×
اقتصادی
شناسه خبر : 234835
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/04 ساعت 15:45
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند

600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند

معاون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: «در روزهای بحرانی، بیش از 600 جایگاه CNG در سراسر کشور به‌صورت داوطلبانه و بدون دستور رسمی، گاز طبیعی را رایگان عرضه کردند؛ حرکتی انسانی که نمونه‌ای از همدلی صنفی در شرایط اضطراری محسوب می‌شود.

نورنیوز - گروه اقتصادی: علی‌اصغر عباسی معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به عملکرد جهادی جایگاه‌داران در روزهای بحرانی گفت: «در روز‌های بحرانی، بیش از ۶۰۰ جایگاه عرضه سی‌ان‌جی در سراسر کشور بدون دستور رسمی و به‌صورت داوطلبانه اقدام به عرضه رایگان گاز طبیعی کردند که این حرکت انسانی نمونه‌ای بارز از همدلی صنفی و روحیه مسئولیت‌پذیری فعالان صنعت جایگاه‌داری بود.»

او افزود: «این پویش صنفی شکل‌گرفته سبب افزایش قابل‌توجه عرضه روزانه گاز طبیعی تا سقف ۲ میلیون مترمکعب شد.»

عباسی اعلام کرد: متوسط عرضه CNG در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۹ میلیون مترمکعب بود که در اردیبهشت به ۱۷ میلیون مترمکعب کاهش یافته بود؛ اما با اجرای این طرح، آمار تیرماه به‌وضوح نشان‌دهنده رشد دوباره است.

وی همچنین به ثبت رکورد تاریخی در حجم توزیع فرآورده‌های نفتی در دوران جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: «در روز نخست بحران، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران موفق شد بیش از ۲۰۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی به جایگاه‌ها ارسال کند که حدود ۱۹۵ میلیون لیتر از این مقدار از طریق نازل‌ها عرضه شد که از نظر حجم، رکوردی تاریخی به‌شمار می‌رود.»

عباسی با اشاره به تاب‌آوری سیستم سوخت‌رسانی کشور در حملات دشمن اظهار داشت: «با وجود حمله به انبار‌های نفت ری و شهران و بروز حادثه، عملیات بارگیری فرآورده‌ها در سوی دیگر انبار‌ها بدون وقفه ادامه یافت و این سطح از آمادگی نتیجه سال‌ها تجربه، آموزش‌های ایمنی و برنامه‌ریزی دقیق نیرو‌های عملیاتی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است.»

وی همچنین به نقش کلیدی جایگاه‌های سیار سوخت در مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: «در تهران و کلان‌شهر‌های پرتردد، حدود ۴۲ دستگاه جایگاه‌دار سیار مستقر و موفق شدند بخشی از تقاضای فوری سوخت را پاسخ دهند، همچنین در محور‌های پرترافیک شمال کشور نیز این جایگاه‌ها در خدمت مردم قرار گرفتند و عملکرد موفق این ساختار سبب شد در قانون بودجه، امکان صدور مجوز توسعه جایگاه‌های سیار از سوی بخش خصوصی پیش‌بینی شود.»

این گزارش، گوشه‌ای از تلاش‌های شبانه‌روزی صنعت نفت برای حفظ جریان پایدار سوخت‌رسانی در سخت‌ترین شرایط را نمایان می‌سازد.


اخبار مرتبط
کارمزد جدید جایگاه‌های سی‌‌ان‌جی ابلاغ شد + تصویر
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 16:23
کارمزد جدید جایگاه‌های سی‌‌ان‌جی ابلاغ شد + تصویر
با امضای معاونت برنامه‌ریزی وزارت نفت، افزایش 60درصدی حق‌العمل جایگاه‌های CNG به صورت علی‌الحساب ابلاغ شد.
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 16:05
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
عراقچی از سو تفاهم پیش آمده برای ساعت آتش‌بس گفت: «یک سوءتفاهم بین من و نیروهای مسلح پیش آمد؛ دوستان فکر کرده بودند که تا ساعت 4 به وقت گرینویچ است که تا ساعت 7.30 به وقت تهران حملات علیه رژیم را ادامه دادند. یک سوءتفاهم بعدازظهر همان روز پیش آمد که با یک تماس کنترل شد.»
هشدار تند دموکرات‌ها به ترامپ درباره بحران غزه
شنبه 1404/05/04 ساعت 10:30
هشدار تند دموکرات‌ها به ترامپ درباره بحران غزه
رهبران دموکرات کنگره آمریکا هشدار دادند که بحران انسانی در غزه به مرحله‌ای غیرقابل تحمل رسیده و از دولت دونالد ترامپ خواستند برای پایان دادن به محاصره و ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان اقدام کند.
در «جنگ نفتی دوم» میان ایران و ترامپ کدام طرف پیروز شد؟
جمعه 1404/05/03 ساعت 11:15
موسسه کپلر گزارش می دهد؛
در «جنگ نفتی دوم» میان ایران و ترامپ کدام طرف پیروز شد؟
گزارش مؤسسه کپلر و داده‌های ورتکسا نشان می‌دهد صادرات نفت ایران به چین در سه هفته نخست ژوئن 2025 به رکورد 1.8 میلیون بشکه در روز رسیده است؛ رقمی که شکست کامل تلاش‌های تحریمی دولت ترامپ برای صفر کردن صادرات نفت ایران را نشان می‌دهد.
بحران آب، از آنچه در گزارش‌ها می‌خوانید وخیم‌تر است
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 08:45
نورنیوز راه‌های عبور از تنش آبی را بررسی می‌کند؛
بحران آب، از آنچه در گزارش‌ها می‌خوانید وخیم‌تر است
بحران آب، نه صرفاً بحران منابع، بلکه بحران تفکر، برنامه‌ریزی، و اراده است. کشوری که روزگاری تمدنی آبی را در دل کویر بنا نهاد، امروز نیز می‌تواند از رهگذر دانش بومی، تجربیات جهانی، سیاست‌گذاری جسورانه، و مشارکت اجتماعی، خود را از این بحران نجات دهد.
نظرات

