×
سیاسی
شناسه خبر : 234998
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 15:00
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم

ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم

ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات مرصاد و حمله دشمن بعثی به سایت سوباشی تأکید کرد که در سایه رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، با اقتدار در خط مقدم دفاع از ملت ایران ایستاده و آماده فداکاری در راه عزت و امنیت کشور است.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات ظفرمند مرصاد و حمله دشمن بعثی به سایت راداری سوباشی، با تاکید بر آمادگی نیروهای مسلح برای دفاع از ملت ایران، اعلام کرد:

«بسم الله الرحمن الرحیم

انّ الله جَامِعُ الْمُنَافِقِینَ وَالْکَافِرِینَ‏ فِى جَهَنّمَ جَمِیعاً

ملت بزرگ ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، آماج توطئه‌ها، فتنه‌ها و اهداف شوم دشمنان داخلی و خارجی بوده و خنجر خیانت گروهک منفور منافقین را در پهلوی خود حس کرده است.

تاریخ دفاع مقتدرانه و مقدس ملت ایران گواه است که استکبار جهانی در جنگ تحمیلی هشت ساله، در مواجهه با ایثار و افتخارآفرینی رزمندگان اسلام، شکست سنگینی را متحمل شد و تحقق وعده صریح خداوند مبنی بر پیروزی حق بر باطل را مشاهده کرد.

آخرین فصل توطئه دشمن در واپسین روز‌های دفاع مقدس، استفاده از عنصر منفور و نیابتی‌اش، سازمان تروریستی منافقین علیه ملت ایران بود.

آنها که به ملت خود پشت کرده بودند، با وجود پذیرش قطعنامه از سوی ایران، با بازیگردانی صدام حسین ملعون و استکبار جهانی در پنجم مرداد سال ۱۳۶۷، سلاح آتشین خود را به سوی ملت ایران نشانه رفتند و اوج خباثت و دشمنی خود با ملت سرافراز ایران اسلامی را نمایان ساختند؛ اما این توطئه نیز به فضل خداوند و با هوشیاری و ازخودگذشتگی نیرو‌های مسلح کشور اعم از ارتش، سپاه، بسیج، به شکست کوبنده سازمان منافقین منجر شد.

حضور پرتعداد نیرو‌های مردمی، پشتیبانی قاطع و بی‌بدیل بالگرد‌های هوانیروز و جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش، زمین را بر مهاجمان سرگردان، تنگ و سوزان کرد و با هدایت مدبرانه و قاطع شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، شیرازه لشکر مزدور دشمن، متلاشی شد. این فرمانده نابغه جنگ در مرصاد ظفرمند، جهنمی از شراره‌های خشم مردم ایران و نیرو‌های مسلح کشور را بر سازمان منافقین روانه کرد تا پایانی بر شرارت این دژخیمان دشمن باشد.

در این روزها، همچنین ۱۹ شهید پرافتخار سایت راداری سوباشی، در آخرین مأموریت خود، تا پای جان دز مقابل حمله ناجوانمردانه و هوایی دشمن بعثی، ایستادند و با تقدیم جان در پیشگاه ملت قهرمان، رذالت صدامیان پیمان‌شکن و وعده پوچ آتش‌بس ادعایی غرب را اثبات کردند.

در جنگ ۱۲ روزه اخیر رژیم منحوس صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران نیز، این دیوار بلند ایستادگی و چشم بینای ایران پرافتخار در غرب کشور، هدف تهاجم وحشیانه رژیم سفاک صهیونی قرار گرفت تا تاریخ به گواهی حماسه ملت بزرگ و انقلابی ایران بیاید و سوباشی را دروازه استقامت تا شهادت بنامد.

ایستادگی دلاوران سوباشی در برابر حمله رژیم منحوس صهیونی و شهدای دفاع مقدس اخیر، نشان داد که رزمندگان ایران اسلامی در هر زمانی برای دفاع از تمامیت ارضی و امنیت و آسایش هموطنان عزیزمان سر از پای نمی‌شناسند.

ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافع حرم، شهدای مدافع وطن و به‌ویژه شهیدان عملیات مرصاد و سایت سوباشی اعلام می‌دارد که در پرتو فرماندهی مدبرانه معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، با صلابت در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده، آماده جانفشانی در راه اهتزاز پرچم ایران اسلامی و اعتلای ملت ایران است و از شکوه و تمامیت این حریم تابناک، با بذل جان حفاظت خواهد کرد.»


نظرات

آخرین اخبار
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد
قمار ترامپ با «دیپلماسی بدون دیپلمات‌ها»
اعلام برنامه اردوی نوروزی تیم ملی فوتبال ایران
از ضرب الاجل ترامپ تا پیام شورای دفاع؛ خط باریک اشتباه محاسباتی
چند توصیه مهم ماه رمضانی؛ این مواد غذایی را از افطار حذف کنید
رئیس سازمان مالیاتی از اجرای کامل قانون مالیاتی سامانه مودیان خبر داد
مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تمدید شد
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟
ضرب الاجل ترامپ؛ وقتی تهدید 15روزه بوی خطای محاسباتی می‌دهد
نیویورک تایمز: ترامپ درباره جنگ با ایران به کسی توضیح نمی‌دهد
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن
زمان برگزاری جلسه تعیین دستمزد 1405 اعلام شد
قیمت طلای جهانی امروز 1 اسفند 1404
وقتی قدرت به ابزار معامله تنزل می‌یابد
پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی
شهباز شریف: تنها راه صلح پایدار در غزه تشکیل کشور مستقل است
تشخیص هوش مصنوعی در پزشکی چقدر واقعی است؟
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
احتمال همکاری نفتی میان ایران و آمریکا
صدور ویزای کشتی‌گیران ایرانی برای حضور در مسابقات رنکینگ آلبانی
آغاز به کار نمایشگاه قرآن از امروز
جدول اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
مذاکرات هسته‌ای؛ محور رایزنی معاون وزیرخارجه ایران با سفرای چین و روسیه
نظر رئیس پیشین پلیس راهور در خصوص گواهینامه موتورسیکلت بانوان؛ قابل اجراست
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
تهران و قاهره به‌سوی برقراری روابط گسترده؛ احتمال تبادل سفیر بین دو کشور
آبِ طلایی؛ پروژه‌ای برای بودجه‌های بی‌پایان؟
مخلوط این شوینده‌ها خطر مرگ را به‌دنبال دارد
روبیو به اراضی اشغال سفر می‌کند
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان در مرز پاوه
نگاهی به برنامه‌های افطار تلویزیون
روایت گروسی از آنچه در مذاکرات میان ایران و آمریکا اتفاق افتاد
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد
اعلام برنامه زمان‌بندی بازی‌های دوستانه حریف ایران در جام جهانی
پاسخ ایران در واکنش به تهدیدات آمریکا: در صورت تجاوز قاطعانه پاسخ خواهیم
در زمان روزه‌داری می‌توان خون اهدا کرد؟
وقوع حادثه درمحور شاهین‌شهر/ یک 405 واژگون شد
دیدار ولیعهد عربستان با سناتور آمریکایی پیرامون تحولات منطقه
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟
واردات روغن افزایش یافت
در صورت عدم توافق با ایران اتفاقات بسیار بدی برای آنها خواهد افتاد