×
بین الملل
شناسه خبر : 234872
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/13 ساعت 14:15
اعتصاب سراسری کارگران بوئینگ خطوط تولید جنگنده‌های آمریکایی را متوقف کرد

اعتصاب سراسری کارگران بوئینگ خطوط تولید جنگنده‌های آمریکایی را متوقف کرد

اعتصاب بیش از 3200 کارگر در بوئینگ باعث توقف تولید جنگنده‌های اف-15 و پهپادهای MQ-25 در ایالت‌های میزوری و ایلینوی شد. این اعتصاب پس از رد پیشنهاد جدید کمپانی برای افزایش دستمزدها و مزایای کارگران آغاز شد و بحران جدیدی را در صنایع نظامی آمریکا رقم زد.

نورنیوز - گروه بین الملل : بیش از ۳ هزار و 200 کارگر در کارخانه‌های بوئینگ در ایالت‌های میزوری و ایلینوی از روز دوشنبه ۱۳ مرداد (۴ اوت ۲۰۲۵) اعتصاب سراسری را آغاز کردند. این اقدام منجر به توقف خطوط تولید جنگنده‌های اف-۱۵ و پهپادهای نظامی شده است.

اعتصاب مذکور پس از رد دومین پیشنهاد اصلاح‌شده بوئینگ توسط کارگران آغاز شد و ابعاد جدیدی از بحران‌های ساختاری و شکاف‌های عمیق در صنایع نظامی آمریکا را نمایان ساخت. در این شرایط، کارگران شرکت بوئینگ که به مونتاژ جنگنده‌ها و پهپادهای پیشرفته پرداخته‌اند، به دلیل بی‌اعتمادی به وعده‌های این کمپانی، این تصمیم را اتخاذ کردند.

خشم کارگران و بی‌اعتمادی به وعده‌های کمپانی بوئینگ

طبق بیانیه اتحادیه بین‌المللی ماشین‌کاران، پیشنهاد جدید بوئینگ شامل افزایش ۴۰ درصدی دستمزدها در طول چهار سال، پاداش ۵ هزار دلاری و افزایش مزایای بیمه‌ای بود. با این حال، این پیشنهاد نتوانست رضایت کارگران ناحیه ۸۳۷ که مسئولیت مونتاژ جنگنده‌های اف-۱۵ و پهپاد MQ-25 را بر عهده دارند، جلب کند.

تام بولینگ، رییس اتحادیه ناحیه ۸۳۷، اظهار کرد: «اعضای ما شایسته قراردادی هستند که بازتاب‌دهنده مهارت و نقش حیاتی آنان در دفاع از ملت آمریکا باشد.»

بحران تکراری در بوئینگ: بحران‌های پی در پی در صنایع نظامی آمریکا

این اعتصاب در واقع دومین بحران کارگری بوئینگ است. اعتصاب ۵۰ روزه سال گذشته در ناحیه ۷۵۱ که به امضای قراردادی با افزایش ۳۸ درصدی حقوق منجر شد، همچنان در یادها باقی است. با وجود ادعای بوئینگ مبنی بر استفاده از نیروهای غیرعضو اتحادیه، تحلیل‌گران معتقدند که بدون کارگران ماهر و آموزش‌دیده، تداوم کیفیت تولید در صنعت جنگ‌افزار و فناوری پیشرفته امکان‌پذیر نیست.

سیاست‌های جنگ‌محور آمریکا و بهره‌کشی از نیروی کار

این اعتصاب نشان‌دهنده شکاف عمیق در ساختار صنایع نظامی آمریکاست که در آن، کارگران به عنوان مهره‌های بازی‌های اقتصادی و نظامی دیده می‌شوند. دولت آمریکا در تلاش است تا تولید نظامی را گسترش دهد، اما این گسترش بدون توجه به نیازهای اساسی کارگران ممکن است به بحران‌های بیشتری منجر شود.

مقامات بوئینگ در تلاشند تا بحران اعتصاب را کم‌اهمیت نشان دهند، اما حقیقت این است که این اعتصاب‌ها تهدیدی جدی برای اقتصاد جنگی آمریکا هستند. آیا با ادامه این روند، صنایع نظامی آمریکا همچنان قادر به حفظ قدرت تولید خود خواهند بود یا صدای اعتراض کارگران به تغییرات اساسی در این صنعت خواهد انجامید؟


اخبار مرتبط
اعتصاب کارگران بوئینگ باعث توقف ساخت جنگندهای اف-15 و اف-18 شد
جمعه 1404/05/31 ساعت 10:49
اعتصاب کارگران بوئینگ باعث توقف ساخت جنگندهای اف-15 و اف-18 شد
اعتصاب بیش از سه هزار نفر از کارگران و تکنسین های شرکت بوئینگ در سنت لویئس آمریکا به توقف تولید جنگنده‌های اف-15 و اف-18 در آمریکا منجر شد. اعتصاب‌کنندگان خواهان شرایط بهتر پرداخت و مزایای بازنشستگی از سوی این شرکت هواپیماسازی آمریکایی شدند.
سقوط مرگبار 7 کارگر در چاه یک شرکت صنعتی
پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 23:00
سقوط مرگبار 7 کارگر در چاه یک شرکت صنعتی
در حادثه‌ای تلخ در شهر مامونیه از توابع شهرستان زرندیه، 7 کارگر در حین کار به داخل چاه فاضلاب سقوط کردند. این حادثه منجر به جان باختن 3 تن از کارگران و مصدومیت 4 نفر دیگر شد و بار دیگر زنگ خطر رعایت ایمنی در محیط‌های کارگری را به صدا درآورد.
اسپانیا خرید جنگنده‌های آمریکایی اف-35 را متوقف کرد
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 20:15
اسپانیا خرید جنگنده‌های آمریکایی اف-35 را متوقف کرد
دولت اسپانیا خرید جنگنده‌های اف-35 آمریکا را به دلیل تمرکز بر سرمایه‌گذاری دفاعی در اروپا به تعویق نامحدود انداخت. این تصمیم هم‌زمان با انتقادات گسترده به خرید مشابه در سوئیس و تاکید اتحادیه اروپا بر اولویت تسلیحات اروپایی اتخاذ شده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منابع محلی سوری: هیچ انفجاری در حلب رخ نداده است
اردوغان: چالش بزرگتری در غزه در پیش است
خط مزاحمان تلفنی اورژانس تهران مسدود می‌شود
حادثه مرگبار در متروی تبریز
پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی + جزئیات
تایید آمار کشته های سربازان پاکستانی در درگیری‌ با طالبان
زمان خاکسپاری محمد کاسبی اعلام شد
نشست شرم‌الشیخ؛ نمایش یا راه‌حل واقعی؟
تحریم‌های جدید زلنسکی علیه روسیه، چین، ترکیه و قزاقستان
اظهارات وزیر جنگ اسرائیل بر خلاف توافق آتش‌بس
شناسایی 243 خودروی رها شده در تهران در 24 ساعت گذشته + فیلم
پیش ثبت‌نام حج تمتع 1405 از امروز +فیلم
رستمی با یک کیلوگرم اختلاف به مدال نقره رسید
حمله هوایی پاکستان به تأسیسات نظامی طالبان در قندهار
واکنش آموزش و پرورش به کمبود کتب در برخی مدارس غیردولتی
دستگیری عوامل درگیری با پزشک در درمانگاه شهریار
ماجرای سرقت راکت های ملی پوش ایرانی در هند چه بود ؟
قیمت مرغ پر کشید
ایران امشب دربارۀ حضور در نشست شرم‌الشیخ تصمیم‌ می‌گیرد
دیدار فرمانده حشد الشعبی عراق با سردار رادان
همکاری مخفیانه واشنگتن- کی‌یف/ هدف: تاسیسات انرژی روسیه
نورنما | چهارصد‌و‌شصت میلیون سال پیش اینجا یک اقیانوس بوده
چالش‌ درمان رایگان کودکان زیر 7 سال برای دهک‌های کم درآمد
انصارالله یمن: در صورت پایبندی اسرائیل به آتش‌بس در غزه حملات را متوقف می‌کنیم
حاجی‌بابایی: آخرین فرصت اجرای قانون کالابرگ اواخر آبان است
تیراندازی‌های پیاپی در ایالت می‌سی‌سی‌پی آمریکا با شش کشته
مقام صهیونیست: روند آزادی اسرا از صبح دوشنبه آغاز می‌شود
سقوط بالگرد روی عابران پیاده در «کالیفرنیا»+فیلم
پزشکیان: آموزش درست به دانش‌آموزان ربطی به تحریم ندارد
مجتمع تجاری اطلس درگهان دچار حریق شد
دستگیری بیش از 300 حامی فلسطین در «روتردام» هلند
شیخ نعیم قاسم: امید به آینده روشن هرگز نباید فراموش شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 20 مهر 1404
ناگفته‌های شمخانی از جنگ 12روزه و قدرت دریایی ایران تا هواپیمای اوکراینی و تنگه هرمز+ فیلم
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 20 مهر + جدول
معافیت سربازی در ازای سرمایه گذاری در کشور
پیام تبریک پزشکیان به وزنه‌برداران قهرمان ایران در رقابت‌های جهانی
نظام فعلی جبران خدمات پاسخگوی زحمات پرستاران نیست
حافظ به ما آموخت چگونه در میانه‌ بی‌ثباتی دهر زندگی را باور کنیم
اعلام زمان و مکان بازی‌ ایران و تانزانیا
آغاز ارسال کمک های بشردوستانه به غزه از گذرگاه رفح
مداردیپلماسی | شرم‌الشیخ؛ توافقی با امضای تردید
آزادی قدیمی‌ترین زندانی زن تهران پس از 19 سال
حذف تحقیرآمیز اسرائیل از مسیر جام جهانی
تشکیل پرونده قضایی برای مجری سابق صداوسیما
شاخص کل بورس جایگاه 3 میلیون واحد را پس گرفت
طرح ترامپ و استراتژی جمهوری اسلامی
دخل و خرج ملت؛ وظیفه دولت
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(98) « بناب»
اصلاح بخشنامه حق مسکن مستمری‌بگیران
X
آگهی تبلیغاتی