آخرین اخبار
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه 22 مرداد/ دلار افت می کند؟
هشدار روسیه درباره تأثیر جنگ ایران بر همکاری‌های خزر
پیام تبریک آیت‌الله حسینی بوشهری به محسن رضایی
وزن‌کشی تیم ملی کشتی پهلوانی ایران در ترکیه
غلامحسین محمدی سرپرست سازمان تأمین اجتماعی شد
اعزام حداکثری ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران مشهد مقدس
زیردریایی هسته‌ای کره جنوبی، منطقه را بی‌ثبات می‌کند
2200 طرح مدرسه‌سازی در راه است؛ هزاران کلاس آماده می‌شود
تردید آمریکا در دفاع مقابل تلافی‌جویی‌های ایران
آخرین وضعیت پاک‌سازی آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
آماده‌باش ویژه پلیس برای موج میلیونی سفر به مشهد
آب چغندر چگونه فشار بارداری بر کلیه‌ها را کم می‌کند؟
دستور جدید واشنگتن به سفارتخانه‌ها در غرب آسیا
امنیت، کارآمدی و بقا با جوان‌گرایی در حکمرانی
معمار اقتصاد نوین چین درگذشت
تاریخ دربی پایتخت مشخص شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 22 مرداد/ طلا گران می شود؟
جزییات و شرایط برخورداری از بازنشستگی مشاغل سخت وزیان آور
فرجام قمه‌کشی و عربده‌کشی در خیابان‌های تهران
شکستن چارچوب «توافق چارچوب» از سوی صهیونیست‌ها
هشدار هند به چین؛ آرامش در مرز شرط بهبود روابط است
ایران و پاکستان در نقش عقبه راهبردی یکدیگر
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد
گام جدید ایران برای ورود به بانک توسعه نوین بریکس
بکارگیری زیرساخت‌های کانتینری برای پرتاب‎‌های فضایی
روسیه و قرقیزستان وارد رزمایش نظامی مشترک شدند
درخواست آمریکا از اوکراین برای توقف حملات به نفتکش‌ها در دریای سیاه
پهلوان آواز ایران درگذشت
بازگشایی تنگه هرمز آسان نخواهد بود
جزئیات آتش‌سوزی در مجتمع خلیج فارس قشم
رونمایی از مشعل بازی‌های آسیایی 2026؛ تلفیق تکنولوژی و تاریخ در آیچی-ناگویا
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محله‌محور در حوزه سلامت با ظرفیت بسیج
هشدار هواشناسی استان مرکزی: گردوخاک و افزایش ابر در راه است
افزایش دما در تهران؛ پیش‌بینی هوای 38 درجه برای روزهای آینده
درخشش دختران وزنه‌بردار ایران در آسیا
افت شدید تردد در تنگه هرمز؛ کاهش عبور کشتی‌ها به 9 فروند در روز
صدای انفجار در جاسک؛ مردم از نزدیک شدن به منطقه خودداری کنند
نورنما | یادگار عاشقانه امیر حیدری و همسرش در حرم امام رضا(ع)
مرگ تلخ نوجوان 17 ساله در زاینده‌رود؛ 59 نفر امسال در زاینده رود غرق شدند
پوتین: توقیف کشتی‌های روسیه «دزدی دریایی» است؛ واکنش نشان می‌دهیم
راهنمای اسکان زائران در مشهد؛ آدرس و ظرفیت مراکز موقت
نشت نفت به سواحل جزیره قشم؛ عملیات پاکسازی فوری آغاز شد
پزشکیان در گفت‌وگو با نخست‌وزیر ژاپن؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی عامل ناامنی منطقه هستند
پاکستان از حضور ایران و مصر در توافق مکه استقبال کرد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برندگان و بازندگان نقل‌وانتقالات لیگ برتر چه تیم هایی هستند؟ جدایی پرحاشیه ستاره ها
آتلانتیک: ترامپ تاب‌آوری ایران را دست‌کم گرفته است
فراخوان جهانی تویوتا؛ نقص فنی نمایشگر خودروهای کمری هیبریدی
علی‌اف: کریدور زنگه‌زور و اتصال ریلی به ایران در اولویت باکو است
آخرین گزارشها از تحولات منطقه و مذاکرات ایران و آمریکا امروز 21 مرداد