توان تهران را توسعه داد، اما متأسفانه به این مسأله توجه نمی‌شود و شاهد گسترش شهر هستیم.

رئیس جمهور افزود: همکاران من به صورت شبانه‌روزی در تلاشند تا از طالقان به تهران آب بیاید، اما این درمان قطعی نیست، چرا که اگر آب طالقان هم تمام شود، بعد باید چه کنیم! به نظر من در قدم اول نباید اجازه دهیم که بارگذاری‌ها در تهران بیشتر شود و در گام بعدی تلاش کنیم که تهران خلوت‌تر شود.

رئیس جمهور با هشدار نسبت به بحران آب در تهران گفت: شهری چون تهران را نمی‌توان با تانکر آبرسانی کرد و باید از همین الان به فکر مقابله با بحران کم‌آبی باشیم و الا فرزندانمان دیگر نمی‌توانند در این شهر زندگی کنند.

دکتر پزشکیان با تأکید بر اینکه حل بحران آب نیاز به اراده جدی و مشارکت مردم دارد، گفت: به نظر من در تهران و به صورت کلی در فلات مرکزی ایران نباید مجوز هیچ صنعت آب‌بری داده شود و در زمینه بحران آب باید اطلاع‌رسانی دقیقی به مردم صورت پذیرد تا مردم همراهی کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با تأکید مجدد بر اراده دولت برای واگذاری اختیارات به استانداری‌ها، گفت: اگر اختیارات کافی به استانداری‌ها واگذار شود، می‌تواند منجر به توسعه سایر مناطق کشور نیز بشود و در این صورت تولیدکننده‌ها هم حاضر می‌شوند که از تهران خارج شوند. مدیران محلی حتی می‌توانند در حوزه تجارت و فعالیت‌های اقتصادی با مناطق مجاور خود در سایر کشورها وارد تعامل شوند و این اختیار به آنها داده می‌شود.

دکتر پزشکیان در پایان از مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت خواست که در شرایط کنونی و با توجه به اوضاعی که از نظر اقتصادی در کشور ایجاد شده، با اصناف هوشیارانه و تعاملی‌تر رفتار کنند.

پیش از سخنان رئیس جمهور در این جلسه، وزیر صمت گزارشی از عملکرد این وزارتخانه در جنگ 12 روزه برای تداوم فعالیت صنایع ارائه داد.

وی همچنین با ارائه گزارشی از مشکلات قطعی برق، از نوع محاسبه بهای برق و گاز صنایع انتقاد کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فردا پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
ریاکاری به سبک ترامپ؛ صلح در شعار و جنگ در عمل
پلیس راهور اعلام کرد: تغییر قانون؛ کلید صدور گواهینامه بانوان
وقتی سینما صدای عدالت می‌شود
بیماران سرطانی حتماً باید واکسن آنفولانزا تزریق کنند
مشارکت اوکراین و دانمارک در تولید موشک و پهپاد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 16 شهریور
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 شهریور + جدول
تحولی شگفت انگیز در سرعت هوش مصنوعی با رایانه جدید نوری مایکروسافت
لبنان؛ همچنان در کانون طوفان
بار روغن زیتون، شیشه از آب درآمد
پیشنهاد تازه آمریکا به حماس برای توقف جنگ در غزه
حماس: آماده پذیرش آتش‌بس دائمی هستیم
اروپا به اوکراین دروغ می‌گوید، هیچ نیرویی برای نجات نمی‌آید
بررسی سه فوریتی طرح خروج از NPT در مجلس تکذیب شد
بازیکنان تیم ملی والیبال جوانان از سربازی معاف شدند
نخست‌وزیر ژاپن استعفا می دهد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 16 شهریورماه 1404 + جدول
نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو منتقل شد
ناوگان جهانی مقاومت
اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند
عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا محکوم است
خونریزی در سویداء سوریه ادامه دارد/شمار قربانیان به 2 هزار نفر رسید
فینال تاشکند ؛ آزمون بزرگ قلعه نویی
جنگندۀ آذربایجان در دست اوکراین؛ باکو به جبهه ضدروسی ورود کرده است؟
زمان واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های4 تا 7 اعلام شد
اسرائیل به دنبال راه اندازی سازمان جدیدی برای جنگ رسانه‌ای جهانی
جزییات جدید از دستگیری راننده 206 چالوس+فیلم
توافق با ایران؟ دورنما تیره و تار است
خروج رسمی ماشاریپوف از فهرست استقلال
سرمایه‌داری ملی و بابک زنجانی
علت اختلال اینترنت در آسیا و اروپا چیست؟
تداوم نقض آتش بس؛ حملات توپخانه‌ای عربستان علیه غیرنظامیان یمن
دهک‌بندی اشتباه وزارت کار؛ کارگران قربانی تراکنش‌های کارفرمایان
انفجار گاز در سرآسیاب ملارد 14 مصدوم داشت
آهنگ دوستی دو ملت ایران و ارمنستان در تخت جمشید طنین انداز شد
واریز بیش از 744 میلیارد تومان سود به حساب یک میلیون و 294 هزار سهام‌دار
خواهران منصوریان و دریایی طلایی شدند
تغییرات ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در دفترچه کنکور 1404 منتشر شد+ جزئیات
شکست تحریم‌های آمریکایی
مداردیپلماسی | شانگهای نماد دیپلماسی متوازن ایران در دوران پساجنگ
رسانه عبری خبر داد؛ امارات تهدید به خروج از توافقنامه ابراهیم کرد
برگزاری دادگاه 4 متهم شبکه جاسوسی موساد و منافقین در کرج
قالیباف: شیوه فعلی اجرای کالابرگ کارایی خود را از دست داده است
دیپلماسی به شرط حفظ حق حاکمیت ملی
رزمایش بریکس؛ مهندسی قدرت و صلح دریایی
آب و هوای امروز یکشنبه 16 شهریور +هواشناسی استان‌ها
آژانس فضایی ناسا تصویری از غروب ساردینیا را به مناسبت ماه‌گرفتگی پیش رو منتشر کرد
سفیر برزیل در روسیه: اقدامات نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی ونزوئلا غیرقابل توجیه است
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
X
آگهی تبلیغاتی