×
حوادث
شناسه خبر : 234972
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 12:45
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر

اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر

کیفرخواست پرونده مهدی حسنی و بهروز احسانی‌اسلاملو به اتهام بغی، عضویت در گروهک تروریستی منافقین با هدف برهم زدن امنیت کشور، جمع‌آوری اطلاعات و قرار دادن آن در اختیار دیگران، اجتماع و تبانی و محاربه از طریق تخریب اموال عمومی با هدف برهم زدن امنیت کشور صادر شد.

نورنیوز - گروه حوادث: حکم اعدام ۲ عضو گروه مجاهدین خلق (منافقین) به اتهام بغی و محاربه صبح امروز یکشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۴ در تهران، با طناب دار، اجرا شد.

قوه قضائیه اعلام کرد: مهدی حسنی با نام مستعار فردین فرزند حسین و بهروز احسانی اسلاملو با نام مستعار بهزاد فرزند جمشیدعلی از عناصر عملیاتی - تروریستی گروهک تروریستی منافقین که اقدام به ساخت لانچر و خمپاره‌انداز دستی می‌کردند و با پرتابه‌های بی‌دقت به شهروندان، منازل، اماکن خدماتی و اداری، مراکز آموزشی و خیریه خسارت می‌زدند و تلفات می‌گرفتند؛ همچنین هدفشان برهم زدن نظم اجتماعی و امنیت شهر‌وندان بی گناه بود، محاکمه و پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز (پنجم مرداد ماه ۱۴۰۴) به دار مجازات آویخته شدند.

طبق مستندات موجود در پرونده، مهدی حسنی از چندین سال قبل به عضویت گروهک تروریستی منافقین درآمده بود و با سرپل‌های عملیاتی گروهک منافقین در ارتباط بوده است.

بهروز احسانی اسلاملو نیز از دهه ۶۰ در عضویت گروهک منافقین بوده و پس از آزادی از زندان در دهه ۶۰، مجدد به عضویت گروهک منافقین در آمده بود.

تروریست‌ها با هماهنگی سرپل‌های گروهک منافقین، یک خانه تیمی در تهران تهیه کرده بودند که در راستای اهداف گروهک اقدام به ساخت لانچر و خمپاره انداز‌های دستی می‌کردند، پرتابه‌های بی دقت به سمت شهروندان، منازل، اماکن خدماتی و اداری، مراکز آموزشی و خیریه می‌زدند و همچنین فعالیت‌های تبلیغی - ایذایی در جهت حمایت از گروهک منافقین می‌کردند.

تخریب اموال عمومی، جمع‌آ‌وری اطلاعات و تصویربرداری از فعالیت‌های تروریستی و ارسال به سرپل‌های گروهک و انتشار در شبکه‌های وابسته به منافقین، از دیگر اقدامات دو تروریست نامبرده بوده است.

بهروز اسلاملو یکی از تروریست‌ها در هنگام خروج مرز زمینی به کشور ترکیه توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و دستگیر شد.

از متهمان پس از دستگیری سلاح گرم، فشنگ، تجهیزات ساخت خمپاره و وسایل مورد نیاز برای تغییر چهره کشف شده است.

پس از شناسایی و دستگیری محکومان، کیفرخواست پرونده به اتهام بغی، عضویت در گروهک تروریستی منافقین با هدف برهم زدن امنیت کشور، جمع‌آوری اطلاعات و قرار دادن آن در اختیار دیگران اجتماع و تبانی و محاربه از طریق تخریب اموال عمومی با هدف برهم زدن امنیت کشور صادر شد. 

با ارسال کیفرخواست به دادگاه، جلسات رسیدگی به پرونده با حضور متهمان و وکلای آنها برگزار و با توجه به ادله و مستندات، دادگاه تهران، این دو متهم را به اتهام بغی به اعدام محکوم کرد.

پس از صدور حکم اولیه، پرونده جهت رسیدگی به فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد که دیوان عالی کشور با توجه به مستندات موجود رای دادگاه را ابرام کرد.

همچنین دیوان عالی کشور درخواست اعاده دادرسی محکومان را رد کرد.

در نهایت با توجه به احکام صادره در دادگاه و طی تشریفات قانونی، مهدی حسنی و بهروز احسانی اسلاملو به دار مجازات آویخته و حکم اعدام آنها اجرا شد.

منافقین
 


نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
جنایت جدید صهیونیست‌ها با بمباران چادرهای آوارگان در شهر غزه
نورنما | تایم لپس بی نظیر مقارنه سایه دماوند و ماه
بازگشت ترامپ به میز تجارت در چین؛ نوامبرِ داغ در راه است
پیمان دوباره امیرحسین قیاسی با ایران: تحت هر شرایطی طرف وطنم ایستاده‌ام
ایران به برجام وفادار بود، واشنگتن بازی را به هم زد
تکل سیاسی آمریکا روی پای جام جهانی
از کالابرگ و شارژ کارت امید مادران تا تسویه مطالبات گندم
پاسخ قاطع سفارت ایران به ادعای سفیر آمریکا در کارشکنی در صدور ویزای تیم ملی
آغاز جنگ تعرفه‌ای از سوی ترامپ، پس از شکست حقوقی
ایران خواستار مجازات مهاجمان به تأسیسات صلح‌آمیز شد
عارف: مهاجرت معکوس نخبگان و اساتید را محقق کنیم
سفیر آمریکا: ما در لبنان هرطور بخواهیم تصمیم می‌گیریم
تعیین سهمیه آسیایی در گرو رای کمیته استیناف یا بازی‌های پلی‌آف
آغاز مقتدرانه شاگردان کاوه در مغولستان؛ دشت مدال از قلب اولان‌باتور
اختلافات بر سر 100 میلیارد دلار دارایی مسدود شده، سد راه مذاکرات ایران و آمریکا
وزارت خارجه: آمریکا با نقض مکرر آتش‌بس اراده‌ای برای کاهش تنش ندارد
تاثیر جنگ خاورمیانه بر بازار سهام اروپا و قیمت نفت برنت
هوای مشهد فردا چند درجه می‌شود؟
تقدیر وزیر کشور از حمایت‌های پکن؛ تأکید دو کشور بر اتحاد راهبردی در برابر تجاوزات آمریکا
کاخ ریاست‌جمهوری اسلوونی به رنگ پرچم فلسطین درآمد
مخالفت اکثریت آمریکایی‌ها با جشن پرهزینه تولد ترامپ در کاخ سفید
از توکیو تا مادرید، جهان یک‌صدا علیه نتانیاهو
رشد 176 درصدی واردات کالاهای اساسی در بندر انزلی
انتصاب یک مدیر تحول‌گرا برای کانون تربیت معلم کشور
بیانیه وزارت خارجه کویت در مورد حمله به پایگاه آمریکایی علی السالم
انسداد شبانه تونل نیایش و پل صدر
قیمت‌گذاری بحث‌برانگیز فیلم‌-کنسرت «بازی تاج و تخت»
واکنش حزب‌الله به جنایت رژیم صهیونیستی در لبنان
بحران جدید در استقلال؛ جنپو قراردادش را فسخ کرد
جاده چالوس از امروز یک‌طرفه شد؛ جزئیات محدودیت تردد
جزئیات توسعه نیروگاهی ایران در دوران جنگ و امروز
افتتاحیه جام جهانی زیر سایه اعتراضات خیابانی و تهدید به خشونت
درخواست ویژه عراق از فیفا؛ پیراهن مشکی برای شب عاشورا در جام جهانی
واکنش وزارت خارجه به اظهارات رئیس‌جمهور لبنان
کاظمی: امتحانات پایه‌های 11 و 12 نهایی و حضوری است
پایان فعالیت سارقان قلابی در جهانشهر کرج
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 16 خرداد 1405 +جدول
اجرای پروژه ملی انرژی خورشیدی در واحدهای صنفی تهران
کنایه دنیرو به ترامپ در افتتاحیه جشنواره ترایبکا
سفر وزیر کشور پاکستان به تهران با پیام ویژه برای رهبر ایران
نخست وزیر لبنان: مشکلات جنوب، دغدغه تمام کشور است
وقوع چند انفجار در بحرین
میان سند و سایه؛ پرونده‌ای که دوباره زنده شد
مرگ 3 نفر در تصادف شاخ‌به‌شاخ دو پراید
گزارش فائو: ثبات نسبی اما بالا در قیمت جهانی مواد غذایی
احتمال رعد و برق و گرد و خاک در نیمه شمالی تهران
جلسه ویژه مجلس با وزیر نفت درباره ناترازی انرژی
بورس در اولین روز هفته صعودی ماند
انتقاد شدید معاون وزیر خارجه از گزارش جدید آژانس و تحرکات شورای حکام