×
سیاسی
شناسه خبر : 234998
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 15:00

ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم

ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات مرصاد و حمله دشمن بعثی به سایت سوباشی تأکید کرد که در سایه رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، با اقتدار در خط مقدم دفاع از ملت ایران ایستاده و آماده فداکاری در راه عزت و امنیت کشور است.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات ظفرمند مرصاد و حمله دشمن بعثی به سایت راداری سوباشی، با تاکید بر آمادگی نیروهای مسلح برای دفاع از ملت ایران، اعلام کرد:

«بسم الله الرحمن الرحیم

انّ الله جَامِعُ الْمُنَافِقِینَ وَالْکَافِرِینَ‏ فِى جَهَنّمَ جَمِیعاً

ملت بزرگ ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، آماج توطئه‌ها، فتنه‌ها و اهداف شوم دشمنان داخلی و خارجی بوده و خنجر خیانت گروهک منفور منافقین را در پهلوی خود حس کرده است.

تاریخ دفاع مقتدرانه و مقدس ملت ایران گواه است که استکبار جهانی در جنگ تحمیلی هشت ساله، در مواجهه با ایثار و افتخارآفرینی رزمندگان اسلام، شکست سنگینی را متحمل شد و تحقق وعده صریح خداوند مبنی بر پیروزی حق بر باطل را مشاهده کرد.

آخرین فصل توطئه دشمن در واپسین روز‌های دفاع مقدس، استفاده از عنصر منفور و نیابتی‌اش، سازمان تروریستی منافقین علیه ملت ایران بود.

آنها که به ملت خود پشت کرده بودند، با وجود پذیرش قطعنامه از سوی ایران، با بازیگردانی صدام حسین ملعون و استکبار جهانی در پنجم مرداد سال ۱۳۶۷، سلاح آتشین خود را به سوی ملت ایران نشانه رفتند و اوج خباثت و دشمنی خود با ملت سرافراز ایران اسلامی را نمایان ساختند؛ اما این توطئه نیز به فضل خداوند و با هوشیاری و ازخودگذشتگی نیرو‌های مسلح کشور اعم از ارتش، سپاه، بسیج، به شکست کوبنده سازمان منافقین منجر شد.

حضور پرتعداد نیرو‌های مردمی، پشتیبانی قاطع و بی‌بدیل بالگرد‌های هوانیروز و جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش، زمین را بر مهاجمان سرگردان، تنگ و سوزان کرد و با هدایت مدبرانه و قاطع شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، شیرازه لشکر مزدور دشمن، متلاشی شد. این فرمانده نابغه جنگ در مرصاد ظفرمند، جهنمی از شراره‌های خشم مردم ایران و نیرو‌های مسلح کشور را بر سازمان منافقین روانه کرد تا پایانی بر شرارت این دژخیمان دشمن باشد.

در این روزها، همچنین ۱۹ شهید پرافتخار سایت راداری سوباشی، در آخرین مأموریت خود، تا پای جان دز مقابل حمله ناجوانمردانه و هوایی دشمن بعثی، ایستادند و با تقدیم جان در پیشگاه ملت قهرمان، رذالت صدامیان پیمان‌شکن و وعده پوچ آتش‌بس ادعایی غرب را اثبات کردند.

در جنگ ۱۲ روزه اخیر رژیم منحوس صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران نیز، این دیوار بلند ایستادگی و چشم بینای ایران پرافتخار در غرب کشور، هدف تهاجم وحشیانه رژیم سفاک صهیونی قرار گرفت تا تاریخ به گواهی حماسه ملت بزرگ و انقلابی ایران بیاید و سوباشی را دروازه استقامت تا شهادت بنامد.

ایستادگی دلاوران سوباشی در برابر حمله رژیم منحوس صهیونی و شهدای دفاع مقدس اخیر، نشان داد که رزمندگان ایران اسلامی در هر زمانی برای دفاع از تمامیت ارضی و امنیت و آسایش هموطنان عزیزمان سر از پای نمی‌شناسند.

ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافع حرم، شهدای مدافع وطن و به‌ویژه شهیدان عملیات مرصاد و سایت سوباشی اعلام می‌دارد که در پرتو فرماندهی مدبرانه معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، با صلابت در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده، آماده جانفشانی در راه اهتزاز پرچم ایران اسلامی و اعتلای ملت ایران است و از شکوه و تمامیت این حریم تابناک، با بذل جان حفاظت خواهد کرد.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه‌ریزی برای رشد سه میلیارد دلاری حجم تجارت ایران و ارمنستان
افزایش چشمگیر زائران مشهد در دهه آخر ماه صفر
اتحادیه اروپا خواستار حفظ منافع مشترک و گارانتی‌های امنیتی اوکراین شد + فیلم
حریق گسترده در برج 25 طبقه بدون تلفات جانی مهار شد
حمله می‌شود یا نه؟!
جزییات دیدار ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید
شنبه اداره‌های تهران تعطیل است/کدام استان‌های روز شنبه تعطیل هستند؟
جدول رده‌بندی لیگ برتر پس از پایان دیدارهای امروز
کاهش ساعت کاری ادارات کردستان طی دو روز آینده
ترامپ: در صورت پیشرفت مثبت، نشست سه‌جانبه برگزار می‌شود
ادعای رسانه صهیونیستی در مورد دلیل ترور علی شمخانی
چند پرسش از دوستان جبههٔ اصلاحات
تعویض‌های طلایی هاشمیان؛ پرسپولیس از شکست فرار کرد
عکس های منتخب جهان، 18 آگوست 2025
اروپا و ترامپ؛ نمایش وحدت یا سند تحقیر تاریخی
ایران برنده یک نقره و یک برنز در 4 وزن نخست کشتی آزاد جوانان شد
آغاز ساخت نخستین شهر هوشمند دریامحور ایران در قشم
حماس با طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه موافقت کرد
وزیر اقتصاد: اصلاحات بودجه‌ای 1404 به مجلس می رود
وداع با استاد فرشچیان؛ پیکر «استاد فرشچیان» به خاک سپرده شد
زمان واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
گل به خودی حسین پورحمیدی در دقیقه 17؛ مس رفسنجان گل دوم را زد + فیلم
ترکیب اصلی تیم فجر مقابل پرسپولیس +جدول
تکلیف امتحانات روز شنبه دانشگاه‌های تهران مشخص شد
درنشست مهم رهبران اروپایی در واشنگتن؛ ترامپ خواستار پایان فوری جنگ اوکراین شد
عارف: حل مسائل از طریق مذاکره، راهبرد اصلی ماست
دوفوریتی | رواج ازدواج سفید و کوررنگی سیاست‌گذاری اجتماعی ما
350 زائر ایرانی هنوز در عراق هستند
صادق: در انتخابات نظام مهندسی امسال هیچ دخالتی نداشتیم + فیلم
بازگشت قطر ایرویز به فرودگاه شیراز/ پروازهای بین‌المللی افزایش یافت
ایستگاه متروی شهید بخارایی تعطیل شد
جزئیات تیراندازی با سلاح گرم در چالوس؛ پلیس در حال شناسایی عاملان
تعطیلی روز چهارشنبه در قم قطعی شد
بزرگ‌ترین محموله شیشه در کرج توقیف شد
ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم هاکی شد + فیلم
مراسم تشییع استاد فرشچیان در اصفهان آغاز شد + فیلم
بارش شدید باران و تگرگ در ارتفاعات جنوب‌غربی عربستان + فیلم
قیمت جدید طلا در بازار تهران اعلام شد
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
نتایج کنکور دانشجومعلمان اعلام شد+لینک سامانه
قیمت خودرو امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 +جدول
صدور فیش حقوق مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ معوقات فروردین پرداخت می شود؟
تعطیلی موقت ایستگاه‌های متروی تهران در خط یک
مرگ دو دختر نوجوان در مهمانی شبانه تهران
نورنما | مرد کلاشینکف به دست به دنبال چماق به دستان در چالوس
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان وارد ایروان شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 27 مرداد 1404+جدول
در سوگ صنایع
X
آگهی تبلیغاتی