×
اجتماعی
شناسه خبر : 237029
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 22:30
استاندار  تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد

استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد

استاندار تهران گفت: در تهران شرایطی فراهم کردیم که امور مشترکان جابجایی و تعویض شیرآلات کاهنده را انجام دهند که 30 تا 35 درصد باعث صرفه‌جویی در مصرف آب است

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمدصادق معتمدیان استاندار تهران در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره وضعیت آب تهران اظهار کرد: امروز در هیئت دولت گزارشی از وضعیت آب تهران، آخرین وضعیت اقدامات و همینطور پیشنهادات و راهکارهای اجرایی را به رئیس‌جمهوری ارائه کردیم. .

وی تاکید کرد: یکی از بهترین راهکارها استفاده از کاهنده‌هاست و مدیریت درست مصرف. 62 درصد از شهروندان تهرانی تا دو برابر نسبت به الگوی مصرف بیشتر مصرف می‌کنند. عدد الگوی مصرف ما 130 لیتر است میانگین 200 لیتر مصرف روزانه هر شهروند تهرانی است. 20 درصد کاهش مصرف حداقل سالانه 300 میلیون مترمکعب صرفه‌جویی رو به دنبال خواهد داشت.
استاندار تهران تاکید کرد: در تهران شرایطی فراهم کردیم که امور مشترکان جابجایی و تعویض شیرآلات کاهنده را انجام دهند که 30 تا 35 درصد باعث صرفه‌جویی در مصرف آب است.
معتمدیان یادآور شد: 30 درصد مصرف آب مربوط به استحمام، 30 درصد مربوط به شست‌وشو و 40 درصد هم سایر مصارف است که عمده اسراف در این 40 درصد است که شامل شست‌وشوی خودرو و حیاط و آبیاری باغچه‌ها و امثال آن است که اگر از این 40 درصد پرتی 20 درصد را مدیریت کنیم کار بزرگی است.
استاندار تهران تاکید کرد: امیدواریم با حمایت دولت بتوانیم زمینه تعویض کاهنده‌ها را انجام دهیم که با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار بگیرد که بدون اخذ وجه از طریق امور مشترکان و از قبوض آب قابل کسر است که به صورت اقساط 12 تا بیست‌وچهار ماهه انجام می‌گیرد.
وی ادامه داد: در تهران چیزی به نام قطعی آب نداریم امروز به دلیل ضرورتی که ایجاد کردیم فشار را به 9 دهم و هشت‌دهم و هفت‌دهم رساندیم که باعث صرفه‌جویی می‌شود. 80 درصد از مردم در آپارتمان‌ها و برج‌ها امکان ذخیره آب یعنی مخزن و پمپ را دارند و 20 درصد هم که فاقد پمپ هستند که تلاش ما این است بتوانیم بهره‌برداری مردم از امکانات را فراهم کنیم. نظارت بر بازار، نظارت بر قیمت‌های پمپ‌ها از سوی تعزیرات در سطح استان تهران در حال انجام است.
معتمدیان افزود: برنامه بلندمدتی داریم که طرح‌های آمایشی است تا باتوجه به سیاست‌های محدودسازی که در بارگذاری جمعیتی انجام می‌گیرد، آب پایدار و باکیفیت برای سال‌های آتی را انجام دهیم.


تسنیم
اخبار مرتبط
استاندار تهران: 2004 پروژه عمرانی و اقتصادی در یک سال گذشته افتتاح شده است
شنبه 1404/06/08 ساعت 12:53
استاندار تهران: 2004 پروژه عمرانی و اقتصادی در یک سال گذشته افتتاح شده است
محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران با ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله دولت در استان و شرایط ویژه کشور از جمله تحریم‌ها و افزایش قیمت‌های جهانی، اظهار کرد: با وجود همه مشکلات، مجموعه مدیران استان با همت بلند، 2004 پروژه در حوزه‌های عمرانی و و اقتصادی را به پایان رسانده یا در آستانه افتتاح قرار داده‌اند.
آخرین تحولات مربوط به انتقال پایتخت + فیلم
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 11:35
رئیس شورای شهر تهران گزارش داد؛
آخرین تحولات مربوط به انتقال پایتخت + فیلم
رئیس شورای شهر تهران درباره بحث قدیمی انتقال پایتخت اعلام کرد که به‌رغم تشکیل کمیسیون ویژه و پیگیری وزارت راه و شهرسازی، فعلاً تمرکز بر ساماندهی پایتخت است و به‌دلیل موانع متعدد، امکان عملیاتی شدن انتقال پایتخت به‌صورت قطعی وجود ندارد.
استاندار تهران: 87 درصد سدهای تهران خالی است
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 11:30
استاندار تهران: 87 درصد سدهای تهران خالی است
استاندار تهران با اشاره به منابع آبی استان تهران و با بیان اینکه به غیر از سد طالقان، 87 درصد از سدهای چهارگانه ای که وظیفه تامین آب شرب تهران را بر عهده دارند، خالی است، گفت: این درحالیست که 21 برابر میانگین کشور، بارگذاری جمعیتی در استان تهران داریم.
بحران آب، از آنچه در گزارش‌ها می‌خوانید وخیم‌تر است
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 08:45
نورنیوز راه‌های عبور از تنش آبی را بررسی می‌کند؛
بحران آب، از آنچه در گزارش‌ها می‌خوانید وخیم‌تر است
بحران آب، نه صرفاً بحران منابع، بلکه بحران تفکر، برنامه‌ریزی، و اراده است. کشوری که روزگاری تمدنی آبی را در دل کویر بنا نهاد، امروز نیز می‌تواند از رهگذر دانش بومی، تجربیات جهانی، سیاست‌گذاری جسورانه، و مشارکت اجتماعی، خود را از این بحران نجات دهد.
نظرات

آخرین اخبار
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!