×
اقتصادی
شناسه خبر : 234835
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/04 ساعت 15:45
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند

600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند

معاون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: «در روزهای بحرانی، بیش از 600 جایگاه CNG در سراسر کشور به‌صورت داوطلبانه و بدون دستور رسمی، گاز طبیعی را رایگان عرضه کردند؛ حرکتی انسانی که نمونه‌ای از همدلی صنفی در شرایط اضطراری محسوب می‌شود.

نورنیوز - گروه اقتصادی: علی‌اصغر عباسی معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به عملکرد جهادی جایگاه‌داران در روزهای بحرانی گفت: «در روز‌های بحرانی، بیش از ۶۰۰ جایگاه عرضه سی‌ان‌جی در سراسر کشور بدون دستور رسمی و به‌صورت داوطلبانه اقدام به عرضه رایگان گاز طبیعی کردند که این حرکت انسانی نمونه‌ای بارز از همدلی صنفی و روحیه مسئولیت‌پذیری فعالان صنعت جایگاه‌داری بود.»

او افزود: «این پویش صنفی شکل‌گرفته سبب افزایش قابل‌توجه عرضه روزانه گاز طبیعی تا سقف ۲ میلیون مترمکعب شد.»

عباسی اعلام کرد: متوسط عرضه CNG در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۹ میلیون مترمکعب بود که در اردیبهشت به ۱۷ میلیون مترمکعب کاهش یافته بود؛ اما با اجرای این طرح، آمار تیرماه به‌وضوح نشان‌دهنده رشد دوباره است.

وی همچنین به ثبت رکورد تاریخی در حجم توزیع فرآورده‌های نفتی در دوران جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: «در روز نخست بحران، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران موفق شد بیش از ۲۰۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی به جایگاه‌ها ارسال کند که حدود ۱۹۵ میلیون لیتر از این مقدار از طریق نازل‌ها عرضه شد که از نظر حجم، رکوردی تاریخی به‌شمار می‌رود.»

عباسی با اشاره به تاب‌آوری سیستم سوخت‌رسانی کشور در حملات دشمن اظهار داشت: «با وجود حمله به انبار‌های نفت ری و شهران و بروز حادثه، عملیات بارگیری فرآورده‌ها در سوی دیگر انبار‌ها بدون وقفه ادامه یافت و این سطح از آمادگی نتیجه سال‌ها تجربه، آموزش‌های ایمنی و برنامه‌ریزی دقیق نیرو‌های عملیاتی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است.»

وی همچنین به نقش کلیدی جایگاه‌های سیار سوخت در مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: «در تهران و کلان‌شهر‌های پرتردد، حدود ۴۲ دستگاه جایگاه‌دار سیار مستقر و موفق شدند بخشی از تقاضای فوری سوخت را پاسخ دهند، همچنین در محور‌های پرترافیک شمال کشور نیز این جایگاه‌ها در خدمت مردم قرار گرفتند و عملکرد موفق این ساختار سبب شد در قانون بودجه، امکان صدور مجوز توسعه جایگاه‌های سیار از سوی بخش خصوصی پیش‌بینی شود.»

این گزارش، گوشه‌ای از تلاش‌های شبانه‌روزی صنعت نفت برای حفظ جریان پایدار سوخت‌رسانی در سخت‌ترین شرایط را نمایان می‌سازد.


اخبار مرتبط
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 16:05
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
عراقچی از سو تفاهم پیش آمده برای ساعت آتش‌بس گفت: «یک سوءتفاهم بین من و نیروهای مسلح پیش آمد؛ دوستان فکر کرده بودند که تا ساعت 4 به وقت گرینویچ است که تا ساعت 7.30 به وقت تهران حملات علیه رژیم را ادامه دادند. یک سوءتفاهم بعدازظهر همان روز پیش آمد که با یک تماس کنترل شد.»
هشدار تند دموکرات‌ها به ترامپ درباره بحران غزه
شنبه 1404/05/04 ساعت 10:30
هشدار تند دموکرات‌ها به ترامپ درباره بحران غزه
رهبران دموکرات کنگره آمریکا هشدار دادند که بحران انسانی در غزه به مرحله‌ای غیرقابل تحمل رسیده و از دولت دونالد ترامپ خواستند برای پایان دادن به محاصره و ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان اقدام کند.
در «جنگ نفتی دوم» میان ایران و ترامپ کدام طرف پیروز شد؟
جمعه 1404/05/03 ساعت 11:15
موسسه کپلر گزارش می دهد؛
در «جنگ نفتی دوم» میان ایران و ترامپ کدام طرف پیروز شد؟
گزارش مؤسسه کپلر و داده‌های ورتکسا نشان می‌دهد صادرات نفت ایران به چین در سه هفته نخست ژوئن 2025 به رکورد 1.8 میلیون بشکه در روز رسیده است؛ رقمی که شکست کامل تلاش‌های تحریمی دولت ترامپ برای صفر کردن صادرات نفت ایران را نشان می‌دهد.
بحران آب، از آنچه در گزارش‌ها می‌خوانید وخیم‌تر است
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 08:45
نورنیوز راه‌های عبور از تنش آبی را بررسی می‌کند؛
بحران آب، از آنچه در گزارش‌ها می‌خوانید وخیم‌تر است
بحران آب، نه صرفاً بحران منابع، بلکه بحران تفکر، برنامه‌ریزی، و اراده است. کشوری که روزگاری تمدنی آبی را در دل کویر بنا نهاد، امروز نیز می‌تواند از رهگذر دانش بومی، تجربیات جهانی، سیاست‌گذاری جسورانه، و مشارکت اجتماعی، خود را از این بحران نجات دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ساپینتو با وعده قهرمانی و ترکیب تازه به میدان می‌رود
دیدار پوتین و ترامپ در مجارستان؛ ضربه‌ای پنهان به اروپا؟
توزیع گوشت وارداتی با قیمت زیر 700 هزار تومان از هفته آینده
بیانیه حماس در پی شهادت رئیس ستاد نیروهای مسلح یمن
رأی مثبت پارلمان اروپا به طرح بحث‌برانگیز ممنوعیت واردات نفت و گاز از روسیه
قرارداد علی کریمی با کایسری یکطرفه فسخ شد
فرانسه و انگلیس به دنبال استقرار نیروی بین‌المللی در غزه
تصویب سند جامع مراقبت‌های سلامت
افزایش فشار آمریکا و انگلیس بر هند و چین برای کاهش واردات نفت روسیه
ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال
استقبال چین از گفت‌وگوی نمایندگان آمریکا و روسیه بر سر اوکراین
ایران نگران سوءاستفاده فرامنطقه‌ای‌ها برای برهم زدن ثبات منطقه
هشدار مسکو درباره تحویل موشک‌های تاماهاوک به اوکراین
پایان فاکتورهای جعلی با صورت‌ حساب الکترونیک مالیاتی
هفت کشته و 13 زخمی در انفجار انتحاری پاکستان
گسترش ظرفیت سفرهای زیارتی عراق در آبان ماه
واشنگتن در حال بررسی ارائه پاداش برای اطلاعات درباره اجساد زندانیان در غزه است
طالبان از حمایت تهران در بحران مرزی با پاکستان خبر داد
اتهام زدن چین به آمریکا به دلیل ایجاد وحشت عمدی
رکورد طلای جهانی که از مرز 4360 دلار عبور کرد
وقت ترمیم زخم‌های عمیق جنگ است
حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+فیلم
اولیانوف:با پایان مهلت قطعنامه 2231 ما شاهد شرایط جدیدی پیرامون برنامه هسته‌ای ایران هستیم
رسانه عبری: سلاح حزب‌الله بزرگ‌ترین مانع عادی‌سازی با لبنان
ابوترابی‌فرد: بشریت باید برای رفع ستم و جلوگیری از هرگونه جنگ و نزاع، قیام کند
دادگاه کیفری بین‌المللی: احکام بازداشت نتانیاهو و گالانت همچنان معتبر است
وداع آخر با پیکر سردار افشار
لحظه ترکیدن خط لوله سوخت در شمس تبریزی +فیلم
حذف یارانه پردرآمدها/ 10 میلیون نفر در صف خروج
نیوزیلند از سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران پیروی کرد
عارف: راهبرد دولت، واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی است
بقائی تحرکات نظامی آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد
جستجوی اجساد نظامیان صهیونیست در غزه +فیلم
بازار بورس در دست بانک مرکزی؛ نوسان‌ها ادامه دارد
وعده ناتمام تامین اجتماعی؛ چرا معوقات بازنشستگان هنوز واریز نشده است!
صحنه‌ای که علی نصیریان را به دوره جوانی برد
احیای تدریجی بازار مسکن با رشد ساخت‌وساز
روایت قاضی شهریاری از لحظه بخشش پدر مرحوم خالقی پای چوبه دار
راز توافق صلح غزه از زبان معاون ترامپ فاش شد
توافق دفاعی قریب الوقوع میان عربستان و آمریکا
محکومیت 17 متهم در پرونده بندر شهید رجایی
به جای قاتل، کینه و انتقام را دار زدم
ویتکاف: توافقنامه‌های ابراهیم به طور قابل توجهی گسترش می‌یابد
28 تیم راه‌یافته به جام جهانی 2026+ فهرست و20 سهمیه باقی ماند
آزمایش موشکی طالبان با برد 400 کیلومتری برای اولین‌بار +فیلم
پیش‌فروش یک‌ میلیون بلیت جام جهانی 2026
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(102) « بوشهر»
بقائی نقض مکرر آتش‌بس در لبنان توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
آغاز نهمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی
کیفرخواست پرونده بزرگ قاچاق 2 تن طلا در ارومیه بصادر شد
X
آگهی تبلیغاتی