×
حوادث
شناسه خبر : 234901
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/04 ساعت 22:15
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد

یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف یک سرقت میلیاردی در شرق تهران خبر داد. تحقیقات پلیس نشان داد که یک کفش کتانی عامل اصلی فاش شدن هویت سارقان بوده است.

نورنیوز - گروه حوادث: رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف یک سرقت منزل میلیاردی در منطقه شرق تهران خبر داد و اعلام کرد که کفش کتانی به عنوان سرنخی مهم، راز این سرقت را فاش کرده است.

 سردار علی ولیپور گودرزی با اشاره به این سرقت، گفت: «در روز سوم تیرماه سال جاری، گزارشی از یک سرقت منزل به پلیس اعلام شد. صاحب خانه در تحقیقات اولیه اظهار کرد که در آخرین روز خردادماه منزل خود را ترک کرده و وقتی بازگشته، متوجه سرقت اموالی چون طلا، پول نقد، ظروف برنزی و مسی، کتانی و ... از خانه‌اش شده است. بررسی‌های اولیه نشان داد که سارقان یا سارق با استفاده از کلید وارد منزل شده‌اند.»

وی افزود: «با توجه به گفته‌های شاکی، کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی به همراه گروه بررسی صحنه جرم به محل سرقت اعزام شدند. اما به دلیل عدم وجود دوربین مداربسته در محل و هم‌جواری آن با ساختمان‌های دیگر، هیچ اثر قابل استفاده‌ای از سرقت به دست نیامد. در ادامه، شاکی به طور اتفاقی یک جفت کتانی مشابه به کتانی مسروقه را در پای یکی از دوستان همسایه در طبقه چهارم ساختمان مشاهده کرد. این موضوع تحقیقات را وارد مرحله‌ای جدید کرد.»

سردار ولیپور گودرزی ادامه داد: «با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های دقیق، فرد مظنون که به طور مکرر به ساختمان تردد داشته، شناسایی شد. همچنین فرد دیگری به عنوان همدست احتمالی وی که در طبقه چهارم ساکن بود، شناسایی گردید. بررسی سوابق کیفری این دو نفر نشان داد که متهم اول دارای سوابق متعدد در زمینه جرائم رایانه‌ای و سرقت است، در حالی که متهم دوم نیز سابقه‌دار بوده و در زمینه‌های مختلف از جمله سرقت و مواد مخدر فعالیت داشته است.»

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: «پس از هماهنگی با مراجع قضائی، متهم اول در عملیاتی غافلگیرانه هنگام ورود به ساختمان دستگیر شد. با توجه به احتمال دخالت متهم دوم، محل سکونت او نیز تحت مراقبت پلیس قرار گرفت.»

وی گفت: «در ابتدا متهم اول منکر هرگونه دخالت در سرقت شد، اما زمانی که شاکی کتانی مسروقه را شناسایی کرد، وی لب به اعتراف گشود و گفت که کتانی‌ها را از متهم دوم به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان خریده است. پس از اطلاع از غیرواقعی بودن قیمت کتانی‌ها، قصد داشته آن‌ها را بازگرداند که در همین حین دستگیر شد.»

سردار گودرزی افزود: «پس از اعترافات متهم اول و هماهنگی قضائی، تیم پلیس به محل سکونت متهم دوم اعزام شد. این متهم که از حضور پلیس مطلع شده بود، قصد فرار داشت، اما با هوشیاری مأموران پلیس دستگیر شد و در بازرسی از منزل وی، اموال مسروقه کشف شد.»

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: «متهم دوم ابتدا سرقت را انکار کرد و علت فرار خود را مصرف مواد مخدر عنوان کرد، اما پس از مواجهه با مدارک موجود و اقرار متهم اول، وی نیز به جرم خود اعتراف کرد. این فرد اعلام کرد که ورود و خروج شاکی را زیر نظر داشته و پس از اطمینان از ترک خانه، به همراه دختری که با وی در ارتباط بوده، اقدام به سرقت کرده‌اند. اموال مسروقه نیز به مالخر در خیابان شوش فروخته شده بود.»

سردار ولیپور گودرزی در پایان گفت: «در ادامه و با هماهنگی قضائی، مالخر نیز در تاریخ ۲۵ تیرماه دستگیر شد و به خرید اموال مسروقه از متهم دوم و فرد بهاره چندین مرتبه اعتراف کرد. پرونده در حال پیگیری برای شناسایی محل‌های سرقت احتمالی دیگر و دستگیری دختر جوان است.»


نظرات

آخرین اخبار
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان