×
اقتصادی
شناسه خبر : 234835
تاریخ انتشار :

600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند

معاون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: «در روزهای بحرانی، بیش از 600 جایگاه CNG در سراسر کشور به‌صورت داوطلبانه و بدون دستور رسمی، گاز طبیعی را رایگان عرضه کردند؛ حرکتی انسانی که نمونه‌ای از همدلی صنفی در شرایط اضطراری محسوب می‌شود.

نورنیوز - گروه اقتصادی: علی‌اصغر عباسی معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به عملکرد جهادی جایگاه‌داران در روزهای بحرانی گفت: «در روز‌های بحرانی، بیش از ۶۰۰ جایگاه عرضه سی‌ان‌جی در سراسر کشور بدون دستور رسمی و به‌صورت داوطلبانه اقدام به عرضه رایگان گاز طبیعی کردند که این حرکت انسانی نمونه‌ای بارز از همدلی صنفی و روحیه مسئولیت‌پذیری فعالان صنعت جایگاه‌داری بود.»

او افزود: «این پویش صنفی شکل‌گرفته سبب افزایش قابل‌توجه عرضه روزانه گاز طبیعی تا سقف ۲ میلیون مترمکعب شد.»

عباسی اعلام کرد: متوسط عرضه CNG در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۹ میلیون مترمکعب بود که در اردیبهشت به ۱۷ میلیون مترمکعب کاهش یافته بود؛ اما با اجرای این طرح، آمار تیرماه به‌وضوح نشان‌دهنده رشد دوباره است.

وی همچنین به ثبت رکورد تاریخی در حجم توزیع فرآورده‌های نفتی در دوران جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: «در روز نخست بحران، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران موفق شد بیش از ۲۰۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی به جایگاه‌ها ارسال کند که حدود ۱۹۵ میلیون لیتر از این مقدار از طریق نازل‌ها عرضه شد که از نظر حجم، رکوردی تاریخی به‌شمار می‌رود.»

عباسی با اشاره به تاب‌آوری سیستم سوخت‌رسانی کشور در حملات دشمن اظهار داشت: «با وجود حمله به انبار‌های نفت ری و شهران و بروز حادثه، عملیات بارگیری فرآورده‌ها در سوی دیگر انبار‌ها بدون وقفه ادامه یافت و این سطح از آمادگی نتیجه سال‌ها تجربه، آموزش‌های ایمنی و برنامه‌ریزی دقیق نیرو‌های عملیاتی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است.»

وی همچنین به نقش کلیدی جایگاه‌های سیار سوخت در مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: «در تهران و کلان‌شهر‌های پرتردد، حدود ۴۲ دستگاه جایگاه‌دار سیار مستقر و موفق شدند بخشی از تقاضای فوری سوخت را پاسخ دهند، همچنین در محور‌های پرترافیک شمال کشور نیز این جایگاه‌ها در خدمت مردم قرار گرفتند و عملکرد موفق این ساختار سبب شد در قانون بودجه، امکان صدور مجوز توسعه جایگاه‌های سیار از سوی بخش خصوصی پیش‌بینی شود.»

این گزارش، گوشه‌ای از تلاش‌های شبانه‌روزی صنعت نفت برای حفظ جریان پایدار سوخت‌رسانی در سخت‌ترین شرایط را نمایان می‌سازد.


اخبار مرتبط
هشدار تند دموکرات‌ها به ترامپ درباره بحران غزه
شنبه 1404/05/04 ساعت 10:30
هشدار تند دموکرات‌ها به ترامپ درباره بحران غزه
رهبران دموکرات کنگره آمریکا هشدار دادند که بحران انسانی در غزه به مرحله‌ای غیرقابل تحمل رسیده و از دولت دونالد ترامپ خواستند برای پایان دادن به محاصره و ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان اقدام کند.
در «جنگ نفتی دوم» میان ایران و ترامپ کدام طرف پیروز شد؟
جمعه 1404/05/03 ساعت 11:15
موسسه کپلر گزارش می دهد؛
در «جنگ نفتی دوم» میان ایران و ترامپ کدام طرف پیروز شد؟
گزارش مؤسسه کپلر و داده‌های ورتکسا نشان می‌دهد صادرات نفت ایران به چین در سه هفته نخست ژوئن 2025 به رکورد 1.8 میلیون بشکه در روز رسیده است؛ رقمی که شکست کامل تلاش‌های تحریمی دولت ترامپ برای صفر کردن صادرات نفت ایران را نشان می‌دهد.
بحران آب، از آنچه در گزارش‌ها می‌خوانید وخیم‌تر است
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 08:45
نورنیوز راه‌های عبور از تنش آبی را بررسی می‌کند؛
بحران آب، از آنچه در گزارش‌ها می‌خوانید وخیم‌تر است
بحران آب، نه صرفاً بحران منابع، بلکه بحران تفکر، برنامه‌ریزی، و اراده است. کشوری که روزگاری تمدنی آبی را در دل کویر بنا نهاد، امروز نیز می‌تواند از رهگذر دانش بومی، تجربیات جهانی، سیاست‌گذاری جسورانه، و مشارکت اجتماعی، خود را از این بحران نجات دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
قیمت خودرو امروز شنبه 4 مرداد 1404
سخنگوی شورای نگهبان: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در شورای نگهبان تایید شد
نظارت ویژه بر 600 مجتمع خدماتی در مسیر زائران اربعین
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد فیزیک 2025 درخشیدند
لایحه‌ای برای رواج خلاف‌گویی
وام 50 میلیونی بازنشستگان به زودی برای مشمولان واریز می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی