×
سیاسی
شناسه خبر : 234998
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 15:00
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم

ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم

ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات مرصاد و حمله دشمن بعثی به سایت سوباشی تأکید کرد که در سایه رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، با اقتدار در خط مقدم دفاع از ملت ایران ایستاده و آماده فداکاری در راه عزت و امنیت کشور است.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات ظفرمند مرصاد و حمله دشمن بعثی به سایت راداری سوباشی، با تاکید بر آمادگی نیروهای مسلح برای دفاع از ملت ایران، اعلام کرد:

«بسم الله الرحمن الرحیم

انّ الله جَامِعُ الْمُنَافِقِینَ وَالْکَافِرِینَ‏ فِى جَهَنّمَ جَمِیعاً

ملت بزرگ ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، آماج توطئه‌ها، فتنه‌ها و اهداف شوم دشمنان داخلی و خارجی بوده و خنجر خیانت گروهک منفور منافقین را در پهلوی خود حس کرده است.

تاریخ دفاع مقتدرانه و مقدس ملت ایران گواه است که استکبار جهانی در جنگ تحمیلی هشت ساله، در مواجهه با ایثار و افتخارآفرینی رزمندگان اسلام، شکست سنگینی را متحمل شد و تحقق وعده صریح خداوند مبنی بر پیروزی حق بر باطل را مشاهده کرد.

آخرین فصل توطئه دشمن در واپسین روز‌های دفاع مقدس، استفاده از عنصر منفور و نیابتی‌اش، سازمان تروریستی منافقین علیه ملت ایران بود.

آنها که به ملت خود پشت کرده بودند، با وجود پذیرش قطعنامه از سوی ایران، با بازیگردانی صدام حسین ملعون و استکبار جهانی در پنجم مرداد سال ۱۳۶۷، سلاح آتشین خود را به سوی ملت ایران نشانه رفتند و اوج خباثت و دشمنی خود با ملت سرافراز ایران اسلامی را نمایان ساختند؛ اما این توطئه نیز به فضل خداوند و با هوشیاری و ازخودگذشتگی نیرو‌های مسلح کشور اعم از ارتش، سپاه، بسیج، به شکست کوبنده سازمان منافقین منجر شد.

حضور پرتعداد نیرو‌های مردمی، پشتیبانی قاطع و بی‌بدیل بالگرد‌های هوانیروز و جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش، زمین را بر مهاجمان سرگردان، تنگ و سوزان کرد و با هدایت مدبرانه و قاطع شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، شیرازه لشکر مزدور دشمن، متلاشی شد. این فرمانده نابغه جنگ در مرصاد ظفرمند، جهنمی از شراره‌های خشم مردم ایران و نیرو‌های مسلح کشور را بر سازمان منافقین روانه کرد تا پایانی بر شرارت این دژخیمان دشمن باشد.

در این روزها، همچنین ۱۹ شهید پرافتخار سایت راداری سوباشی، در آخرین مأموریت خود، تا پای جان دز مقابل حمله ناجوانمردانه و هوایی دشمن بعثی، ایستادند و با تقدیم جان در پیشگاه ملت قهرمان، رذالت صدامیان پیمان‌شکن و وعده پوچ آتش‌بس ادعایی غرب را اثبات کردند.

در جنگ ۱۲ روزه اخیر رژیم منحوس صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران نیز، این دیوار بلند ایستادگی و چشم بینای ایران پرافتخار در غرب کشور، هدف تهاجم وحشیانه رژیم سفاک صهیونی قرار گرفت تا تاریخ به گواهی حماسه ملت بزرگ و انقلابی ایران بیاید و سوباشی را دروازه استقامت تا شهادت بنامد.

ایستادگی دلاوران سوباشی در برابر حمله رژیم منحوس صهیونی و شهدای دفاع مقدس اخیر، نشان داد که رزمندگان ایران اسلامی در هر زمانی برای دفاع از تمامیت ارضی و امنیت و آسایش هموطنان عزیزمان سر از پای نمی‌شناسند.

ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافع حرم، شهدای مدافع وطن و به‌ویژه شهیدان عملیات مرصاد و سایت سوباشی اعلام می‌دارد که در پرتو فرماندهی مدبرانه معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، با صلابت در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده، آماده جانفشانی در راه اهتزاز پرچم ایران اسلامی و اعتلای ملت ایران است و از شکوه و تمامیت این حریم تابناک، با بذل جان حفاظت خواهد کرد.»


نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله دشمن متجاوز به آبادان و خرمشهر
پنتاگون تلفات نیروهای آمریکایی در جنگ با ایران را مخفی می‌کند
عامل تیراندازی در وردآورد دستگیر شد
اعدام عامل آتش‌زدن مکان نظامی در اغتشاشات
واکنش فرمانده هوافضای سپاه به اظهارات اخیر وزیر جنگ آمریکا
حسین رضازاده: پشت ایران به مردم و نیروهای مسلح گرم است
نخست‌وزیر استرالیا: ما می‌خواهیم شاهد کاهش تنش در خاورمیانه باشیم
حمله سایبری حنظله به شرکت های طراح سامانه‌های یکپارچه پدافند هوایی رژیم اسرائیل
ایران برای نشست اضطراری به یونسکو پیشنهاد داد
پیوستن رئیس قوه قضاییه به پویش «جانفدا برای ایران»
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فیلیپین
آخرین وضعیت جاده های شمالی کشور
اعتراض مجله آتلانتیک: چرا ترامپ جهش قیمت بنزین را پیش‌بینی نکرده بود؟
توزیع نهال رایگان در 22 بوستان پایتخت در روز طبیعت
هشدار سونامی برای چندین کشور در پی زلزله شدید دریای ملوک اندونزی
فرمانده کل ارتش: درصورت اقدام دشمن به عملیات زمینی یک نفر هم نباید جان سالم به در ببرد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ محدوده غرب قم دو مرتبه مورد هدف قرار گرفت
آغاز پویش نهال امید در سراسر ایران
گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای ویتنامی خود در خصوص تحولات منطقه
مهمترین چالش ترامپ؛ پایان گزینه های اقدام در برابر تهران‌
حمله حزب الله لبنان با پهپادهای انتحاری به شهرک‌های اسرائیلی
هاآرتص: ارتش اسرائیل تا آستانه فروپاشی رفته است
نحوه فعالیت بانک های کشور از 15 فروردین ماه اعلام شد
سفیر پیشین آمریکا در ناتو: نمی‌دانم چرا باید فکر کنیم که در امنیت بیشتری از گذشته هستیم
اگر تنگه هرمز تا پایان آوریل بسته بماند چه می‌شود؟
سپاه: یک فروند پهپاد هرمس 900 در آسمان شیراز منهدم شد
نجباء: هیچ مذاکره‌ای را نمی‌پذیریم؛ فقط انتقام
بقائی: ایران چرخه شرورانه جنگ، مذاکره، آتش‌بس را نمی‌پذیرد
پزشکیان چه گفت؟ ترامپ چه می گوید؟
توصیه های پلیس راهور تهران در روز طبیعت
ریزش قیمت جهانی طلا
بدون هیچ‌گونه تردیدی در مورد حقانیت موضع خود، در حال دفاع هستیم
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت