×
اجتماعی
شناسه خبر : 234831
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/04 ساعت 14:00

انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران

با رونمایی از پلتفرم تاکسی اینترنتی شهرداری تهران، تحول بزرگی در حمل‌ونقل پایتخت کلید خورد. مدیرعامل تاکسیرانی تهران این سامانه را نماد همگرایی فناوری و خدمت‌رسانی خواند و از برنامه‌ریزی برای ارائه سرویس‌های ویژه برای بانوان و سالمندان خبر داد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: همزمان با برگزاری پویش «شنبه‌های امید و افتخار»، پلتفرم تاکسی اینترنتی شهرداری تهران با هدف تحول در نظام حمل‌ونقل عمومی پایتخت رونمایی شد. این اقدام در راستای تحقق اهداف هوشمندسازی و ارتقاء سطح خدمات شهری، گام مهمی در توسعه خدمات نوین شهری محسوب می‌شود.

شادی مالکی مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، در این مراسم با اشاره به اهمیت راه‌اندازی این پلتفرم اظهار داشت: «امروز در رویداد رونمایی از تاکسی اینترنتی شهرداری حضور داریم؛ رویدادی که بی‌شک تحولی عظیم در حوزه حمل‌ونقل عمومی شهر تهران به شمار می‌رود.»

وی با تأکید بر جایگاه مهم ناوگان تاکسیرانی در سیستم حمل‌ونقل شهری ادامه داد: «تاکسی‌ها از جایگاهی ویژه در ناوگان حمل‌ونقل شهری برخوردارند؛ از سهم ۳۷ درصدی ناوگان حمل‌ونقل، ۱۸ درصد آن متعلق به تاکسی‌ها است. روزانه بیش از ۳ میلیون نفر در شهر تهران از تاکسی‌ها برای تردد استفاده می‌کنند که این آمار، اهمیت این بخش را دوچندان می‌کند.»

مالکی با اشاره به نقش مدیریت شهری در پاسخگویی به مطالبات عمومی گفت: «یکی از مهم‌ترین وظایف مدیریت شهری، به‌روزرسانی و پاسخ به مطالبات شهروندی است. با توجه به نقش مهم حمل‌ونقل عمومی، نگاه ویژه‌ای از سوی شهردار تهران به این حوزه وجود دارد که در تخصیص بودجه‌های قابل توجه نیز مشهود است. از دیگر اولویت‌های مدیریت شهری، هوشمندسازی است.»

وی درباره ضرورت ورود فناوری به ساختار حمل‌ونقل افزود: «در دنیای امروز، فناوری اساس زیرساخت‌های مدیریت شهری است. تهران با جمعیتی بالغ بر ۹ میلیون نفر، بدون ایجاد یک نظام هوشمند و یکپارچه، قادر به پاسخگویی به نیازهای روزافزون شهروندان نخواهد بود.»

مدیرعامل تاکسیرانی تهران در ادامه با تشریح ویژگی‌های سامانه جدید اظهار کرد: «امروز شاهد رونمایی از پلتفرم تاکسی اینترنتی هستیم؛ طرحی که حاصل برنامه‌ریزی دقیق، پژوهش‌های گسترده و استفاده از ظرفیت‌های رانندگان تاکسی شهر تهران است. این پلتفرم نماد همگرایی میان خدمت‌رسانی و فناوری است و می‌تواند پلی برای افزایش اعتماد عمومی به ناوگان تاکسیرانی شهر باشد.»

مالکی در تشریح مزایای سامانه گفت: «در این سامانه، کارمزدها کاهش یافته و تلاش شده تا شرایطی عادلانه‌تر برای رانندگان و مسافران فراهم شود. فاز اول تاکسی اینترنتی شهرداری در اسفندماه سال گذشته راه‌اندازی شد و امروز با قدرت بیشتری ادامه می‌یابد.»

وی در پایان به توسعه این طرح اشاره کرد و گفت: «در ادامه این مسیر، راه‌اندازی سرویس‌هایی ویژه مانند تاکسی بانوان، تاکسی ویژه سالمندان و همچنین سرویس مدارس نیز در دستور کار قرار دارد تا خدماتی متنوع و متناسب با نیازهای مختلف شهروندان ارائه شود.»


خبرگزاری مهر
اخبار مرتبط
چمران:  به عقیده من، تاکسی‌های اینترنتی غیرشهرداری غیرقانونی‌اند! + فیلم
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 14:27
چمران: به عقیده من، تاکسی‌های اینترنتی غیرشهرداری غیرقانونی‌اند! + فیلم
رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر غیرقانونی بودن فعالیت تاکسی‌های اینترنتی غیر از سامانه شهرداری گفت: «من با فعالیت تاکسی اینترنتی شهرداری به خاطر امنیتی که به وجود می‌آورد و همچنین به دلیل شناخت و شناسایی راننده‌ها موافق هستم و سامانه‌های دیگر اصلاً غیرقانونی هستند.»
وزارت کشور متولی مجوزدهی به تاکسی‌های اینترنتی شد
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 22:15
وزارت کشور متولی مجوزدهی به تاکسی‌های اینترنتی شد
کمیسیون عمران مجلس با اصلاح لایحه «توسعه حمل‌ونقل عمومی»، مسئولیت صدور مجوز و نظارت بر فعالیت تاکسی‌های اینترنتی را از شهرداری‌ها به وزارت کشور واگذار کرد. این تغییرات مهم در حالی مطرح شده که آیین‌نامه‌های مربوطه باید ظرف 6 ماه به تصویب هیئت وزیران برسد.
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
شنبه 1404/05/04 ساعت 15:42
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران از آغاز نصب و توسعه بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر خبر داد. این سیستم‌ها در زمان عادی برای پخش اذان و در شرایط بحرانی برای هشدار و اطلاع‌رسانی به‌کار خواهند رفت.
آغاز بکار تاکسی‌های جدید اینترنتی از فردا در تهران/فعالیت فقط در محدوده ایستگاه ها
جمعه 1404/05/03 ساعت 10:15
آغاز بکار تاکسی‌های جدید اینترنتی از فردا در تهران/فعالیت فقط در محدوده ایستگاه ها
عضو شورای شهر تهران از آغاز به‌کار تاکسی‌های جدید اینترنتی در پایتخت از فردا خبر داد. حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد آقامیری اعلام کرد که این سرویس در مرحله نخست به‌صورت «ایستگاه به ایستگاه» فعال است و برخلاف تاکسی‌های اینترنتی رایج، از درب منزل تا مقصد خدمات ارائه نمی‌دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
X
آگهی تبلیغاتی