×
حوادث
شناسه خبر : 234972
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 12:45
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر

اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر

کیفرخواست پرونده مهدی حسنی و بهروز احسانی‌اسلاملو به اتهام بغی، عضویت در گروهک تروریستی منافقین با هدف برهم زدن امنیت کشور، جمع‌آوری اطلاعات و قرار دادن آن در اختیار دیگران، اجتماع و تبانی و محاربه از طریق تخریب اموال عمومی با هدف برهم زدن امنیت کشور صادر شد.

نورنیوز - گروه حوادث: حکم اعدام ۲ عضو گروه مجاهدین خلق (منافقین) به اتهام بغی و محاربه صبح امروز یکشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۴ در تهران، با طناب دار، اجرا شد.

قوه قضائیه اعلام کرد: مهدی حسنی با نام مستعار فردین فرزند حسین و بهروز احسانی اسلاملو با نام مستعار بهزاد فرزند جمشیدعلی از عناصر عملیاتی - تروریستی گروهک تروریستی منافقین که اقدام به ساخت لانچر و خمپاره‌انداز دستی می‌کردند و با پرتابه‌های بی‌دقت به شهروندان، منازل، اماکن خدماتی و اداری، مراکز آموزشی و خیریه خسارت می‌زدند و تلفات می‌گرفتند؛ همچنین هدفشان برهم زدن نظم اجتماعی و امنیت شهر‌وندان بی گناه بود، محاکمه و پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز (پنجم مرداد ماه ۱۴۰۴) به دار مجازات آویخته شدند.

طبق مستندات موجود در پرونده، مهدی حسنی از چندین سال قبل به عضویت گروهک تروریستی منافقین درآمده بود و با سرپل‌های عملیاتی گروهک منافقین در ارتباط بوده است.

بهروز احسانی اسلاملو نیز از دهه ۶۰ در عضویت گروهک منافقین بوده و پس از آزادی از زندان در دهه ۶۰، مجدد به عضویت گروهک منافقین در آمده بود.

تروریست‌ها با هماهنگی سرپل‌های گروهک منافقین، یک خانه تیمی در تهران تهیه کرده بودند که در راستای اهداف گروهک اقدام به ساخت لانچر و خمپاره انداز‌های دستی می‌کردند، پرتابه‌های بی دقت به سمت شهروندان، منازل، اماکن خدماتی و اداری، مراکز آموزشی و خیریه می‌زدند و همچنین فعالیت‌های تبلیغی - ایذایی در جهت حمایت از گروهک منافقین می‌کردند.

تخریب اموال عمومی، جمع‌آ‌وری اطلاعات و تصویربرداری از فعالیت‌های تروریستی و ارسال به سرپل‌های گروهک و انتشار در شبکه‌های وابسته به منافقین، از دیگر اقدامات دو تروریست نامبرده بوده است.

بهروز اسلاملو یکی از تروریست‌ها در هنگام خروج مرز زمینی به کشور ترکیه توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و دستگیر شد.

از متهمان پس از دستگیری سلاح گرم، فشنگ، تجهیزات ساخت خمپاره و وسایل مورد نیاز برای تغییر چهره کشف شده است.

پس از شناسایی و دستگیری محکومان، کیفرخواست پرونده به اتهام بغی، عضویت در گروهک تروریستی منافقین با هدف برهم زدن امنیت کشور، جمع‌آوری اطلاعات و قرار دادن آن در اختیار دیگران اجتماع و تبانی و محاربه از طریق تخریب اموال عمومی با هدف برهم زدن امنیت کشور صادر شد. 

با ارسال کیفرخواست به دادگاه، جلسات رسیدگی به پرونده با حضور متهمان و وکلای آنها برگزار و با توجه به ادله و مستندات، دادگاه تهران، این دو متهم را به اتهام بغی به اعدام محکوم کرد.

پس از صدور حکم اولیه، پرونده جهت رسیدگی به فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد که دیوان عالی کشور با توجه به مستندات موجود رای دادگاه را ابرام کرد.

همچنین دیوان عالی کشور درخواست اعاده دادرسی محکومان را رد کرد.

در نهایت با توجه به احکام صادره در دادگاه و طی تشریفات قانونی، مهدی حسنی و بهروز احسانی اسلاملو به دار مجازات آویخته و حکم اعدام آنها اجرا شد.

منافقین
 


نظرات

آخرین اخبار
چشم هوشمند ربات‌های جراح و تشخیص مرز تومور سرطانی در صدم ثانیه
پیوند موتورهای انرژی اسفناج به بدن حیوانات!
ایمپلنت نرمی که با رگ‌های شما «نفس» می‌کشد!
گالانت: اهداف راهبردی علیه ایران محقق نشد
پاکستان برای میانجیگری صلح به تهران آمد
حماس: در صورت شکست مذاکرات گزینه‌های آماده داریم
رویترز: دیپلماسی تند ترامپ در برابر ایران به بن‌بست رسید
گزارش شبکه 12 اسرائیل از سرکوب مخالفان در بحرین
الیکا عبدالرزاقی مجری «کودک شو» شد
خودداری آمریکا از تمدید معافیت خرید نفت روسیه
شکست ماموریت چین؛ ترامپ و کابوس جنگی که تمام نمی‌شود
حقوق بشر برای دشمنان، مصونیت برای متحدان
لفاظی‌های جدید ترامپ در اوج انزوای جهانی و شکست در میدان
قالیباف: مقاومت 70 روزه ملت ایران تحول جهان را سرعت بخشید
هلاکت یک افسر صهیونیست در حمله حزب‌الله
سایه سنگین ناامنی بر مدارس نیجریه/ ربایش ده‌ها کودک
اعتراف تلخ بورل: اتحادیه اروپا برای جهان امروز طراحی نشده است
پایان تعطیلات اجباری بازار سهام + زمان بازگشایی
فشار بی‌سابقه سیاسی بر کاخ سفید همزمان با جهش قیمت بنزین
«هرمز سیف» وارد میدان شد/ مدیریت هوشمند قدیمی‌ترین آبراه جهان با بیمه ایرانی
طرح آمریکا برای «نیابتی کردن» جنگ در جزایر ایرانی
تجاوز هوایی به «قانون النهر» قربانی گرفت
تظاهرات ضد جنگ در لندن با محوریت حمایت از ایران
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد+ اعلام مهلت نهایی
وداع تلخ با بازیگر نمایش «فردریک»/ صحنه در سوگ بهناز نازی نشست
فرصت‌سوزی تاریخی جمهوری‌خواهان؛ بازنده بزرگِ جنگِ ترامپ علیه ایران
نفت 150 دلاری کابوس وزیر انرژی آمریکا
وقوع زلزله 4.5 ریشتری حوالی گلوگاه/کانون لرزش کجا بود؟
پایان باشکوه باواریایی‌ها با هت‌تریک یازدهم هری کین
فهرست نهایی تیم ملی/ قلعه‌نویی 30 یوز را انتخاب کرد
تسهیلات میلیاردی برای احیای بازار جنت/ واریز 50 میلیون تومان کمک بلاعوض تا فردا صبح
توافق صلح لبنان با اسرائیل، توافقی جنجالی تر از سال 1983
20 جام، 10 سال، یک پپ!
بتن‌ریزی واحد دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر زیر سایه امنیت
هماهنگی مسکو و پکن برای دفاع از ایران در تنگه هرمز
بحران در عدن، بازداشت‌ در سایه اختلافات امارات و عربستان
زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا
سقوط برج ترامپ زیر سایه جنگ ایران
برگ‌های برنده ایران در صورت ازسرگیری جنگ با آمریکا
سید صولت مرتضوی :در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
اشاره رئیس‌جمهور به کهن‌سال‌ترین موجود زنده آسیا که ریشه در خاک ایران دارد
محمدمهدی اسماعیلی:در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
سپهر خلجی : در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
قدرت نامتقارن، لایه رسوخ‌ناپذیر دفاعی ایران در برابر حملات
سقوط آزاد اوراق قرضه از واشنگتن تا توکیو
فراخوان عارف برای مدیریت بی‌ساعت در صنایع/ساعت‌ها را از مچ باز کنید
سقوط آزاد بودجه مدارس آمریکا در چاه نفت
بسته خبری دولت از وام 75 میلیونی تا هوش مصنوعی و تنظیم بازار مرغ
ناگاتومو اولین 5 ستاره تاریخ فوتبال آسیا!
توافق بزرگ پکن و واشنگتن برای خرید 750 هواپیما