×
بین الملل
شناسه خبر : 234970
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/05/05 ساعت 12:30
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!

روبیو: ترامپ پلیس جهان است!

وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه ترامپ در حال حاضر «پلیس جهان» است و این مهم است زیرا «او نظم و ثبات را به ارمغان می‌آورد»، ادامه داد: «بنابراین زمان آن رسیده که در اینجا اقدامی صورت گیرد و برای همین فکر می‌کنم ترامپ این موضوع را کاملا روشن کرده است.

نورنیوز - گروه سیاسی: مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌وگویی با لارا ترامپ عروس «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و مجری فاکس نیوز به تعاملات با چین اشاره کرد و گفت: «ما باید بتوانیم با چینی‌ها حداقل برای جلوگیری از سوءتفاهم‌ها تعامل داشته باشیم. بنابراین، ما باید با آنها روابط داشته باشیم. ما می‌خواهیم روابط محترمانه‌ای با چین داشته باشیم. در آن حوزه‌هایی که اختلاف نظر داریم، همیشه باید طرف آمریکایی مساله را بگیریم.»

ترامپ نمی‌تواند منتظر مسکو بماند

روبیو در ادامه افزود: «ترامپ به طور فزاینده‌ای تمایلی به منتظر ماندن برای اقدامات مسکو برای پایان دادن به درگیری اوکراین ندارد. فکر می‌کنم رئیس جمهور آمریکا به طور فزاینده‌ای ناامید می‌شود که با وجود تعاملات بسیار خوب با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و تماس‌های تلفنی، هرگز به نتیجه‌ای نمی‌رسد.»

وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه ترامپ در حال حاضر «پلیس جهان» است و این مهم است زیرا «او نظم و ثبات را به ارمغان می‌آورد»، ادامه داد: «بنابراین زمان آن رسیده که در اینجا اقدامی صورت گیرد و برای همین فکر می‌کنم ترامپ این موضوع را کاملا روشن کرده است. او دارد صبرش را از دست می‌دهد، دارد تمایلش را برای ادامه منتظر ماندن برای اینکه طرف روسی کاری برای پایان دادن به این جنگ انجام دهد، از دست می‌دهد.»

وی ادامه داد: «این جنگ ترامپ نیست اما او با این حال به دنبال پایان دادن به این جنگ است. مذاکرات درباره روسیه و اوکراین به مسیر خود باز خواهد گشت.»

در ۱۴ ژوئیه، ترامپ اعلام کرد که اگر واشنگتن و مسکو ظرف ۵۰ روز به توافقی برای حل مناقشه اوکراین نرسند، ایالات متحده تعرفه‌های وارداتی تقریبا ۱۰۰ درصدی را بر روسیه و شرکای تجاری آن اعمال خواهد کرد.

او همچنین گفت که واشنگتن تصمیم گرفته است در صورت پرداخت هزینه این تجهیزات توسط اروپا، به انتقال سلاح و تجهیزات نظامی به کی‌یف ادامه دهد.

رئیس کارکنان کاخ سفید گفت که ناتو این روند را هماهنگ خواهد کرد.

سکوت روبیو درباره نامزدی در انتخابات

وزیر خارجه دولت ترامپ در بخش دیگری از صحبت‌هایش با مجری فاکس نیوز از پاسخ به سوالی درباره تمایلش برای کاندیداتوری پست ریاست جمهوری آمریکا امتناع کرد و در عوض گفت که معاون ترامپ «جی‌دی ونس» کاندیدای بزرگی است.

روبیو پاسخ داد که به عنوان وزیر امور خارجه، نمی‌تواند در سیاست داخلی دخالت کند و افزود: «من می‌خواهم این کار را تا زمانی که رئیس جمهور به من اجازه می‌دهد انجام دهم و در آن شغل بمانم، که این باعث می‌شود من تا ژانویه ۲۰۲۸ در این سمت یعنی وزیر امور خارجه بمانم.»

مارکو روبیو همچنین افزود: «من معتقدم اگر بتوانم در طول این دوره ریاست جمهوری اینجا باشم و کارها را با سرعتی که در ۶ ماه گذشته انجام داده‌ایم، به سرانجام برسانم، می‌توانم به دوران خدمت دولتی‌ام نگاه کنم و بگویم، من تغییری ایجاد کردم، تاثیرگذار بودم و به کشورم به شیوه‌ای بسیار مثبت خدمت کردم.»

