×
سیاسی
شناسه خبر : 237032
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 21:19
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و  پرونده‌سازی نکنیم

در نشستی با مسئولان وزارت صمت:

پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم

رئیس جمهور گفت: 47 سال است که در مسائل و مشکلات به دنبال مقصر هستیم. وقتی کسی کار می‌کند، طبیعتاً ممکن است اشتباهاتی داشته باشد، لذا برای او پرونده ساخته می‌شود و او را محکوم می‌کنند. در ابتدای انقلاب مدیرانی داشتیم که افرادی صادق بودند و البته طبیعی است که اشتباهاتی هم داشتند، اما آنها را به خاطر اشتباهاتشان حذف و برایشان پرونده‌سازی کردیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور پیش از ظهر امروز یکشنبه 5 مرداد، پس از نشستی با مدیران وزارت راه و شهرسازی، به وزارت صنعت، معدن و تجارت رفت و با وزیر و مدیران این وزارتخانه نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر مسعود پزشکیان در ابتدای سخنان خود گفت: اول برای این به اینجا آمده‌ام که به شما خداقوت و دست‌ مریزاد بگویم و اگر مشکلی هست، در پی حل آن باشیم. در جنگ اخیر امور کشور به خوبی پیش رفت و مشکلی برای مردم ایجاد نشد و این موفقیت به دست نمی‌آمد مگر در سایه همکاری و همراهی نهادها و مردم. در این جنگ صحنه‌هایی از دفاع و همدلی را شاهد بودیم که دشمنان را ناامید کرد و لازم است به خاطر این موفقیت، از همه دست‌اندرکاران اداره کشور، از مدیران و کارکنان، تا صنوف و بازاریان تشکر کنم که اجازه ندادند در کشور نارضایتی ایجاد شود و این قابل قدردانی است.

رئیس جمهور افزود: این وفاق و همدلی که در جامعه ایجاد شده، وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند که با مردم بیشتر همراه شویم و آنها را بیشتر در امور مشارکت دهیم. اگر با هم باشیم و به یکدیگر کمک کنیم، بیگانگان به خود اجازه نمی‌دهند که به خاک کشورمان طمع کنند. اختلاف‌ها و مشکلات ماست که باعث می‌شود، آنها بیشتر به فکر سوءاستفاده باشند.

دکتر پزشکیان با بیان اینکه در این جنگ آموختیم که اگر حاکمیت و مدیریت به افرادی وابسته باشد و برای آنها اتفاقی بیفتد، دشمنان می‌توانند حاکمیت را زمین‌گیر کنند، اظهار داشت: آن روز که می‌خواستند سران قوا را ترور کنند و فرماندهان ما را هم به شهادت رساندند، همین هدف را دنبال می‌کردند، اما تدبیر و تصمیم قاطع رهبری در جایگزین کردن فوری افرادی به جای فرماندهان، نقشه آنها را ناکام گذاشت.

دکتر پزشکیان با اشاره به برخی مشکلات و مسائل در کشور اظهار داشت: 47 سال است که در مسائل و مشکلات به دنبال مقصر هستیم. وقتی کسی کار می‌کند، طبیعتاً ممکن است اشتباهاتی داشته باشد، لذا برای او پرونده ساخته می‌شود و او را محکوم می‌کنند. در ابتدای انقلاب مدیرانی داشتیم که افرادی صادق بودند و البته طبیعی است که اشتباهاتی هم داشتند، اما آنها را به خاطر اشتباهاتشان حذف و برایشان پرونده‌سازی کردیم. این در حالی است که رویه صحیح این است که چشمان ناظری که به عملکرد مدیران نگاه می‌کند، در پی رفع اشتباهات باشد، نه اینکه در گام اول مدیران را کنار بگذارد.

رئیس جمهور با تأکید بر اراده دولت برای واگذاری اختیارات به مدیران محلی و استانداران، گفت: اطلاعات و آمار منابع و ظرفیت‌های رشد هر استانی قابل محاسبه است و می‌توان با اعطای اختیار، به استانداران برای فعال کردن این ظرفیت‌ها انگیزه بخشید. طبیعی است که اگر اشتباهی هم از آنها سر بزند، می‌توان آن اشتباه را برطرف کرد.

دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ناترازی در حوزه آب در تهران و شهرهای بزرگ دیگر، اظهار داشت: تهران به شکل نامناسبی بزرگ شده است و برای تأمین آب این شهر با گرفتاری روبرو هستیم. آب پشت سدها خیلی کم شده و چاه‌ها برای رسیدن به آب عمیق‌تر شده‌اند و اگر مردم با ما برای حل مشکل آب همکاری نکنند، با بحران وحشتناکی روبرو خواهیم شد. دیگر نمی‌توان تهران را توسعه داد، اما متأسفانه به این مسأله توجه نمی‌شود و شاهد گسترش شهر هستیم.

رئیس جمهور افزود: همکاران من به صورت شبانه‌روزی در تلاشند تا از طالقان به تهران آب بیاید، اما این درمان قطعی نیست، چرا که اگر آب طالقان هم تمام شود، بعد باید چه کنیم! به نظر من در قدم اول نباید اجازه دهیم که بارگذاری‌ها در تهران بیشتر شود و در گام بعدی تلاش کنیم که تهران خلوت‌تر شود.

رئیس جمهور با هشدار نسبت به بحران آب در تهران گفت: شهری چون تهران را نمی‌توان با تانکر آبرسانی کرد و باید از همین الان به فکر مقابله با بحران کم‌آبی باشیم و الا فرزندانمان دیگر نمی‌توانند در این شهر زندگی کنند.

دکتر پزشکیان با تأکید بر اینکه حل بحران آب نیاز به اراده جدی و مشارکت مردم دارد، گفت: به نظر من در تهران و به صورت کلی در فلات مرکزی ایران نباید مجوز هیچ صنعت آب‌بری داده شود و در زمینه بحران آب باید اطلاع‌رسانی دقیقی به مردم صورت پذیرد تا مردم همراهی کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با تأکید مجدد بر اراده دولت برای واگذاری اختیارات به استانداری‌ها، گفت: اگر اختیارات کافی به استانداری‌ها واگذار شود، می‌تواند منجر به توسعه سایر مناطق کشور نیز بشود و در این صورت تولیدکننده‌ها هم حاضر می‌شوند که از تهران خارج شوند. مدیران محلی حتی می‌توانند در حوزه تجارت و فعالیت‌های اقتصادی با مناطق مجاور خود در سایر کشورها وارد تعامل شوند و این اختیار به آنها داده می‌شود.

دکتر پزشکیان در پایان از مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت خواست که در شرایط کنونی و با توجه به اوضاعی که از نظر اقتصادی در کشور ایجاد شده، با اصناف هوشیارانه و تعاملی‌تر رفتار کنند.

پیش از سخنان رئیس جمهور در این جلسه، وزیر صمت گزارشی از عملکرد این وزارتخانه در جنگ 12 روزه برای تداوم فعالیت صنایع ارائه داد.

وی همچنین با ارائه گزارشی از مشکلات قطعی برق، از نوع محاسبه بهای برق و گاز صنایع انتقاد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
بدرقه تاریخی مشهد مقدس؛ پیکر رهبر شهید، زائر امام رضا(ع) شد
اتخاذ تمهیدات ویژه برای حفظ ایمنی پروازها در پی اقدامات خرابکارانه دشمن
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی
قرارداد 7میلیون یورویی کلوپ با ژرمن ها
ادامه نقض آتش‌بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی
چرا آلمانی‌ها بار دیگر علیه پایگاه هوایی آمریکا دست به اعتراض زدند؟
ترامپ زیر تیغ انتقاد نماینده جمهوریخواه
فیدان: آتش‌بس ایران و آمریکا پایان نیافته است
بسته تحریمی جدید اروپا علیه روسیه در راه است
تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای پیام تداوم راه مقاومت بود
درگیری شدید حریدی‌ها با نظامیان صهیونیست
تجاوز دوباره آمریکا به ایران؛ حمله به 5 استان و پاسخ کوبنده نیروهای مسلح
پدافند هوایی بوشهر اقدام پهپادهای مهاجم را ناکام گذاشت
آمریکاحمله‌ای در ایران انجام نداده است
هند و افغانستان در ناآرامی های بلوچستان نقش دارند
قدردانی آیت الله موحدی کرمانی از مردم عراق
سفر ریلی مشهد - تهران از سر گرفته شد
افزایش قیمت بنزین در آمریکا
مدافع انگلیس دیدار مقابل نروژ را از دست داد
آمدم ای شاه پناهم بده
تشییع شهید خزیمی در بندر امام خمینی(ره)
نگرانی بلژیک از فشار اقتصادی جنگ ایران و امریکا
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره تحولات منطقه
روایت بقائی از بدرقه باشکوه رهبر شهید
مصباحی‌مقدم: امام شهید، نماد ایستادگی و استقلال ایران بود
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه