×
سیاسی
شناسه خبر : 234860
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/04 ساعت 14:59
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران

نورنیوز بررسی می کند؛

عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران

حمله تروریستی امروز به دادگستری زاهدان، تنها یک اقدام کور نظامی نبود، بلکه حلقه‌ای از زنجیره جنگ ترکیبی علیه ایران است؛ جنگی با محوریت ناامن‌سازی، عملیات روانی، و تطهیر رسانه‌ای که با هدف برهم زدن انسجام داخلی و تضعیف اقتدار منطقه‌ای طراحی شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: حمله تروریستی امروز (شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۴) در زاهدان در کنار تحرکات هم‌زمان در سردشت، در شرایطی صورت گرفت که رسانه‌های معاند، با فضاسازی درباره بحران آب و برق، تلاش دارند تا چالش‌های اجتماعی را به بحران‌های امنیتی و سیاسی بدل کنند. دشمن با فعال‌سازی گسل‌های اجتماعی، اقتصادی و امنیتی در پی آن است که همزمان با موفقیت‌های راهبردی ملت ایران، مانند پیروزی در جنگ ۱۲ روزه غزه و پرتاب ماهواره ناهید به فضا، احساس تلخی و ناامیدی را در افکار عمومی تزریق کند. این عملیات روانی پیش‌تر نیز تجربه شده و تنها با اتکا به وحدت ملی و اقتدار درونی بی‌اثر شده است. امروز نیز همین مؤلفه‌های وحدت و اقتدار، اصلی‌ترین سد در برابر جنگ ادراکی دشمن محسوب می‌شوند.

بازی تروریست‌ها برای اربابان بحران‌ساز

در حالی که رژیم صهیونیستی تحت فشار مقاومت غزه و بحران‌های داخلی در تنگنا قرار گرفته و آمریکا با مشکلات داخلی و پرونده‌های مفتوح حقوقی برای ترامپ درگیر است، گروه‌های تروریستی همچون جیش‌الظلم به ابزاری برای انحراف افکار عمومی و فشار بر ایران تبدیل شده‌اند. هدف این عملیات، ایجاد ناامنی و به چالش کشیدن موقعیت منطقه‌ای ایران است تا از آن برای امتیازگیری در مذاکراتی مانند نشست استانبول استفاده شود. سناریویی هماهنگ که در آن تروریست‌ها به‌عنوان عوامل نیابتی برای پیشبرد اهداف شکست‌خورده غرب و صهیونیسم جهانی به کار گرفته می‌شوند.

آزمونی برای صداقت ادعایی غرب

غرب اگر صادق است، باید حمله تروریستی زاهدان را محکوم کند. این یک آزمون جدی برای راستی‌آزمایی ادعاهای آنان درباره مبارزه با تروریسم و دوستی با ملت ایران است. در حالی که غرب همواره از اقدامات ضدایرانی خود با شعار دفاع از حقوق بشر و ملت ایران سخن گفته، امروز با سکوت در برابر این جنایت یا توجیه آن، بار دیگر ماهیت دوگانه خود را عیان می‌سازد. اگر کشورهای غربی خواهان تعامل واقعی با ایران هستند، باید از حمایت از تروریسم در منطقه دست بردارند، عاملان این جنایات را بازداشت و محاکمه کنند و رسانه‌های حامی آن‌ها را به پاسخگویی وادارند. در غیر این صورت، ادعای حقوق بشر و مبارزه با تروریسم به ابزاری سیاسی و بی‌اعتبار بدل خواهد شد.

راهبرد وحدت منطقه‌ای در برابر تروریسم نیابتی

امنیت منطقه‌ای بدون همکاری و همگرایی کشورهای همسایه ممکن نیست. جنایت در زاهدان، تحرکات گروه‌های تروریستی در پاکستان، افغانستان، آسیای مرکزی و قفقاز، همگی نشان می‌دهد که دیگر نمی‌توان امنیت را به‌صورت جزیره‌ای تصور کرد. کشورهای منطقه باید با انعقاد قراردادهای امنیتی مشترک پایه‌های یک امنیت بومی و پایدار را بنا گذارند. مشارکت کشورهای جنوب خلیج فارس در این همگرایی، به ویژه با پرچم‌داری مسئله فلسطین، فرصت تاریخی برای شکل‌گیری ائتلافی مستقل و منطقه‌محور علیه تروریسم و دخالت بیگانگان است. تنها با تکیه بر منافع مشترک و هویت منطقه‌ای می‌توان به صلح و امنیت واقعی دست یافت.


نظرات

آخرین اخبار
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید