×
بین الملل
شناسه خبر : 234872
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/05/13 ساعت 14:15
اعتصاب سراسری کارگران بوئینگ خطوط تولید جنگنده‌های آمریکایی را متوقف کرد

اعتصاب سراسری کارگران بوئینگ خطوط تولید جنگنده‌های آمریکایی را متوقف کرد

اعتصاب بیش از 3200 کارگر در بوئینگ باعث توقف تولید جنگنده‌های اف-15 و پهپادهای MQ-25 در ایالت‌های میزوری و ایلینوی شد. این اعتصاب پس از رد پیشنهاد جدید کمپانی برای افزایش دستمزدها و مزایای کارگران آغاز شد و بحران جدیدی را در صنایع نظامی آمریکا رقم زد.

نورنیوز - گروه بین الملل : بیش از ۳ هزار و 200 کارگر در کارخانه‌های بوئینگ در ایالت‌های میزوری و ایلینوی از روز دوشنبه ۱۳ مرداد (۴ اوت ۲۰۲۵) اعتصاب سراسری را آغاز کردند. این اقدام منجر به توقف خطوط تولید جنگنده‌های اف-۱۵ و پهپادهای نظامی شده است.

اعتصاب مذکور پس از رد دومین پیشنهاد اصلاح‌شده بوئینگ توسط کارگران آغاز شد و ابعاد جدیدی از بحران‌های ساختاری و شکاف‌های عمیق در صنایع نظامی آمریکا را نمایان ساخت. در این شرایط، کارگران شرکت بوئینگ که به مونتاژ جنگنده‌ها و پهپادهای پیشرفته پرداخته‌اند، به دلیل بی‌اعتمادی به وعده‌های این کمپانی، این تصمیم را اتخاذ کردند.

خشم کارگران و بی‌اعتمادی به وعده‌های کمپانی بوئینگ

طبق بیانیه اتحادیه بین‌المللی ماشین‌کاران، پیشنهاد جدید بوئینگ شامل افزایش ۴۰ درصدی دستمزدها در طول چهار سال، پاداش ۵ هزار دلاری و افزایش مزایای بیمه‌ای بود. با این حال، این پیشنهاد نتوانست رضایت کارگران ناحیه ۸۳۷ که مسئولیت مونتاژ جنگنده‌های اف-۱۵ و پهپاد MQ-25 را بر عهده دارند، جلب کند.

تام بولینگ، رییس اتحادیه ناحیه ۸۳۷، اظهار کرد: «اعضای ما شایسته قراردادی هستند که بازتاب‌دهنده مهارت و نقش حیاتی آنان در دفاع از ملت آمریکا باشد.»

بحران تکراری در بوئینگ: بحران‌های پی در پی در صنایع نظامی آمریکا

این اعتصاب در واقع دومین بحران کارگری بوئینگ است. اعتصاب ۵۰ روزه سال گذشته در ناحیه ۷۵۱ که به امضای قراردادی با افزایش ۳۸ درصدی حقوق منجر شد، همچنان در یادها باقی است. با وجود ادعای بوئینگ مبنی بر استفاده از نیروهای غیرعضو اتحادیه، تحلیل‌گران معتقدند که بدون کارگران ماهر و آموزش‌دیده، تداوم کیفیت تولید در صنعت جنگ‌افزار و فناوری پیشرفته امکان‌پذیر نیست.

سیاست‌های جنگ‌محور آمریکا و بهره‌کشی از نیروی کار

این اعتصاب نشان‌دهنده شکاف عمیق در ساختار صنایع نظامی آمریکاست که در آن، کارگران به عنوان مهره‌های بازی‌های اقتصادی و نظامی دیده می‌شوند. دولت آمریکا در تلاش است تا تولید نظامی را گسترش دهد، اما این گسترش بدون توجه به نیازهای اساسی کارگران ممکن است به بحران‌های بیشتری منجر شود.

مقامات بوئینگ در تلاشند تا بحران اعتصاب را کم‌اهمیت نشان دهند، اما حقیقت این است که این اعتصاب‌ها تهدیدی جدی برای اقتصاد جنگی آمریکا هستند. آیا با ادامه این روند، صنایع نظامی آمریکا همچنان قادر به حفظ قدرت تولید خود خواهند بود یا صدای اعتراض کارگران به تغییرات اساسی در این صنعت خواهد انجامید؟


اخبار مرتبط
اعتصاب کارگران بوئینگ به روز 86 رسید
سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 14:24
اعتصاب کارگران بوئینگ به روز 86 رسید
با رد دوباره پیشنهاد مقامات بوئینگ اعتصاب کارگران صنایع نظامی این شرکت به روز هشتاد و ششم رسید.
اعتصاب کارگران بوئینگ باعث توقف ساخت جنگندهای اف-15 و اف-18 شد
جمعه 1404/05/31 ساعت 10:49
اعتصاب کارگران بوئینگ باعث توقف ساخت جنگندهای اف-15 و اف-18 شد
اعتصاب بیش از سه هزار نفر از کارگران و تکنسین های شرکت بوئینگ در سنت لویئس آمریکا به توقف تولید جنگنده‌های اف-15 و اف-18 در آمریکا منجر شد. اعتصاب‌کنندگان خواهان شرایط بهتر پرداخت و مزایای بازنشستگی از سوی این شرکت هواپیماسازی آمریکایی شدند.
سقوط مرگبار 7 کارگر در چاه یک شرکت صنعتی
پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 23:00
سقوط مرگبار 7 کارگر در چاه یک شرکت صنعتی
در حادثه‌ای تلخ در شهر مامونیه از توابع شهرستان زرندیه، 7 کارگر در حین کار به داخل چاه فاضلاب سقوط کردند. این حادثه منجر به جان باختن 3 تن از کارگران و مصدومیت 4 نفر دیگر شد و بار دیگر زنگ خطر رعایت ایمنی در محیط‌های کارگری را به صدا درآورد.
اسپانیا خرید جنگنده‌های آمریکایی اف-35 را متوقف کرد
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 20:15
اسپانیا خرید جنگنده‌های آمریکایی اف-35 را متوقف کرد
دولت اسپانیا خرید جنگنده‌های اف-35 آمریکا را به دلیل تمرکز بر سرمایه‌گذاری دفاعی در اروپا به تعویق نامحدود انداخت. این تصمیم هم‌زمان با انتقادات گسترده به خرید مشابه در سوئیس و تاکید اتحادیه اروپا بر اولویت تسلیحات اروپایی اتخاذ شده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات فروش 12 محصول ایران خودرو/ اختلاف قیمت از کارخانه تا بازار چقدر است؟
تل‌آویو استرالیا را به تشویق حملات ضدیهودی متهم کرد
ارتش لبنان ادعای تل‌آویو درباره وجود سلاح در یانوح را تکذیب کرد
ترامپ نوکر پوتین است
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است/بازداشت 11 عنصر شورشیان سوریه
خشکسالی‌ کل و قوچ‌ها را به معابر شهری کشاند
نمایان شدن «شن زرد» پس از خاکبرداری در نزدیکی حرم امام حسین(ع)
پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)+ فیلم گل اول
خشم تل‌آویو از استرالیا پس از تیراندازی مرگبار در سیدنی
توقیف 2 لنج غیرمجاز عمانی و کشف 100 کیلوگرم مارماهی
اخراج استاد ایرانی از دانشگاه آرکانزاس، رسوایی دیگری برای آمریکا است
تیراندازی مرگبار در جشن مذهبی یهودیان در سیدنی + کشته شدن خاخام اسرائیلی + فیلم تیراندازی
دستور وزیر کشور برای آماده‌باش کامل استانداران 4 استان
انسداد محور پونل- خلخال در پی کولاک شدید
مشکل خاکسپاری کامران فانی حل شد
واریز 2 همت سود در یک هفته به حساب 400 هزار سهام‌دار
قیمت هرکیلو زعفران به حدود 180 میلیون تومان رسید
حمله سیدنی و پیامدش!
صدور معافیت تحصیلی از طریق سامانه سخا
اعلام آرای جدید کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
هشدار قرمز سیلاب برای جنوب کشور
حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 23 آذر 1404+ جدول
اروپا در جایگاه متهم، نه مدعی
کشف 40 هزار قلم داروی قاچاق به ارزش 9 میلیارد تومان
27 درصد سیگار موجود در بازار قاچاق است
گلایه وزیر آموزش و پرورش از آمارهای بازماندگان از تحصیل
تعرض به دختر جوان در اطراف سرخه‌حصار
برخوردبا هرگونه تخلف در دریافت کرایه مازاد تاکسی ها
آغاز ساخت مسکن سازمانی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 23 آذر 1404+ جدول
برکناری یک استاد ایرانی از دانشگاه آمریکا به دلیل انتقاد از رژیم صهیونیستی
تعرفه مکالمه و پیامک همراه اول 30 درصد گران شد
قوی‌ترین سامانۀ برفی در راه ایران
شهردار دزفول برکنار شد
بردن کودکان به ایستگاه 7 توچال می‌تواند مرگ‌آفرین باشد
رکود در بازار لوازم خانگی
سند ستاد ملی ترانزیت تصویب شد
واگذاری پلاک‌های فک شده بدون جریمه به رانندگان جدید
معمای نیکلاس
قتل هولناک کودک 13 ساله در چابهار؛ جسد پشت زندان پیدا شد
حذف ارز ترجیحی بدون برنامه، تورم شدید به‌دنبال دارد
نایب‌قهرمانی جوانان ایران با رکورد تاریخی 262 مدال
منتظر دریافت اطلاعات از مسوولان و منابع ذیربط هستیم
تابستان 1404؛ تورم بالا رفت، نفت ارزان شد
واکنش بقایی به تمرکز رژیم صهیونیستی بر کشتار کودکان با فناوری آمریکایی
تراکم جمعیت دانش‌آموزی کلاس‌های تهران 31.2 نفر
تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی لار زاهدان + واکنش امام جمعه اهل سنت دادکان
نابغه ایرانی پدیده سال کشتی فرنگی جهان شد
مرگ تلخ دختر بچه اهوازی با گلوله سرگردان
X
آگهی تبلیغاتی