این دیپلمات آمریکایی در ادامه مصاحبه با فاکس نیوز گفت: «من از این موقعیت به عنوان اوج دوران حرفه‌ای‌ام راضی خواهم بود. بنابراین این چیزی است که در حال حاضر روی آن تمرکز دارم، زیرا ما در حال انجام کارهای خاصی هستیم که فکر می‌کنم برای یک نسل ثمربخش و سودمند خواهد بود.»

وی همچنین گفت که معتقد است ونس در صورتیکه تصمیم بگیرد خود را برای ریاست جمهوری آمریکا در ۲۰۲۸ کاندیدا کند، کاندیدای بزرگی خواهد بود و ادامه داد: «فکر می‌کنم او به عنوان معاون رئیس جمهور آمریکا کار بزرگی انجام می‌دهد. او دوست نزدیک من است و من امیدوارم او مایل به کاندیدا شدن برای پست ریاست جمهوری باشد.»

این اظهارنظر روبیو درست چند روز پس از آن مطرح شد که فاش شد جی‌دی ونس مایل است برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی آمریکا کاندیدا شود.
بر اساس نظرسنجی موسه «پولی‌مارکت» ونس ۴۰ ساله ۲۷ درصد شانس برای به دست گرفتن پست ریاست جمهوری آمریکا در ۲۰۲۸ دارد.


اخبار مرتبط
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه  تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 17:16
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
نخست‌وزیر انگلیس قصد دارد در نشست فردا با دونالد ترامپ در اسکاتلند، او را برای تشدید تلاش‌ها جهت برقراری آتش‌بس در غزه تحت فشار قرار دهد؛ موضوعی که بنا به گزارش دیلی تلگراف، احتمال دارد منجر به تعارضی آشکار میان این دو رهبر غربی شود.
ترامپ: اروپا باید سه سال پیش پول تسلیحات اوکراین را می‌داد
جمعه 1404/05/03 ساعت 14:15
ترامپ: اروپا باید سه سال پیش پول تسلیحات اوکراین را می‌داد
دونالد ترامپ با انتقاد تند از رویکرد اروپا و دولت بایدن درباره جنگ اوکراین گفت: «کشورهای اروپایی باید سه سال پیش هزینه کامل تسلیحاتی را که به اوکراین ارسال می‌شود، به آمریکا پرداخت می‌کردند.» او از توافق «100 درصدی» اتحادیه اروپا برای پرداخت هزینه تجهیزات نظامی خبر داد.
مسکو: فعلا برای دیدار پوتین و ترامپ زود است!
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 15:30
مسکو: فعلا برای دیدار پوتین و ترامپ زود است!
سخنگوی کرملین با اشاره به لزوم دیدار ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، اعلام کرد: مسکو آماده حرکت به‌سوی توافق صلح با اوکراین است، اما همچنان بر دستیابی کامل به اهداف عملیات نظامی ویژه تأکید دارد. ملاقات پوتین و ترامپ ضروری اما هنوز زود است.
مارکو روبیو: ترامپ خواهان حل دیپلماتیک مسئله ایران است
یکشنبه 1404/04/01 ساعت 04:12
مارکو روبیو: ترامپ خواهان حل دیپلماتیک مسئله ایران است
وال‌استریت ژورنال به نقل از مقامات اروپایی و آمریکایی گزارش داد که مارکو روبیو به متحدان اروپایی اعلام کرده ترامپ ترجیح می‌دهد بحران ایران از مسیر دیپلماتیک حل شود.
روبیو: در موضوع آتش‌بس اوکراین توپ در زمین روسیه است
چهارشنبه 1403/12/22 ساعت 16:36
روبیو: در موضوع آتش‌بس اوکراین توپ در زمین روسیه است
وزیر امور خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران با گفتن این که واشنگتن از مسکو خواسته به خصومت‌ها با اوکراین پایان دهد و منتظر پاسخ آن است، بیان کرد که مذاکرات روز گذشته آمریکا-اوکراین بر تعیین نقشه راه صلح متمرکز بود، نه شروط آن.
نظرات

آخرین اخبار
عقب‌نشینی ترامپ از ادعای اول جنگ: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
حزب‌الله: رهبر انقلاب پیامی به شیخ نعیم قاسم ارسال کردند
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به7 شهر/حمله دوباره به فولاد مبارکه
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب